Pokaż pełną wersje : 142 EK Frag na NonPvp czyli Yoozek part 4
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/19256
4
Guard Dragon czyli po prostu Tasiorek
Szkoda druta, pewnie aola nie mial ^^
Ale i tak gz : P
Chyba pogram na Celescie po tam fajnie : P
Tyle fragów i bez skula XD
Mateuszek10
22-02-2007, 19:47
Yoozka Team Wymiata ; ) kolejny zajebisy film [;
Smieszek266
22-02-2007, 19:48
LAdnie zrobione ale nie widze sensu w takim czyms, wiadomo ze ma aola. ALE I TAK KOCHAM CELSTE!!!!
Ancient-Necro
22-02-2007, 19:48
Kolejna wybitna akcja Yoozk'a, poprostu Celesta... ale szkoda ze druid nie padł ;/
Bake Samo
22-02-2007, 19:56
huehue :p najs ale dlugo sie z nim bawiliscie :) ed cfaniak xD!
Bystra bestia:
18:53 Rascioch [90]: aol?
:p
noo yoozek jest dobry jeśli chodzi o non-pvp "fighting' :]
filmik ciekawy :evul:
a jeśli chodzi o celeste to nie polecam tego serva
wszędzie chamstwo, brak wolnych expowisk a nie wspomnę o cenach itemów X(
Lol, ten EK miał reda i zamiast sie uhać to ten sie exura, pwnt ;d
Ehm, gz :]
Bake Samo
22-02-2007, 20:13
Lol, ten EK miał reda i zamiast sie uhać to ten sie exura, pwnt ;d
Ehm, gz :]
Pewnie dlatego ze nie mial juz uhow na koncu :d
ale swoja droga kina jakis noobix :d zamiast te dle klepac po 1-2 to on sobie tylko z nimi biegal mial hmmy jak bylo widac, mfy tracil na exurki (no w pewnym momencie pomyslal i z exori zlupal te dlki ale juz na redzie zostawil, niech dalej wala z fbomb :d) etc jednym slowem chyba zlamil :d
Jak Zwykle :D Yoozek w Akcji =D A jednak Tak Jak Ras~ Powiedzial Tesh Sa Nooby 100+ :D Tylko szkoda ze drut nie padl X(
ohh Yoozek :p
Ladnie ladnie szkoda ze Druid nie padl :p
Nie rozumiem tylko tego Knighta wiedzial co sie szykuje czemu nie spie.. tam do PoI :p~
Tam zeby sie uratowac to tylko knight z mwalami :p da rade!:p
Pozdro
<3
Guest 1900
22-02-2007, 20:59
By sie tez przydaly takie akcje na innych n-pvp :P hehe niby takie dobre miejsca do expienia z ED ale jak ktos wejdzie to trzeba sie obawiac czy nie padniesz:D Yoozek uwazaj zeby sie na ciebie nie zaczaili gdzies bo juz duzo krwi rozlałeś, ale widze ze uh'ow 600+ takze ciezko bedzie:D
@down
ze niby jak ze bedzie mozna kolesia na put'a przesunąć ? zreszta parcele itp. sa podstawa do pk... takze odpada twoja teoria a jak sa cioty ludzie i daja sie zabic w taki sposob coz mam przez nich wiecej radosci z zycia :D
Nie chce krakać ale czuje , że przy next udpade uniemożliwią trapowanie.
Zmienia PoI? Bardzo prawdopodobne ,lecz jesli zmienia jedno miejsce ,ja znajde drugie~
-ostr-
A ja czuje ze niedlugo mozesz wylapac bana za takie zabawy ;]
Szkoda że jeszcze nie dostałeś bana. Takie żałosne nooby jak ty psują tą grę :/
Jak myslisz że umiesz walczyć to idz na PvP a siedzisz na Celeście...
Aha, bym zapomniał, Raścioch miał rację, jest dużo noobów na 100+, np. WY. -.-
Tasiorstrasz
23-02-2007, 00:13
Dobra robota Yoozek. Dzięki za dedykację : D
Fajny filmik tylko szkoda ze ed uciekl ale i tak ciekawe jest zabicie kogos na non-pvp(oczywiscie w pewnym sensie xD)
Foto_scr
23-02-2007, 01:40
A ja czuje ze niedlugo mozesz wylapac bana za takie zabawy ;]
gm na non pvp rzadko sie pokazuje.
Draggy_Slayer
23-02-2007, 02:11
@up
glupoty gadasz wczoraj 3 gmow na zmiane na refugii bylo :)
a co do tych up co mowia ze dostanie bana
po 1 - film,screen,log z czata NIE MOZE byc podstawa do bana :) to po 1
po 2 - kto w takiej chwili mysli zeby ctrl+r nacisnac?
po 3 - nawet jesli ktos nacisnie to (nie wiem jak na celescie, ale na refugi jak reportujesz bottera to przez ctrl+r nawet nie ma co probowac :P) nikle szanse ze gm sie pojawi
po 4 - nawet jak dostanie bana :P to za pol roku (jak zniknie wpis z crim record) zacznie robic to samo:)
a do tych obroncow wszytskoch "ofiar" Yoozka
jesli ktos jest noobem i cwaniakiem na swiecie pvp to co sie z nim robi? zabija
raczej watpie zbey co 2-3dni Yoozek szedl sobie na poi ubic kogos dla sportu:)
Straznik Monopolowego
23-02-2007, 02:31
Tak? To sie mylisz
gm na non pvp rzadko sie pokazuje.
Ale to jest tak jak gm potrzebny to go niema .. A jak cos to pff i jest :| No i welcome ban on 30 day X( X( X( X( X(
Draggy_Slayer
23-02-2007, 03:14
@up up
napisalem ze tak mysle :)
tzn. z mojej wypowiedzi mozna to wywnioskowac
jak dla mnie delikatnym bezsensem byloby wastowanie run i ubijanie ludzi "dla sportu"
jeszcze zeby mial loota z tego ale wiadomo ze 100+ ek ma aola (no chyba ze www.allegro.pl lub ewentualnie www.ebay.com)
dlatego mysle ze nie robi tego bez powodu
btw.
nie wiedzialem ze na forum jest ktos z chelma:) odezwij sie w prywatnej
Artoniq997
23-02-2007, 10:52
Szkoda że jeszcze nie dostałeś bana. Takie żałosne nooby jak ty psują tą grę :/
Jak myslisz że umiesz walczyć to idz na PvP a siedzisz na Celeście...
Aha, bym zapomniał, Raścioch miał rację, jest dużo noobów na 100+, np. WY. -.-
Zgadzam się z Tobą nie po to ludzie grają na non-pvp żeby działy się takie akcje jak na przedstawionym filmiku.
ze mną nigdy by nie miało prawa czegos takiego stac, nie rozumiem jak 144 ek nie nosi uhow, przeciez to max noobostwo
swoim 120 ek soluje 3 dle a on zamiast dobic all dle to zaczal biegac w kółko
albo mial max freezy albo ta postacia gral jakis 4 latek ktory ledwo siega do klawerki, zenada jakich mało.....
@up
glupoty gadasz wczoraj 3 gmow na zmiane na refugii bylo :)
a co do tych up co mowia ze dostanie bana
po 1 - film,screen,log z czata NIE MOZE byc podstawa do bana :) to po 1
po 2 - kto w takiej chwili mysli zeby ctrl+r nacisnac?
po 3 - nawet jesli ktos nacisnie to (nie wiem jak na celescie, ale na refugi jak reportujesz bottera to przez ctrl+r nawet nie ma co probowac :P) nikle szanse ze gm sie pojawi
po 4 - nawet jak dostanie bana :P to za pol roku (jak zniknie wpis z crim record) zacznie robic to samo:)
Film,screen nie moze, ale GM to nie robot, wie co sie wokol niego dzieje, niewazne kiedy kiedys lognie na invisible obok tego Yoozka zlapie na goracym uczynku i sie skonczy. Niektorzy maja dojscia u GMow i o bana dla takiego kolesia nie jest trudno. Teraz za duzo osob sobie mysli a walne sobie filmik ale co oni mi zrobia, nie moga mi dac bana za filmik.Traktuja GMow jak cioty, To nie jest tak jak sie wam do konca wydaje, jezeli zaden tutaj z nas nie wierzy ze ten film to FAKE to dlaczego GM mialby tak pomyslec, i nie sprawdzic tego kolesia od czasu do czasu ? Zwlaszcza dluzsze takie lansowanie sie takimi filmami zbliza go do bana. Moze i za pol roku zacznie robic to samo,ale przynajmniej przez kilkanascie tygodni bedzie spokoj. Moze i jest zabawne ubijanie na non-pvp, ale jak patrze na tych bohaterkow co kreca te filmiki to mi sie zygac chce. Wyskocz na pvp world kozaczyno, dla mnie wasze pvp jest rowne 7 lvlowi na pvp o nicku "ch*j Ci w d*pe".
No i sie skonczy lognie sie kolo niego - dostanie bana a po banie znowu sie zgony posypia. Mi sie filmy podobaja i na Calmerze tez jest pare osob ktoreby sie tak ubic przydalo ^^ good job, zajebisty film jak 2 poprzednie i czekam na kolejne z npvp fragingu :P
Draggy_Slayer
23-02-2007, 13:58
@boorex
czy nie uwazasz ze ktos musi miec jednak troche oleju w glowie zeby ubic 144 ek? na non pvp...
chociaz fakt ze ten ek to noob
ja jak chodze na dl nawet ze sioherem to mam troche tych uhow (5bp przewaznie) a tamten:> ile on tego mial:> i ogolnie zachowywal sie jak dziecko allegro:P
a pozatym na refugii tak nie robia:D
Milten Magician
23-02-2007, 14:18
Jak zwykle, zawalisty filmik z tej serii. Nic dodać nic ująć.
Nice xD!
Podziwiam Cię Yoozek : P
Film,screen nie moze, ale GM to nie robot, wie co sie wokol niego dzieje, niewazne kiedy kiedys lognie na invisible obok tego Yoozka zlapie na goracym uczynku i sie skonczy. Niektorzy maja dojscia u GMow i o bana dla takiego kolesia nie jest trudno. Teraz za duzo osob sobie mysli a walne sobie filmik ale co oni mi zrobia, nie moga mi dac bana za filmik.Traktuja GMow jak cioty, To nie jest tak jak sie wam do konca wydaje, jezeli zaden tutaj z nas nie wierzy ze ten film to FAKE to dlaczego GM mialby tak pomyslec, i nie sprawdzic tego kolesia od czasu do czasu ? Zwlaszcza dluzsze takie lansowanie sie takimi filmami zbliza go do bana. Moze i za pol roku zacznie robic to samo,ale przynajmniej przez kilkanascie tygodni bedzie spokoj. Moze i jest zabawne ubijanie na non-pvp, ale jak patrze na tych bohaterkow co kreca te filmiki to mi sie zygac chce. Wyskocz na pvp world kozaczyno, dla mnie wasze pvp jest rowne 7 lvlowi na pvp o nicku "ch*j Ci w d*pe".
Po 1.Z Tego co mi wiadomo GM nie moze przebywac na niewidce jesli np mial by zbanowac Yoozka
Po 2.Bedzie spokoj? na Celescie kazdy kazdego Upier.. wiec 1 czy 2 osoby zbanowane niczego nie wniosa :)
Po 3.Najpierw musi dostac CR .
Po 4.Yoozek u**bal juz setki osob i jakos nadal chu.. mu zrobili :p
Pozdro
Marionus
23-02-2007, 14:52
Yoozek wymiata i tyle
Btw: Ten koleS MNIE rozbawil exura rox;p
Guest 1900
23-02-2007, 14:59
Pozdro
A filmy na forum sa tylko 4~ jesli dobrze pamietam :P bym sobie popatrzal na wiecej takich filmikow to moglby je on wrzucic jesli nagrywal oczywiście ;p
Ogolnie rzecz biorac chce sie grac :P nie wiem za co koles dostal a nawet jesli za nic to i tak klasa, znoobil strasznie przeciez mial tylko 2 lvle mniej niz Yoozek zdaje sie a dawal sie tam niemilosiernie. Troche za pozno wpadl na te exori no i druid kumpel go troche wystawil bo loga dal ^^ :P
Po 1.Z Tego co mi wiadomo GM nie moze przebywac na niewidce jesli np mial by zbanowac Yoozka
Po 2.Bedzie spokoj? na Celescie kazdy kazdego Upier.. wiec 1 czy 2 osoby zbanowane niczego nie wniosa :)
Po 3.Najpierw musi dostac CR .
Pozdro
Ty wlasnie widze jestes jedna z tych osob co traktuja GM jak roboty : "gm musi dostac CR" itp. Jak ktos wykracza poza tibijskie prawo to gm go zbanuje, nie bedzie czekal na CR -.-' Moze i kazdy kazdego ubija, ale filmiki widze tylko od ich "teamu". Setki osob ? Chyba cie troche ponioslo, filmikow juz "troche" widzialem, ale nie zeby setki, 1 filmik zobaczylem jakis 1 miesiac temu moze troszke wiecej. O tej niewidce sie nie wypowiem bo nie wiem do konca.
@Draggy_slayer
No trooche trzeba miec, zeby naropowac 5 Dli i latac z nimi po malym pomieszczonku w poblizu 140 ek, zeby padl. Zreszta ten 142 ek chyba kupil chara. Chociaz na servach npvp nie nosi sie duzo uhow, zwlaszcza jak sie ma sioera.
Van'Kharim
23-02-2007, 15:19
Yoozek a pamientasz Master Bibka?? Eq ładne dostał:). Żal ze to nie on co. Muehehehe
Ukaszek0622
23-02-2007, 20:41
Dla mnie facet jestes totalnym noobem... mam nadzieje ze padniesz w taki sam sposob B)
Ziomal Dawidsol
23-02-2007, 20:45
no no ladnie yoozek, gratz "fraga" xd
woa piszesz sie na to zeyb takie cos na calmerce odwalic? :>
btw. kolesiowi chyba zabraklo uhow :P
A co do bana przez filmik to nie moga, ale widzialem jeden jak hackowali 120~rp na antice chyba... hacker ukradl z 1 domku cenne rzeczy (demon seta, horned helmet). Widac bylo na jakiego chara wysyla parcele, dorwali go gmowie i tak przycisneli ze musial oddac skradzione rzeczy ^^
Da da da...
To nic innego tylko polemizowanie "Co mi zrobisz GM'ku jak mnie zlapiesz" huhuha ;] idzie zima zUUa co z tego ze zabijam jak gm nigdy online niema :}
TaifunIII
24-02-2007, 13:05
Kolejna wybitna akcja Yoozk'a, poprostu Celesta... ale szkoda ze druid nie padł ;/
no dzięki wielkie za zdradzenie tego ^^ Myślałem, że pooglądam w napieciu a ty to skrzaniłeś -,-
Ernestos
24-02-2007, 13:24
on się jeszcze doigra nie bana ale delete :]
"Efekty nudy na non-pvp"? czy może "odpłacanie się"?
noobowskie, lecz piękne anyway xP
on się jeszcze doigra nie bana ale delete :]
A moze sprawy w sadzie ?
@up
Stary masz Fantazje~~~
Troche wieksza niz ten koles co uwaza ze odrazu ci postac skasuja :P
Ernestos
24-02-2007, 20:13
up
no pewnie może odrazu go do paki zamkną <lol2> swoje fantazje zachowaj dla siebie bo żal cie słuchać :x
FilthyVampire
24-02-2007, 20:16
Yoozek to niewyżyty dzieciak któremu życzę aby znalazł swój rozum i oderwał się od krzesła, jest jednym wielkim dzieciakiem i maniakiem a wy ejsteście lizusami co tam to da?? no fri itans!!!11oneone Chujowy film to tyle
Ziomal Dawidsol
24-02-2007, 20:28
Yoozek to niewyżyty dzieciak któremu życzę aby znalazł swój rozum i oderwał się od krzesła, jest jednym wielkim dzieciakiem i maniakiem a wy ejsteście lizusami co tam to da?? no fri itans!!!11oneone Chujowy film to tyle
aj pierd*lisz, film moze nie jest super hiper, ale fajny motyw z tym zabijaniem
@upup (pan Ernestos)
to byla ironia >.>
Ernestos@: Ironia. Slyszales kiedys o czyms taki ?
Ironia – sposób wypowiadania się oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy.
Rycus@: Nie wszyscy sie znaja.
Foto_scr
24-02-2007, 22:22
no dzięki wielkie za zdradzenie tego ^^ Myślałem, że pooglądam w napieciu a ty to skrzaniłeś -,-
Najpierw oglądaj film, a potem czytaj komentarze.
Anvortis
25-02-2007, 13:39
Dokladnie, zamiast klepac te dl'le z sova czy co tam mial to on biegal w kolko i nic nie robil ........
<odswiezanie>
ano biegal sobie biegal ;p nab... ;]
Pandorian technomancer
27-02-2007, 16:06
IMHO dzieciak z skrzywiona psychiką, dodatkowo nie umiacy czytać, łamie zasady które sam zaakceptował przy zakładaniu konta.
Wg. mnie powinni mu usunać postać. Kiedys sie poprostu przejedzie i bedzie potem plakał w rekaw mamusi "ciemu mamusiu oni mi to zrobili, ja taki samotny i zagubiony w tym brutalnym swiece. ODDAJCIE MI MOJEGO Siuper pikselowego ludzika"
IMHO dzieciak z skrzywiona psychiką, dodatkowo nie umiacy czytać, łamie zasady które sam zaakceptował przy zakładaniu konta.
Wg. mnie powinni mu usunać postać. Kiedys sie poprostu przejedzie i bedzie potem plakał w rekaw mamusi "ciemu mamusiu oni mi to zrobili, ja taki samotny i zagubiony w tym brutalnym swiece. ODDAJCIE MI MOJEGO Siuper pikselowego ludzika"
Skrzywiona psychika? :) moze tak ,moze nie ;)
Obiecuje ze naucze sie czytac :)
Zasady sa poto by je lamac =]
Pierw potrzebuje cokolwiek w crim rec by mi mogli usunac konto
Plakalem w rekaw mamusi jak ty chodziles pod stolem o.O ;]
Idz na targ ze swoimi spostrzezeniami
Zabić 3 dle na 142lvlu - mission impossible...
Yoozek wbił fraga, bo trafił na noba.
Imho miejscówa na trap dobra, no ale nie 142 ek od paru dl...
nob nie nob frag jest ;] nie pierwszy nie ostatni
Chai Renn
28-02-2007, 00:04
Pewnie dlatego ze nie mial juz uhow na koncu :d
ale swoja droga kina jakis noobix :d zamiast te dle klepac po 1-2 to on sobie tylko z nimi biegal mial hmmy jak bylo widac, mfy tracil na exurki (no w pewnym momencie pomyslal i z exori zlupal te dlki ale juz na redzie zostawil, niech dalej wala z fbomb :d) etc jednym slowem chyba zlamil :d
Nie noob tylko nia miał uh jak byś był w temacie to byś wiedzioł co puzniej pisał jak go zabili
H@H@H@ Najsz filmik : )
142 ek hmm ile on mial uhów ? 5 bp max... xD
p.s
Nie noob tylko nia miał uh jak byś był w temacie to byś wiedzioł co puzniej pisał jak go zabili
A ty widze chyba też nie jesteś w temacie na języku polskim gdy jest lekcja o ortografii ? O,o
Guest 1900
28-02-2007, 15:37
@up
Jezu zapłać Tobie bo juz myslałem ze nikt nie napisze tego... przez to forum tylko mozna sie okaleczyc ... czlowiek popatrzy jak jeden z drugim debilem pisza to potem tak wychodzi w praktyce ... zal mi tego forum... normalnie na psy schodzi ;[
Foto_scr
28-02-2007, 17:39
zal mi tego forum... normalnie na psy schodzi ;[
Zeszło na psy już jakiś czas temu.
Dobra ,dobra nie psujcie mi tu tylko coments do filmu :)))
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.