Pokaż pełną wersje : Sephriot Furora <Anlyaa Pk ^^>
Endriu1908
23-02-2007, 07:33
Pk nie zbyt fajne ale pokazuje jakim noobem moze byc 101Ek Gz for U Sephriot omg
http://www.speedyshare.com/745210591.html
coment plx ^^
furora to juz taki serw gra pelno nobow i psów taifuna gdyby nie taifun to na serwie by byla spoko atmosfera a przez tego gnoja polowa osob odeszla.
taifun nawet schakowal swojego najlepszego kolesia z serva bo przeganial go z lvlem.Wiem ze to nie ten temat ale napisze cos .Przez taifuna przestaly grac nastepujace os xd :
-Mestor Rhu
-Draverik
-Nackers
-Spoxster
to tyle z tych h lvli zal taifun niech ci kurwa zapierdola te postac i zjada do 1 lvl GL frajerze
@movie spoko mi sie podobalo :)
Oglądne i Edytuje
Hę?
Film żenada...
Bije kogos z połowe mniejszym lvlem i do tego nie potrafi uciekac ;/
morthifer
23-02-2007, 14:13
ten ek 'żondzi'
- daj bohy <- haha
MagField
23-02-2007, 14:19
@otoya
Spox by grał gdyby nie hak ,ale czy taif go hakł to nie wiem >.<
Ale Wy macie Teorii o Zrokowaniu Spoxstera Wiecie ile już tego slyszalem...
furora to juz taki serw gra pelno nobow i psów taifuna gdyby nie taifun to na serwie by byla spoko atmosfera a przez tego gnoja polowa osob odeszla.
taifun nawet schakowal swojego najlepszego kolesia z serva bo przeganial go z lvlem.Wiem ze to nie ten temat ale napisze cos .Przez taifuna przestaly grac nastepujace os xd :
-Mestor Rhu
-Draverik
-Nackers
-Spoxster
to tyle z tych h lvli zal taifun niech ci kurwa zapierdola te postac i zjada do 1 lvl GL frajerze
Sam pewnie nie jesteś lepszy...
I podobno to nie Taifun tylko Nemtor (słyszałem tak) Że Spoxster coś tam bla bla bla i dał Nemtorowi passy.. A ten go zhaczył..
A i jeszcze jedno..
Dobrze, że te cioty nie grają :D
A i nie przez taifuna ten świat jest noobowaty..
Tylko przez wojnę...
A i jak nie masz informacji pewnych to proszę ucisz się ok?
@topIc : Taki se... :D
Endriu1908
23-02-2007, 15:34
Ja nie uciekalem przednim tylko chcialem go wziasc na wiekszy obszar zeby zerkowi nie uciekl -.- . wyszedl by po schodach i co po zerku ...
I podobno to nie Taifun tylko Nemtor (słyszałem tak) Że Spoxster coś tam bla bla bla i dał Nemtorowi passy.. A ten go zhaczył..
A i jeszcze jedno..
Tylko przez wojnę...
mialem na mysli poczatki serva i niegadaj glupot bo jednym z kicknietych bylem ja i dobrze znam te sytuacje a nemtor go haknal za pomoca taifuna i koniec kurwa tematu.
Heh. Tylko ze Sephriot jest z vision wiec nie mozna nazwac go przydupasem taifa.... .
Jalokowy_
23-02-2007, 15:55
A i jeszcze jedno..
Tylko przez wojnę...
Tak, to jest prawda. Spoxster dał Nemtorowi passy na czas wojny, ponieważ nemtor miał dobre pvp (a wtedy jak spoxstera hacknięto nie było celowania przez battle).Nemtor wtedy hack spoxstera. Ale to taki off~
Film:
ale podnieta uwaliles 20 sorka niesamowite ^^
Potem jak Sephi przylecial to raczej szans nie miales, choc udalo ci sie dojsc do mail boxa! ;D
Mateuszek10
23-02-2007, 16:11
UAHSDHAHDAHDA ale noob buashahhahshadahda bauahahdahdhada :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D HAUDHASDHAHSDA BAUDHAHDSASDHASDA !!!!
omg nie daje rady
AHA W TYM FILMIE WYIDAĆ JAK BARDZO KNIGHT JEST UPOŚLEDZONY BAUAHAHFHHAHHAH OMG KNIGHT TO NAJGORZSZA PROFA W TIBI BAUAHFHAHHAHAAH NIE UMIE ZABIC 40 LV Z BP UH BUAHAHDAHDHAHDAHDHA
Hail knight power !!
Browarrior
23-02-2007, 17:28
@up: Knight nie umie zabijac czy osoba ktora nim gra?? ty chyba tylko filmy ogladasz jak postac ktora widzisz sama zabija ^^
-Mestor Rhu
-Draverik
-Nackers
-Spoxster
Tak .. spoxstera ... taifun to ciota i tyle .. Polak Polaka ..
A pamietasz moze Grevelo?;>
pwn3d :)
Kazumaxer
23-02-2007, 19:39
Widzialem 2 x jak padal Seph i sie dziwilem zawsze jakim cudem teraz widze
Seph to stary dobry ziom HAIL
-Mestor Rhu
-Draverik
-Nackers
-Spoxster
:* hehe
teraz to on przestanie grać :D
Kazumaxer
23-02-2007, 20:48
HIho my frend
Siema Bro ;] remember me jeszcze ;]
A i jeszcze jedno..
Tylko przez wojnę...
Może masz racje że all to noob'y ale Spokster taki nie był =)
Gdyby na furorze nie bylo imagrama, taifuna... to by grał dalej...nawet po hacku ;(
A to co myśle o taifunie
Gdybym tylko spotkal tego popier******* taifuna to bym mu j*** z du** powyrywal X(
...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.