Pokaż pełną wersje : Czy knight da rade expic na Quarach?
no własnie jaki to ma def bo expa daje dosyc sporo
120 knight z sca w lapie i ringiem czyli jakies 100 skila + runy jak gfb da rade poexpic? niech sie wypowie ktos kto juz probował bo ja dopiero bede robił questa na dostęp do tych wysp ;[
Segalczuk
22-02-2007, 16:17
Wez jeszcze 2 kumpli knightow i prubuj bic jako ostatni i zajefajny loot i exp , ale jak wpadniesz na 3 masive water~ to Amen. Solo raczej waste hyba ze masz zajebistego farta sam prubowalem bo hcialem wylocic skull helmet ^^.W teamie to czasami wyhodzisz 10% na plusie exp okolo 50 k ale zalezy od zgrania.
@Down , Defa ma hyba takiego samego jak hero .Uha sie raz na 2-3 sekundy po 100-200 hp moze przesadzam ale czesto i mocno sie uhaja <all gatunki>.Jesli hodzi o masiva~ to potrafi w 1 sekunde 1 k hp ci zajebac a jak bendzie 2 lub wiecej to zgon ^^.
Wez jeszcze 2 kumpli knightow i prubuj bic jako ostatni i zajefajny loot i exp , ale jak wpadniesz na 3 masive water~ to Amen. Solo raczej waste hyba ze masz zajebistego farta sam prubowalem bo hcialem wylocic skull helmet ^^.W teamie to czasami wyhodzisz 10% na plusie exp okolo 50 k ale zalezy od zgrania.
nie napisales czy to ma mocnego defa czy nie czy sie leczy czy nie pozatym nie uwzględniles ze ja mam 50 leveli wiecej od ciebie a tak pozatym ze wszystkich filmow ktore obejzalem to masive water elementali widzialem tylko 2 naraz max.
nic sie nie dowiedzialem od ciebie;]
chodzi mi o exp tylko solo, ewentualnie mozecie wspomniec jak sie hunci quary w teamie sorc i knight
szymon287
24-02-2007, 02:26
Solo quary nie da rady (i chyba nie tylko dla knighta), ew. quary scouty. Def te shity maja b. dobry szczegolnie predator i Quara Pincher (scout tez!)
@team sorc/druid & kina:
Po calym basenie mozecie chodzic, byle nie -1/+1
To moze mi ktos opisac taktyke 2 sorcow z blokerem? I na jakiej wyspie sa?
szymon287
24-02-2007, 16:55
To moze mi ktos opisac taktyke 2 sorcow z blokerem? I na jakiej wyspie sa?
Taktyka: lejesz wszystko co leje ciebie badz blokera >.<
Biorac pod uwage 47ms w podpisie, do basenu sie nie wybierasz, wiec zostaje wyspa z scoutami ("quest" na goromie)
Solo quary nie da rady (i chyba nie tylko dla knighta), ew. quary scouty. Def te shity maja b. dobry szczegolnie predator i Quara Pincher (scout tez!)
@team sorc/druid & kina:
Po calym basenie mozecie chodzic, byle nie -1/+1
widzialem jak 2 sorcow na okolo 120-140 lev expilo tam z visow/mortow w basenie i calkiem sprawnie im to szlo
szymon287
24-02-2007, 21:08
widzialem jak 2 sorcow na okolo 120-140 lev expilo tam z visow/mortow w basenie i calkiem sprawnie im to szlo
Tak, ale to bylo 2sorcow, czyli juz nie solo.
Taktyka: lejesz wszystko co leje ciebie badz blokera >.<
Biorac pod uwage 47ms w podpisie, do basenu sie nie wybierasz, wiec zostaje wyspa z scoutami ("quest" na goromie)
Pierwsza, czy druga czesc Goroma Quest'u? Moglbys sypnac mapke?
no własnie jaki to ma def bo expa daje dosyc sporo
120 knight z sca w lapie i ringiem czyli jakies 100 skila + runy jak gfb da rade poexpic? niech sie wypowie ktos kto juz probował bo ja dopiero bede robił questa na dostęp do tych wysp ;[
Dasz rade ale troche waste jak juz bys bardzo chcial to pobaw sie w palla i wez bursty albo waste hmm + sca jak masz kase ;]
szymon287
25-02-2007, 12:25
Pierwsza, czy druga czesc Goroma Quest'u? Moglbys sypnac mapke?
Nie wiem o co dokladnie ci chodzi, ale dam mapke wyspy z scoutami (Malada)
http://img379.imageshack.us/img379/6828/beztytuuud3.png
Zeby sie na nia dostac, musisz zrobic quest, pozniej juz normalnie przez tp (;
Jak bedziesz zwiedzal to chodz lepiej z blokerem (100lv+), bo do dziur rozne swinstwa spadaja, ostatnio w nie cala sekunde poszlo mi 1400hp! :o (btw. na mapce sa 2 znaczki, sa to najbezpieczniejsze dziury, gdzie nigdy nie spotkalem wiecej niz 3potki)
Dasz rade ale troche waste jak juz bys bardzo chcial to pobaw sie w palla i wez bursty albo waste hmm + sca jak masz kase ;]
W basenie bursty odpadaja, za wolno bedzie biegal i wszystko go dogoni, a sca+hmm (hmm odpadaja tylko na predatory), ale watpie, ze kogos zrani. Testowalem ave i sova na quarach (kompletne waste uh i prawie zaliczony zgon), na scoutach juz lepiej szlo, ale przy Quara Pincher Scout, Water Elemental i Quara Predator Scout szlo po kilka uh (za dlugo je bilem...=/)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.