Pokaż pełną wersje : PALADYN I KNIGHT & PALL I PALL
Cześć exerybody chciałbym się zapytać jak para jest lepsza do expienia na Inferna?? PALADYN i KNIGHT CZY PALLADYN I PALLADYN JA MAM PALKA na 11 lvl i skill 37/27 a kolega ma juz jedengo knighta i chce grać paladynem no nie wie jak to jest a więc pytania:
1. Czy mam odpowiednie skille jak na palka
2. TO KTóra para jest lepsza do expienia paladyn i knight czy paladyn i paldayn?????????? HELP PROSZE O JAK NAJWIECEJ PSTOW:D:D ;)
To ja jestem tym kolegą.... Chciałbym także, żeby z expinia tej pary obydwaj mieli po równo expa.... :) 8o i itemów...i gp... X(
Cors Ent
15-09-2004, 17:15
a po co lazic wspolnie na takim lvlu? nie prosciej samotnie na roty i jakis sensowny lvl zrobic?
1) Ja na 9 moim palem mam skille 42/30 (to mysl czy masz dobre):P
2) Jezeli chodzi ci o expienie na ludziach to lepszy bedzie pall i pall bo szybciej kola zalatwicie :P. Jezeli o expienie na potworach to pall i knight, bo knight blockuje a pall nawala. Jest tylko jeden zonk;/ Knight wtedy expa nie dostaje.
Shardzik
18-09-2004, 19:44
Do expienia jest najlepszy Pala i tlyko Pala, expienie we 2 osoby
nie ma sensu, dla loota mozna chodizc we 2. Tyle.
siepacz mam postac na infernie sobie zalozylem jestem na mainie ( Dark Palladyn ) gdzie expiles i skillowałeś ?? .. mnie zabili .. podczas skillowania 3 razy ....
Podaj swoj nick moze sie zgadamy ...
Mam kumpla palla podobnie jak i ja ( razem trenilismy ..i trenujemy ) 3 pallow i kngiht ( albo 4 pallow ) mozna zapolowac na jakiegos sorca albo druida z 15-20 lvl ..
Narx all ;]
kNight RulEz
19-09-2004, 10:35
wlasnei lepiej na takim lvl jak macie chodzic samemu nie musisz sie expem dzielic ani lootem jest lepiej jak bedziecie mieli wieksze lvl to wtedy mozecie sobie huntowac itp. razem :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.