Pokaż pełn± wersje : Demon
Firkhreg
15-09-2004, 16:04
Mam pytanko. Czy mozna spotkac demona bez pacc ??
Harnasiek
15-09-2004, 16:05
O ile mi wiadomo to demony zyja only (tylko) na edron. :p
wyjatkiem jest test serwer na ktorym mozna spodkac demona ktory akurat biegnie za jakims przerazonym graczem po glownej ulicy Thais :P
Ghost Nieudany
15-09-2004, 16:10
Można. Na test servie. Bez pacca nawet o tym nie marz, bo występuj± tylko na Edron. Najsilniejszy potworek do zabicia dla facca to Warlock.
Zgadzam się z poprzednikami. Ale swoj± drog± fajnie by było jakby Demona można było spotkac bez PACC ;)
Firkhreg
15-09-2004, 16:13
Szkoda tzn ze moge sobie pomazyc o magic plate armor :( :( :( :( :( :(
_DaviD_X
15-09-2004, 16:23
A ja sadze ze ty bys nawet nie zabil demona ;) na demony chodzi sie w grupie to po pierwsze a po 2 trzeba miec duuuuuzy lvl a jak wiadomo ludzie na duzych lvlach maja PACC (do tej pory spotkalem raz knighta na 40 lvlu bez pacc :] )
PS. Magic Plate Armor wypada bardzo zadko wiec wiekszosc ludzi moze o nim pomazyc 8o
Firkhreg
15-09-2004, 16:26
Na demony pojde na wyzszym lvl i z druzyna ale jak trzeba miec pacc to se odpuszcze i zobaczysz mnie na wyzszym poziomie niz 40 bez pacca B)
PS. Jestem uparty i MplateArmor zdobylbym tak czy siak bo bede walczyl z nimi tak dlugo az wypadnie :D
Oczywiscie, ze demona mozna spotkac na "wyspie dla facc". Siedzi sobie taki 1 uwieziony w ghoustlandzie, ale nie mozna go zabic.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.