Pokaż pełną wersje : Gildia/druzyna na jednym z nowych serwerow - whoever you are... Make the rules!
Witam!
Na poczatek moze powiem cos o sobie :dance: Jestem w klasie maturalnej, ucze sie w lo. W tibie nie gralem okolo 1.5 roku i planuje ponownie rozpoczac gre w maju lub czerwcu (po wszystkich egzaminach). Chcialbym stworzyc lub dolaczyc sie do druzyny na jednym z istniejacych swiatow pvp. Dodam od razu, ze bede gral na pacc. Poszukuje "normalnych" ludzi, ktorzy traktuja gre jako dobra zabawe (i nie rzucaja krzeslami po scianach w przypadku niepowodzen itp. => :baby:). Jesli znajduja sie tu takie osoby, chetnie stworze z Wami nowa gildie. Nie mam wymagan dotyczacyh wieku, ale jesli chodzi o doswiadczenie, chetni na pewno powinni posiadac juz jakis staz w tibii. Mile widziane sa wyzsze lvl na dotychczasowych swiatach. Moze temat postu jest zbyt ambitny, jesli chodzi o te zasady, ale chcialbym czynnie brac udzial w zyciu serwera razem z druzyna :cygaro: Poza tym, mam nadzieje, ze nie musze przedstawiac pozostalych celow gildii, ale chodzi glownie o dobra zabawe, konkurencje z pozostalymi graczami itp. itd :confused: Jesli pojawia sie jakies pytania, chetnie odpowiem.
Nie wiem w ogole czy w dobrym miejscu umiescilem ten post, wnioskujac po niektorych wypowiedziach, glownie mlodszych uzytkownikow tego forum w tym dziale 8o
Chetni:
1. Bourne - Druid, Sorcerer
2. dymek890 - Paladin
3. [BeW]Azberito - ?
4. Elmarus - ?
5. Gracz Tibijski - ?
BeNcHaKeR
19-02-2007, 22:19
ale na mainie te gildie/grupe/rodzine?jak na rooku to poszukujemy ludzi z pacciem do założenia gildi rookstayerów chętnie cie przyjmiemy
BeNcHaKeR
19-02-2007, 23:26
Tak myślałem szkoda.Pzdr
Gracz Tibijski
20-02-2007, 08:03
Moge się dołączyć? 2 osoby to mało , poczekajmy może się ktoś zgłosi.
Mój staż w tibii - 1,5 roku ~~.
Obecna postać 46 Elite Knight.
Jesli wyjda tylko 2 swiaty PvP (Amerykanski / Niemiecki) to nie bedzie
najmienjszej szansy na zostanie w grze :D
Mysle ze gracze z Kyry - Isara, Berylia (Del Toro) - Aldora - Antica itp.
Bedzie duzo walk juz od samego startu wiec jak chcesz tam zaczynac musisz
miec bardzo duzo ekipe jesli oczywiscie szybko dasz rade expic :D
Pozdarwiam
BeNcHaKeR
20-02-2007, 13:06
w sumie na jakimś niemieckim serwie pvp mógłbym grać
Moriento
20-02-2007, 13:38
Moze, moze ...
Obecie lvl : 61
Swiat : Lunara.
Voc : Ed
Msg na Priv :D
Jesli wyjda tylko 2 swiaty PvP (Amerykanski / Niemiecki) to nie bedzie
najmienjszej szansy na zostanie w grze :D
Mysle ze gracze z Kyry - Isara, Berylia (Del Toro) - Aldora - Antica itp.
Bedzie duzo walk juz od samego startu wiec jak chcesz tam zaczynac musisz
miec bardzo duzo ekipe jesli oczywiscie szybko dasz rade expic :D
Pozdarwiam
Mozliwe, ze to prawda, ale chyba nie ma sensu na kolejne zwlekanie z wyborem serwera. Jeszcze kiedys jak gralem byly podobne sytuacje, mialy byc potezne gildie itp., a potem okazywalo sie, ze serwer jak wiekszosc innych. Tak poza tym, az tak zle jest na tym serwach? :p
Zapomnialem dodac w pierwszym poscie prosbe, zeby zainteresowani napisali cos o sobie. Moze nie po to, aby uwzglednic to w rekrutacji, ale zeby zobaczyc na czym stoimy. Np. wiek, zainteresowania, ilosc postaci, co chcesz osiagnac na nowym swiecie itp.
Poza tym jest opcja, ze mozemy wystartowac nie na nowym serwerze, ale na jednym z istniejacych...
Moriento
21-02-2007, 11:49
Wiec Panowie co robimy ... do tego zreszta potrzeba z 5-10 osob jak mamy
cos zdzialac :D
Podjalem decyzje, ze jednak rozpoczniemy gre na jednym z istniejacych serwerow (glownie za sprawa Morienta, ktory wyslal mi PW). Zaraz zedytuje pierwszy post, dodam chetnych i mysle, ze bedziemy czekali na kolejne osoby. Prosze o wpisywanie sie w tym temacie z info o sobie i posiadanych postaciach.
Podjalem decyzje, ze jednak rozpoczniemy gre na jednym z istniejacych serwerow (glownie za sprawa Morienta, ktory wyslal mi PW). Zaraz zedytuje pierwszy post, dodam chetnych i mysle, ze bedziemy czekali na kolejne osoby. Prosze o wpisywanie sie w tym temacie z info o sobie i posiadanych postaciach.
Moze xerena ja tam zaczynam grac wlasnie
Obecnie myslimy nad dwoma serwerami i na pewno nie bedzie to Xerena. Niedlugo wiecej info.
Moze xerena ja tam zaczynam grac wlasnie
od razu Ci powiem ze xerena to strata czasu ;) za duze PA... i tyle B)
Hmm ... Askara - Isara :D?
Mistical_Druid
23-02-2007, 17:51
Popieram Xerena!
18 Pall skille 70/50 chętnie dołacze do rodzinki :)
Xerena to swiat bez przyszlosci dla nowych :D
Trzeba miec bardzo dorbre znajomosci zeby sie wybic za szybki expi i jestes
gaszony :)
Bez sens wiec ja zostaje albo przy Askarze lub Isarze.
A tak wogole ile typa jest?
Moze autor tematu cos by napisal ... co i jak bo juz dawano moglismy zaczoc
grac.
[BeW]Azberito
27-02-2007, 14:34
Jestem z wami jeżeli ma to byc rodzinka ,Już dawno chcialem znalesc kilka chętnych graczy z jakims stazem i grac lvl na PW moge podac
Podjalem decyzje, ze bedzie to Askara. Startuje dopiero kolo maja/czerwca, ze wzgledu na to, ze teraz nie mam czasu na gre. Narazie wszyscy chetni wpisali sie w temacie, na pw nie bylo innych zgloszen.
CRX jak cos to wal na pw jak chcerz to napisz na pw to ci podam gg pozdrawiam . Razem zrobimy wiecej
Hmm .. mysle ze po woli mozna zaczacz juz gre bo chyba nie bedziemy
czekac do maja lub czerwca :D?
Jakies wskazowki to ma byc rodzinka czy co :]?
dymek890
28-02-2007, 16:07
Dobry pomysl . Najprawdopodobniej zaczne grac z Wami. W tibi gram ponad 2 lata ; ) . Proponuje zebyscie podawali jakimi porofesjami bedziecie grac . Ja zaczne palkiem.
Mozna zaczac juz, bo przeciez gramy na istniejacym juz swiecie. Moja propozycja to zwykla gildia. Co wy na to?
Edit:
Ok, dobry pomysl. Ja rowniez gram palkiem.
Ja chetny, jak cos wystartuje napisz na prv, narazie powiem tylko ze tibia to tylko gra i nie przejmuje sie jak padne itp.
pall : )
Doszedlem do wniosku, ze jesli bedziemy czekac na crx'a to lepiej bedzie na nowym swiecie ( mam nadzieje ze letni update przyniesie nam taki)
Tzn. w miare mozliwosci bede sie logowal, ale na pewno nie wystarczy mi czasu do normalnej gry. Niech sie jeszcze reszta wypowie na temat tego, czy mamy stworzyc gildie czy rodzine. Wedlug mnie gildia to sluszny wybor ;)
Kolejna sprawa to chyba lista chetnych, wiec napiszcie jaka profesja gracie i zrobimy spis.
dymek890
28-02-2007, 21:17
Raczej gildie. Mysle ze teraz powinismy (w najblizszym czasie) zaczac juz powoli grac . Ja rowniez duzo nie bede grac w tygodni (szkola;/) w weekendy postaram sie nadrobic . Crx zrob spis na pierwszej stronie. Widze ze jak narazie all chca palkami ; ).
Ja stawaim na Druida albo Sorcera oczywiscie pacc mam :D.
Wlasnie panowie kto ma pacc wogole z tej stawiki?
dymek890
01-03-2007, 15:52
ja wlasnie teraz nie mam ... ; /
Ktos juz chara zrobil :D?
Macie juz nicki :]?
dymek890
01-03-2007, 16:50
ja zrobie dzis albo jutro:) Podawajcie nicki jak stworzycie;)
Ja juz zrobilem postac, ale czekajcie. Najpierw niech wszyscy chetni podadza mi profesje jaka chca grac, zrobie spis (patrz 1 post), bo teraz juz nie wiem kto chce, a kto nie. Moze ktos jeszcze sie zglosi?
Pacca bede mial w maju.
Mistical_Druid
01-03-2007, 19:39
Witaj.
Chetnie doloacze do ekipy na jakims serwerze.Ale 1 warunek kazdy z druzyny zaklada nową postac!
I'm Druid
Pacc w Czerwcu
dymek890
01-03-2007, 19:41
@mistical
Kazdy zaczyna grac od poczatku
Widze ze powoli ekipa sie zbiera. Mam nadzieje ze to wypali ;).
Azberito Here. Ja nie mam zamiaru grac na Askarze czy jakims innym dennym starym serverze i to jeszcze robic gildie zamiast famili wiec sie wycofuje
YO
Chcialbym zagrac z wami a mysle, se sie nadaje ;D
W Tibie gram 3 lata, miałem już postacie powyżej 40lvla (60ed to moj najlepszy)
Moglbym z wami zaczac grac poniewaz drutem gra mi sie najlepiej
Jakby co to piszcie na pw ;)
PS aktualnie nie mam Pacca ale moge w kazdej chwili miec
dymek890
01-03-2007, 21:08
@obita
bylo juz mowione ze to bedzie gildia.; ) i nie rozumiem co ci sie w serwerze nie podoba xd
Hmm ja odpadam, odezwijcie sie jak bedziecie chcieli cos zalozyc na nowym servie (mam nadzieje w letni update), narazie bede gral swoim nowym pallkiem na xerenie.
Jak wypali Wasz plan to powodzenia
Pyro Aris
02-03-2007, 03:11
@autor
mysle ze w ten sposob nie znajdziesz dobrej ekipy ,nie zebym cie krytykowal ,ale wiesz ,tu potrzeba jakiegos zgrania ,a nie tylko ludzi ,przeciez nawet nie wiesz czy ludzie ,ktorzy sie zglosili nie maja 11 lvla ,ktory wbijali przez 3 miesiace
Znowu Ja. Nie bede gral bo :
1. Stary server nic mi się nie zwróci (ceny ;/) nigdy się nie wybijesz z lvl.
2.Gildia sux. Bo jak jest rodzinka to kazdy moze isc do gildi odpowiedniej dla swojego lvla a nie siedzieć w jednej.
3. Racja nikt się nie zgra cos czuje więc ide na Candie.
Wlasnie mija 666 obejrzen tematu :D
Mistical_Druid
Jak narazie wszyscy, ktorzy sie zglosili nie maja postaci na Askarze.
Azberito i st1L
Ok, nie ma problemu.
Pyro Aris
Wlasnie tego sie obawiam, ale zobaczymy czy to wypali. Jesli bedzie za malo osob, to klapa.
Azberito
1. To zalezy, jak na to patrzec. Wedlug mnie obecne ceny nie sa na tyle zle, zeby byc stratnym.
2. To akurat prawda. Rodzinka jest w porzadku, ale po to zaczynam od poczatku z innymi, zeby byc mniej wiecej na tym samym poziomie i razem i w jednej gildii.
3. Poczekamy, zobaczymy.
Radze wam z Askary zrezygnowac :D
Ceny dobre sa all elegancko ale za szybki exp spadacie :D
No wiadomo nie teraz ale po 100 + jak zagrazacie juz gildi Rexis ... koniec
waszego grania :D
A co do tematu dla ciebie Bourne nie lepiej grac na Isarze ?
Miales tam 108 Ms wiec powinienes miec tam jakies znajomosci.
Mistical_Druid
02-03-2007, 18:45
Askara może być ja tam mam plecy i za szybki exp nie spadne ale ceny ? ja bym wolał Iridie na której znam 90% postaci 100lvl+
dymek890
02-03-2007, 19:05
mi tam serwer obojetnie . Tylko ustalcie cos mozna by bylo juz zaczac grac;).
Mistical_Druid
02-03-2007, 21:42
No własnie! do Czerwca my z dymkiem wbijemy juz parenaście lvli. Więc jak? Askara? a może jednak Iridia? Decydujcie !
Askara! :)
Ja juz mam postac na tym swiecie. :lucznik:
Mistical_Druid
02-03-2007, 22:13
Więc napewno to będzie Askara? i jeśli ktoś ma to prosze fri itans on rook (oddam jak będę wychodził z rooka) msg me - (gg) 9874519
przylacze sie z checia:D
Proponuje menere non pvp co wy na to?
Czyli mam robic postac na askarze ??
To ja zrobie knighta albo sorca
odpowiedzcie na jakim servie i powiedzcie jakie
nicki macie niech ktos moze zrobi liste czlonkow
Sa juz jak mi wiadomo 2 postacie
mitodreas
Lakulusmoj nick:D
Dodawac swoje chary gildi :D
moj nr gg to 739385
pisac jak cos;p
pozdro all
dymek890
02-03-2007, 23:06
Moj nick na askarze Shanand. Teraz jeszcze trzeba zaebrac do kupy kto gra i z jakim nickiem bo troche balagan sie zrobil . ;)
@down
Pall ; )
Mistical_Druid
02-03-2007, 23:15
Mitodreas - 1
Lakulus - 2
Shanand - 3
Będziemy numerami. Potem będę edytował tego posta w celu dodania kolejnych postaci
prof.
1 - Druid
2 - ?
3 - ?
Askara fajny swiat ale Fortera jeszcze lepszy ale coz juz zaczelismy na askarze :D
Azberito
1. To zalezy, jak na to patrzec. Wedlug mnie obecne ceny nie sa na tyle zle, zeby byc stratnym.
2. To akurat prawda. Rodzinka jest w porzadku, ale po to zaczynam od poczatku z innymi, zeby byc mniej wiecej na tym samym poziomie i razem i w jednej gildii.
3. Poczekamy, zobaczymy.
Ad.1 Uhahaha chyba nigdy jeszcze na wysokim lvl nie grałes...
Ad.2 Wszyscy na tym samym poziomie ?! każdy inaczej gra wiec nie ma takiej opcji wiec gildia sux bo jak ja będę miał np 60 lvl a palle 30 bo skillowali to po co sie razem trzymać ;/.
A tak poza tym to wiecie ze nie dacie rady bo nie macie żadnego kina blokera?
Mistical_Druid
03-03-2007, 11:18
no własnie ... niech ktoś przemyśli wybór profesji i doda do tego ze ten pdate bedzie nalezal do kiny ...
No to robcie postavcie piszcie na forum jakie macie nicki bo jak narazie 2 osoby graja a ze mna 3
pisacX(
Ja teżsię zgłaszam, jest już postać, ale grać zacznę za ok. tydzień. Nick: Faemir. No i oczywiście Knight, a konkretnie to idący w swordy ^.^
Pzdr. Faemir
Mistical_Druid
03-03-2007, 18:54
Kina będzie a nawet już jest
Lvl: 45
Skille: 70/68 (axe)
Nick Tehacus
Eq: legion helmet,p armor,brass legs,boots,hatchet,battle shield
Dostałem tą postac po hacku i dlatego potrzebuje wsparcia ^^
Mistical_Druid
03-03-2007, 19:14
Feanir jesli moge prosic zacznij grac sorccem/drutem gdyż kiny mamy juz 2 (lvl 45 i 8) 1 palla i teraz baardzo trzeba prof magicznych
(sry za double ale tak by nikt nie przeczytal)
Ad.1 Uhahaha chyba nigdy jeszcze na wysokim lvl nie grałes...
Ad.2 Wszyscy na tym samym poziomie ?! każdy inaczej gra wiec nie ma takiej opcji wiec gildia sux bo jak ja będę miał np 60 lvl a palle 30 bo skillowali to po co sie razem trzymać ;/.
A tak poza tym to wiecie ze nie dacie rady bo nie macie żadnego kina blokera?
1. A jednak...
2. Dobra, widze ze nie wiesz o co chodzi. Nie chce mi sie tlumaczyc.
Jeszcze moj brat gra knightem
Mogę grać i sorcem, ale często mam duże lagi i dlatego preferowałbym Knight'a ^.^
JA pomoge ci pomoge jak juz mowilem mam dla ciebie soldier helmet dwarfenke i plate legi
jak narazie ja skiluje a postac magiczna mozesz ty zrobic :D faremir :D
Witajcie! chętnie zagram razem z wami jako Druid
Świat Askara tak?
Mistical_Druid
04-03-2007, 10:33
Tak Askara a ja ....
Killed at level 45 by a Spely (88ed)
za free hunta złapałem i narazie sie z dp nie rusze az nie znajde ekipy na niego
Aha
Kazdy kto chce dołaczyć do gildi niech napisze do Tehacus
1. A jednak...
2. Dobra, widze ze nie wiesz o co chodzi. Nie chce mi sie tlumaczyc.
Jeszcze moj brat gra knightem
JA nie wiem o co chodzi to pokaż mi tu 3 graczy o roznych prof i powiedz mi ze kazdy expi tak samo ,wiem o co chodzi w tym rzecz ze familia to familia nie musicie sie zawsze trzymac razem ale w razie potrzeby jesteście jak maszyna.
Tak Askara a ja ....
Killed at level 45 by a Spely (88ed)
za free hunta złapałem i narazie sie z dp nie rusze az nie znajde ekipy na niego
Aha
Kazdy kto chce dołaczyć do gildi niech napisze do TehacusTehacus
I co teraz zrobicie swoja gildia polecicie na gościa którego gildia was zjedzie jak psy heh coś czuje ze wśród was panuje 0 skilla.
Mistical_Druid
04-03-2007, 11:57
Lol jaką gildią ? tu nikt oprócz mnie nie maj eszcze 9 lvl'a ... ale ja mam tu plecy jak juz kiedys wspominalem ...
Dobra chłopaki xD
Mój nick to Assanis jak przejdę na maina to dam wam znać ;)
I jeszcze jedno, raczej będę grać druidem
Mistical_Druid
04-03-2007, 15:56
Ja dziś lootbagowalem w Kazzo i już mam coś konkretnego
Fire Axe xD
Teraz jeszcze uzbieram z 10k kupie dragonke i 2bp uh
i moge expac.
Aha = jeśli ktoś z gildi chce zebym mu coś poblokał - pisać (zakres blokania to:
sorcce/druty z wandami - cycki - moj loot
pall ze skillami 70+ dragi - moj loot
Czyli wybraliscie Askare?
Ja bym chetnie poszedl gdzies grac na nowo na pvp, bo na Xerenie polacy raczej nie wygraja wojny, do tego duze PA na Xerenie :baby:
Ale na Askarze gralem juz ponad rok temu moim 17 lvlem sorcererem, wiec raczej nie oplaca mi sie tu wracac .....
Mistical_Druid
04-03-2007, 17:45
Zapraszam na Akare ;) Tak wybraliśmy Askare
:D
oj jak mi sie nieche skilowac :D
narazie mam 39/39
ale do wakacji z 80/80 planujewbic a potem lvl
mialem sczescie ze wszedlem namaina do Venore bo gdy wyszedlem z swiatyni patrzae a tu pka lataja nad 2 na 2 bylo 67MS+34 Knigh Vs 70EK+46ED oczywiscie oni wygrali ale zdołałem zabrac na dul 1 cialo i zgadnijcie co bylo?
Crus helmet 500gp plate legi i spike sword wiec poprostu Fuks
:Djestem zły :DMam szczęscie ze zrobilem to tak szybko ze nie zdazyli zobaczyc jaki mam nick pozniej dalem loga na 15 minut i juz nikogo nie bylo :D
Askara to wmiare serv fajnie bedzie jak juz bedziemy mieli z 50 lvl+bo wtedy mozemy juz niezle polatac i sie bronic przeciwko innym PKbo narazie kazda postac mozemnie ujebac :/
Powinnismy sobie pomagac np; jak komus brakuje kasy do jakiegos sprzetu to pozyczcie a on pozniej wam napewno pomoze
Ja pomoglem Theodusowi dalem mu plate legi a on na rooku pomogl mi wykonac katane tzn ja blokowalem :Dale on kupil mi runki
I czesto ze soba rozmawiamy to jest moj kumpel Askara nr 1:D
Mistical_Druid
05-03-2007, 16:21
Jutro kupuje k legi wiec p legi for u xD Wiecie co? trzeba pomyślec nad nazwą gildi i zacząć wrzucać fotki ;)
Ja mam na Aksarze 30 Ed i 18 Rp :D
I z deczka przy kasie jest choc na razie pykam na Aldorze :]
Na Aldorce 44 ms. Na Askarze zero plecow ostatni ziomek Hunted By Rexis!
Kutasy jebane :D
dymek890
05-03-2007, 17:12
ja narazie sporadycznie bede wchodzil przez jakies 2 tygodnie . Potop musze przyeczytac i przygotowac sie do egzaminu do bierzmowania.;/
Mistical_Druid
05-03-2007, 18:38
Jak ktoś jest na rooku to chetnie od niego wezme eq
roobie noob chara/pk chara (mc rox) i oddalem moje eq Fearmirowi i teraz nie mam
Wiec jakby ktos mial pisac - Tehacus
Imie moje chara wysylam na pw. Jak ktos nie dostal to piszcie.
Dołączam do was :p
Jak narazie 11 level, sorcerer.
Nick podam później.
Mimo balaganu w temacie i jak mogloby sie wydawac, nie wszyscy zostana przyjeci do gildii. Zanim dolaczysz do nas, napisz cos o sobie, gdzie grales itp. :)
Aha, i jeszcze jedno. Kto nie bedzie mial Pacc?
dymek890
07-03-2007, 23:24
do wkacji napewno nie bedzie a pozniej zobacze xD
alkoOholik
08-03-2007, 01:09
Jak ktoś chce moge w razie problemów pomóc... ;)
Ja anrazie mam malo czasu na gre ale dam rade i mam taki pomysl zeby wszyscy ktorzy graja ,ale to wszyscy wzieli napisali tu swoje nicki aktualne lvl i profesie pozdo for all
JA zaczne
LakulusKnight 9LVL
Uniknie to bowiem balaganu na foeum i zbednymi wkrętami ;/
Mistical_Druid
09-03-2007, 16:36
Tehacus 43 kina
retried to czasu normalnego neta ... weszłem na 3x witch i kick ... 3 dni neta nie miałem ... Chello sux
Gra ktoś jeszcze z tego teamu na Askarze na poważnie? Ja zrobiłem nowego chara na Askarze po przeczytaniu tego tematu i aktualnie jestem 27 level master sorcerer. Jutro powinien być 30 level.
Chyba już nikt tu nie gra z was ;S
hm...
W czerwcu a nawet wcześniej też mogę zacząć nową przygodę z tibią z wami [czyt. pisze sie]
aaa...
*osiągnięcia 60 elite knight + chyba z 3 +50 postacie
*server Thoria
*zaintersowania??;] wędkarstwo i piłka nożna
*co chce osiągnąć?? dobrze się bawić i zostać mistrzem Pokemon
Gra ktoś jeszcze z tego teamu na Askarze na poważnie? Ja zrobiłem nowego chara na Askarze po przeczytaniu tego tematu i aktualnie jestem 27 level master sorcerer. Jutro powinien być 30 level.
Chyba już nikt tu nie gra z was ;S
No wiesz gra nas 3 (z tego co wiem) ja mam 15 druta... bo chwilowo retired ... Szkoła :P
Mam w vipach okolo 7 osob, ktore sie zadeklarowaly wczesniej. Jak narazie loguje sie tylko od czasu do czasu :)
A ja najprawdopodobniej za jakieś 3 miesiące stracę neta, więc czas wolę przeznaczyć na coś "inszego" i "lepsiejszego" niż Tibia. Jak CRX dostaniesz paczkę z itemami na postać Kei Brother, to ona jest ode mnie ^^.
Pzdr. :/
Szkoda, ale jak by cos sie zmienilo to pisz na forum :)
Panowie!
Widzę, że Fae~ niestety odszedł tak więc nie wiem czy opłaca się mi grać samemu.
Jeżeli jest ktoś taki, kto jeszcze gra na askarze to niech poda mi swój nick na priv, bo na celeście mam kilku real friendów i tam opłaca mi się narazie bardziej grać niż na askarze;>
Ketoprom
08-04-2007, 20:43
Cześć. Jestem chętny do tej gildi/rodziny. W Tibie gram dopiero 1 rok ale bez obaw mam już pewne doświadczenie i raczej na pewno nie będę noobkował ;) . Założyłem sobie na Askarze knighta, ze względu na to, że gram od jakichś 6 dni mam dopiero 10 level i skills 48/49, 3 mlvl :> . Level raczej za szybko nie urośnie bo planuję zając się skillowaniem do osiągnięcia około 65/65. Myślę, że do połowy maja raczej się wyrobie, a potem zacznę bić level i skillować do skilli około 75/75 (Bo też mam przecież szkołę). Mimo krótkiego stażu posiadam dużą wiedzę ale myślę, że znajomość z wami nauczy mnie jeszcze więcej :p . Mam nadzieję, że w waszych szeregach przyda się knight i mnie przyjmiecie. Nick postaci to Valcor
PS: Jeżeli zrobiłem z siebie głupka to bardzo przepraszam ale nie chciało mi się czytać wszystkich postów:p
------------------------------------------------------------------------------------------------
@edit
Zmiana planów, knighta o nicku Valcor oddałem młodszemu bratu...
Ale zrobiłem sobie paladyna i właśnie nim wychodzę z rooka :P. Napisz do mnie na numer GG -5132057
Krakersik
08-04-2007, 23:38
Panowie!
Widzę, że Fae~ niestety odszedł tak więc nie wiem czy opłaca się mi grać samemu.
Jeżeli jest ktoś taki, kto jeszcze gra na askarze to niech poda mi swój nick na priv, bo na celeście mam kilku real friendów i tam opłaca mi się narazie bardziej grać niż na askarze;>
Podaj mi swój nick na Priv, to się odezwę :p
Też dopiero zaczynam tutaj grę.
cześć, z chęcią i ja dojde do tej gildi, zaczełem już expic knighta na askarze ,narazie rook ale niedługo wychodze,mam pewne doświadczenie w tibi i mam nadzieje że ta gildia wypali :cup:
No to tak ta gildia ma sens
Niech kazdy kto chce zaczac na ASKARZE lub juz tam jest a zrobil postac pod wplywem tego tematu niech napisze nick postaci ja nadal tam gram tylko mialem przerwe bo nauka rozumiecie moj nick to
Lakulus
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.