PDA

Pokaż pełną wersje : Oficjalne oświadczenie. Ważne.

TehRegent
20-02-2007, 20:43
Chciałbym wszystkim ogłosić, iż właśnie zakończyła się narada elity z gronem moderatorskim, ktora miała na celu wyłonienie forumowego Plebsu. Rozmowy były wyjątkowo owocne i wyłoniły następującą listę osób.

Plebejusz:
Korektor
Plebs:
Walekifa
PiXiK
spider-bialystok
gorgi
Maethi
slawekmag
Ryba
Straznik Monopolowego.
OnlyM
Czarna_Mamba
Majines
~>Salmon<~

(Lista może ulec zmianie)

Podpisano,
Naczelni przywódcy Elity.

- Przypominamy, że plebs jest bezpośrednio podporządkowany i zależny od elity. Dziękuję za uwage.

Raul
20-02-2007, 20:45
Niech to będzie tak zwana przestroga dla innych.

Oxygane
20-02-2007, 20:46
Dobrze, ze taka lista powstala, teraz jest juz wszystko jasne.

Korektor
20-02-2007, 20:53
A można jaśniej o co chodzi? Dlaczego zostałem okrzyknięty mianem "plebsjusza"?

@down,
Mój post jest poprawny.

Nosferatu
20-02-2007, 20:54
A można jaśniej o co chodzi? Dlaczego zostałem okrzyknięty mianem "plebsjusza"?
jak juz to plebejuszem, naucz sie kopiowac ;>
@ontop, wam sie musi naprawde zajebiscie nudzic

eerion
20-02-2007, 20:56
@Rege
Znowu się zaczyna? ;)

Oxygane
20-02-2007, 20:56
Plebs - to najniższa warstwa ludności miejskiej, pozbawiona majątku i obywatelstwa, złożona m.in. z robotników, służby, żebraków i marginesu społecznego, a także czeladników i niewolników.

Chyba tak wyksztalcony czlowiek jak Ty, powinien to wiedziec. Rowniez powinienes domyslic sie dlaczego zostales przylaczony do tej grupy,

Korektor
20-02-2007, 21:03
Plebs - to najniższa warstwa ludności miejskiej, pozbawiona majątku i obywatelstwa, złożona m.in. z robotników, służby, żebraków i marginesu społecznego, a także czeladników i niewolników.

Chyba tak wyksztalcony czlowiek jak Ty, powinien to wiedziec. Rowniez powinienes domyslic sie dlaczego zostales przylaczony do tej grupy,

Ja bardzo dobrze wiem co to plebs, tylko nie wiem czy Wy znacie to słowo na tyle dobrze, żeby kogoś tak nazwać.

@down,
Żadne z tych słów. Najbardziej chyba pasuje "użytkownik".

Oxygane
20-02-2007, 21:04
a Megaloman? Bardziej Ci odpowiada to slowo?

Walekifa
20-02-2007, 21:08
Ja bardzo dobrze wiem co to plebs, tylko nie wiem czy Wy znacie to słowo na tyle dobrze, żeby kogoś tak nazwać.

Korektor,wylajtuj. Ty nie wiesz,że oni są grupą zdesperowanych metali,których tacy ludzie jak wymienieni na liście biją,a potem przychodzi taki do domu, i odwdzięcza się w necie,bo na ulicy mu nic nie zrobi? Nie odbieraj im jedynej przyjemności w życiu. ;)

Rybzor
20-02-2007, 21:12
Kul, czuje sie zaszczycony, chętnie będe podwładnym oksysia i w ogóle całej elyty. Ale czemu do jasnej cholery na górze listy stawiacie tego plebsa naczelnego - Korka. Mam nadzieje, że on nie jest moim przełożonym? Inaczej rezygnuje z tej posady.

Korektor
20-02-2007, 21:15
@up,
O niczym tak nie marzę jak byś przywódcą plebsu, który w sumie składa się z porządnych ludzi. Ja tam nie widzę kretynów. Najlepsze jest to, że grupka zakompleksionych dzieciaków rządzi tym forum w garści trzymając moderację... Jak za komuny, też kretyni i wieśniacy rządzili a ziemianie i studenci byli "niesocjalistyczni".

Oxygane
20-02-2007, 21:17
(20:14) <+Ville_V> Walekifa ja uwazam ze ty jestes tak zdesperowany w udowadnianiu ze wszystko co zle to metal ze az mi zal dupe sciska... po prostu boli cie to ze nie jestes lubiany na tak duzym i pojemnym forum
(20:14) <+Ville_V> caluski - Ville

~~By Me
Ale on jest lubiany, przez Tekno stary, umc umc umc.

Dr.Unknown
20-02-2007, 21:20
Lista za obszerna o jakieś 5-7 osób...

Slay
20-02-2007, 21:21
Jak za komuny, też kretyni i wieśniacy rządzili a ziemianie i studenci byli "niesocjalistyczni".
...powiedzial ten, ktory najwiecej wie o komunie. Tez Ci mama-prawnik opowiedziala zdawkowo? =o
NMSP

TehRegent
Korektor,wylajtuj. Ty nie wiesz,że oni są grupą zdesperowanych metali,których tacy ludzie jak wymienieni na liście biją,a potem przychodzi taki do domu, i odwdzięcza się w necie,bo na ulicy mu nic nie zrobi? Nie odbieraj im jedynej przyjemności w życiu. ;)

Ja na ulicy umiem sobie całkiem dobrze poradzić.

I uważaj na słowo metal.

Majines
Rege ja też chcę być plebsem! ;<

Prowokacja, prowokacja i każdy wciąga się.

Oxygane
20-02-2007, 21:22
@up,
O niczym tak nie marzę jak byś przywódcą plebsu, który w sumie składa się z porządnych ludzi. Ja tam nie widzę kretynów. Najlepsze jest to, że grupka zakompleksionych dzieciaków rządzi tym forum w garści trzymając moderację... Jak za komuny, też kretyni i wieśniacy rządzili a ziemianie i studenci byli "niesocjalistyczni".

Ja1 20:18:46
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?p=1279776&posted=1#post1279776
Ja1 20:18:50
usun double prosze, zamiast edytuj dalem cytuj.
Raul 20:19:10
ok

O fak, potwierdzilo sie ;<<<

Khan
20-02-2007, 21:23
A tak wogle, to na czym polega istota tego topicu? Bo widzę tylko bluzgi, niedopowiedzenia i noobostwo.

Ehh.. A już się bałem, że będe musiał iść spać, nie zgłosiwszy żadnego reporta. Co my tu mamy? Obraza użytkownika? Spam? Trolling? Oj uzbiera się, uzbiera.

Dan the Automator
20-02-2007, 21:24
O kurcze, zgadłeś. Piąteczka!
http://www.leeasher.com/images/lee_hand.jpg

@ Ville
Jestem lubiany,mam mase zajebistych kolegów/ziomków/przyjaciół w rl.A ty? siedzisz na tym ircu,tam są twoi jedyni koledzy...
O kurcze, jesteś moim nowym idolem, panie "Mam zajebiste RL ".
@Lista
Po co?

Gangrel
20-02-2007, 21:35
Najlepsze jest to, że grupka zakompleksionych dzieciaków rządzi tym forum w garści trzymając moderację...

Eeeee...dobrze się czasem czegoś nowego dowiedzieć.

Dobra, moderacja skończona. Topic lada chwila otworze, mam do powiedzenia tylko jedno. Wiele mogę znieść, jeszcze więcej zrozumieć. Ba, ja rozumiem że można z kogoś żartować. Ale nie w chamskiej, blokowej formie. I nie ważna jest tu muzyka jakiej obrażający słucha. Dlatego oświadczam: zostaliście ostrzeżeni. Jeśli zobacze chamskie odzywki w stylu "brudas" czy "twoja stara" osoba która to napisała dostanie tydzień wolności od forum na zastanowienie się nad swoimi argumentami.

Wald_Kerius
20-02-2007, 21:56

Dobra, moderacja skończona. Topic lada chwila otworze, mam do powiedzenia tylko jedno. Wiele mogę znieść, jeszcze więcej zrozumieć. Ba, ja rozumiem że można z kogoś żartować. Ale nie w chamskiej, blokowej formie. I nie ważna jest tu muzyka jakiej obrażający słucha. Dlatego oświadczam: zostaliście ostrzeżeni. Jeśli zobacze chamskie odzywki w stylu "brudas" czy "twoja stara" osoba która to napisała dostanie tydzień wolności od forum na zastanowienie się nad swoimi argumentami.

A nie lepiej zamknąć/usunąć* i pobanować w cholerę?

* Niepotrzebne skreślić

Tazel
20-02-2007, 22:00
Korektor ciesz się, miast lizać elyciarzom - a było wczoraj widać, że interesuje Cię taka opcja, dostałeś swoją własną, niezależną prawie elytarną grupę.
Ryba mi tam w sumie nie pasuję.
W ogóle, hail Korek.

Mathea
20-02-2007, 22:03
Co jak co, ale moja wypowiedź była napisana kulturalnie, nie widziałam w niej niczego obrażającego w przeciwieństwie do cytowanej. Czy wyrażenie opinii na temat kogoś, kto wydaje swoją na temat grona ludzi słuchających odmiennej muzyki, którzy nie podeszli mu do gustu jest tu zabronione? A myślałam, że to jest forum dyskusyjne do wymieniania opinii, kulturalnych opinii na różne tematy?
No cóż.

Vil
20-02-2007, 22:05
zieja z was, pionki o elytarnych zapedach.

Glacial
20-02-2007, 22:05

Więc wyzwanie kogoś od plebsu nie jest już chamską odzywką ? 0.o

Na temat:
komplex rox!

Spectro
20-02-2007, 22:10
hahahahahahahha co jak co... ale polewe to można z was mieć czytając te wasze 'ciekawe' tematy i 'interesujące' posty w których sie kłócicie xD

ciekawe tylko kiedy wam sie to znudzi i co nowego wymyślicie ;)

Caer
20-02-2007, 22:16
I znowu się zaczyna... za długo był spokój w OWiONie ;]

Wśród owego "Plebsu" widzę bardzo różne osoby... Zastanawiam się czy w ten sposób chcieliście ich wyróżnić, czy też raczej poniżyć :>

Btw. od dawna już czekałem na nową prowokację, żeby się trochę pośmiać.

Dark Sven
20-02-2007, 22:18
Zróbcie Kam bek jak wymyślicie coś nowego, coś śmiesznego.

Nie ma co... Odgrzewany numer ROX!

Korektor
20-02-2007, 22:19

Wbij się czasem na IRC'a pod innym nickiem i poczytaj o tym jak Oxyś i inny szpanią, że kumplują się z Gimlosem i innymi rzadziej pokazującymi się modami. Nie mam nic do samego powstania elity, tylko niech sobie rozprawiajś o "jakże ważnych" sprawach między sobą. Wczoraj faktycznie chciałem do nich dołączyć, ale nagle zmienili zdanie, tyle IRC'a widziałem.

Str4t0s
20-02-2007, 22:19
Nudzi wam sie?
@ps : Ktos niech postnie sklad elyty

spider-bialystok
20-02-2007, 22:20
W koncu mnie zauwazono B) Fenks!

Dark Sven
20-02-2007, 22:21
O kurde. Marna prowokacja i 30 ludzi...

Moge się założyć, że Oxy~ założył się z Raulem*, że ta prowokacja zgromadzi przynajmniej 50 ludzi na raz. Normalnie zlatujemy się jak muchy do gnoju.

*Zwycięzca wybiera pozycję na ten tydzień...

]v[ichal
20-02-2007, 22:21
Wbij się czasem na IRC'a pod innym nickiem i poczytaj o tym jak Oxyś i inny szpanią, że kumplują się z Gimlosem i innymi rzadziej pokazującymi się modami. Nie mam nic do samego powstania elity, tylko niech sobie rozprawiajś o "jakże ważnych" sprawach między sobą. Wczoraj faktycznie chciałem do nich dołączyć, ale nagle zmienili zdanie, tyle IRC'a widziałem.

xDDDDDDDDDDDDDD

Oxygane
20-02-2007, 22:22
Korektor, bana na #Tibia.pl dostales za na*******anie zalosnymi jednostrzalowcami o seksie analnym z Dromem, a nie dlatego, ze nie chcielismy cie przyjac do elity. Odbanowalismy juz twoje chello i jesli chcesz, to mozesz ponownie przyjsc na kanal i ponapinac sie dowoli.

Co do modow, to Korus, jakbys siedzial tutaj tak jak ja, 4 lata, a nie 3 miesiace to wiekszosc twoich kumpli tez porobiłaby sie modami.

OnlyM(PL)
20-02-2007, 22:24
; ) dobrze ze dzisiaj mailem dobry dzien ; )

Najlepiej jakbyscie zostali na tym zasranym irc'u i nie wychodzili.

Kocham Was :*

predalien
20-02-2007, 22:29
A ja się tu nie będę wtrącał, bo po co?

Mathea
20-02-2007, 22:31
A ja się tu nie będę wtrącał, bo po co?
A co w tej chwili zrobiłeś? Skoro nie chcesz się wtrącać to po... kij to napisałeś?

Caer
20-02-2007, 22:32
A co w tej chwili zrobiłeś? Skoro nie chcesz się wtrącać to po... kij to napisałeś?
Pewnie chciał być fajny, nie psuj mu radochy.

@Down:
Jaki ja jestem przenikliwy... chyba wpadnę w samozachwyt... ;p

predalien
20-02-2007, 22:33
@ Caer
Dokładnie.

Czarna_Mamba
20-02-2007, 22:34
Mhm, rozumiem, że to miała być prowokacja? Tylko dlaczego w takowej formie? Wygląda to jak płachta na owych "wyróżnionych" użytkowników, aby ich zezłościć, doprowadzić do szewskiej pasji i sprowokować ich do niezbyt, hmm, opanowanych postów w tym temacie? Aby później było się z kogo pośmiać? Czy może miała to być odpowiedź na ciągłe doszukiwanie się elity? Co najmniej dziwne.

Mathea
20-02-2007, 22:35
@ Caer
Dokładnie.
Żałosne. ^^ Tyle na ten temat.

Tiligus
20-02-2007, 22:44
Średniawy ten flejm, wielu z Was nawet niepamięta tematu gdzie powstała "elita", i kto się kłócił ! Dawać napinamy się! ;p

Chuje :D

Pani K.
20-02-2007, 22:44
Czarna Mamba:
Napisałaś to, bo jesteś zła, że nie umieścili Cię na tej liście? ;)

Czarna_Mamba
20-02-2007, 22:48
Czarna Mamba:
Napisałaś to, bo jesteś zła, że nie umieścili Cię na tej liście? ;)

Tak jakby, kurna, tak jakby. I się wydało ;<

TehRegent
20-02-2007, 23:00
@Czarna_Mamba to się da załatwić ;)

eerion
20-02-2007, 23:09
Co do modow, to Korus, jakbys siedzial tutaj tak jak ja, 4 lata, a nie 3 miesiace to wiekszosc twoich kumpli tez porobiłaby sie modami.
Albo odeszło.

Qwa nudny wam ten numer wyszedł.
Efekt za słaby
Nastepnym razem zaprzęgnijcie Kaldka do roboty ;)

TehRegent
20-02-2007, 23:12
Czemu myślicie, że istnieje coś takiego jak Elita? No kurwa...

Jeśli ktoś chce być na liście niech pisze. Wszystko się da załatwić.

kamosblue
20-02-2007, 23:13
UWAGA

Po bardzo duzym wysilku, udalo mi sie zdobyc zdjecie 3 guru elity.

http://www.ncb.ernet.in/~nihar/snaps/Mangalore/More%20Assholes.jpg

TehRegent
20-02-2007, 23:14
Za co mogę dostać bana? Jak ładnie poproszę też się liczy?

Wayne Rooney
20-02-2007, 23:32
I tak korektor ma najlepsze cycki

emilok
20-02-2007, 23:33
właśnie zakończyła się narada elity z gronem moderatorskim

Lier :P........

Czarna_Mamba
20-02-2007, 23:34
@Czarna_Mamba to się da załatwić ;)

Dziękuję =****

~>Salmon<~
20-02-2007, 23:35
Jeśli ktoś chce być na liście niech pisze. Wszystko się da załatwić.
Ja chcę ! Ja ! PlAx!

Dark Sven
20-02-2007, 23:36
Dziękuję =****

NIe przesadzaj, jeszcze im się w łepkach poprzewraca i pomyślą, że to na prawdę.

janek@
20-02-2007, 23:42
Widac wam sie nudzi...
Zdurnieliscie przez ten IRC i "elytarnosici". ;/
To oni sa plebsem, a my? Obywatele 1 Rzeczyforumowej komunowo-socjalistycznej mamy sie cieszyc z nobilitacji? Jak tak to niech bedzie. ;]

Forum schodzi na komune, potwierdzily sie moje wizje o.0.
Szkoda slow.

P.S.
Ja nie lize pap i zyje.
A od kiedy ja zyje on this forum? Gdzies 2 lata beda. ;p

Czarna_Mamba
20-02-2007, 23:42
NIe przesadzaj, jeszcze im się w łepkach poprzewraca i pomyślą, że to na prawdę.

Chyba już jest wystarczająco poprzewracane. No, wreszcie mam dobry humor - dobranoc!

PiXik
20-02-2007, 23:43
SSIJCIE. nie dość,że jestem trzeci na liście, to jeszcze nie zostałem Guru. Nie ważne,że temat dupiaty i sięga dna, nie ważne że to elyta bywa cześciej zbanowana na forum niż plebs.
Haił długowłosi i czarni !

ps.raul was nie lubi i chciał wyjebać temat, ale Raul strzelił 2x i Real wygrał,dlatego jest dobroduszny;]
gdyby to bylo w sobote to macie temat w dupie!

Dark Sven
20-02-2007, 23:46
Chyba już jest wystarczająco poprzewracane.
Faktycznie, nie pomyślałem...

TehRegent
20-02-2007, 23:47
Ahh te stereotypy i ta wymyślona elyta. Nie rozumiem Was ludzie.

@Only

A o so hozi?

OnlyM(PL)
20-02-2007, 23:47
BTW Moge byc dwa razy na tej liscie?

Dark Sven
20-02-2007, 23:50
Mamy 2 elytarne grupy na forum. Pixik kiedy macie pierwsze spotkanie na IRC'u. Będziecie gadac o życiu i śmierci, a potem zaczniecie robić debilne tematy. A ja dostane dzisiaj warna za spam :>

] *Zwycięzca wybiera pozycję na ten tydzień...[/SIZE]

To nie chodzi o to... Tu chodzi o ilość ludzi, którzy dojdą do elytarnego plebsu. Rozgryzłem ich.

Arrivald
21-02-2007, 00:07
Pixik, widze ze zmieniles image z technomula na elo-wierzacego z krzyzykiem w podpisie.

Khan
21-02-2007, 00:12
Kurwa jaka znowu Elyto!?

Coś takiego nie istanieje nawet :P. Temat ze składem Elyty został założony dla beki lepiej Wam?

Co nie zmienia faktu, że (świadomie lub nie) obraziłeś wielu ludzi, i jeszcze więcej sprowokowałeś do spamu i kłótni.
I nie przeklinaj, nie jesteś tutaj sam.

Oxygane
21-02-2007, 00:13
ps.raul was nie lubi i chciał wyjebać temat, ale Raul strzelił 2x i Real wygrał,dlatego jest dobroduszny;]
gdyby to bylo w sobote to macie temat w dupie!

Hmm. Taki wierzacy, a klamie jak tekno star.

Gangrel
21-02-2007, 00:15
I na tym można skończyć zabawę.

Obie strony pokazały jak bardzo są dorosłe, zachowując się jak dzieci z blokowiska, które powtarzają słowa, których jeszcze nie rozumieją.