zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Aktualizacja strony.

Dan the Automator
15-09-2004, 16:55
Do wlączenia tibii pozostało ok 2.5 godzin. My w tym czasie przygotowaliśmy wam małą, aczkolwiek przydatną niespodziankę :). Potwory na stronie zostały lekko poprawione, a do "przedmiotów" dolączyły 3 nowe grupy. Są to Kosztowności, Narzędzia oraz Magiczne. Teraz szybko i bez trudu można zobaczyć z jakich potworów wypada np: lina, oraz zobaczyć, co robi np mind stone. Kto wie, może zmniejszy to liczbe podobnych pytań na forum :).
To była mała aktualizacja, ale pamiętajcie, że zespół Tibia.pl nigdy nie śpi, i tylko kombinuje co by tu dodać na strone :>
Ale jesteśmy tylko ludźmi, i jak ludzie - popełniamy blędy. Więc możecie wykorzystać ten wolny czas (jak już się tak nudzicie ;) ) i możecie nam powytykać błędy wszelakie. Jak tylko zauważycie informacje blędne, nieścisłe itd Szybko zapiszcie to w -->TYM<--[link] (http://tibia.pl/forum/showthread.php?t=10215) temacie. Pozdrawiam, i życze wam szybkiego powrotu do gry :)

Gold Raven
15-09-2004, 17:03
Teraz szybko i bez trudu można zobaczyć z jakich potworów wypada np: lina, oraz zobaczyć, co robi np mind stone.
Raczej nie napiszecie do czego służy (lub co robi) mind stone :p - co najwyżej co można z nim zrobić bez wdawania się w quest spoiling ;) to ozdobienie chatki.

Dan the Automator
15-09-2004, 17:07
Raczej nie napiszecie do czego służy (lub co robi) mind stone :p - co najwyżej co można z nim zrobić bez wdawania się w quest spoiling ;) to ozdobienie chatki.
Ano napisałem... że nic nie robi ;) Zobacz na stronie~
Chodzi o to że jest to jedno z najczęściej zadawanych pytań na forum ;>

Merawo
15-09-2004, 17:10
No na taki uptdate stronki czekałem!! może dzięki temu szybciej minie mi te 2,5 godziny do włączenia Tibii.

Pozun
15-09-2004, 17:12
bardzo dobry pomysl dobze ze to zamilesciliscie bo mi to jest bardzo poczebne...

globi
15-09-2004, 17:13
Spox update, tego mi wlasnie na tej stronie brakowalo. Pozdro dla calej ekipy tibia.pl oby tak dalej:D:D

Mich
15-09-2004, 17:16
O tak napewno ten "mały" updatecik ułatwi wszystkim życie ^^
Noi oczywiście forum nie będzie tak zaśmiecane.
Pozdro.

uKASz
15-09-2004, 17:21
Jeśli chodzi o przedmioty to dobry pomysł :D bardzo przydatna rzecz dla poczatkujacych przede wszystkim :D
Natomiast przy potworach nie widze zadnej róznicy.

Mathea
15-09-2004, 17:26
Tak...ta aktualizacja jest dobra na zabicie czasu :)ale mam mala uwage...np do kosztownosci...moglibyscie napisac za ile mozna je sprzedac w Ab...Venore...itp :)
Pozdro

mario114
15-09-2004, 17:37
No i juz nie bende mial problemów ze zgadywaniem w sklepie B) własnie na to czekalem i sie doczekalem :) :) zawsze zgadywanie zajmuje mi jakies 10 min a tak to wchodze i mam:) :]

kagahiru
15-09-2004, 17:41
Wszystko OK ale dział Kosztowności powinien byc lepiej opisany (co można zrobić z daną rzeczą/za ile ja gdzie sprzedać - diamenty, perły)

Jahmaj knight
15-09-2004, 17:57
Wszystko OK ale dział Kosztowności powinien byc lepiej opisany (co można zrobić z daną rzeczą/za ile ja gdzie sprzedać - diamenty, perły)
Dobra uwaga, przydaloby sie wiedziec co mozna z nimi zrobic itp ;)

Xantera:

Jahmaj knight - knight :miecz: 16 lvl 3 mlvl skille 54/51 i ciagle rosna
solo- valkyrie
block- cyklops
Master fluke - przyszly druid :blazen: 7lvl 0 mlvl skille 16\17 i ciagle rosna
solo- bear
block- minotaur

Seban PL
15-09-2004, 18:01
Wy tu juz mowicie o nowych dzialach a tu ja niegralem juz od rana w tibie (wy tez zapewne :p ) nowe dzialy sa spoko nareczcie stronka idzie na przod (niemowie ze tak niebylo wczesniej :p ) ale ja wam mowie ze jak znam CIPki nasze to oni wlacza stronke i tibie godzine po czasie jak niewiecej... no chyba ze zrobia wyjatek i dotrzymaja slowa z godzina :p byloby extra... Dajcie tibie! Dajcie tibie! Dajcie tibie!... :]

Seban PL
15-09-2004, 18:06
Cofam co powiedzialem TIBIA DZIALA! Stronka jeszcze nie ale TIBIA TAK zalogujcie sie juz jest!!! 8o

PS. CIPSOFT JEST SUPER!!! (ale LAGGI mam 3 razy wieksze niz kiedys!!!)

Angelus
15-09-2004, 18:47
Moim zdaniem ... www.tibia.pl ... jest genialna !!!
Jestescie prawdziwymi profesjonalistami !
Ciagle cos ulepszacie i dodajecie nowe rzeczy.

Tylko tak dalej !!!

Wielkie gratulacje dla wszystkich moderatorow !!!

Raul
15-09-2004, 19:47
A mi w dziale narzędzia brakuje maczety. Wiem, że jest w mieczach, ale jako takie narzędzie też może służyć.

szopenfeldziarz
15-09-2004, 20:19
gdyby nie podziękowania innych, to sam bym to zrobił, a tak to nie będę powtarzał. Więc nic wam nie napiszę!!! :P

]v[ichal
16-09-2004, 15:04
Podoba mi sie to uleprzenie strony ^.- Nezle by wygladal tez podzial potworow (nieumarle,insekty itd). Może innym razem :D

PyteX
16-09-2004, 16:19
Mi tam tibia dzialala od 16 i jak mysle juz wiekszosci osób bo bylo wtedy online ok. 550

HUNTER
18-09-2004, 08:57
No tak znowu diskonale ulepszenia i w imieniu wszystkich urzytkowników strony skladam najlepwze pozdro dla teamu pódujacego moja ukochana strone do tibi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D 8o :D :D :D