Pokaż pełną wersje : Zbanowane konto za zabijania na serwerze non pvp!
Witam. Dzisiaj moje konto zostało zbanowane za:
"Reason: excessive unjustified player killing
Comment: Exceeding the limit of unjustified kills by 100%."
Gram na serverze nerana - non pvp. Więc jak nie rozumiem za co ten ban. Nikogo nawet nie blokowałem! Mam PACCa i wg mnie to jest jakieś oszustwo. Płacę za PACCa a nie mogę grać.
Chyba że się gdzies mylę...
Zalgadis
21-02-2007, 16:10
masz 2 postac na koncie?
-Maciek Mur-
21-02-2007, 16:11
Może masz inną postać na innym servia (w tym samym koncie), i ona pozabijała.
Może masz inną postać na innym servia (w tym samym koncie), i ona pozabijała.
Mam 3 postaci na tym koncie. Żadna ani razu nikogo nie zabiła! Na innych serwerach. Przecież tooo się w głowie nie mieści. Nie gram tymi postaciami od 2 miesięcy.
Sprobuj sie skontaktowac z tutorem albo gm'em. Jakbys nie potrafil plynnie pisac po angielsku to skorzystaj z translate.pl.
To wyglada absudralnie, ale jezeli cale konto zostalo zbanowane to prawdopodobnie pekowales na innym charze.
pozdro
@up
No to mamy hacka albo sprzedanego gm'a.
Sprobuj sie skontaktowac z tutorem albo gm'em. Jakbys nie potrafil plynnie pisac po angielsku to skorzystaj z translate.pl.
To wyglada absudralnie, ale jezeli cale konto zostalo zbanowane to prawdopodobnie pekowales na innym charze.
pozdro
@up
No to mamy hacka albo sprzedanego gm'a.
EDIT: Wszystko jasne, konto mi zhackowali. Wczoraj ktoś się zalogował i w ciągu 5 minut zabił 6 innych osób! moim 26 lvl drutem -.- . Ciekawe skąd ten hack skoro nie używam żadnych botów ani innych podobnych rzeczy a w dodatku PACCe mają lepsze zabezpieczenia.
EDIT: Wszystko jasne, konto mi zhackowali. Wczoraj ktoś się zalogował i w ciągu 5 minut zabił 6 innych osób! moim 26 lvl drutem -.- . Ciekawe skąd ten hack skoro nie używam żadnych botów ani innych podobnych rzeczy a w dodatku PACCe mają lepsze zabezpieczenia.
Zabezpieczasz to Ty sie sam. CipSoftu nie obchodzi, ze o wlasne konto nie dbasz.
Ciekawe skąd ten hack
Exploit?
Zabezpieczasz to Ty sie sam. CipSoftu nie obchodzi, ze o wlasne konto nie dbasz.
Exploit?
Jaki Exploit?!
Nie ściągałem żadnych filmików z TibiiCam, Avast i Firewall zawsze włączone, boty ani razu nie ściągane. Może jak HiJackiem przeskanuje to mi ktoś coś powie...
Guest 1900
21-02-2007, 16:37
Exploit nie chodzi o sciagnie filmow , tylko w wypadku IE jesli go masz sie moze zaladowac poprzez np. zdj oczywiscie mysle ze masz wylączone IMG na dole , po 2 szukasz za daleko przyczyny ... moze jakis kolega ?
Avast i Firewall zawsze włączone
konto mi zhackowali
Sie nie dziwie sie.
Exploit nie chodzi o sciagnie filmow , tylko w wypadku IE jesli go masz sie moze zaladowac poprzez np. zdj oczywiscie mysle ze masz wylączone IMG na dole , po 2 szukasz za daleko przyczyny ... moze jakis kolega ?
Mam mozille :P
Nie lepiej zalogowac sie na konto a potem wejsc w community i sprawdzic swoje chary?
Po prostu jakiemuś kumplowi kiedyś dałeś pass i się bawi..Gdyby to był hack to pierwsze co by taki hacker zrobił to stworzył chara na tym serverze i użył mocy poczty tibijskiej. Paczka czekała by w dp aż on przejdzie Rook'a i po sprawie ..
Sorcerereq
21-02-2007, 18:14
Haha znam takiego co dostał delete za zabijanie na non-pvp :p Pozdro dla Karoleera :]
A co do sprzedanego GMa... fajna by była taka afera znowu :D
shakowali cię/dałeś komuś passy/kupiłeś konto
Niepotrzebne skreślić
Guest 1900
21-02-2007, 22:39
Spytaj sie Pietroo ~ tego naszego hackera <loL> .. forumwowego moze on cos grzebal <lol2> ...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.