Pokaż pełną wersje : PACC w 24h
Od obecnej edycji konkursu SMS (http://sms.tibia.pl), wygrane PACCe będą wysyłane w przeciągu 24 godzin. Warunkiem otrzymania PACC jest oczywiście spersonalizowane konto. Zwycięzcy Kubków Tibia.pl muszą przesłać ( w przeciągu 3 dni) dane do wysyłki nagrody na adres mailowy sms(m@łpa)tibia.pl.
Oto rozkład 2 kolejnych edycji konkursu sms (http://sms.tibia.pl):
- 1 marca - losowanie 5 PACC oraz 2 Kubków Tibia.pl (http://xycho.csh.pl/index.php?cPath=468)
- 21,24,27 lutego oraz 1 marca - "PACC co 3 dni" dla osoby, która wyśle najwięcej SMSów
- 15 marca - losowanie 5 PACC oraz 2 Kubków Tibia.pl (http://xycho.csh.pl/index.php?cPath=468)
- 4,7,10,13 marca - "PACC co 3 dni"
Wyniki: tutaj (http://eny.pl/sms/winners.php).
Drugą informacją jaką mamy do przekazania, jest update Tibia.pl planowany na na początek przyszłego miesiąca. Przebudowana została cała baza strony. Co to oznacza dla Was drodzy użytkownicy ? Minimalnie zmieni się wygląd strony, dostępna będzie cała masa nowych informacji oraz aktualizacje bieżących. Prawdopodobnie znikną też reklamy popup, zostaną zastąpione znacznie bardziej przyjaznymi reklamami kontekstowymi (koniecznymi do utrzymania Tibia.pl). O updacie napiszemy przed samym faktem, dlatego nie pytajcie moderatorów o szczegóły, ponieważ nie mogą oni ich zdradzać. Odwiedzajcie Tibia.pl codziennie.
Dobra, bede odwiedzal!
Tylko nie pytaj się moderatorów o szczegóły bo i tak ci ich nie zdradzą.
BTW. 3:00 a na 8:00 muszę być w pracy :(
Oczywiście, bo moderatorzy nie powiedzą swoim znajomym... Już widzę te posty "cool" użytkowników, "bo ja wiem, a wy nie, muahahahhaha".
A ja wiem, a Wy nie.
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
No nareszcie jakis update.Moze dodadza jakies fajne i pszydatne rzeczy:)
Nom nom będe odwiedzać :D
pszydatne rzeczy :)
Przydatne* sam robie błędy ort. ale aki to już przesada ;)
No nareszcie jakis update.Moze dodadza jakies fajne i pszydatne rzeczy:)
Ortografia sie klania.
@topic
Mi to obojetne. Z tibia.pl praktycznie nie korzystam. Ale z forum.tibia.pl to juz inna sprawa ;>
A ja wiem, a Wy nie.
Oj nie wkurczaj mnie ; d
@top
Moze kiedys skorzystam... jak bede mial wiekszy zasob pieniazkow na komorce.
Zalgadis
20-02-2007, 09:42
ja tez tylko z forum korzystam
popupy sa poje ekhm... glupie
Sir_Piapi
20-02-2007, 10:05
Konkurs sms to spoko pomysl lecz szanse sa zawsze male xD, ja osobiscie wybieram opcje tibia.pl - Drom takze w 24h
W niedziele wyslalem hajs a juz w podniedzialek dostalem mail ze pacc doszedl, jednym slowem mistrz
A ja wiem, a Wy nie.
A skąd wiesz że nie wiem?:]
@down
bosal za dużo hunci :P
Sperow Knight
20-02-2007, 10:16
- 21,24,27,30 lutego - "PACC co 3 dni" dla osoby, która wyśle najwięcej SMSów
Supeerrr ciekawe od kiedy luty ma 30 dni:baby: Za dużo Tibi za mało życia....
Czy wam sie to nie znudzi? ;p (jak ktos zarabia na tym to oczywiscie, ze nie xD)
Ja wole stronke taka jaka jest. ;]
@up
edit
Za duzo pracy za malo zycia
z tym to bym sie zgodzil.
slawekmag
20-02-2007, 11:26
Wreszcie dobra wiadomość.
evolucja
20-02-2007, 12:11
Właśnie ;) z ty lutym ciekawa sprawa :D
Dla wszystkich: pamiętajcie... macie rodzinę... która was kocha...(a wy ją nie!*). Nigdy nie wyśle smsa na konkurs... Zresztą przesadzanie trochę z tym dostarczeniem.. jak bym wygrał mógł bym nawet miesiąc czekać.
* dla uzależnionych.
Ancient-Necro
20-02-2007, 13:38
Fajnie, jeszcze szybciej Pacc dochodzi, niedługo kupie sobie i nie będę musiał czekać tygodni na nowe tereny :)
pastersky
20-02-2007, 14:07
Narascie update i w koncu nie reklam popup.
Same plusy.
Wielki Mancyz
20-02-2007, 14:54
mam tylko nadzieje ze wyglad tibi.pl sie niepogorszy tak jak to mialo miejsce z tibia.com...
LookamZzaRogu
20-02-2007, 15:12
Ja tam się cieszę na updaty :P zobaczymy co przyniesie nam ten :) :)
mam tylko nadzieje ze wyglad tibi.pl sie niepogorszy tak jak to mialo miejsce z tibia.com...
Zmiany nie beda az tak drastyczne i niedorzeczne... :)
Kaldorek
20-02-2007, 19:33
No narescie cos nowego bedzie bardzo sie ciesze z tego powodu ja z chcecia odwiedzam tibie.pl bo wszystko tam jest opisaneB) B)
Smok Adam
20-02-2007, 23:57
Supeerrr ciekawe od kiedy luty ma 30 dni:baby: Za dużo Tibi za mało życia....
Niepotrzebnie mówiłeś.... Teraz jest o jedno losowanie mniej i mniej szans....
Chociaż, kiedy miało by się odbyć.....
PS.
Czy czasem nie zostało przesunięte?
dla niezadowolonych zrobimy losowanie jeszcze 1 marca :)
Czy może mi ktos powiedzieć co trzeba zrobić żeby spersonalizować konto?;P
http://hunted.pl/2006/12/19/personalizacja-konta/
balance888
10-03-2007, 22:02
CZY MOZE MI KTO POWIEDZIEC CO SIE DZIEJE! Wygrale mpacc 07. jest dzisiaj 10. I NADAl nie mam pacc!! Kiedy go dostane ?? cala sobota poszła ... ! Jeszcze niedziela, pon ??! (nie mowie juz o porzednich dniach!) Juz bym wbil 30 lev ... !
Wygrale mpacc 07
;o 2 w jednym mpa i pacc, tez bym tak chcial.
@top
Poczekaj jeszcze pare dni i dopiero potem narzekaj.
Jak juz odpisalem, CipSoft znow cos popsul, ale obiecali ze dzisiaj przejda wszystkie.
balance888
10-03-2007, 23:30
;o 2 w jednym mpa i pacc, tez bym tak chcial.
@top
Poczekaj jeszcze pare dni i dopiero potem narzekaj.
A sie dotrzepil strzegułu :P ogladałem filma na tvn ! :P i dlatego tak wyszło, Według mnie pare dni mineło ... na allegro np. pacc kupujesz a za 5 min czeka na ciebie na koncie xD
Co do TechAdmin czy jakos tak:P
To samo mi powiedział ziomek od sms.tibia.pl ze cip*a soft cos zje***! Ale dzisiaj niby gitara ma grac tylko " KIEDY" .. Już prawie 23 :/
EDIT:
Coś te "dsisiaj" nie wyszło.! Co to bedzie jak dzisiaj nie bedzie to nie przyexpie bo zaduzo pracy w ormalne dni :/
Nie chce nic mowic ale juz nex player wygrał pacc i zapewne tez go nima :/
Stronka taka jest dobra lepiej zajmijcie się all przedmiotami np. w przedmiotach jajka maja stare animacje! :]
balance888
12-03-2007, 14:52
CZekam Czekam niby miało być no czusz przeczekam niedziele .... :evul:
No ale mija już poniedziałek ! .... A ja delej nie mam nic :/ X(
Czy ci co wygrali nie dawno i co wygra chyab dzisiaj tez tak otrzymuja nagrode !? X(
nie to chwilowe problemy, ktore ma CipSoft na, ktore nie mamy wplywu. Poniewaz dzisiaj jest dzien pracujacy a nie weekend, mam zapewnienie ze PACC dotra. Przepraszamy, ale to naprawde rzecz nie zalezna od nas.
Ragnar666
12-03-2007, 16:09
@bosal
trzymam za słowo bo kurde... aż to w nałóg mi wchodzi co chwilę sprawdzanie e-maila :S
slawek123
12-03-2007, 20:58
i co z tego? ja czekam na pacc od listopada 2006 i nic nie mam jeszcze X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
balance888
12-03-2007, 21:02
to ja tego nie skomentuję ale zapewne klamiesz xD
i co z tego? ja czekam na pacc od listopada 2006 i nic nie mam jeszcze X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
niestety jestes oszustem, dostales PACC, niezakceptowales go, i zrobiles to dopiero niedawno
Slawkov Demolka accepted 90 14-02-2007
slawek123
12-03-2007, 21:10
niestety jestes oszustem, dostales PACC, niezakceptowales go, i zrobiles to dopiero niedawno
Slawkov Demolka accepted 90 14-02-2007
hahahhaha tego pacca to kupiłem na allegro a tego co wygrałem w konkursie nie mam i chce go miec!
Ragnar666
12-03-2007, 23:58
ok pacc nareszcie jest 8o
@2down
lol?
balance888
13-03-2007, 12:08
To Gratuluje ci ! ja czekam od czwartku xD
dzisiaj znowu nic nie widać :/ ( A ponoc mial bys sobote a w poniedzialek cipa soft niby mial dostarczyc...)
To już chyba sieroda się kłania xD
Uwaga: poszedł przelew. Od 17:24 (14go marca) zaczynam liczyć czas :) Zobaczymy ile na prawdę trwają te 24 godziny :P
(w upd podam zakończenie oczekiwania)
upd: 22:19 a ja już PACC' zarejestrowałam :)
(jednak da się w mniej nawet niż 24 godziny :):) )
Mam pytanie tyczace sie pacc. Niedawno uslyszalam, ze po update nieuaktywniane pacce beda znikac. Chcialabym wiedziec czy to prawda, a jesli tak, to moglby mi ktos to troszke przyblizyc? :) Z gory dzieki, buzka ;*
WayneSilverFan
30-04-2007, 22:01
niezle niezle
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.