Pokaż pełną wersje : Randall Sullivan's Studio - Demon Helmet Quest
Sebcio :)
18-02-2007, 17:39
Kolejny film mojej produkcji - czwarty :)
Sciagaj! (http://www.sharebigfile.com/file/85847/Demon-Helmet-Quest---Naction-wmv.html)
Plik jest w formacie WMV, zajmuje 42.25 MB.
http://i35.photobucket.com/albums/d158/Randall_Sullivan969/QuestZ/Demon_helmet_5.jpg
Na zachete ;) ^
Zapraszam do ogladania i komentowania :)
To prawdopodobnie moj przedostatni film, mam nadzieje ze zostanie cieplo przyjety, tak jak poprzednie.
PS. Jesli film sie wam spodoba, a bedziecie chcieli go miec w lepszej wersji wrzuce na stronke wmv 140 MB.
Randallek~
Kuldan Azielmak
18-02-2007, 19:38
Cześć
Oglądałem twoje wcześniejsze filmiki i po obejrzeniu tego nowego stwierdzam że.... jest to najlepiej wykonany filmik twojego autorstwa jak i pozostałych po prostu aż chce się oglądać. Bardzo ładna jakoś, wyszukane przejścia, efekty po prostu cudo!! Proszę o więcej! :D
Gratz chłopaki questa i pdzr :)
były members Naction - Baal Rutek
PS. <do tych co powiedzą że szajs albo że ja liże dupe randallowi>
Gówno mnie obchodzi co sobie pomyślicie, nie oceaniam NACTION ani Randalla tylko jego filmik który moim zdaniem jest najlepszy jaki widziałem
Dziękuje
Morun Kous
18-02-2007, 19:43
Film wyjebiście fajny - zresztą jak wszystkie. Co tam będę pisał - popieram przedmówcę... .
Warto ściągać !!!
Czekam na więcej i modle się do Boga, aby to nie był przedostatni film ;p
@Do autora:
W jakim programie to robisz, bo też chce zrobić filmik (nie z Tibi - nie bój się konkurencji; bardziej prywatny) i nie wiem jak uzyskać dobrą jakość. Osobiście używam Ulead Video Studio i jakoś niemoge trafić na porządną jakość... halp plx
Wybaczcie ale moze mi ktos powiedziec jak z tej strony sciagnac/:D
@edit
jakos doszedlem ;p
@
a filmik zajebisty jak kazdy twojego autorstwa
Jucha Furora
18-02-2007, 21:03
UUU Randalku ładnie,ładnie:)Postarałes się.
Możesz mi napisac jakim programem robiłeś ten film?
Pzdr
@Edit
Co to za mix Explosion all tytuł plx
Bake Samo
18-02-2007, 22:00
Nice move,
I like that movie,
I like all ur moves.
Poprosze ta "ciezsza" wersje filmu... i skoro to 4 film to czemu widzialem tylko 3(banshee quest, hota i dhq)? gimme moreX(
No Sebciu... Tym razem to przeszedłeś samego siebie :)
18-02-2007, 22:13
Wiec :]
@Jucha Furora
Nie jest to mix Explosion, tylko Explosion z 72 roku ^^ wrzuce go zaraz na jakies file hosta ;)
@Bake Samo
Ciezsza wersje wrzuce dzis w nocy, ciesze sie ze film zostal tak milo przyjety ^^
@Co do programu to polecam jednak ulead'a, a co do jakosci to sam meczylem sie 8h zeby taka otrzymac :S kombinuj wkoncu ci sie uda i znajdziesz wlasciwe ustawienia
Dzieki za komentarze :)
Mógłbyś wrzucić na jakiegos rapida albo megaupload?, bo z tej strony zassysa mi po 20 kb's :/
18-02-2007, 22:31
@ Rapid mi nie dziala wogole :/ Przecierpisz;)
Chcialem obejrzec HOTA quest ale link nie dziala :( A demon helmet juz mi sie sciaga, za pare minut nowy komencik ;)
@edit
Obejrzalem, to moj pierwszy raz kiedy widze twoj filmik i okazuje sie ze robisz je bardzo ciekawie ;D Oby tak dalej, prosze o wiecej filmikow :]
Leader Fox Dragstar
19-02-2007, 17:15
Witam , film świetny ^^ , tylko poproszę o rehost poprzednich , bo chciałbym takżę obejrzeć ;)
Nie jest to mix Explosion, tylko Explosion z 72 roku ^^ wrzuce go zaraz na jakies file hosta ;)
No dawaj, dawaj :P
Film fajny :)
Kuldan Azielmak
19-02-2007, 18:25
No sebek to Explosion z 72 roku możesz dać :) jak oglądam ten filmik aż chce mi sie grać :)
Jucha Furora
19-02-2007, 18:42
Sebastianku zapomniałes o nas?!Explo plx:D
19-02-2007, 18:49
spoko spoko ;) wrzuce jeszcze dzis, a o rehost poprzednich tez sie postaram :)
Co prawda poszly przy formacie ale mam juz plyte na ktorej sa nagrane :)
postaram sie to wszystko zrobic jescze dzis ;)
Dzieki za mile komenty: )
Morun Kous
19-02-2007, 19:05
@Sebcio :)
Ej no weź się zlituj i powiedz w jakim Ty formacie zapisałeś, bo ja już przetestowałem chyba wszystkie i foty (bo ich tam najwięcej) wychodzą strasznie pixelowate ;/
Oglądałem wcześniej. Świetny film.
Bardzo fajny film a jakos naprawde poraza. Szkoda ze ogladalnosc takich porzadnych produkcji jak twoja odbieraja wyglupy pseudo ''hipe-hopowco'' i ich dissow :P
God Job ^^
Gratuluję, naprawdę świetna robota :) ... Podpinam się pod prośbę o rehost Twoich wcześniejszych filmów :] ...
19-02-2007, 20:36
1/4 Planu dziennego wypelniona ;)
Explosion '72 do waszej dyspozycji :)
Explosion! (http://www.sharebigfile.com/file/86600/08-Track-8-mp3.html)
:)
Swietne wykonanie GZ!! ;D
Michalusik
19-02-2007, 21:06
Brawo! Naprawdę kawał dobrej roboty! Zwykle Demon Helmet Quest to nuda... Ale, to co zobaczyłem na filmie "cud miód i orzeszki". Twoje dzieło można porównywać do Wanyn lub Toxic Fire, chodź nie jest to plik z umiejętnościami pvp, ale równie ciekawy i dobrze wykonany jak ów wymienione. Gdybyś był w stanie podać nazwę programu byłbym bardzo wdzięczny.
Muszę się przyznać że robię wmv o zabijaniu na Morganie ale, patrzę że dużo mi brakuje do doskonałości :).
Pozdrawiam
Michalusik
Kamil1000
19-02-2007, 21:11
Mógłbyś wrzucić na jakiegos rapida albo megaupload?, bo z tej strony zassysa mi po 20 kb's :/
mówisz masz:
http://rapidshare.com/files/17259695/Demon_Helmet_Quest_-_Naction*****
a przy okazji zrehostowałem tą piosenkę:
http://rapidshare.com/files/17260042/08_Track_8.mp3
Kuldan Azielmak
19-02-2007, 21:56
Brawo! Naprawdę kawał dobrej roboty! Zwykle Demon Helmet Quest to nuda... Ale, to co zobaczyłem na filmie "cud miód i orzeszki". Twoje dzieło można porównywać do Wanyn lub Toxic Fire, chodź nie jest to plik z umiejętnościami pvp, ale równie ciekawy i dobrze wykonany jak ów wymienione. Gdybyś był w stanie podać nazwę programu byłbym bardzo wdzięczny.
Toxic fire tez fajne ale niezłe efekty tam dawali co było w niektórych momentach "fejkiem" i nie odzwierciedlało w 100% jak przebiegały fragi :> jednym słowem
Unici Gloryfikowali sie :>
19-02-2007, 22:38
mówisz masz:
http://rapidshare.com/files/17259695/Demon_Helmet_Quest_-_Naction*****
a przy okazji zrehostowałem tą piosenkę:
http://rapidshare.com/files/17260042/08_Track_8.mp3
A co ty mi tu w kompetencje k*wa wchodzisz ?
Czy jakies syfy rozsylasz?
Michalusik
19-02-2007, 22:38
Toxic fire tez fajne ale niezłe efekty tam dawali co było w niektórych momentach "fejkiem" i nie odzwierciedlało w 100% jak przebiegały fragi :> jednym słowem
Unici Gloryfikowali sie :>
Fakt lecz tak jest wszędzie np Vision vs. Duskiness... Kto się "Gloryfikuje" ;>. Widziałeś może film "Wanyn"? Równie ciekawy filmik, super efekty i przede wszystkim akcja w której można się dostrzec takich łakoci jak: dhq (100 lvl paladin:)), jednego z faraonów... A co będę zdradzał, zobacz!
Pozdrawiam
Michalusik
19-02-2007, 22:44
Hmm pisalem ze to jeden z ostatnich moich filmow, bo w zasadzie koncze gre sorcem. Ale mysle ze zrobie jescze film z POI, ew z Anni. I moze cos na podsumowanie zrobie fajnego ;)
A co do filmow z wojen. Po co sie robi film z wojny? Zeby pokazac to jakim sie jest fajnym i jak sie rozwala przeciwnikow :) Kazdy film jest propoagandowy, chociazby i dlatego ze nie pokazuje sie swoich dedow ;) Albo pokazuje sie takie z poswieceniem "Hail XXX and FUCK YYY!!! FIGHT TO THE END" ;)
Kuldan Azielmak
19-02-2007, 23:14
michalusik gdzie go mogę ściągnąć bądź obejrzeć ?? :)
Randall a co robisz nową postać ? :D
PanKracy
20-02-2007, 00:13
Hmmmmm... film mi sie bardzo podobał. Jeden z najlepszych w mojej kolekcji. Powiedzmy, że widziałem w zagranicznym internetowym serwisie tibijskim (nie bede podawal dokladnego linku, bo nie chce robic ci gnoju w temacie) twój film i po przeczytaniu komentarzy, wielu ludzi stwierdzilo ze jest to swietny film, a druga część uczepiła się tego że używasz bota na sprawdzanie poziomów. Chodzi o to że na początku filmu jest pokazany room z potworami, no ale demon lub banshee chyba ci tego nie nagral, nie? Tak więc o to moje pytanie! Opowiedz jak to zrobiles. Jezeli nie czujesz potrzeby odpowiadania na to pytanie, nie musisz, aczkolwiek byłbym bardzo wdzięczny. Pozdro!
20-02-2007, 00:42
Tak zglosilem film na konkurs i logiczne jest to za ani demon ani banshee tego mi nie nagrala ;) Glupota byloby wymigiwanie sie otsami i innymi kombinacjami. Podczas ogladania filmu na tibicams uzylem programu ktory pozwolil mi ogladac akcje poziom nizej. Wiem ze jest to nie legalne, ale uzylem tego tylko w celu uatrakcyjnienia filmu, wiec mam nadzieje ze nie zaczna sie komentarze "Cheater" "Oszust" Jest to zwykly efekt specjalny. Nie takie rzeczy ludzie robili w filmach i nie mowie o filmikach z tibi ;)
W kazdym badz razie kazdy kto mnie zna wie ze nie oszukuje, a to ujecie uwazam za bardzo udane :)
Jesli ktos bedzie teraz pisal komenty OSZUST CHEATER itp pokazuje tylko reszcie forumowiczow ze jest osoba niedojrzala emocjonalnie, lub nie potrafi czytac.
Cheater!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
edit: Żart :) Film jeden z lepszych jakie widzialem, poziomem rowny lub nawet lepszy od filmu Vildena z Isary ;) On też robil film o dhq...
Marionus
20-02-2007, 12:46
Big Gz jestem pod wrazeniem filmy co raz lepsze :P
Czekam na next tytul Anhi<Sebcia :)
Genilany filmik, ciekawie zrobiony. Poprzednie tez fajne, tylko w innym klimacie (b szybka akcja). Tutaj akcja wolniejsza za to w wyszukany sposob przedstawiona. Czekam na kolejne :)
Adas_Rox
20-02-2007, 18:39
odrazu mowie ze nie czytalem komentow....... bo jak tylko obejrzalem film to normalnie komentarz sam mi "sie wyrwal" :P film : CUDOWNY, GENIALNY, FANTASTYCZNY.... oczywiscie mowie o efektach etc.... muza podstawiona idealnie poprostu perfekcyjna robota....... gz dhq...... a za ten film... ~~>Respect !<~~
more takich filmow w Twoim wykonaniu i nie tylko...
Cya...
Michalusik
20-02-2007, 19:29
michalusik gdzie go mogę ściągnąć bądź obejrzeć ?? :)
Upload-Speed: 41.16 KB/Sec, 31.4 minutes remaining.
Pozdrawiam
Michalusik
@edit
http://rapidshare.com/files/17420390/Wanyn*****.html
20-02-2007, 20:40
@Gesior
A ty co robisz se reklame? Pozatym malo wiesz o robienu filmow, bo to wszysko o czym mowisz osiagnalem 1 programem :) i nie 30mb minuta -.- zal chlopcze :S
Jak chcesz se wklejac swoje filmy to zrob se wlasny temat a nie wpierprzasz sie -.-
Maxioris
20-02-2007, 21:12
Nice quest xD Jak all movies w twoim wykonaniu ;]
EDIT@
Wam się wszystkim we głowach nie kręciło jak tego questa robiliście?
@Gesior
A ty co robisz se reklame? Pozatym malo wiesz o robienu filmow, bo to wszysko o czym mowisz osiagnalem 1 programem :) i nie 30mb minuta -.- zal chlopcze :S
Jak chcesz se wklejac swoje filmy to zrob se wlasny temat a nie wpierprzasz sie -.-
Bez kitu :P
@film
Z niecierpliwością czekałem na Twój następny filmik ale ten, przykro mi, nie powalił mnie jak poprzednie. Nie mówię, że jest zły ale jakoś nie ten klimat...
Nice move,
I like that movie,
I like all ur moves.
Poprosze ta "ciezsza" wersje filmu... i skoro to 4 film to czemu widzialem tylko 3(banshee quest, hota i dhq)? gimme moreX(
O.o no chyba logiczne ze po 3 jest 4 O.o!
@Gesior
To, że nie 30 MB/minuta to widze jak tylko odpalam kolejny film z Tibia.pl
Rozumiem, ze nie wszyscy w polsce maja dosc szybkie lacze, zeby film 400MB sciagnac w 1h, ale to nie powod, zeby posiadacza takich lacze nie dac szansy obejrzec filmu w porzadnej jakosci. Testowalem kompresje filmow z tibii przez pare dni w ferie (~80 razy kompresowalem ten sam kawalek filmu) i po tych testach moge powiedziec, ze najlepsza jakosc i zarazem dopuszczalna wielkosc filmu uzyskuje sie w kompresji "MPG4 V3". Ty zapisujesz do formatu ***** , a film z gier zapisane w nim wygladaja tragicznie. Wszystko w 1 programie? Jakim? Nie znalazlem lepszego programu do kompresji filmow niz VirtualDub szybkosc/przejrzystosc. Tworzenie filmu w jakims programie, a potem zapisywanie go z kompresja to glupota. ..
czas dodawania efektów + czas kompresji
Jesli cos wyjdzie nie tak to musisz od nowa zapisywac calosc (efekty + kompresja).
Jesli napierw zmontujesz film i zapiszesz bez kompresji to potem mozesz kompresowac go ile razy chcesz duuzo szybciej, niz zapisujac efekty.
duzo efektow, muzyka, wiele warstw = (2-3 fps dodawanie efektow)
kompresja do wiekszosci formatow = 15-35 fps (w czasie rzeczywistym)
(sempron 3000+, 3 GB ram)
VirtualDub kompresuje filmy duzo szybciej niz wszystkie programy (nawet komercyjne) ktore do tej pory widzialem. Kompresja po montazu daje tez mozliwosc postowania filmu w paru jakosciach.
Jak sie nazywa Twoj program (w ktorym montujesz i zapisujesz film do *****)? Chetnie potestuje ;)
Teraz mozesz sobie mnie jechac :D (nie przejmuje sie szczegolnie).
WANYN BEZ KOLEJEK ITP. DLA POTRZEBUJACYCH (http://forum.tibicam.superhost.pl/viewtopic.php?t=6)
To pisał Gesior!
21-02-2007, 15:04
To w jakim programie montuje i jakimi sposobami to moja tajemnica zawodowa i nie mam zamiaru jej nikomu zdradzac :) Jak widzisz proste to nie jest bo sami sie meczycie. A wytlumacz mi ci ci daje 30mb minuta skoro u mnie jest 10mb minuta i jakos jest identyczna o0. Rozumiem ze dla ciebie im wiecej mb dowalisz tym ladniej ? To sluchaj moglem na 60 GB skompresowac. Chcesz taka wersje?
A to ze kompresowales cos 80 razy to nie znaczy ze umiesz kompresowac. Nie sztuka jest malowac obraz 80 razy zeby wyszedl ladny, sztuka jest malowac tak zeby wyszedl ladny odrazu.
@edit
Pozatym jesli chcesz trafic do uzytkownikow Tibia.pl musisz liczyc sie z tym ze im wiekszy plik tym bardziej cniecheca sciaganie, dlaczego?
Sciagam film ktory zajmuje 150MB ogladam i mi sie plakac chce... Koles nie wie nic o robieniu filmu a kumple z RL go wychwalaja...
Pozniej widze plik 100 mb, sciagam? NIE, bo mysle ze kolejny syf. moja 1 kompresja zajmowala 105 MB i stwierdzilem ze nikt tego nie sciagnie, dlaczego ? Ludzie nie maja czasu... A jak ty sobie chcesz hostowac filmy po 99999999999GB to radze ci zrob z tego serial i wal odcinki po 10 MB :) Moze beda trwaly akurat 3 sekundy
Dark Brozyn
21-02-2007, 16:30
nie ściągam, widziałem poprzednie to już mi szkoda transferu mimo że nie mam limitów
Kamil1000
21-02-2007, 16:41
A co ty mi tu w kompetencje k*wa wchodzisz ?
Czy jakies syfy rozsylasz?
nie to było dla tych co mają problem z pobieraniem z serwisu Share Big File
PS. nawet ja mam kłopoty (prędkość niska i też bardzo niestabilna):
http://img54.imageshack.us/img54/6084/snap33il7.jpg
"A wytlumacz mi ci ci daje 30mb minuta skoro u mnie jest 10mb minuta i jakos jest identyczna o0
Rozumiem ze dla ciebie im wiecej mb dowalisz tym ladniej ? "
Jeśli nie widzisz róźnicy między ***** (10mb/min), a .avi (30mb/min) to moze pora zainwestowac w nowego kompa ktory poprawnie wyswietla obraz i ma rozdzielczosc powyzej 400x300. Ewentualnie mozna udac sie do okulisty. Jak dla mnie miedzy Twoim, a moim filmem różnica jest duuża. (tzn. nie porównując do filmów od niektórych pro twórców filmów "a gdzie śćongnonć kracka do 'Windows mowie makr' "). Na tych 10 mb/minut imiona graczy sa rozmazane jak i niektore grafiki w tle (szczegolnie kiedy duzo sie dzieje, a lubie filmy na których duzo sie dzieje, wiec do duza roznica).
>lubie słowo duzo< :)
"To sluchaj moglem na 60 GB skompresowac. Chcesz taka wersje?"
Mi max. 2GB/minuta wychodziło :( (chyba, że rozdzielczosc się podwyższy :) )
"A to ze kompresowales cos 80 razy to nie znaczy ze umiesz kompresowac. Nie sztuka jest malowac obraz 80 razy zeby wyszedl ladny, sztuka jest malowac tak zeby wyszedl ladny odrazu."
Znajdź kogoś kto siada do kompa montuje film patrzy na liste kodeków i odrazu wybiera najlepszy.. (kodek / jakość zapisu)
"Pozatym jesli chcesz trafic do uzytkownikow Tibia.pl musisz liczyc sie z tym ze im wiekszy plik tym bardziej cniecheca sciaganie"
Pisałem, że można kompresować pare razy i dawać w różnych jakościach.
"A jak ty sobie chcesz hostowac filmy po 99999999999GB to radze ci zrob z tego serial i wal odcinki po 10 MB"
Nie 9999.. GB tylko 300-400 MB. Nie jest to dużo dla kogoś kto ma Neo 1mb lub szybsze lacze. ( a takich jest coraz wiecej w polsce)
To pisal Gesior.
Filmik zajeb**** ;) nastempny jaki anihi ? :> Czym nowy tym lepszy :)
21-02-2007, 17:48
Tak czy siak uwazam ze dobry film to taki ktory nie przekracza 70 mega i ma jakosc zblizona do mojej. Moze da sie wyciagnac wiecej, nie wiem zmieniam za kazdym razem program i ucze sie od nowa. Jednak mnie taka jakosc satysfakcjonuje, a co do kompa to nie narzekam, wszystko smiga az milo a fps nie spada ponizej 250 (w tibi)
Juziu II
21-02-2007, 19:45
wrzuccie na google video ;-]
No dobra. Nie chce mi sie juz klucic o byle co. Dobrze, ze robisz filmy na poziomie (nie jak wiekszosc uzytkownikow tego forum..).
70 mb to jednak za malo jak dla np. :
Toxic Fire
Wanyn'a
Endless Shine the killing
czy chociazby nowego filmu o Titani "Retaliation_part1" - 97 MB
21-02-2007, 20:26
Nie ma problemu jak chcecie to wrzuce 360 mb ;)
Pytanie na co ^^ ?nidgy nie szukalem takich hosterow.
Gesior ?
Kamil1000
21-02-2007, 21:10
Gesior ?
no przecież ten twój jakiś tam Share Big File oferuje 500 MB (ale musisz się zarejestrować):
http://img518.imageshack.us/img518/774/snap34wa5.jpg
23-02-2007, 22:43
A no racja ;) Spoko wrzuce jak znajde chwilke ;)
miodzio najwyzzszy poziom filmow jak zawsze;)
Gesior ?
Jesli wrzucisz to w wyzszej jakosci to chetnie sciagne i obejrze.. moge potem dac rehosta na moj server..
bez limitow transferu/kolejek/reklam itp. prosty link prosto do filmu na łaczu 100mb/s
Artoniq997
25-02-2007, 02:57
Ogladalem twoj film nie byl zly tylko mogl by byc bardziej zywy. Ale ogolnie spx :)
Spioszek
01-03-2007, 15:13
=**************************
Gratuluje filmik biutiful ;)
Master of Puppets
01-03-2007, 19:26
Fenomen panie Randallu :)
Ostatni film to bedzie Twoj anni? :D
Kamil1000
01-03-2007, 20:41
Jesli wrzucisz to w wyzszej jakosci to chetnie sciagne i obejrze.. moge potem dac rehosta na moj server..
bez limitow transferu/kolejek/reklam itp. prosty link prosto do filmu na łaczu 100mb/s
tylko 100 Mb/s masz na łącze dla serwera????????????? jeżeli twój serwer ma być porządny powinien stać na łączu conajmiej 500 Mb/s żeby każdy mógł swobodnie ściągać
01-03-2007, 20:45
Wielkie dzieki za komenty :)
I przepraszam ze nie wrzucilem jescze mega wersji i nie zrehostowalem starych ale ciezki tydzien mam w szkole ;) Mam nadzieje ze w weekend znajde troche czasu :)
A co do ostatniego filmu... To na razie nic nie powiem ;] Ale kombinujcie ;) Moze ktos z was zgadnie albo co lepsze podpowie mi z czego ew. moge zrobic :] (Oczywiscie plan mam ale moze go zmienie)
Ale mam zajebisty transfer... 2 kb/s... miodzio ^^
Spróbuje z rapida.
@Edit:
You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 84 minutes)
ehe...
Kuldan Azielmak
01-03-2007, 23:37
ee randall!! ja mam pomysł!! Zrookuj sie w CHWALE jak KV!! <lol2>
02-03-2007, 01:32
A co to ja mam zaburzenia psychiczno emocjonalne o0 ?
Powiem ze HOTA mi sie bardziej podobala ale ten tez swietny :) Dobra robota
@Up: Nic dodać, nic ująć ;)
@Randall: Nie straciłeś formy w robieniu wmv.
Urgothiri
02-03-2007, 08:40
Mam pytanie chodzi mi o dokladna wersje i jaki program bo pare stron wczesniej cos wspomniales ale nieznam sie na tym wiec jakbys byl taki mily :)
Kasztaniaczek
02-03-2007, 16:18
Gut film ;]
tylko 100 Mb/s masz na łącze dla serwera????????????? jeżeli twój serwer ma być porządny powinien stać na łączu conajmiej 500 Mb/s żeby każdy mógł swobodnie ściągać
Z jakiego kraju sie urwales? Korea? Japonia? Nie wiem gdzie Ty widzisz servery na laczach 500Mb/s.. Moze w Japoni kazdy w miescie moze miec lacze 1gb/s w domu, ale nie w europie. Znasz ludzi ktorzy maja lacza 100mb/s, ze lacze do mojego servera nie wystarcza? Mam limit 50GB/miesiac, wiec i tak szybsze lacze nic nie da. Najtansze lacze 100mb/s (symetryczne) jakie widzialem w polsce bylo za 7500 zl..(takie serio 100mb/s, a nie do podzialu) 500 mb/s? 37500 zl? Dobre lacze 100mb/s kosztuje 13000 zl (SLA 99.99% - ping ponizej 20 w polsce).
Koszmarny Rycerz
07-03-2007, 13:16
Siemka mam all twoje filmy som zarombiste :) ale możesz podać tytuły piosenek z HotA i z Banshee Quest ??? plz bo mi sie bardzo podobajom
:p
Kamil1000
07-03-2007, 13:23
Z jakiego kraju sie urwales? Korea? Japonia? Nie wiem gdzie Ty widzisz servery na laczach 500Mb/s.. Moze w Japoni kazdy w miescie moze miec lacze 1gb/s w domu, ale nie w europie. Znasz ludzi ktorzy maja lacza 100mb/s, ze lacze do mojego servera nie wystarcza? Mam limit 50GB/miesiac, wiec i tak szybsze lacze nic nie da. Najtansze lacze 100mb/s (symetryczne) jakie widzialem w polsce bylo za 7500 zl..(takie serio 100mb/s, a nie do podzialu) 500 mb/s? 37500 zl? Dobre lacze 100mb/s kosztuje 13000 zl (SLA 99.99% - ping ponizej 20 w polsce).
w Polsce istnieje firma która oferuje taki szybki transfer (nieskończoność Mb/s :), naprawdę), a ta firma to Telekomunikacja Kolejowa TK Telekom (http://www.tktelekom.pl/)
@edit screen:
http://img242.imageshack.us/img242/7115/snap54rv9.jpg
w Polsce istnieje firma która oferuje taki szybki transfer (nieskończoność Mb/s :), naprawdę), a ta firma to Telekomunikacja Kolejowa TK Telekom (http://www.tktelekom.pl/) http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif
@edit screen:
O tej firmie slyszalem juz pare lat temu. Pisali cos, ze niby TP SA kupilo u nich 400Gb/s lacze :)
Jednak chyba nie patrzyles w cennik. Ceny ida w tysiace zlotych za pare mb/s. Nie jest to najtansze lacze w polsce. Nie wiem kogo na nie stac. Nigdzie tez nie pisza nic o pingu ktory sie liczy dla wielu osob ;)
Trzeba miec duuuzo plikow, zeby uzytkownicy uzywali 100mb/s i okradac kantory co miesiac, zeby takie lacze oplacic.
To pisal brat Hide, Gesior.
Siemka mam all twoje filmy som zarombiste :) ale możesz podać tytuły piosenek z HotA i z Banshee Quest ??? plz bo mi sie bardzo podobajom
:p
Jesteś naprawdę koszmarny.
Koszmarny Rycerz
07-03-2007, 20:15
muza mi sie podoba to chcem wiedzieć jak sie nazywa ;)
Koszmarny Rycerz
07-03-2007, 20:16
A demon helmet też fajny ;p
Foto_scr
08-03-2007, 14:20
@up
Doprawdy stanowisz dla mnie źródło inspiracji - jesteś zarombisty, stary. Ty już taki jesteś, jak się w sieci pokazujesz, czy specjalnie kreujesz się na taka forumową szmatę?
@film
Polecam, 12/10.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.