Pokaż pełną wersje : DLaczego nie moge walić HMM'ami
Knight Morderca
15-09-2004, 11:43
Jestem magiem mam 10lvl i 7 mg lvl i nie moge atakować innych playerów przy pomocy HMM'ów. Podobnie miałem z knightem ale knight mial wtedy 2 mlvl. Wiec dlaczegi inni mogo używać Hmm'ów a ja nie jedyne co mi pozostaje to marnowanie Hmm'ów na potworki.
POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gemuboli wymiatacz
15-09-2004, 11:46
ty nie wiem na serio ale ja tesz tak miałem palkiem na 14 lvlu i 9 mllvl nie wiem ale musisz poprubować kilka razy albo cos masz poprzestawiane w tibi nie wiem tesz sie wnerwiłem ;)
Zapewne, walisz w playerów, z hmm w okienku battle, albo niedokładnie celujesz. Polecam przeczytać poradnik "Jak celować runami".
Oto i link do owego poradnika: http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=7949&page=1.
Knight Morderca
15-09-2004, 11:51
Masz racje waliłem runami w oknie BATLLE ale na potwory skutkowało a na ludzi niechce
Mykkamyk
15-09-2004, 11:53
A jak to nie pomoże,to sprawdź,czy jesteś na świecie PvP...;)
re: UP
To takie małe utrudnienie w PvP :).
Ponieważ, gdyby sorcowie mogli celować runami w ludzi, w oknie battle, to Inne profesje nie miały by szans na obrone, sorc\druid zawsze by trafiał.
A tak, inne profesje mogą manewrować by utrudnić postaciom magicznym, celowanie z run mające na celu zabicie ich (lub coś innego).
Cipy uniemożliwili walenie do playerów z run poprzez klikanie w okienku battle, aby utrudnic pace pkerów. Kiedy widzic cie peker na okienku battle, to niema zadnego problemu aby bardzo szybko wycelowal w ciebie np z sd... teraz, no coz, musi sie pomeczyc troszek aby wymierzyc kratke przed ciebie :D wedlug mnie jest to bardzo dobre posuniecie cip :)
edit:
berials :P wyprzedziles mnie o minutę :D nie mniej jednak sens posta taki sam :D
Winnie The Pooh
15-09-2004, 14:31
A ja juz myslalem ze gosc ma chara na non pvp ... :// no ale tak czy inaczej są ludzie i parapety :baby:
ciemne dropsy
15-09-2004, 15:16
up: Czlowieku zastanow sie co piszesz....:/ Takimi postami robisz sobie tylko wrogow... I myslisz ze jezeli masz ten nawe 50 level w tibii to kazdemu mozesz rozkazywac i kazdy bedzie mogl byc idiota w twoich oczach? Wez sie zastanow i najlepiej nie pisz takich postow bo kazdy kiedys byl newbie a ty w dalszym ciagu jestes noobkiem..... Tyle na ten temat...
Mistrz Rookgardu
15-09-2004, 16:50
srry za starego to byl zart
:P
_________
Btw
przeczytaj co pisze
ten kolo i to nie jest jego 1 magiczny char
spoko..ale nie wyzywaj chłopaczka od noobwó.no nie zna się po prostu an tibi...
po nim potwierdził ten problem Gemuboli wymiatacz ..i coż..nikt go d nooba nie powyzywał
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.