Pokaż pełną wersje : poi dls arcania 109rp 124rp
jak w temacie
http://rapidshare.com/files/17763081/poihuntarcania.rec.html
http://www.speedyshare.com/354119889.html
w sumie pierwszy raz tam bylo ;p ciekawe bo mialem kolo 53 hp chyba :d
Lol ty chyba w ogole pierwszy raz na dl byles...
Podobalo mi sie haslo "2,2,2" trudno go bylo przyblokowac przez chwile ? ...
Mitthenither
24-02-2007, 14:24
LOL ,Gorszego filmu z DL'i w życiu nie widziałem.
13:13 Lamusini: jak wiecej
13:13 Lamusini: niz 1 dl
13:13 Lamusini: to sd
Ten text wymiata...Bo 2 DL'e to jest tyle, że trzeba koniecznie walić z sd. 109 rp a grałeś tak jakbyś pierwszy raz widział 2 DL'e...Takiego filmu to ja bym nigdzie nie umieszczał na twoim miejscu.
LOL ,Gorszego filmu z DL'i w życiu nie widziałem.
13:13 Lamusini: jak wiecej
13:13 Lamusini: niz 1 dl
13:13 Lamusini: to sd
Ten text wymiata...Bo 2 DL'e to jest tyle, że trzeba koniecznie walić z sd. 109 rp a grałeś tak jakbyś pierwszy raz widział 2 DL'e...Takiego filmu to ja bym nigdzie nie umieszczał na twoim miejscu.
po 1-mało widziałeś najwidoczniej
po 2-jak są dwa ,trzy dle więcej vit schodzi.a co szkodzi takim palom walnac po 1 sdku na takiego dla,połowa hp dla w plecy i wychodzi wsumie prawie jakbys bil 1 dla.
po 3-grasz na Harmonii,non-pvp noob server więc nie ma o czym z Toba rozmawiać bo zapewne nie byłeś nawet na PoI,ale lepiej się czepiać.
pozatym ile tych sdków poszlo na tyle dli?plecak na godzine huntu?może półtora?...lol,faktycznie waste ogromny.Ale ma prawo wam się nie podobać;)
Mitthenither
28-02-2007, 14:20
@Up
Ad1.
Widziałem dużo
Ad2.
Na tym filmiku nie zdarzyło się, żeby mieli 3x DL naraz, a 2x to ja moge solo z hmmów i nawet cala mana mi nie zejdzie, co więcej moge to bić na klacie z kuszy bez użycia sdków.
Ad3.
A co ma do rzeczy to, że gram na Harmoni?Jakoś mi się nie wydaje, żeby bicie DL'i na pvp i non-pvp się różniło. Na poi bylem, z kolei wątpię, żebyś ty kiedykolwiek tam był.
Bp sdków kosztuje tyle co 3 bp hmmów...gdyby zamiast żużyć ten bp sdków każdy z nich zużył by te 3 bp hmmów to wbili by duzo więcej expa za taki sam koszt
Więc o co chodzi?
up popieram czym sie roznic bicie dl'i na pvp a od non pvp ?
ale jak walnisz sd to mniej ci schodzi mf na dopompowanie utraconej na leczenie many bo mniej hitow dostajesz, a jak taki kozak jeste to zrob wlasny filmik i pokaz jak jebies zpo 2 dle i cyz nie bedzie waste. wzmianka o non pvp miala chyba znaczyc ze gracze na takichs erwach maja mniejsze dsowiadczenie i nie znaja smaku ucieckzi przed jakims zorganizowanym trapem i latwije im przychodzi zdobywanie lvli jak nie zagrazaja im inni gracze
@Up
Ad1.
Widziałem dużo
Ad2.
Na tym filmiku nie zdarzyło się, żeby mieli 3x DL naraz, a 2x to ja moge solo z hmmów i nawet cala mana mi nie zejdzie, co więcej moge to bić na klacie z kuszy bez użycia sdków.
Ad3.
A co ma do rzeczy to, że gram na Harmoni?Jakoś mi się nie wydaje, żeby bicie DL'i na pvp i non-pvp się różniło. Na poi bylem, z kolei wątpię, żebyś ty kiedykolwiek tam był.
Bp sdków kosztuje tyle co 3 bp hmmów...gdyby zamiast żużyć ten bp sdków każdy z nich zużył by te 3 bp hmmów to wbili by duzo więcej expa za taki sam koszt
Więc o co chodzi?
Ad.1.1
Myślę że itak widziałęś mniej niż ja,chyba ze grasz jakieś 5 lat,jak ja.
Ad 2.2
Bo widać umieją brac pojedyńczo,góra dwa dle naraz?"lurować".No i co z tego ze dwa zsolujesz z hmmow i Ci mana cała nie zejdzie,ja Ci też zsoluje nawet 4 dle bez sd,ale co z tego jeśli mam przy tym waste?
Ad 3.3
To że moim jak i wielu innych graczy zdaniem na non pvp grają sami ludzie którzy się boją wyzwań i sami wsumie niewiele umieją,co za problem robić lvl na non pvp,jak nikt Ci nic nie moze zrobić,expisz gdzie chcesz,wbijasz sie gdzie chcesz.Nic z tego expa nie masz,bo z nikim nawet sie pobić nie możesz..Też byłem na PoI,tak się składa że ja to Lamusini z tego filmiku.Byłem tam solo,byłem we 2.
Koszt mniejszy,ale sd sie używa tylko poto żeby szybciej ubić dla,zauwąż że takim palem żeby zadac 500dmg z hmm musisz walnac 5 hmmów-to jest ok.10 sek.+vity next.6sek.~.a jednym sdkiem walisz i masz to samo 400-500dmg i w 2 sek.tu chodzi o czas,którego nie chcesz marnowac na zużycie vit.
Nie wiem może dla Ciebie to noobkowate,mi chodziło abrdziej oto że gdyby było więcej dli to walic sd,bo np.przy 2 dlach to nie jest wielka różnica straty many an dwóch takich pali,ale jak już masz 3-4 naraz(co wsumie przy umiejętnym lurowaniu żadko się zdarza) to chyba lepiej walić sd.Pozatym Ca'fuze na tym huncie był 1 raz na PoI więc w czym rzecz?Ty nie jesteś ostrożny jak wchodzisz 1 raz na nowe expowisko?W tej chwili znacznie zadziej walimy sd.
Co do twojej wypowiedzi ze bardziej żalosnego filmu z dlami nie widziałes,to lol,lepsze już są filmiki jak 2 kolesi siedzi na tower?albo bicie dli na edron?Na PoI masz cały czas dle,więc wsumie czego więcej tam oczekiwac?rozumiem ze dla Ciebie fajny film byłby jakbyśmy zlurowali 5 dli i to wycieli przy dużym waste?
Pokazane jest wmiare jak biegac na tym filmiku po respie,wiec nie uważam ze jest to jakiś b.tragiczny film.Ja osobiście nie zamieszalem tego filmu,ca'fuz kręcił,ca'fuz wrzucił,ale bardziej w celu pokazania miejsca niżli zaskoczenia/zaszokowania osób oglądajacych.
Fpitolony w sprawe
28-02-2007, 19:12
Tak czy siak byl to naab hunt i nie zmienisz tego, ale widzialem gorsze ;).
Szkoda ze se siary narobiliscie tylko z obsydianem ^^
@Vontari,
ja nawet gdy mialem 65 ek to wycinalem z czego sie dalo te "skory" :)
@-reszta-
walenie z sd w dle fajna sprawa, ja moim sorciem solowalem z mort hura, waste jak waste, ale szybki exp, wiec na h*j sie czepiac kiedy pall uzywa lepszych runek :p
Kasztaniaczek
02-03-2007, 11:12
Czekam na film od tych którym się nie podoba, pokażcie jak bierzecie 2 Dle w zwarciu, jak wam to wychodzi, najłatwiej sie chwalić, że się bije z hmmów pół godziny ale co tam, chcieli bić z sd to bili, było im łatwiej, może lubią taki styl. A wycinanie skór to noobowanie ? nie każdy ma kupe kasy
Hail Lamusini _/
A zeby ci udowodnic ze sie da, mam to wziasc sorcem na klate i z hmm zabic?
Nawet nie wiesz jak sie gra palem na takim lvl bo to nie 10 lvl i walenie w trole spirow...
@Film
Naab hunt i tyle...i nie zmienie zdania i mozecie mi mowic ile chcecie, ze gram na non pvp etc. ale i tak jestem lepszy od 3/4 osob ktore sie tutja wypowiadaja...
cya and pzdr
edit:
@Up
Ale to raczej bylo for fun, bo hunta tkaiego zrobic to tak nei zabardzo chyba ze wzioles ze 100 bp mf i zabiles 50 dli...
A oni to huncili wiec jest tez roznica, sam tez czasme ide luruje 2 dle z 3 dragi i zabijam z wave, ale tak sie nie hunci...
Sir Stas
02-03-2007, 14:00
Ale mi sie nie podoba ten film :/
Wygladacie jak 2 kochankow biegajacych za czrownym go.. nem :]
Chlopaki chodzcie na piwo i na kobiety a nie grajcie w taki syf :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.