Pokaż pełną wersje : PACC i świat Non-PVP. ( Candia )
Chciałem sie dowiedzieć jaka jest sytuacja na w/w światach, ponieważ chcę zakupić Pacc'a na mojego druida, lecz nie chciał bym sytuacji typu expie na tombie a tu kolo mi wbija i sobie bierze wszystko "bo mu nic nie moge zrobić" Więc jaka jest sytuacja ? można normalnie poexpić czy raczej odradzacie. Prosiłbym graczy z pacc z Candii ewentualnie innego n-pvp o wypowiadanie sie.]
@down
No ale chyba wiadomo, ze gracze z pacc maja troche wyzszy poziom kultury i moze to sie zdarzac rzadziej.. bo na facc to non-pvp jest gorzej niz na rooku.
@2down
No dobra tylko ze jak gralem na PVP to sie polozylo liscik i ktos grzecznie pytał za ile schodę, dlatego chce sie upewnić jaka sytuacja jest na non-pvp
Likierki
19-02-2007, 17:35
Raczej nie ma takich sytuacji, poza tym bez pacc czy z pacc to i tak ci zabierze jak będzie chciał ale raczej nie.
Guest 1900
19-02-2007, 17:41
LOL~ co ty myslisz ze na cale 800 ludu na serwie nikt ci nie wejdzie na respa ? zawsze sa jakies zakały na serwie i nie ma takiego serwa gdzie ny tak nie bylo ... zreszta tomb jest wiele ...
No dobra tylko ze jak gralem na PVP to sie polozylo liscik i ktos grzecznie pytał za ile schodę, dlatego chce sie upewnić jaka sytuacja jest na non-pvp
Nie poexpisz sobie.
Candia...Kojarzy mi sie z boterami, noobami i nolifeami.
No dobra ale czy ktoś z was grał na Candii? bo jak macie pisać jakieś historyjki to ja dziękuje.
Ja gram na Candii. Miło się expi, nie ma aż tak dużo noobów.
Jesli masz znajomych - to jak ktoś ci się wbije na respa wołasz kolegów i załatwione. ;p
Rootkit:
Tak, w ogóle n-pvp ssą i kto je stworzył? ;<
Jesli masz znajomych - to jak ktoś ci się wbije na respa wołasz kolegów i załatwione. ;p
Nie bardzo rozumiem.
Może zastosują jakaś straszną technikę perswazji albo zaspamują go na śmierć.. ? :>
@Rootkit:
Kumple/kumpel wchodzi i jeśli jest mocniejszy bije mu potworki, blokuje go, luruje mu potwory.
N-pvp też sobie umie radzić z noobami. ;s
Candia jak kazdy n-pvp mysle jest zanoobiona, ale co zrobic? Ogolnie poziom gry wraz z PACCem podnosi sie o jakies 3 metry.
Szkolny'Uczen
20-02-2007, 10:10
Eh, na Candii jest pełno noobów -.- Nie tylko low leveli, ale nicków nie podam bo nie chcę, żeby mi znowu hunta zepsuli :p 95% osób ci wejdzie na resp
Ofc nie tylko Polacy na Candii lurują, wybijają resp itp. :P
Osobiście ja gram na świecie n-pvp (Luminera) i mogę ci doradzić ze jeśli chcesz kupić pacca na Candii to kupuj ^^(mówie o swoim świecie) .Nie ma dużo noobów. Są takie low-lvle, które starają się tylko utrudniać życie, lecz gdy masz wyższy lvl (expisz na lepszysz tombach, expowiskach) to raczej już respekt (nie wiem jaka jest sytuacja na Candii, u mnie tak jest). Oczywiście co to za świat bez noobów ^^. Zdarzają się też nooby h-lvle ale to "raczej" w minimalnych ilościach...Jeśli nie mam racji to do noobów można się poprostu przyzwyczaić;) ignorować ich a napewno "noobowanie" szybko im się znudzi. Z większymi lvlami to się robi juz inaczej, jak tam ktoś powiedział, woła się kolegów ^^. Czystym przykładem są filmiki z tibicams~ gdzie padają h-lvle, m.in. 150 ed zbloczony przez Yoozka8o po czym padł (ed):)
P.s. nie przejmuj sie noobami :S były, są i będą.
Mnie ciekawi ze non-pvp okupuja polacy
Likierki
20-02-2007, 19:20
@down
No ale chyba wiadomo, ze gracze z pacc maja troche wyzszy poziom kultury i moze to sie zdarzac rzadziej.. bo na facc to non-pvp jest gorzej niz na rooku.
Nie powiedziałbym.
Szczerze Candia jak nan Non-pvp miły serwer.Nie jest tak dużo noobów i jest jeszce młoda.Mój nick Cortino jak coś chcesz wiedzieć więcej pisz na priv w grze.Pacc mam to ci mogę odpowiedziec jak z expem ale głownie to spoko.Na tombie sie przeważnie expi 1-2 osoby max.
Musze się pochwalić nowy addonem =) http://i178.photobucket.com/albums/w262/RayCut/Addon.jpg
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.