Pokaż pełną wersje : Astera by Piterro - Very Nice :)
Piterro91
20-02-2007, 15:10
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/19124
Loot może być nawet , ale ładne lvle polecialy :D Pewnie kafejka zainfekowana :D
Prosze o komentarze :) POZDRO
Piterro ~...:cup:
morthifer
20-02-2007, 15:22
ze tez ludzie jeszcze graja w kafejkachi to takim lvlem :<
Piterro91
20-02-2007, 16:00
Użytkowników czytających ten temat: 11 (zarejestrowanych: 8, gości: 3)
Piterro91, Aldzior, Shihann, Dratris, ~~AnpeR~~, Knajcik14, Xowx, Rywin_Capy
Duzo osób oglada , no ale komentujcie blzz :D :cup:
Knajcik14
20-02-2007, 16:02
Ja Pie*****e przecież ja bym zemdlał jak bym był tym typem co to zabierał jak dobrze zobaczyłem to ziom z mego city to zrobił i jakiś stracił
ja tam sie loguje u siebie i u xyra i juz bez przypału a takim lvl kawiarence grać DEBILSTWO!!
Ja Pie*****e przecież ja bym zemdlał jak bym był tym typem co to zabierał
To tylko gra, czlowieku...Latajce piksele, itp.
Ladny hack, tymbardziej GH ;p Powiedz jak ty to robisz?
Haha , ale się obłowiłeś xD
Raditz Saiya-jin
20-02-2007, 16:16
omg, chyba zamiast zaczac grac zaczne hackowac ;s
Segalczuk
20-02-2007, 16:20
Cwaniaczek sie znalazl co umie hakowac ... moze sam bys zaczol grac i zobaczyl jak to trudno cos zrobic?
@up n/c ... .
Piterro91
20-02-2007, 16:25
@up
:) No akurat gram , i najlepsze do czego doszedlem , to taki druid... :D
Lukaszek13
20-02-2007, 16:25
No tak wielki hacker sie up znalazł.. jak nie chcesz byc hakniety to nie sciagaj zadnych botow normalnie graj uczciwie nie loguj sie u kolegow i w kawiarenkach i cie nie hakna ..
Co się tak sracie ? -.- to przez ich głupote zostaja hacknięci ; )
omg, chyba zamiast zaczac grac zaczne hackowac ;s
To nie jest haker, tylko zwykle script kiddie, ktore pobralo gotowy keylogger ze strony owntibia.com i skonfigurowalo tak, aby logi z zapisow przychodzilo na okreslony mail...Z hakowaniem to nie ma nic wspolnego.
Nie obrazajcie hakerow.
Chuligan Motoru
20-02-2007, 16:41
To nie jest haker, tylko zwykle script kiddie, ktore pobralo gotowy keylogger ze strony owntibia.com i skonfigurowalo tak, aby logi z zapisow przychodzilo na okreslony mail...Z hakowaniem to nie ma nic wspolnego.
No tak tylko wez kogos na takie cos nabierz:[No i znow dobre haczki.Jeszcze kilka i bedziesz kapitan hak a ja piotrus pan:))
~~AnpeR~~
20-02-2007, 16:42
Loot nawet nawet... omg 75 ed nie ma strong haste buahaha. Ze ci sie nie znudzilo te ciagle czyszczenie charow =P
Piterro91
20-02-2007, 16:51
Nie obrazajcie hakerow.
Czy ja mówiłem że uzywam owntibia keyloggera ? bo nie przypominam sobie ? :|
Magnus Arthur
20-02-2007, 16:52
Choc hakerow nie trawie to ciebie lubie :D hail pittero
No tak tylko wez kogos na takie cos nabierz:[No i znow dobre haczki.Jeszcze kilka i bedziesz kapitan hak a ja piotrus pan:))
Jakis czas temu fala idiotow, ktora wyweszyla nowy program w sieci, ktorego nie wykrywal zaden antywirus, porobila konta na forach w celu stworzenia tematow z jakims programikiem niby-do-Tibii. Szkoda, ze nikomu nie chcialo sie "inaczej" sprawdzic tego programu anizeli zwyklym antywirem czy tez skanerem online.
A ze ludzie mysla, ze jak ich antywir milczy, to wszystko gra i mamy efekt.
Czy ja mówiłem że uzywam owntibia keyloggera ? bo nie przypominam sobi
Mowiles w innym temacie kilkanascie dni temu, ktory przegladalem (wtedy nie mialem jeszcze tu konta, ogladalem jako gosc). Jakis uzytkownik, chyba XIII, podal dane producenta tego keyloggera, a Ty napisales, ze i tak nikt Ci nic nie zrobi, bo od producenta nic sie nie da wyciagnac...
Tak z ciekawosci - ile jeszcze swiatow zostalo? A ja czuje zdziwienie, ze po tej aferze te osoby, ktore sciagnely keya, do tej pory nie pozmienialy hasel. No chyba ze te filmiki ponagrywales jakis czas temu.
Afkermaster
20-02-2007, 17:14
hmm rookikt chyba kazdy spostrzegawczy uzytkownik,wie kim jestes ;p mam sporo dowodow ze Ty to () jednak to za malo ;pp
Diego'Odin
20-02-2007, 17:20
Czy ja mówiłem że uzywam owntibia keyloggera ? bo nie przypominam sobie ? :|
a co za roznica? napisałeś własnego? wfm tez byl dobry, vsk w polowie niewykrywalny
script kiddie...
Piterro91
20-02-2007, 17:24
@up
No w sumie zadna :D Hackłem i tyle :D
Użytkowników czytających ten temat: 20 (zarejestrowanych: 14, gości: 6)
ładnie ;] Prawie jak Soul Shady Hacker thread ;D
Hackłem
Nie "hackłeś".
@Afkmaster
Sprawdz PM.
Afkermaster:
Kim ma być Rootkiy?
Raditz Saiya-jin
20-02-2007, 17:32
Cwaniaczek sie znalazl co umie hakowac ... moze sam bys zaczol grac i zobaczyl jak to trudno cos zrobic?
@up n/c ... .
Skoro jest to takie trudne i jest tylu frajerów którzy nie umieją się zabezpieczyć to po co mam tracić swój czas na grę...
ps. Dobrze że nie każdy myśli tak jak ja =)
Afkermaster
20-02-2007, 17:34
Afkermaster:
Kim ma być Rootkiy?
Nie musisz tego wiedziec ( :
Diego'Odin
20-02-2007, 17:50
Zacznijmy od tego ze wmf to byl exploit nie keylogger.
a czy ja gdzies napisalem ze to keylogger?
@2up
Wmfy nie dzialaja tylko pod IE.
Guest 1900
20-02-2007, 17:58
O lol ~ kolejny hack :D Gratulacje nic wiecej nie mozna dodac ... ;] PS. mozesz napisac ile postaci juz masz dla siebie i jakie lvl i voc. ? :D interesuje mnie to;p pewnie od groma jakis 30lvl~ ;]
Piterro91
20-02-2007, 18:18
@up
Teraz , gdy wprowadzili dla wszystkich rec keye , jest to bardzo trudne zebym zdobył konto na własnosc ;/
te miszczu skołuj mi takiego 1 charka, chętnie bym się pobawił :D
No to co ty teraz biedaku zrobisz bo wyjscie po za lvl 20 to dla ciebie ewenement.:(
To tylko gra, czlowieku...Latajce piksele, itp.
dobrze powiedziane ;)
kolejny udany hack :D
Popierdoleniec
21-02-2007, 10:12
Jestem zazdrosny. ;)
Gz piterro dobre hacki jak zwykle ;] Szkoda ze mnie przy tym nie bylo... Dzieki za pozdrowienia xD
<żółwik><sklej żółwia>
Nytalith
21-02-2007, 10:34
hmm... no tak... "kolego", mowisz ze grasz w ta gre? tak? to teraz sobie wyobraz ze taki idiota jak ty (celowo z malej...) wbija ci na chara i kradnie wszystkie wartosciowe rzeczy, zarowno twoje jak i twojej gildi... bylbys zachwycony, nie?
Wiec teraz pomysl co mysla ludzie do ktorych naleza te chary... Grali sobie spokojnie przez kilka(nascie?) iesiecy zeby miec takie chary a ty sobie wpadasz i w 48minut niszczysz efekty kilku(nastu) miesiecy ich gry...
Te tarcze w gh to byla kolekcja na ktora sie skladala niemal cala astera... zadowolony? koles juz z rok zbieral te wszystkie tarcze, a ty sobie wpadasz i bierzesz te co ci sie podobaja...
Jesli chcesz osiagnac w tej grze i ogolnie w zyciu to musisz SAM do tego dojsc, narazie kradniesz rzeczy w tibii... A za pare lat? bedziesz napadal na banki? to jest kwestia charakteru.
Ps. ten filmik jest sprzed max 4 dni, poznaje po wystroju mojej chatki:P
Hakowanie jest napewno fajniejsze od bicia lvl , skilli ,mlv , robienia runek i słabych huntów Ale lubie gościa filmiki i sam do tego doszed a wy go prosicie zeby powiedzial : P Sami dojdzcie to tez tak bendziecie robic xD
Jesli chcesz osiagnac w tej grze i ogolnie w zyciu to musisz SAM do tego dojsc, narazie kradniesz rzeczy w tibii... A za pare lat? bedziesz napadal na banki? to jest kwestia charakteru.
Koleś wyluzuj to latające piksele nie banki , typ się bawi okradając debili , którzy ściągneli keyloggera albo coś w tym stylu ; ) Haha dobre sobie kwestia charakteru -.- okradanie pikseli , a banki to całkiem inna rzecz , chyba ci Tibia szkodzi ; )
@DOWN
No i też poświecili troche czasu i ściągneli jakiś syf ; ) przez swoja głupote stracili to na co pracowali ; ) uhm ja nigdy nie miałem hacka , bo widzisz nie wchodze tam gdzie nie trzeba ; ) i pamiętaj , że to tylko piksele ; ] zwykła gra nie ma co rozpaczać , ale niektórzy to by zabili za Tibie ;S
@up
Gdybyś był taki mądry za jakiego się uważasz to byś wiedział ze na te kilka pikseli Ci ludzie poświęcili troche swojego życia.
taki idiota jak ty (celowo z malej...) wbija ci na chara i kradnie wszystkie wartosciowe rzeczy, zarowno twoje jak i twojej gildi... bylbys zachwycony, nie?
Idiota w tym zajsciu to moze byc co najwyzej osoba, ktora nie potrafi sobie komputera zabezpieczyc.
Gdybyś był taki mądry za jakiego się uważasz to byś wiedział ze na te kilka pikseli Ci ludzie poświęcili troche swojego życia.
Bo granie w to badziewie to ogolnie jest strata czasu.
Hakowanie jest napewno fajniejsze od bicia lvl , skilli ,mlv , robienia runek i słabych huntów Ale lubie gościa filmiki i sam do tego doszed a wy go prosicie zeby powiedzial : P Sami dojdzcie to tez tak bendziecie robic xD
Ten Pitero jest nikim, to zwykle script kiddie, a o hakowaniu wie tyle, co Ty.
Tak cie podniecają pixele że hackujesz
j/w.
Kolos from rodos
21-02-2007, 16:12
Duzo osób oglada , no ale komentujcie blzz :D :cup:
Nie ma czego komentować ;/
Tak cie podniecają pixele że hackujesz, a sam nie możesz do tego dojść?
Piterro91
21-02-2007, 17:19
...
Ten Pitero jest nikim, to zwykle script kiddie, a o hakowaniu wie tyle, co Ty.
....
Dzieki :)
Uwazasz sie za super hackera , czy tam programiste , a nie wiesz wogule jak ja to robie , i czym ...
Dzieki :)
Uwazasz sie za super hackera , czy tam programiste , a nie wiesz wogule jak ja to robie , i czym ...
Uzyles owntibii albo jakiegos innego badziewia.
Piterro91
21-02-2007, 17:28
Uzyles owntibii albo jakiegos innego badziewia.
I tu się gruuubo mylisz kolego ;] Owntibia jestem uzytkownikiem forum tylko :) Lecz tego keylggera nie uzywam , 20 zł ... nie bede płacic :D
20 zł ... nie bede płacic :D
A ciekawe, ile warte były przedmioty, które ukradłeś...
Piterro91
21-02-2007, 17:35
A ciekawe, ile warte były przedmiotym, które ukradłeś...
Tak na oko ponad 2000 zł :F
Ale nie wszystko sprzedalem , max 700 zł z tego mialem reszta została ]:->
Nevermin
21-02-2007, 17:44
Tak na oko ponad 2000 zł :F
Ale nie wszystko sprzedalem , max 700 zł z tego mialem reszta została ]:->
calkiem przyzwoity interes ^^
pff gość ani razu nie powiedział że używa keylogera a wy wręcz mu to wmawiacie. Usłyszeliście o keylogerach nic nie sprawdziliscie nie testowaliście i muwicie o tym jak byście to znali doskonale ; )
krytyków zapraszam na zal.pl
Diego'Odin
21-02-2007, 17:51
I tu się gruuubo mylisz kolego ;] Owntibia jestem uzytkownikiem forum tylko :) Lecz tego keylggera nie uzywam , 20 zł ... nie bede płacic :D
a malo macie w necie expolitow keyloggerow trojanow? za friko mozna wiele zdzialac...
btw pobluzgaliscie juz go? wystarczy... widac ze chlopak ma pomysl i potrafi nabierac frajerow(wiekszych, mniejszych ale jednak) leave him alone !
Guest 1900
21-02-2007, 17:52
no no :D nie ma to jak zarabiac niewychodząc z domu :P PS. moze podesłałbys 200zl~ na konto numer bym ci podał bo na koma zbieram a jeszcze troszku kaski mi brakuje do niego :D ;) yhhehe
MagField
21-02-2007, 17:55
Takie coś sie nazywa 'lama hacking'.Tak jak już ktoś napisał
"nie obrarzajmy prawdziwych hakerów"
sorry klawa mi sie wali nie moge normalnie pisac. Zara napisze
Dobrze,że ten jełop został schakowany.Ma nauczkę za kradzież lootbagów...
Nytalith
21-02-2007, 19:10
Koleś wyluzuj to latające piksele nie banki , typ się bawi okradając debili , którzy ściągneli keyloggera albo coś w tym stylu ; ) Haha dobre sobie kwestia charakteru -.- okradanie pikseli , a banki to całkiem inna rzecz , chyba ci Tibia szkodzi ; )
@DOWN
No i też poświecili troche czasu i ściągneli jakiś syf ; ) przez swoja głupote stracili to na co pracowali ; ) uhm ja nigdy nie miałem hacka , bo widzisz nie wchodze tam gdzie nie trzeba ; ) i pamiętaj , że to tylko piksele ; ] zwykła gra nie ma co rozpaczać , ale niektórzy to by zabili za Tibie ;S
Ja sie nie porzejmuje, gram dla zabawy itd... Tylko chodzi mi o postawe, nie umie sam niczego zdobyc wiec kradnie ludziom ktorzy sie dorobili? Typowe podejscie, "skoro niemam ja, niech on tez niema"... A z tymi bankami to byla metafora taka...
Idiota w tym zajsciu to moze byc co najwyzej osoba, ktora nie potrafi sobie komputera zabezpieczyc.
Zgadzam sie, zapewne jest to w duzej mierze wina slabych zabezpieczen kompow, ale z drugiej strony gdyby nie tacy jak on i jemu podobni bycmoze w ogole by nie trzeba bylo zabezpieczac kompow... A poza tym to ze ktos ma slabo zabezpieczonego kompa dalej nie uzasadnia czemu go okradl.
Ps. gdyby ktos chcial wiedziec to hacka nigdy nie mialem, i nie zamierzam miec.
ale z drugiej strony gdyby nie tacy jak on i jemu podobni bycmoze w ogole by nie trzeba bylo zabezpieczac kompow
Producenci antywirusow i innego softu by zbankrutowali.
A teraz pomyslisz chwile.
Diego'Odin
21-02-2007, 21:06
pff gość ani razu nie powiedział że używa keylogera a wy wręcz mu to wmawiacie. Usłyszeliście o keylogerach nic nie sprawdziliscie nie testowaliście i muwicie o tym jak byście to znali doskonale ; )
krytyków zapraszam na zal.pl
niee no pewnie paintem ich "zhaczyl"
a ty testowales keyloggery? a słownik ortograficzny?
i nie krytycy na zal.pl tylko dzieci neo, i osoby ktore wypowiadaja sie na temat a nie maja zielonego pojecia o nim:S
Piterro91
21-02-2007, 23:53
i nie krytycy na zal.pl tylko dzieci neo, i osoby ktore wypowiadaja sie na temat a nie maja zielonego pojecia o nim:S
DIEGOOO :D Ty jestes w najbadziej noobowatej gildii arcani , nie wypowiadaj sie blzz
jezeli nadal w xdteam jestes .... xD :cup:
po pierwsze mam multimedie :D nie jestem dyslektykiem i testowałem keylogera nawet go używam n swoim kompie do hakowania gg siostry :D
i sie nie kozacz bo nawet nie czytałes dzieci neostrady a gadasz.
nie bende go obrażał :D a mam fajny tekst żeby go pojechać hehe a oprucz keylogerów sa trojany i inne sprawy które mają wiecej opcji
Diego'Odin
22-02-2007, 12:32
DIEGOOO :D Ty jestes w najbadziej noobowatej gildii arcani , nie wypowiadaj sie blzz
jezeli nadal w xdteam jestes .... xD :cup:
jestem? o.o dobrze wiedziec...
po pierwsze mam multimedie nie jestem dyslektykiem i testowałem keylogera nawet go używam n swoim kompie do hakowania gg siostry
co za roznica czy masz neo czy multimedie czy innego dostawce?
dyslektykiem nie jestes to tym bardziej powinines nie robic takich bledow...
jesli chcesz polemizowac to zapraszam na pw a nie offtopy robic
ConqU-ErroR
22-02-2007, 16:06
Nom mistrzu ladne owalenie kont z przepieknych itemek xd. Ale zal mi tego druida kto nosi g arma itp ? I ludzie wy jestescie troche nienormalni. Piterro daje linka na filmik zebyscie go se obejrzeli, a niektorzy sie zachwycali xd. Ci ktorym sie nie podoba to niech nie komentuja bo to on nie jest takim co grac nie umie tylko wy nie umiecie bo jestescie zazdrosni ze nigdy nie mieliscie tego co on w nie caly rok zdobyl. I nie mowcie ze to jego wina bo to wina tych ktorzy dali sie hacknac i na 2 raz pewnie nie bada wlazic pod podejrzane linki ani nie grac w kafejkach xd
Ci ktorym sie nie podoba to niech nie komentuja
Hm tu sie mylisz, forum jest do wystawiania opinii czy mu się filmik podoba, czy też nie.. Więc mają prawo to skrytykować.
HeHeHe. Vip'a qpiles za 20 zł :> Masz nawet konto na o**tib*a.c*m
http://owntibia.com/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=49
Juz wiemy, ze jest z Lublina.
Od dzisiaj projekt jest komercyjny.
Jeśli chcesz kupić niewykrywalną wersję wejdź do działu "Zamów VIPa" i postępuj zgodnie ze wskazówkami
Dobre sobie.
Nie masz pewności, gdyż on mógł podać fałszywe dane :)
Hmm o tym ze jest z Lublina dowiedzialem sie wczesniej.
W koncu wkleja fotki w dziale z lublinem ;p
Ładny filmik i się go nie czepiajcie!
Gratuluję ;)
P.S.:Jakbyś miał coś na Lunarze to wyślij do mnie(patrz obok<<)
Piterro91
23-02-2007, 00:05
HeHeHe. Vip'a qpiles za 20 zł :> Masz nawet konto na o**tib*a.c*m
Ja pier... www.owntibia.com ! mam tam konto ?!i co ? :D MIalem free keylogga z poczatku , ale nie kupilem -.- pisalem juz ... Mam własnego keylogga , a z forum korzystam bo są tam ludzie , którzy pomogą ...
bb
To żeś Amerykę odkrył -.- , nawet po obejrzeniu tego filmiku można się dowiedzieć , że jest z Lublina . Tam ktoś up , tak on jest z Lublina i co mu zrobisz ? ; ) ja to nawet wiem gdzie mieszka ; ]
Niby latające pixele, ale o te 2k pln sie wzbogacił nie? Więc nie tylko "pixele" ;s
Foto_scr
23-02-2007, 18:59
Niby latające pixele, ale o te 2k pln sie wzbogacił nie? Więc nie tylko "pixele" ;s
Cóż poradzić, że chodzą po tym świecie idioci, którzy kupują rzeczy nieistniejące w realnym świecie za grube pieniądze...
jestem? o.o dobrze wiedziec...
co za roznica czy masz neo czy multimedie czy innego dostawce?
dyslektykiem nie jestes to tym bardziej powinines nie robic takich bledow...
jesli chcesz polemizowac to zapraszam na pw a nie offtopy robic
najwidoczniej dla ciebie to jest róznica jak przytaczasz takie teksty : )
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.