PDA

Pokaż pełną wersje : Makro? Oszustwo?

Raynold
24-10-2003, 10:53
Sam już nie wiem. Ostatnio widziałem pewnego palka, który gdy walczył z cyklopem, to rzucał w niego włóczniami, to one nie zostawały na ziemi, w związku z czym wydawało mi się tutaj coś nie tak. Mógłby ktoś mi wytłumaczyć co to dokładnie było i czy jest to legalne. TIA

Magus
24-10-2003, 14:29
Być moze miał jakis programik, ktory automatycznie zbierał dzidy z ziemi. W kazdym razie stosowanie tego typu programow jest naruszeniem zasad regulaminu, a wiec jest nielegalne.

Raynold
24-10-2003, 18:04
Nie powiedziałem o najlepszym: ten gościu rzucał w cyklopa z dystansu i uciekał przed nim, a włócznie nie zostawały na ziemi! Wyglądało to tak, jakby orc spearman rzucał w kogoś z daleka włóczniami. On do tych włóczni w ogóle nie podchodził. Naprawdę nie wiem, co to mogło być... ?(

Maniakk
24-10-2003, 18:53
hmmm a moze on strzalami strzelal :)) no zartuje of course nie wiem ale z tego co wiem do programu co podnosi speary musisz stac w miejscu i sie nie ruszac

Gremlin
24-10-2003, 19:20
Na moje oko to on z kuszy strzelal (lecacy belt przypomina wlocznie), tak jak mowisz zeby rzucac wlocznie i na odleglosc je podnosic to niemozliwe.

Monoron
24-10-2003, 20:53
A może ktoś napisał programik abierający dzidy na odległość?
W każdym razie to nielegalne.

Air
24-10-2003, 21:52
Rzucanie spirami z dystansu jest niezabronione, ale wątpie żeby było możliwe żeby było autopodnoszenie spirów i zgodze się z Gremlinem że to mógł być bolt.

Raynold
24-10-2003, 23:04
Wiem, że szukacie jakiegoś rozwiązania :) ale co by nie patrzeć na tyle długo gram w Tibię, żeby stwierdzić z całą pewnością, że były to dzidy. Kilka razy rzucał w cyklopa jak uciekał. Dlatego mi się to wydawało dziwne. Bo to, że jest programik, który podnosi za ciebie dzidy z pola, obok którego stoisz, to wiem. Dlatego właśnie zacząłem ten temat, bo pomyślałem, że kto już się z czymś takim spotkał i wie coś więcej.

Pozdrawiam

Bambuko
24-10-2003, 23:14
Nie wiem co to mogło być, ale mi się włócznia z bełtem nie kojarzy jak leci umyjcie uszy jak nie widzicie.

Gremlin
25-10-2003, 04:57
Oryginalnie dodany przez Raynold
Wiem, że szukacie jakiegoś rozwiązania :) ale co by nie patrzeć na tyle długo gram w Tibię, żeby stwierdzić z całą pewnością, że były to dzidy. Zglos do GM, jesli faktycznie to byly spear i gosciu je na odleglosc podnosil to moze dostaniesz jakas nagrode za znalezienie buga :)

Kornik
25-10-2003, 08:47
Najprawdopodobniej jest to jakich programik który jest nie dozwolone w tibii ;(

Raynold
25-10-2003, 23:36
Oryginalnie dodany przez Gremlin
Zglos do GM, jesli faktycznie to byly spear i gosciu je na odleglosc podnosil to moze dostaniesz jakas nagrode za znalezienie buga :)

Hehe. Spróbuję. Nawet nie pamiętam, jak się nazywał gościu, który to stosował :/

Alhall
27-10-2003, 18:36
Takie rzeczy trzeba zapisywać. Ja staram sie zapisywać także postacie które wkurzyły mnie na Rook'u. Znajde je na Mainei to sie przyda. Trzeba sie mścic, bo zemsty są słodkie, zwłaszcza kiedy wychodzą w pełni :P. No a potem może byc przyjemnie bo z jednej zemsty może i wojna wybuchnie :)))
Pozdrowienia dla Polaków, którzy właśnie walczą se Szwedami na Isarze!