zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Noobowski Rook Hunt.

ConqU-ErroR
21-02-2007, 23:01
Hunt by me. xd Taki noobowski bo sie nudzilem i se zrobilem 6 min wazy jakies 117 kB wiec nie myslcie ,ze bede wam tam pisal ze rapidshare itp
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/19206
PS.Jak sie nie podoba to nie komentujcie. Zrobilem se to dla jajec i tyle. No poprostu.

ShadowSSJ2
22-02-2007, 12:48
Noobowski Rook Hunt.
Nie dzieki, nie chce ogladac noobowskiego huntu ;<.

Mateuszek10
22-02-2007, 16:24
wyłaczylem po 30 sekundach nawet nie kilkajcie w linka
beeee...

ConqU-ErroR
22-02-2007, 16:51
wyłaczylem po 30 sekundach nawet nie kilkajcie w linka
beeee...

Nie no zal przeczytaj co w swoim 1 poscie napisalem -.- dzieci ... Napisalem ze to filmik dla jajec i jak komus sie nie podoba to niech nie sciaga i jak mowisz ze po 30 sec wylanczyles to znaczy ze myslales ze jestem noob i gram w ta gre 3 lata i mi sie ona nudzi i jak jakis moderator to bedzie czytac jak chce niech temat zamyka(skasuje) jak mysli i wy tez jak myslicie ze zawalam forum...
PS.Mateuszek naucz sie pisac i pomysl czy ty wogole umialbys linka dac -.-

ToxicBrother
22-02-2007, 17:03
Nie no zal przeczytaj co w swoim 1 poscie napisalem -.- dzieci ... Napisalem ze to filmik dla jajec i jak komus sie nie podoba to niech nie sciaga i jak mowisz ze po 30 sec wylanczyles to znaczy ze myslales ze jestem noob i gram w ta gre 3 lata i mi sie ona nudzi i jak jakis moderator to bedzie czytac jak chce niech temat zamyka(skasuje) jak mysli i wy tez jak myslicie ze zawalam forum...
PS.Mateuszek naucz sie pisac i pomysl czy ty wogole umialbys linka dac -.-

Nie płacz...:baby:

TaifunIII
22-02-2007, 17:26
Zamknąc pyski!!! Jak się nie podoba to nie ściągać !!!!!!!! Co za banda debili! ^^

heh filmik nawet fajnny :P
16:27 Zerdzewialy Bojler [1]: chyba poszukam shootera
LoL

Mogłeś zrobić jakieś przedstawienie na tych ratach i coś śmiesznego :P

Rootkit
22-02-2007, 17:33
Zamknąc pyski!!!
Tak to mozesz sobie mowic do swoich kolegow z I klasy Gimnazjum w Gdansku.
Tu jest forum - kultura obowiazuje.

Raxev
22-02-2007, 17:49
Jak się nie podoba to nie ściągać !!!!!!!! Co za banda

Dobrze zrozumiałem? Jak sie filmik po ściągnięciu nie będzie podobać to mamy go nie ściągać? Lol.

nock keciron
22-02-2007, 18:32
@up
Dokładnie :)

@topic:
tak jak kolega ileśtam postów wyżej napisał, mogłeś rzeczywiście coś ciekawszego na tych ratach porobić :)

Marczio
22-02-2007, 19:43
Raz - napisal
jak sie nie podoba to nie komentujcie

Dwa - napisal w tytule "noobowski rook hunt"
No to glupie mozgi czego sie spodziewacie po takim tytule?
40 fragow na e pvp i awansu z 40 na 90 lvl?

Idioci, patrzcie co jest napisane w topicu a nie krytykujcie, nikt wam nie kazal sciagac.

TaifunIII
22-02-2007, 20:39
Dobrze zrozumiałem? Jak sie filmik po ściągnięciu nie będzie podobać to mamy go nie ściągać? Lol.

tak trudno skumać...??

halilo
22-02-2007, 21:25
Szkoda ze autor tematu nie zna znaczenia slowa "noob" ktorego uzyl w tytule.

ConqU-ErroR
22-02-2007, 22:27
Szkoda ze autor tematu nie zna znaczenia slowa "noob" ktorego uzyl w tytule.
Pomysl chociaz raz. Noob - Newbie - Osoba ktora jest gdzies nowa np w tibii (na rooku). Jestem nowy wiec tak filmik nazwalem i noobowski krotki moze dla niektorych nudny.

halilo
22-02-2007, 22:36
@up
Noob to nie to samo co newbie. Czyli jednak nie wiesz.

TaifunIII
22-02-2007, 22:39
Pomysl chociaz raz. Noob - Newbie - Osoba ktora jest gdzies nowa np w tibii (na rooku). Jestem nowy wiec tak filmik nazwalem i noobowski krotki moze dla niektorych nudny.

Newbie-osoba początkująca która zaczyna grać w tibie.
Noob-Osoba która przeszkadza w grze innym czyli zabija potwory, kradnie lootbagi, spamuje itp. kwp..??

W żadnym wypadku noob=newbie ale ty mogłeś tego nie wiedziec bo esteś newbie :)

ConqU-ErroR
22-02-2007, 22:59
Newbie-osoba początkująca która zaczyna grać w tibie.
Noob-Osoba która przeszkadza w grze innym czyli zabija potwory, kradnie lootbagi, spamuje itp. kwp..??

W żadnym wypadku noob=newbie ale ty mogłeś tego nie wiedziec bo esteś newbie :)

Nikt ci nie powie ze noob a newbie to nie to samo. Nooby wkurzaja bo grac nie umieja a newbie to co ? To samo... Zachowanie takie same, slownictwo takie same etc.

halilo
22-02-2007, 23:22
Nikt ci nie powie ze noob a newbie to nie to samo. Nooby wkurzaja bo grac nie umieja a newbie to co ? To samo... Zachowanie takie same, slownictwo takie same etc.
Są jeszcze trolle forumowe ktore czegos nie wiedza a beda sie klocic ze maja racje. ;)

ConqU-ErroR
22-02-2007, 23:29
Są jeszcze trolle forumowe ktore czegos nie wiedza a beda sie klocic ze maja racje. ;)

Dobrze powiedziane takim trollem jestes ty.. Gram w to dluzej niz ty i lepiej wiem dalaczyles dzisiaj to sie nie wymadrzaj bo mi cie zal.

TaifunIII
22-02-2007, 23:36
@up
przestań się z nami kłócić!! Widać, że grasz krócej w tibie nagrywając takie filmy i podniecając się nimi(w tym przypadku zamieściłeś ten film na forum)Nie wiem co w tym ciekawego. Zabiłeś kilka trolli podniecając się tym, że znasz takie słowa jak uh i wiesz kiedy je używac -,-
Poza tym newbie to początkujący czyli nie znam mapy tibi, nie wiem gdzie expić, po nabiciu lvl'a wraca do miasta a noob już trochę zna się na tibi, wszystkim dokucza itp :)

hide
22-02-2007, 23:36
Data dołączenia: 22 02 2007 - halilo
Data dołączenia: 17 01 2007 - ConqU-ErroR

Ładnie mu dołożyłeś, niecały miesiąc to masa czasu -.-

1. Noob to nie to samo co newbie.
2. Jak kręcisz denny film to nie spodziewaj się lepszych commentów
3. Nikomu nie zabronisz pisać negatywnych ocen, dajesz film -> dostajesz to na co zasłużyłeś.
4. Film z rooka może być dobry jeśli zawiara: Apprentice shenga, solowanie mino hell albo "Goblin questa". Koniec listy [+ oczywiście filmy PRG, które jednak prawie nie istnieją...]

kamil35s
22-02-2007, 23:48

Imho kultura obowiązuje wszędzie. (a przynajmniej powinna)

ConqU-ErroR
23-02-2007, 00:37
Data dołączenia: 22 02 2007 - halilo
Data dołączenia: 17 01 2007 - ConqU-ErroR

Ładnie mu dołożyłeś, niecały miesiąc to masa czasu -.-

1. Noob to nie to samo co newbie.
2. Jak kręcisz denny film to nie spodziewaj się lepszych commentów
3. Nikomu nie zabronisz pisać negatywnych ocen, dajesz film -> dostajesz to na co zasłużyłeś.
4. Film z rooka może być dobry jeśli zawiara: Apprentice shenga, solowanie mino hell albo "Goblin questa". Koniec listy [+ oczywiście filmy PRG, które jednak prawie nie istnieją...]

Nom ty to sie popisales. Nikt tu nie umie czytac ? Co do ciebie to powiedzialem ze to noobowski filmik i ze niech nikt nie komentuje jak sie nie podoba a co do taifuna to nie zabijalem trolli tylko raty...

TaifunIII
23-02-2007, 10:10
Trolle to była przenośnia :P Koniec kłótni, założe się, że wszyscy będą mieli skasowane posty.
Film denny mogłeś zrobić leprzy, tak jak już wcześniej napisałem- coś śmiesznego a nie uh,uh,uh :P

hide
23-02-2007, 17:02
"Nikt tu nie umie czytac ?"
Czytac umieją wszyscy. Myślec nieliczni... Skąd pomysł że możesz mi mówić co mam komentowac a co nie -.- ?

Gdyby mozna było zabronic innym pisania negatywnych komentarzy to każdy idiota dawał by filmy z bicia beholderów na 33 knighcie i liczył że spodoba się jednej osobie a pozostałe 99 nic nie napiszą. Forum jest po to aby dzielic się dobrymi filmami a denne odrzucać, twój jak pewnie sie zorientowałeś został odrzucony...

TaifunIII
25-02-2007, 18:38

czemu uważasz, że chodzę do szkoły w GD..??

Marczio
25-02-2007, 21:30
czemu uważasz, że chodzę do szkoły w GD..??

Lokacja: Gdańsk

TaifunIII
25-02-2007, 21:46
Ale chodzę do szkoły w Sopocie :P

Shubik
25-02-2007, 23:31
Super film!!11111
11/10