Pokaż pełną wersje : Na nowy serwer ?
Haos Pemon
15-09-2004, 15:34
jeśli jest ktoś zainteresowany zmianą serwera na nowy który ma być ponoć w październiku to prosze pisac na gg do mnie mam już pare osób mile widzieni gracze z doświadczeniem aha najbardziej byli by widziani gracze na nowym serwie z paccem i profesja knight sorc lub druid szczególy na gg
Externus
15-09-2004, 15:39
co czyli jak chce na new serv isc to mam sie do ciebie zglosic? <lol>
Haos Pemon
15-09-2004, 15:43
nie o to mi chodzi
<lol>
tylko szukam paczki i chce zalozyc gildie chce byc zorganizowany a nie tak jak ty mowisz ze trzeba mnie sie pytac
;]
poprostu chce zalozyc cos takiego jak <paczka> spox gildia gdzie wszyscy sobie pomagaja bo na nowy serwer raczej idzie sie z jakas grupką ludzi zeby pomagali sobie jak chce dolonczyc to ok nr gg jest
Externus
15-09-2004, 15:50
jeśli jest ktoś zainteresowany zmianą serwera na nowy który ma być ponoć w październiku to prosze pisac na gg do mnie mam już pare osób mile widzieni gracze z doświadczeniem aha najbardziej byli by widziani gracze na nowym serwie z paccem i profesja knight sorc lub druid szczególy na gg
jest tu cos o jakiejs paczce??
wg mnie napisales tak : jesli chcesz grac na nowym servie to napisz do mnie na gg i dobrze zebys byl doswiadczony i mial pacc. dodatkowo jak chce grac pallkiem to nie jestem mile widzany
pisz tak zeby bylo zrozumiale
Bhall the Destroyer
15-09-2004, 15:50
Heh czujecie jakiś wstręt do palladynów ;/ wrrr ;p
Crusader'Phoenix
09-08-2006, 12:37
A wiadomo już kiedy dokładnie będzie new server?
Wiecie skad sie wywodzi to "Ma byc w pazdzierniku" albo innym miesiacu?
Kolega pyta kolegi "Ej nie wiesz moze kiedy bedzie nowy server?" oczywiscie idiotyczne pytanie ale ok odp. -> "Pewnie jakos we wrzesniu moze pazdzierniku, raczej pazdzierniku tak sadze" a potem pytajacy rozpowiada kazdemu ze bedie w pazdzierniku -.- gowno nikt nie wie kiedy bedzie.
Ricky - Norek
09-08-2006, 13:52
Crusader - po kiego grzyba odnawiasz temat sprzed 2 lat?
Pirate Cutthroats
09-08-2006, 14:11
Crusader - po kiego grzyba odnawiasz temat sprzed 2 lat?
haha japierdziele ten burak nie zauwazyl chyba ze ten temat ma 2 lat co za leszcz ten co pisal "kiedy bedzie nowy serw"
dragophyro
10-08-2006, 09:12
A tak ogolem - W pazdzierniku bede moze gral w tibie.. (w zaleznosci od humoru mamy ;( ). Jak bym znal dane tego serva moze bym sie tam przeniosl ;)
paruvkovic07
10-08-2006, 09:20
Puk,puk ludzie! Ten serwer juz powstal pewnie bo temat ma 2 lata :D
A jA myslalem, ze chodzi tu imho o ots`y XD.
$%^&Skad mozesz wiedziec kiedy bedzie nowy serv? To tak jak bys powiedzial rzodkiewka jyst superastna lub c meski narad puciowy.
Ten temat jak i jego pomysl nie odpali bo:
po 1 primo:nie chce sie
po 2 primo:kupa zupa na jaki serv???#!@$
po 3 primo:nie rozumimy tematu :/
hura rzodkiewka jest supere
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.