PDA

Pokaż pełną wersje : Hydry

BobbyX
20-02-2007, 14:48
Mam 42 mastera 43 mlvl. Chcę wybrać się na hydry. Szukałem, jednak niewiele znalazłem. Chodzi mi o
- technike
- jaką wziąść ekipe
- czym atakować (summony, hmmy?)
- czy mi się to opłaci
- maxymalne hity hydry
Jeśli ktoś ma film, czy zdjęcia, lub wie cokolwiek proszę o odpowiedz, poradę. Kto ma coś na temat proszę o informację.

Maniack
20-02-2007, 14:52
nie lepiej poszukać jakiegoś filmu z hydrami?
ekipa: bloker i driud do puszczania sio
technika: 4 dsy + ty wand of inferno a druid volcanic rod
hity: max combo około 400-500 hp
opłacalnośc: zazwyczaj się zarabia

BobbyX
20-02-2007, 14:54
nie lepiej poszukać jakiegoś filmu z hydrami?
ekipa: bloker i driud do puszczania sio
technika: 4 dsy + ty wand of inferno a druid volcanic rod
hity: max combo około 400-500 hp

Mógłbyś podać link to takiego filmu? Bo ja niestety nie znalazłem. :(

Devis
20-02-2007, 15:34
Ekipa :
Elite knight najlepiej 70+ lvl (blocker)
Druid : Exura sio na blockera, druid musiw ziasc okolo 3 bp manasow ++
Sorc/druid : to jestes ty... bierzesz 2 bp manasow mozesz wziasc hmm , nie koniecznie...
Technika:
Ty i druid stawiacie po 2 ds'y (demon skeletory) druid moze z volcanic roda do tego walic.... tobie pozostaja summony i walenie z hmm (o ile kupiles )
Nie zapomnij wlaczyc utamo vitki ! blocker powinien uzyc exevo res (potwor na nieog sie przezuca) ale zawsze pozostajje wave hydry albo poprostu kicki ;] ;p

BobbyX
20-02-2007, 15:51
Mam jeszcze pytanko. Ile expa tam wyciągne? Ile średnio za hydrę?

Chuligan Motoru
20-02-2007, 16:01
z wand of iferno okolo 800.Ja czasem nawet i z 1k wyciagalem;]ale srednio 800 bedziesz miec

Thomasi
20-02-2007, 17:04
Ekipa :
Elite knight najlepiej 70+ lvl (blocker)
Druid : Exura sio na blockera, druid musiw ziasc okolo 3 bp manasow ++
Sorc/druid : to jestes ty... bierzesz 2 bp manasow mozesz wziasc hmm , nie koniecznie...
Technika:
Ty i druid stawiacie po 2 ds'y (demon skeletory) druid moze z volcanic roda do tego walic.... tobie pozostaja summony i walenie z hmm (o ile kupiles )
Nie zapomnij wlaczyc utamo vitki ! blocker powinien uzyc exevo res (potwor na nieog sie przezuca) ale zawsze pozostajje wave hydry albo poprostu kicki ;] ;p

wyjdz i nie wracaj?:]wogole ja nie rozumiem sensu odpowiania na posty jak sie nie ma wiedzy na ten temat?:]

po 1 lvl knighta zalezy od tego czy to idiota czy nie;]ale od 60+ moze juz byc
po 2 nie rozumiem sensu okreslania "ilosci bp" to zalezy od czasu jaki chcesz huncic, jezeli druid ma isc zrobic 2 dsy uzywac+sio + utamki to 3 bp moze byc malo, zalezy jeszcze wlasnie od czasu, ty uzywasz rozdzki na 39 lvl dla sorca i wychodzi ci wlasnie ok 800expa z hyderki, zazwyczaj sie zwraca zalezy oczywiscie czy bloker uczciwy:) jezeli stoisz na utamo pasc niepowinienes ale uwazam ze lepiej gdy bloker przychodziz hydra miec utmao na pasku i jak cos wrzucic

Freddd
20-02-2007, 17:22
ty uzywasz rozdzki na 39 lvl dla sorca
sorki ze sie wtrace ale rózdzka ta jest od 33 lvl'a a nie od 39 lvl'a:)

Patysiak
20-02-2007, 18:43
Z niektórymi fachowcami daleko nie zajdziesz, słuchając ich rad...

1. Team: ty (ms), ed z sio i mas heal, gdzieś na 40lvl+/-, blocker, ek, najlepiej z ~70lvl, może byc wyższy, niższy też, ale wtedy spore ryzyko, większe koszta.

2. Taktyka: ty i ed stawiacie po 2 ds (chyba, że któryś z was chce walic z exori visa/flama), ty stojąc na skos z woi, on też na skos z volcanic roda. Jeśli pójdziecie na duży resp, weźcie ff, bloker powinien wiedziec, jak się nimi posługiwac.

3. Zarobek: albo ja mam takiego pecha, albo hydry miały nieteges dni, ale na kilkanaście dłuuuuugich huntów może ze 2x wyszedłem na 0. Pozatym waste. Jak dla mnie nie opłacalne, ale rób jak chcesz.

4. Najważniejsze unikac pyska, gdy się przerzuci ODWOŁAC ds, bo to jedynie utrudni robotę blokerowi. Jeśli się bardzo dygasz, możesz używac utamki.

Oczywiście wszystko sprawdzone, więc nie musisz się dygac. Weź sporo mf, nie zapomnijcie o machete i ewentualnych ff. Największy szkopół hydr, to se je zając, więc życzę szczęścia i cierpliwości. Pozdro i powodzenia.

Freddd
20-02-2007, 20:08
Patysiak jezeli chodzisz z brazolami na huty to sie nie dziw ze loot slaby bo znalem lucere dobrze i tych brazoli zawsze oklamuja ze 0 loota a jak sie pózjniej okazuje ze loot byl super tylko ty zostales oszukany. Inna sytuacja jezeli chodzisz na hydry z polakami, których znasz wtedy ryzyko oszukania juz jest male :)

Nytalith
20-02-2007, 20:17
{...}

4. Najważniejsze unikac pyska, gdy się przerzuci ODWOŁAC ds, bo to jedynie utrudni robotę blokerowi. Jeśli się bardzo dygasz, możesz używac utamki.

Oczywiście wszystko sprawdzone, więc nie musisz się dygac. Weź sporo mf, nie zapomnijcie o machete i ewentualnych ff. Największy szkopół hydr, to se je zając, więc życzę szczęścia i cierpliwości. Pozdro i powodzenia.

Hydry bez utamki? gl... na 40lvl hydar bez problemu zawinie go na slabe nawet combo... na hydry na takim lvl KONIECZNIE trzeba utamo.

Patysiak jezeli chodzisz z brazolami na huty to sie nie dziw ze loot slaby bo znalem lucere dobrze i tych brazoli zawsze oklamuja ze 0 loota a jak sie pózjniej okazuje ze loot byl super tylko ty zostales oszukany. Inna sytuacja jezeli chodzisz na hydry z polakami, których znasz wtedy ryzyko oszukania juz jest male :)

Nie rozumiem Cie, twierdzisz ze wszyscy brazylijczycy to nooby i zlodzieje? Otoz recze Ci ze brazylijskich zlodziej i noobow jest znacznie mniej, a ze spora czesc z nimch w ogole nie mowi po angielsku to inna sprawa, ale to jeszcze nie jest znowu powod zeby nazywac kogos noobem i zlodziejem.
A na hunty najlepiej chodzic tylko ze znajomymi i zaufanymi osobami.

Loot z hydr teraz jest o wiele gorszy niz kiedys. Mnie sie nie zwraca, tyle ze bije z exori vis...

damtob
20-02-2007, 20:25
Prosze bardzo duży spawn :

http://i170.photobucket.com/albums/u263/Kangurr/44.jpg?t=1171995752

@up
tak tak na 40 lvl bez utamki i co?
bylem na hydrach na 40lvl do 44 (6h) i jakoś utamki niepotrzebowałem

Freddd
20-02-2007, 20:28
Nytalith nie chodzi o to ze wszyscy brazole so zlodziejami ale znam lucere wiem jacy tam ludzie sa i wiem ze tam 90% brazoli tylko patrzy zeby pokalowi loota zakosic i to wszystko :)

slimaczek
20-02-2007, 21:03
To, czy ci się opłaci, zależy od farta. Może się opłacić ale nie musi.
Maksymalne hity hydry to są z 200 za poison storm, jakieś 15 za water storma i z łapy wali dosyć mocno, ale nie powiem ci bo już nie pamiętam zbytnio (nie gram w Tibię od 7.6).
Sposobów na hunty Hydr jest wiele, ale zwykle bierze się jakiegoś blokera:
2 magów (conajmniej 1 druid), summonują DSy, a bloker zawsze ma w razie czego exeta res. Dla dużo szybszego expa i większego waste magowie mogą podchodzić do hydry i uderzać z exori vis, wtedy wystarczy nawet tylko 1 druid.
Może być także tradycyjny sposób - 1 bloker, 3 shooterów 40-50lv lub 2 shooterów większy niż 60-65lv. Na większych lvl mogą sobie poradzić nawet ms i ed bez blokera.

Moriento
21-02-2007, 13:44
Prosze bardzo duży spawn :

http://i170.photobucket.com/albums/u263/Kangurr/44.jpg?t=1171995752

@up
tak tak na 40 lvl bez utamki i co?
bylem na hydrach na 40lvl do 44 (6h) i jakoś utamki niepotrzebowałem

Bo widac ze jestes poczatkujacy -.-

Na Hydrach zawsze utamo przezuci sie na ciebie i spadasz na strzala moze 2 zanim zdarzysz wcisnoc Hotkey wyladujesz w Swiatyni wiec exp dalej bez utamo.

Caelhan
22-02-2007, 22:28
Chryste panie !!!
Ludzie opanujcie się!!!
Team :
Ek od 35 lvla może jush blokac hydry na dużym spawnie B)
Polecam jednak 40+ Bezpieczeństwo :evul:
Koniecznie Ed 30+ z Dużym Mlvl z 3 rodem w kolejności i okolo 6+ bp manasków
by hunt trwał dosyć długo ,
Ms , Ed , Rp 35+ jako strzelcy dla postaci magicznych tesh 6+ bp manaskow a dla Rp okolo pol bp boltow B)
I Kur.. Nie Brać hmm są nie potrzebne .
Taktyka jest następujaca :
ek luruje, ed musi miec ustawione sio na niego . Gdy blocker ustawi hydre przy scianie ds atakuja ,a ff ustawione 1 kratke od sciany
wyglada to tak mniej wiecej :
W D
x FFB
x HXXXXXXX
S XXXXXXXXX

F - Fire Fieldy
X - Sciana
B - Blocker
H - Hydra
S - Strzelec z ds
D - Ed + strzelcy
W - Wyjscie

I KUR.. CALY CZAS NA UTAMCE I NIE PROBOWAC VISOWAC !!!

Patysiak
23-02-2007, 07:50
Właśnie na utamce można fajnie visowac, ale expiąc używając utamki, zwykle się nie opłaci, i wogóle to zbędne. Trzeba umiec się ustawic, tak by lurowana hydra nie mogła grzmotnąc Cię z wave czy innej broni na odległośc. Jeśli się przerzuci, to utamo proponowane, koniecznie odwołac atak ds, gdyż one utrudniają blockowi przejęcie hydry. Co do br, nie powiem, niektórzy są noobami, ale inni to spoko kumple. Byłem sporo razy z zaufanymi ziomkami i też nic nie spadło ciekawszego, więc albo nie mamy farta, albo w tibię graja sami złodzieje :P

Oxwood
23-02-2007, 10:28

Ostatnio na 6 bp mf zużytych przezemnie polaciał aż szafirek :D

Dark Lord Markus
23-02-2007, 11:21
@up
Dlatego on napisał zazwyczaj, do lootu niema reguły, że zawsze coś poleci, albo sie uda coś lootnac albo nie proste xD
@topic
z twoim lvlem to raczej na mały resp, 4x hydry i raczej 2 niezlurujesz bo sa w takich jakby korytarzach i w każdym jest jedna, najlepiej jest tam zsummonować 4 dsy i wyciać krzaczki aby bloker i dsy ją trapnęły.
Bloker niepotrzebuje wysokiego lvla (na neranie na 35 udało mi się wyjść cało z 2.5h hunta) ale 50 z pojęciem o blokowaniu wystarczy. Loot MOŻE sie trafić dobry bo rh czy boszki to itemki nietanie. Bij na utamce jak już mówili.

J0hny
23-02-2007, 11:50
Chryste panie !!!
Ludzie opanujcie się!!!
Team :
Ek od 35 lvla może jush blokac hydry na dużym spawnie B)
Polecam jednak 40+ Bezpieczeństwo :evul:
Koniecznie Ed 30+ z Dużym Mlvl z 3 rodem w kolejności i okolo 6+ bp manasków
by hunt trwał dosyć długo ,
Ms , Ed , Rp 35+ jako strzelcy dla postaci magicznych tesh 6+ bp manaskow a dla Rp okolo pol bp boltow B)
I Kur.. Nie Brać hmm są nie potrzebne .
Taktyka jest następujaca :
ek luruje, ed musi miec ustawione sio na niego . Gdy blocker ustawi hydre przy scianie ds atakuja ,a ff ustawione 1 kratke od sciany
wyglada to tak mniej wiecej :
W D
x FFB
x HXXXXXXX
S XXXXXXXXX

F - Fire Fieldy
X - Sciana
B - Blocker
H - Hydra
S - Strzelec z ds
D - Ed + strzelcy
W - Wyjscie

I KUR.. CALY CZAS NA UTAMCE I NIE PROBOWAC VISOWAC !!!

Po 1. HMMki sie przydają...powiedzmy że hydra sie źle ustawi (co się zdarza i na redzie zacznie uciekać to co bedziesz ja DSami gonił ?)
Po 2. Jeśli stoisz daleko od miejsca gdzie bloker luruje hydre utamo vita jest niepotrzebne, bo hydra cie nie dosięgnie. A gdy podchodzisz żeby bić z wanda to najlepiej stać po skosie i też nie dostaniesz -.-. A jeśli chodzi o vis to dopiero wtedy użyć m shielda.
Po 3. Ten schemat jest beznadziejny...bo nie napisałeś którego spawna się tyczy i kto to jest "strzelec z ds", chyba dwoje shoterow stawia po 2 dsy, ED co leczy blokera jak i MS czy też drugi ED, palka można wziąść oprócz dwóch magów. Czemu ?. 4 DSy trapuja hydre a jak będą 2 to każda będzie uciekać przy małej ilości hp...mam nadzieje ze każdy wie że palek nie moze summonowac dsów :p
Jeśli już to :
Duży spawn (północny)
W
--SS
------E
-------M
---------D D B
---------D H xxxxx
---------D xx
-------xxxx

S - shoter
x - ściana
D - ds
B - bloker
W - wyjście
M - miejsce w którym stoi MS po ustawieniu hydry i bije z WoI
E - miejsce w którym stoi ED po ustawieniu hydry i bije z v. roda
- to jest wole pole bo po wyslaniu posta nie widać spacji -.^

Carkerek
23-02-2007, 12:08
@Offtopic
Gdy patrzylem na 1 strone, zobaczylem ze tu sa osoby ktore nigdy nie byly/byly po update na tiquandzie na hydrach.
Z hmm oplacalo sie walic gdy nie bylo wandow.

@Topic
Blocker : 60~ lvl i lajt. Gdy na huncie jest np. 2 sorcow wtedy jest wieksze waste, a co za tym idzie mniejszy zysk. Dlatego druid do sio jest bardzo potrzebny.

Technika bardzo prosta, bloker stawia fire fielda i ustawia sie z hydra na skos,
Ty i druid po 2 dsy, dsy blokuja i bija hydre, Ty WoI, druid volcanic rod.
Ofc utamka, caly czas pilnuj tego, wystarczy nieduze combo i jestes zownowany...

Haha, z tym pytaniem jest roznie. Raz mialem bohy i rh w jednej hydrze a raz warrior helmet i pare rohow na 3h huntu (:
To wszystko zalezy od szczescia.

Co do hitow, jesli bloker jest dobry, wie jak sie polapac, nie dostaniesz żadnego hita.

Yours,
Carker

Caelhan
24-02-2007, 14:59
Aż 60 lvla kinio nie musi miec
jak umiesz to od 30 se poradzisz , a naprawde fajnie to od 45 lvla poprostu latasz i lurujesz :D
co do hmm Nie potrzeba jak sie zle ustawi to kinio musi wymanewrowac :evul:
jak nie umie to niech nie idzie .:cup:
A loot hummmmm......
Raz poleci ci 2 rh w ciagu godziny , a czasem po calym dniu jeden warrior helmet

Pastorex
24-02-2007, 16:44

Chyba chciales napisac "exeta res" a nie exevo res <-- to chyba z jakies ot wzioles xD

Unnamed Glum
01-03-2007, 22:13
Nie chcąc zakładać nowego tematu pytam się czy 46 ms z 45 mlvlem nadaje sie do bicia hydr taktyką bloker (80 ek) 2 dsy + wand + vis? Koszty bez znaczenia wazny szybki exp. Lepiej duży czy mały spawn
? Proszę wziąść pod uwage ze to Isara (max 400 osób na servie a w nocy kolo 100 ) i na małym spawnie trzeba troche poczekać.

bartii10
01-03-2007, 22:59
no napewno bedize to duzy resp ;). mysle ze dasz rade. ja na twoim lev chodizlem na hydry, tylko inna taktyka.

Pyro Aris
02-03-2007, 00:28
czemu co poniektorzy mowia ,ze bloker musi miec 60-70 lvl ? bzdura
starczylby 40 ,moglby byc nawet 30+ ale to bylo juz waste

Unnamed Glum
02-03-2007, 13:30
Gremlin, co myślisz o moim sposobie na expienie wiem ze waste dosc spory ale tu o zarobek mi nie chodzi. Boje sie o to ze zanim zdaze zabic z visa i wanda hydre to zabraknie mi many. Czy poradze sobie z 2 hydrami jezeli zaistnieje taka sytuacja? Osobiscie sadze ze nie bardzo ale moze sie myle. 80 ek 2 hydry na raz powinien blokowac bez duzego hardcore.

Explorer of Hell
02-03-2007, 13:54
lol...
Na malym spawnie to 30ek moze juz blokowac...
Ja 50ek blokowalem 3 hydry na raz, a sorc bil je z mort hura ( na swiecie pvp ) i jakos sie dalem rade uhac.
Ekipa to 30+ knight 30+ms i 30+ed i mozecie sobie huncic.

Fagaro
02-03-2007, 14:00
lol...
Na malym spawnie to 30ek moze juz blokowac...
Ja 50ek blokowalem 3 hydry na raz, a sorc bil je z mort hura ( na swiecie pvp ) i jakos sie dalem rade uhac.
Ekipa to 30+ knight 30+ms i 30+ed i mozecie sobie huncic.

knight na 30 levelu ma 515 hp, hydra moze walnac combo za ~600, blokujac 2 hydry masz niemalze pewne 200 dmg na ture, ja na 60 levelu padlem od comba 2 hydr z full hp. To ze przezyles 3 hydry jest mozliwe tylko w zalozeniu ze miales duzo szczescia, ale jak dla mnie to klamiesz. Pozatym, ludzie pytaja sie jak polowac a nie "co glupiego mozna w tibi zrobic z hydrami" sa 29 levelowi knighcie ktorzy blokowali demona, ale co to za blokowanie jest jest 5 ludzi co uhaja i sd wali sorc 200+. Te pare sekund mozna wytrzymac z jeżem w betoniarce.

@Unnamed Glum
Ja polowalem wten sposob z kolega 45-50 ed z 50 m levelm sporawy waste, a i exp nie najlepszy(mielismy maly spaw i trzeba bylo czekac na hydry). Osobiscie bardziej polecam vampy jak masz blokera.

Unnamed Glum
02-03-2007, 19:19
@up
Dzieki za rade. Może rozwiniesz wątek vampów bo do tej pory bilem to w tar pits na -3 i troche za tp w Stone tomb. Wredne bestie z nich. Myslisz moze o vamp hellu i gfb? Widzialem jak 40 elderek expil tam z dsem i co wypad mial vampke. Dzis probowalem bic dragi z visa. Nawet idzie ale ze 3 razy mialem deep reda. Waste zależnie od lootu ja bylem z 500 gp w tyl. Sam juz nie wiem co bic sorcem gram pierwszy raz xD paladynem inna sprawa. Pozdro i dzieki za rady!

Fagaro
02-03-2007, 22:37
Na wampach obowiazuje jedna zasada, nie ma shielda-jest waste. Tar pit jest chyba trudniejszy niz vamp hell, w vamp hell nie masz bone beastow a jak sie ostroznie poiruszasz to nie ma wiecej niz 2 vampy na raz. Jesli polowales w tar pit to rownie dobrze mozesz isc do vamp hell, ale na tym levelu polecam blokera, na pierwszy spaw mozna gfb, tylko niech bloker sie postara lurnac jak najwiecej vampow na siebie.

grook
02-03-2007, 23:06
Lol jak wasczytam to zle mi
team:bloker druid i ty
Co wziasc:pare bp mfow mozesz wziasc hmm(bedziesz dostawal wiecej expa)
technika :stawiacie po 2 dsy i jedziecie
expa dostawalbedziesz ok 600-700 (bez hmm) loot zazwyczaj sie NIE zwraca ale czasmi mozesz miesz fuksa i sie zwruci z +

bartii10
03-03-2007, 00:51
jak robic eby bylo najmniejse waste i na malych levelach expic?
odpowied jest prosta.
1.team:
-bloker
-ed
-sorc
2.bic na malym respie:
potrzebna bedzie macheta. trzeba lurowac hydre pod drzewko u gory. shoterzy stoja na dole. pozniej podchodza.
3. summony
- ed sumonuje 2 ds
-sorc 1 ds
bloker musi tak ustawic hydre zeby ja 3 dsy zablokowaly i tym samym uniemozliwily ucieczke.
4. bic tylko z wandow:
-drut volcanik
-sorc woi

wg mnie w takim wypadku jest najmniejsze waste. a jezeli cos wyleci to jest sie duzo na +. im wiecej sie siedzi tym wieksze prawdopodobienstwo ze cos poleci. zalecane 5h huntu . powodzenia.

Explorer of Hell
03-03-2007, 12:52
Up
Wystarczy sciac trawy dookola drzewka i juz zamiast 3 dsow moga byc 4 ;]

Marcjanx
03-03-2007, 13:14
Jeżeli powstał owy temat o hydrach co coś się zapytam.

Mam 48 lvl eq: G armor,k legi,boszki,rh,demonka,bs,gs,platinum amulet.

Skile 74/71 wiem że do dupy ale na 50 lvlu dopiero wbije 85/85

mam zamiar huncic z 34 ED kolegą więc niema nawet takiej sytuacji że thief.

Możliwe ze 34 MS.

Możliwe że ten 34 MS nie pujdzie ale wtedy w jego miejsce kogoś innego znajomego i zaufanego sobie znajde.

Na jakim respie polecacie huncic. Nie bloczyłem jeszcze hydry więc chciałbym zobaczyć jakto się odbywa itd.

I ile bym musiał huncić żeby się zwróciło?

Inhalator
03-03-2007, 14:04
ja bylem na hydrach pierwszy raz na 45 lvlu.
Bylem ja (45 ms), kolega 70 ek i kolega 68 ms.
Bloker bloczyl, wyzszy ms psotawil 2 dsy i visowalismy ^^
Bylo by fajnie zeby nie ded msa tego drugiego :P
ALe waste nie bylo ;))

A i tak wogle to visuj z utama, strata uhow dla blokera przez hmmy gdzie bijesz po 40 na tym lvlu ;p

Marcjanx
03-03-2007, 14:09
Może ktoś mi pomóc, tyczy się mojego posta @Up ;p

Nytalith
03-03-2007, 14:20
odradzalbym hydry na takim lvl, pare dni temu kolega na 68lvlu padl na hydrze:P Po prostu dostal combo i nie zdazyl sie wyuhac...
A jesli musicie isc to tylko i wylacznie maly resp. Na 95% sie nie zwroci, na 34lvlu beda dluuugo bic hydre, a to oznacza duzo uhow (bo masz za malo hp zeby sie wyrabiac z exura). W ogole nie zdziw sie jak bedziesz musial w trakcie hydry pil mf, bo moze many braknac na exete...
Ale jesli musisz isc to idz na maly, a jak bic to poszukaj filmiku, bo to trudno opisac:P

Marcjanx
03-03-2007, 14:24
dzieki za pomoc. ostatnio byłem na hydra eqq quest. w miare szybko i sprawnie poszlo. koledzy 34 ed 34 ms zrobili po dsie ustalem w kat.. oni z visa...

Poszlo tylko 3x exete a na mnie ani 1 sio, chociaz stala naprzeciwko mnie. Wiem ze zle zbloczylem ale nie bylo innego wyjscia ;p

Mistical_Druid
03-03-2007, 14:38
to miałes potowrne szczeście skoro wyleczyles sie exura (rozumiem ze nie dostałes ani jednego water/poision storm albo max 1 inaczej by się nie udało

Marcjanx
03-03-2007, 15:00
@up

Nie leczyłem się exura, nic na tym nie straciłem. Jedynie wpisałem 3x exete
a koledzy visowali po 90 Husahs ;p i 2 dsy bily i stracilem max od niej ze 300hp

msfolken
03-03-2007, 16:39
Hiho. Chce się z kumplami wybrać na hydry. ide ja ( 52 ms z 50 mlvl) ed(33 lvl) i ek (56 lvl) Pytanie jest czy taka taktyka jest dobra. Ed robi 2 dsy wali z volcanic roda i sio'cha blokera a ja sumonnuje 1 dsa wale z woi i do tego z exori vis.

Kizon3
06-03-2007, 22:10
idziesz ty ed i ek okolo 60 level starczy stawiacie po 2 ds jesli bloker dobry i umie "ustwic" hydre to nie ma mowy o dedzie stoisz z edem po skosie ty walisz z woi'a ed z volcanic i jest gicik ;]