PDA

Pokaż pełną wersje : Pytanie o PACC!!??

Melicard
22-02-2007, 21:41
Przypuśćmy taką sytuacje :):

Mam 2 dni PACC i płynę sobię do ankh.Zostaje w ankh.MIjają 2 dni (jestem w ankh) Kończy mi się pacc (jestem w ankh)! Powtarzam: PACC skończył mi się gdy byłem w ankh! I tu nasuwa się moje pytanko:

Czy dalej będe w Ankh?? I jeśli będe w ankh to będe mógł jakoś wrócić do miast dla facc??

Guest 1900
22-02-2007, 21:42
Tp do thais bedziesz mial. wiem bo tez tak zrobilem ze zostalem na Cormoyranie~ czy jakos tak i tp mnie do thais... myslisz ze cipy sa takie glupie ?

Milten
22-02-2007, 22:20
Pojawisz się w mieście w którym rozpoczynałeś grę wchodząc na maina ( Thais, Carlin, Venore) : )

Fejkowiec
22-02-2007, 22:22
Pojawisz się w mieście w którym rozpoczynałeś grę wchodząc na maina ( Thais, Carlin, Venore) : )

A jesli mial pacc i wyszedl na maina od razu na Darashie na przyklad? To nie tak dziala... zawsze tp sie dostaje do thais po koncu pacca bo to glowne miasto w tibii..

Think blz ppl.

-Mixawik-
22-02-2007, 23:42
Tp do thais bedziesz mial. wiem bo tez tak zrobilem ze zostalem na Cormoyranie~ czy jakos tak i tp mnie do thais... myslisz ze cipy sa takie glupie ?

Hmmm...z tego co wiem to cipa to inaczej Pochwa,a u kobiety ma długość od 5 cm do 14 cm (zazwyczaj 6 cm do 8 cm) . W części środkowej ma około 2 cm do 3 cm szerokości.
I pochwa nie ma żadnych szarych komórek ani tymbardziej mózgu...więc jest głupia...

Raul
22-02-2007, 23:44
@up
ROTFL

@topic
Teleport do Thais.