Pokaż pełną wersje : Noobowski Rook Hunt.
ConqU-ErroR
21-02-2007, 23:01
Hunt by me. xd Taki noobowski bo sie nudzilem i se zrobilem 6 min wazy jakies 117 kB wiec nie myslcie ,ze bede wam tam pisal ze rapidshare itp
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/19206
PS.Jak sie nie podoba to nie komentujcie. Zrobilem se to dla jajec i tyle. No poprostu.
ShadowSSJ2
22-02-2007, 12:48
Noobowski Rook Hunt.
Nie dzieki, nie chce ogladac noobowskiego huntu ;<.
Mateuszek10
22-02-2007, 16:24
wyłaczylem po 30 sekundach nawet nie kilkajcie w linka
beeee...
ConqU-ErroR
22-02-2007, 16:51
wyłaczylem po 30 sekundach nawet nie kilkajcie w linka
beeee...
Nie no zal przeczytaj co w swoim 1 poscie napisalem -.- dzieci ... Napisalem ze to filmik dla jajec i jak komus sie nie podoba to niech nie sciaga i jak mowisz ze po 30 sec wylanczyles to znaczy ze myslales ze jestem noob i gram w ta gre 3 lata i mi sie ona nudzi i jak jakis moderator to bedzie czytac jak chce niech temat zamyka(skasuje) jak mysli i wy tez jak myslicie ze zawalam forum...
PS.Mateuszek naucz sie pisac i pomysl czy ty wogole umialbys linka dac -.-
ToxicBrother
22-02-2007, 17:03
Nie no zal przeczytaj co w swoim 1 poscie napisalem -.- dzieci ... Napisalem ze to filmik dla jajec i jak komus sie nie podoba to niech nie sciaga i jak mowisz ze po 30 sec wylanczyles to znaczy ze myslales ze jestem noob i gram w ta gre 3 lata i mi sie ona nudzi i jak jakis moderator to bedzie czytac jak chce niech temat zamyka(skasuje) jak mysli i wy tez jak myslicie ze zawalam forum...
PS.Mateuszek naucz sie pisac i pomysl czy ty wogole umialbys linka dac -.-
Nie płacz...:baby:
TaifunIII
22-02-2007, 17:26
Zamknąc pyski!!! Jak się nie podoba to nie ściągać !!!!!!!! Co za banda debili! ^^
heh filmik nawet fajnny :P
16:27 Zerdzewialy Bojler [1]: chyba poszukam shootera
LoL
Mogłeś zrobić jakieś przedstawienie na tych ratach i coś śmiesznego :P
Zamknąc pyski!!!
Tak to mozesz sobie mowic do swoich kolegow z I klasy Gimnazjum w Gdansku.
Tu jest forum - kultura obowiazuje.
Jak się nie podoba to nie ściągać !!!!!!!! Co za banda
Dobrze zrozumiałem? Jak sie filmik po ściągnięciu nie będzie podobać to mamy go nie ściągać? Lol.
nock keciron
22-02-2007, 18:32
@up
Dokładnie :)
@topic:
tak jak kolega ileśtam postów wyżej napisał, mogłeś rzeczywiście coś ciekawszego na tych ratach porobić :)
Raz - napisal
jak sie nie podoba to nie komentujcie
Dwa - napisal w tytule "noobowski rook hunt"
No to glupie mozgi czego sie spodziewacie po takim tytule?
40 fragow na e pvp i awansu z 40 na 90 lvl?
Idioci, patrzcie co jest napisane w topicu a nie krytykujcie, nikt wam nie kazal sciagac.
TaifunIII
22-02-2007, 20:39
Dobrze zrozumiałem? Jak sie filmik po ściągnięciu nie będzie podobać to mamy go nie ściągać? Lol.
tak trudno skumać...??
Szkoda ze autor tematu nie zna znaczenia slowa "noob" ktorego uzyl w tytule.
ConqU-ErroR
22-02-2007, 22:27
Szkoda ze autor tematu nie zna znaczenia slowa "noob" ktorego uzyl w tytule.
Pomysl chociaz raz. Noob - Newbie - Osoba ktora jest gdzies nowa np w tibii (na rooku). Jestem nowy wiec tak filmik nazwalem i noobowski krotki moze dla niektorych nudny.
@up
Noob to nie to samo co newbie. Czyli jednak nie wiesz.
TaifunIII
22-02-2007, 22:39
Pomysl chociaz raz. Noob - Newbie - Osoba ktora jest gdzies nowa np w tibii (na rooku). Jestem nowy wiec tak filmik nazwalem i noobowski krotki moze dla niektorych nudny.
Newbie-osoba początkująca która zaczyna grać w tibie.
Noob-Osoba która przeszkadza w grze innym czyli zabija potwory, kradnie lootbagi, spamuje itp. kwp..??
W żadnym wypadku noob=newbie ale ty mogłeś tego nie wiedziec bo esteś newbie :)
ConqU-ErroR
22-02-2007, 22:59
Newbie-osoba początkująca która zaczyna grać w tibie.
Noob-Osoba która przeszkadza w grze innym czyli zabija potwory, kradnie lootbagi, spamuje itp. kwp..??
W żadnym wypadku noob=newbie ale ty mogłeś tego nie wiedziec bo esteś newbie :)
Nikt ci nie powie ze noob a newbie to nie to samo. Nooby wkurzaja bo grac nie umieja a newbie to co ? To samo... Zachowanie takie same, slownictwo takie same etc.
Nikt ci nie powie ze noob a newbie to nie to samo. Nooby wkurzaja bo grac nie umieja a newbie to co ? To samo... Zachowanie takie same, slownictwo takie same etc.
Są jeszcze trolle forumowe ktore czegos nie wiedza a beda sie klocic ze maja racje. ;)
ConqU-ErroR
22-02-2007, 23:29
Są jeszcze trolle forumowe ktore czegos nie wiedza a beda sie klocic ze maja racje. ;)
Dobrze powiedziane takim trollem jestes ty.. Gram w to dluzej niz ty i lepiej wiem dalaczyles dzisiaj to sie nie wymadrzaj bo mi cie zal.
TaifunIII
22-02-2007, 23:36
@up
przestań się z nami kłócić!! Widać, że grasz krócej w tibie nagrywając takie filmy i podniecając się nimi(w tym przypadku zamieściłeś ten film na forum)Nie wiem co w tym ciekawego. Zabiłeś kilka trolli podniecając się tym, że znasz takie słowa jak uh i wiesz kiedy je używac -,-
Poza tym newbie to początkujący czyli nie znam mapy tibi, nie wiem gdzie expić, po nabiciu lvl'a wraca do miasta a noob już trochę zna się na tibi, wszystkim dokucza itp :)
Data dołączenia: 22 02 2007 - halilo
Data dołączenia: 17 01 2007 - ConqU-ErroR
Ładnie mu dołożyłeś, niecały miesiąc to masa czasu -.-
1. Noob to nie to samo co newbie.
2. Jak kręcisz denny film to nie spodziewaj się lepszych commentów
3. Nikomu nie zabronisz pisać negatywnych ocen, dajesz film -> dostajesz to na co zasłużyłeś.
4. Film z rooka może być dobry jeśli zawiara: Apprentice shenga, solowanie mino hell albo "Goblin questa". Koniec listy [+ oczywiście filmy PRG, które jednak prawie nie istnieją...]
kamil35s
22-02-2007, 23:48
Imho kultura obowiązuje wszędzie. (a przynajmniej powinna)
ConqU-ErroR
23-02-2007, 00:37
Data dołączenia: 22 02 2007 - halilo
Data dołączenia: 17 01 2007 - ConqU-ErroR
Ładnie mu dołożyłeś, niecały miesiąc to masa czasu -.-
1. Noob to nie to samo co newbie.
2. Jak kręcisz denny film to nie spodziewaj się lepszych commentów
3. Nikomu nie zabronisz pisać negatywnych ocen, dajesz film -> dostajesz to na co zasłużyłeś.
4. Film z rooka może być dobry jeśli zawiara: Apprentice shenga, solowanie mino hell albo "Goblin questa". Koniec listy [+ oczywiście filmy PRG, które jednak prawie nie istnieją...]
Nom ty to sie popisales. Nikt tu nie umie czytac ? Co do ciebie to powiedzialem ze to noobowski filmik i ze niech nikt nie komentuje jak sie nie podoba a co do taifuna to nie zabijalem trolli tylko raty...
TaifunIII
23-02-2007, 10:10
Trolle to była przenośnia :P Koniec kłótni, założe się, że wszyscy będą mieli skasowane posty.
Film denny mogłeś zrobić leprzy, tak jak już wcześniej napisałem- coś śmiesznego a nie uh,uh,uh :P
"Nikt tu nie umie czytac ?"
Czytac umieją wszyscy. Myślec nieliczni... Skąd pomysł że możesz mi mówić co mam komentowac a co nie -.- ?
Gdyby mozna było zabronic innym pisania negatywnych komentarzy to każdy idiota dawał by filmy z bicia beholderów na 33 knighcie i liczył że spodoba się jednej osobie a pozostałe 99 nic nie napiszą. Forum jest po to aby dzielic się dobrymi filmami a denne odrzucać, twój jak pewnie sie zorientowałeś został odrzucony...
TaifunIII
25-02-2007, 18:38
czemu uważasz, że chodzę do szkoły w GD..??
czemu uważasz, że chodzę do szkoły w GD..??
Lokacja: Gdańsk
TaifunIII
25-02-2007, 21:46
Ale chodzę do szkoły w Sopocie :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.