Pokaż pełną wersje : Banshee solo by 51 pall
film troche w lamerskim( moim:p ) wykonaniu...bylem troche podexcytowany ze banshee zsoluje choc dl'a kiedystam tez zsolowalem:p a jest duzo trudniejszy...no nic, zobaczcie sami jak to wyszlo;)
Link:http://www.speedyshare.com/161673270.html
Kempna_Mce
18-02-2007, 22:21
zassałam ten filmik i coś się otworzyć nie chce...
@up
A probowalas juz winampem albo nero?
WOW UBILES BANSHEE 51PALLEM?! JAK TY TO ZROBILES !?EJ NAUCZ MNIE GRACCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
Banshee na 51lvl'u to nic wielkiego ;x
Jutro namnowie Always Hunted by nagral banshee by 36 knight ;x a ja nagram banshee by 31ed ;d
WOW UBILES BANSHEE 51PALLEM?! JAK TY TO ZROBILES !?EJ NAUCZ MNIE GRACCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
Banshee na 51lvl'u to nic wielkiego ;x
Jutro namnowie Always Hunted by nagral banshee by 36 knight ;x a ja nagram banshee by 31ed ;d
Ostatnio bylo by 28 ms ; d
Ostatnio bylo by 28 ms ; d
o prosze! jeszcze lepiej! ;x
Pod white flower temple bramka jest od 25lvl? :> Jesli tak to robie 25sorca :>
o prosze! jeszcze lepiej! ;x
Pod white flower temple bramka jest od 25lvl? :> Jesli tak to robie 25sorca :>
tam są 2 wejscia, jeden jest od cycow(tutaj trza parceli) a drugi od temple tego(tam jest bramka 25lv+)...i banshee mozna tam lać od 6 levela(;
stalkery-owszem
ds'y-nie
tam są 2 wejscia, jeden jest od cycow(tutaj trza parceli) a drugi od temple tego(tam jest bramka 25lv+)...i banshee mozna tam lać od 6 levela(;
od 6lvl ,tylko pierw ktos musi ubic stalkery i z tego co szlyszalem -ds'y
:PP
ide robic mlvl na sorcu ;x
To byl filmik o banshee solo czy o zakupach w thais? Banshee poprostu sie nie doczekalem :(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.