Pokaż pełną wersje : Aktualizacja strony.
Dan the Automator
15-09-2004, 16:55
Do wlączenia tibii pozostało ok 2.5 godzin. My w tym czasie przygotowaliśmy wam małą, aczkolwiek przydatną niespodziankę :). Potwory na stronie zostały lekko poprawione, a do "przedmiotów" dolączyły 3 nowe grupy. Są to Kosztowności, Narzędzia oraz Magiczne. Teraz szybko i bez trudu można zobaczyć z jakich potworów wypada np: lina, oraz zobaczyć, co robi np mind stone. Kto wie, może zmniejszy to liczbe podobnych pytań na forum :).
To była mała aktualizacja, ale pamiętajcie, że zespół Tibia.pl nigdy nie śpi, i tylko kombinuje co by tu dodać na strone :>
Ale jesteśmy tylko ludźmi, i jak ludzie - popełniamy blędy. Więc możecie wykorzystać ten wolny czas (jak już się tak nudzicie ;) ) i możecie nam powytykać błędy wszelakie. Jak tylko zauważycie informacje blędne, nieścisłe itd Szybko zapiszcie to w -->TYM<--[link] (http://tibia.pl/forum/showthread.php?t=10215) temacie. Pozdrawiam, i życze wam szybkiego powrotu do gry :)
Gold Raven
15-09-2004, 17:03
Teraz szybko i bez trudu można zobaczyć z jakich potworów wypada np: lina, oraz zobaczyć, co robi np mind stone.
Raczej nie napiszecie do czego służy (lub co robi) mind stone :p - co najwyżej co można z nim zrobić bez wdawania się w quest spoiling ;) to ozdobienie chatki.
Dan the Automator
15-09-2004, 17:07
Raczej nie napiszecie do czego służy (lub co robi) mind stone :p - co najwyżej co można z nim zrobić bez wdawania się w quest spoiling ;) to ozdobienie chatki.
Ano napisałem... że nic nie robi ;) Zobacz na stronie~
Chodzi o to że jest to jedno z najczęściej zadawanych pytań na forum ;>
No na taki uptdate stronki czekałem!! może dzięki temu szybciej minie mi te 2,5 godziny do włączenia Tibii.
bardzo dobry pomysl dobze ze to zamilesciliscie bo mi to jest bardzo poczebne...
Spox update, tego mi wlasnie na tej stronie brakowalo. Pozdro dla calej ekipy tibia.pl oby tak dalej:D:D
O tak napewno ten "mały" updatecik ułatwi wszystkim życie ^^
Noi oczywiście forum nie będzie tak zaśmiecane.
Pozdro.
Jeśli chodzi o przedmioty to dobry pomysł :D bardzo przydatna rzecz dla poczatkujacych przede wszystkim :D
Natomiast przy potworach nie widze zadnej róznicy.
Tak...ta aktualizacja jest dobra na zabicie czasu :)ale mam mala uwage...np do kosztownosci...moglibyscie napisac za ile mozna je sprzedac w Ab...Venore...itp :)
Pozdro
mario114
15-09-2004, 17:37
No i juz nie bende mial problemów ze zgadywaniem w sklepie B) własnie na to czekalem i sie doczekalem :) :) zawsze zgadywanie zajmuje mi jakies 10 min a tak to wchodze i mam:) :]
kagahiru
15-09-2004, 17:41
Wszystko OK ale dział Kosztowności powinien byc lepiej opisany (co można zrobić z daną rzeczą/za ile ja gdzie sprzedać - diamenty, perły)
Jahmaj knight
15-09-2004, 17:57
Wszystko OK ale dział Kosztowności powinien byc lepiej opisany (co można zrobić z daną rzeczą/za ile ja gdzie sprzedać - diamenty, perły)
Dobra uwaga, przydaloby sie wiedziec co mozna z nimi zrobic itp ;)
Xantera:
Jahmaj knight - knight :miecz: 16 lvl 3 mlvl skille 54/51 i ciagle rosna
solo- valkyrie
block- cyklops
Master fluke - przyszly druid :blazen: 7lvl 0 mlvl skille 16\17 i ciagle rosna
solo- bear
block- minotaur
Seban PL
15-09-2004, 18:01
Wy tu juz mowicie o nowych dzialach a tu ja niegralem juz od rana w tibie (wy tez zapewne :p ) nowe dzialy sa spoko nareczcie stronka idzie na przod (niemowie ze tak niebylo wczesniej :p ) ale ja wam mowie ze jak znam CIPki nasze to oni wlacza stronke i tibie godzine po czasie jak niewiecej... no chyba ze zrobia wyjatek i dotrzymaja slowa z godzina :p byloby extra... Dajcie tibie! Dajcie tibie! Dajcie tibie!... :]
Seban PL
15-09-2004, 18:06
Cofam co powiedzialem TIBIA DZIALA! Stronka jeszcze nie ale TIBIA TAK zalogujcie sie juz jest!!! 8o
PS. CIPSOFT JEST SUPER!!! (ale LAGGI mam 3 razy wieksze niz kiedys!!!)
Moim zdaniem ... www.tibia.pl ... jest genialna !!!
Jestescie prawdziwymi profesjonalistami !
Ciagle cos ulepszacie i dodajecie nowe rzeczy.
Tylko tak dalej !!!
Wielkie gratulacje dla wszystkich moderatorow !!!
A mi w dziale narzędzia brakuje maczety. Wiem, że jest w mieczach, ale jako takie narzędzie też może służyć.
szopenfeldziarz
15-09-2004, 20:19
gdyby nie podziękowania innych, to sam bym to zrobił, a tak to nie będę powtarzał. Więc nic wam nie napiszę!!! :P
]v[ichal
16-09-2004, 15:04
Podoba mi sie to uleprzenie strony ^.- Nezle by wygladal tez podzial potworow (nieumarle,insekty itd). Może innym razem :D
Mi tam tibia dzialala od 16 i jak mysle juz wiekszosci osób bo bylo wtedy online ok. 550
No tak znowu diskonale ulepszenia i w imieniu wszystkich urzytkowników strony skladam najlepwze pozdro dla teamu pódujacego moja ukochana strone do tibi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D 8o :D :D :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.