Pokaż pełną wersje : Czy można solo wykonać Dracona Quest?
Witam!
Chce wybrać się na Dracona quest. Głównym zadaniem na queście jest zbieranie kluczy do którego są potrzebne 3 osoby. Mam wszystkie 6 kluczy (z innej postaci) i czy moge sam zrobić tego questa? Czy nie będe potrzebował dwóch kompanów, mimo że mam wszystkie klucze?
Dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
Guest 1900
21-02-2007, 22:38
jak dobrze pamieatm trzeba stanąc na takie specjalne "kwadraciki" :D i one jak stoisz otwieraja przejscie a jak zejdziesz to sie zamknie czyli nie mozesz wykonac solo
jak dobrze pamieatm trzeba stanąc na takie specjalne "kwadraciki" :D i one jak stoisz otwieraja przejscie a jak zejdziesz to sie zamknie czyli nie mozesz wykonac solo
Ale to przejście to jest chyba po to, aby zdobyć klucz. A jak mam ten klucz to chyba nie obowiązuje mnie 0,o
dagothar
22-02-2007, 19:05
Jesli masz juz klucz to mozesz isc sam. A do zebrania kluczy wystarcza dwie osoby o ile potrafia myslec.
@up
nie da sie zebrać kluczy w 2 osoby.
Próbowaliśmy kiedyś... tzn. próbowaliśmy wepchnąć ghoula, żeby stanął gdzie trzeba i robił za trzecią osobę. Niestety się nie dało. Ghoul nie wciska squarów kiedy na nich staje - tak jakby był "za lekki". Chyba że masz jakiś inny sposób żeby zastąpić trzecią osobę.
dagothar
24-02-2007, 04:51
Pierwsza osoba staje na przycisk otwierajacy pokoik na pd-zach. Druga wchodzi do srodka i stoi cierpliwie w srodku czekajac az pierwsza pojdzie na pn-zach i zrobi co trzeba, po czym wroci i otworzy pokoik z powrotem. Zwykle dzialalo.
Likierki
24-02-2007, 09:42
Sam DASZ RADE mi kumpel dał klucze i robiłem sam wzorując się na tibia.or:.p:
(dwukropki zastępują litery)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.