Pokaż pełną wersje : Margonem MMORPG
Margonem to nowa gra typu RPG, ale działa na przeglądarce(nie myśleć że to coś w stylu Ogame!). Jesteś zwykłym człowiekiem, ale po minucie możesz stać się znanym rycerzem. Gra wciąga.
Adres: www.margonem.pl
Mój nick w grze: Ergid
Więcej informacji: Jak ktoś potrzebuje informacji pisać na PW.
kilka tematów niżej jest już opisana ta gra -.-
mati10101
22-02-2007, 11:30
ja gram w Margonem i mi sie nie chce załadowac jedna mapa :( :( a mam chyba 9 lub 10 lub 11 level moj nick to Smolarek:)
Wiecie co fajna gierka ale koszty to on ma duze na utrzymanie tej gry a wiec ja mysle ze za kilka lat juz jej nie bedzie ;( :( .
P.S. przyjmnie mnie ktos do klanu mam 9lev dziewczyna nick:ziomalka :P
Torog Velrock
26-02-2007, 16:26
Wiecie co fajna gierka ale koszty to on ma duze na utrzymanie tej gry a wiec ja mysle ze za kilka lat juz jej nie bedzie ;( :( .
Ty chyba nie masz pojęcia ile jest maniaków którzy na takie gry wpłacają kasy ;]
co do gry nazwę mam taką "TorogVelrock" świetna gierka (bynajmniej narazie ;p)
S-Player
24-04-2007, 21:36
Huh to mmo zrobione RPG Makerem Tskurku XP (czy jakoś tak) I pozmieniany tryb walki. Ale nawet fajnie wygląda
btw. jeśli ktoś chce zrobic takiego typu rpg to niech wejdzie na http://titek.victorygames.com.pl/titek/
Ja też gram mam wojownika na 40 lvl nick Eyck. Pisać jak ktoś chce do klanu
ahh troche sobie w nia pogralem i bardzo monotonna jest ;/ i czasem te lagi...
GrzesiekM
19-02-2008, 21:28
Jestem najwiekszym funem margonem mam 16 lvl i lubie grać w niego.Chciałbym żeby powstało coś takiego jak OTS i pracuje nad tym hehhe ale mi nie wychodzi.Jestem Magiem:)
No ja też postanowiłem zagrać ;) ..Później dam edit , jak mi się gra podoba ^^. Jakby co to bym potrzebował pomocy ,więc gdyby ktoś był skłonny to prosiłbym ,aby napisał tutaj swój nick,a ja na pewno się skontaktuje.
PS.Kim najlepiej być ? Wojownikiem,Magiem czy Łucznikiem?
Gdzie mogę dostać misje i gdzie expić ? Gdzie mogę zdobyć jakiś ekwipunek..Nikt mi niestety nie chce pomóc w grze :(
Grałem ... Dawnooo... Kiedy wy nawet nie myśleliście że taka gra istniała ... Dokładniej to prawie od jej początku, kiedy były tylko 4 czy tam 5 mapek, nawet byłem najlepszy pod względem lvla ;] No ale czasy się zmieniły, postać usunięta (automatycznie) to kilka miesięcy temu zrobiłem 2. Wbiłem bodajże 3x lvl i mi sie znudziło, a postać znów została usunięta... Może niedługo zacznę znowu ;]
PS: Zrobili już tancerza ostrzy i tego 2 co mieli robić? (kombinacja zręczność + int.)? Bo jak nie to ja chyba nie widzę sensu powrotu do tej gry...
@down:
Może kojarzę ale to tyle czasu temu było że ... xD Pamiętam że byłem najlepszy, później zrobili magów i ktoś mnie prześcignął ;] Nie pamiętam już nicków.
Majiines
23-02-2008, 23:23
Hah, a kojarzysz Majina? Też grałem dwano temu i długi czas byłem głównym grafikiem... ;d
A jeśli chodzi o samą gre to można pograć, ale szybko się nudzi.
Hah, a kojarzysz Majina? Też grałem dwano temu i długi czas byłem głównym grafikiem... ;d
A jeśli chodzi o samą gre to można pograć, ale szybko się nudzi.
No co ty wygadujesz :D..Niektórzy grają w nią po 2 lata :D.Mnie osobiście też się podoba i będę przez dłuższy czas w nią grał ^^.
Majiines
24-02-2008, 09:54
"Majin - przechodzisz koło jego warsztatu, lecz niestety widzisz zabite deskami drzwi i okna. Przez szparę pomiędzy nimi dostrzegasz jego wnętrze. Pełne jest różnych obrazków: pięknych, ale przerażających zwierząt, potworów. Widzisz, że wszystko pokryte jest kurzem. Mistrza już od dawna tu nie ma, mistrz odszedł..."
;d
http://img141.imageshack.us/my.php?image=fsdep8.png
Wiesz ja gram od początku powstania wersji głównej. Wcześniej pykałem jeszcze pare miechów w wersje z 5 mapkami i expieniem w chwile...
Poprostu Pitbul
24-02-2008, 12:22
Ja miałem chary: rycerzunio(17 lvl i poszło), magician(coś koło 20) i Ergid(30+). Grałem jak pocisk miał 30 lvl ^.^. I Diakon był najlepszy, a Majin, Ty stałeś w 1 miejscu w Ithan 24h na dobę. :D
Nie podoba mi się system walk i lagi.
Patrykantis
21-07-2008, 09:52
"Majin - przechodzisz koło jego warsztatu, lecz niestety widzisz zabite deskami drzwi i okna. Przez szparę pomiędzy nimi dostrzegasz jego wnętrze. Pełne jest różnych obrazków: pięknych, ale przerażających zwierząt, potworów. Widzisz, że wszystko pokryte jest kurzem. Mistrza już od dawna tu nie ma, mistrz odszedł..."
;d
http://img141.imageshack.us/my.php?image=fsdep8.png
Wiesz ja gram od początku powstania wersji głównej. Wcześniej pykałem jeszcze pare miechów w wersje z 5 mapkami i expieniem w chwile...
Twój pomnik jest w muzueum w ratuszu w nowym mieście Nithal.
Oferuje pomoc(nie daje kasy, Itemów) w Margo mam 46 lvl mag.:cup:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.