Anpy
23-02-2007, 11:58
Chciałbym wam przedstawić coś dla fanów piłki nożnej lub hokeja. Jest internetowy manager, czyli www.managerzone.com.;)
- W Managerzone gra już 570 339 ludzi z całego świata i codziennie dołacza się około 2/3 tysięcy osób.
- W Managerzone masz do wyboru dwa sporty: hokej lub piłka nożna.
- Szybkie przydzielanie drużyn (ja czekałem 3h).
- W każdym kraju jest po kilkaset lig (Ligi 1-9).
- Twoja drużyna moż3 mieć dowolną nazwę, aby tylko osoba z twojej ligi nie miała już takiej.
- W tygodniu gra się dwa mecze ligowe (Środa i Niedziela godz. 9:00, 12:00,
15:00, 18:00 lub 00:00).
Niestety za darmo można grać tylko mecze ligowe i sparingi. By oglądać relacje live, na żywo, grać w pucharach trzeba zapłacić odpowiednią kwotę, coś podobnego jak pacc w tibii, ale oczywiście o wiele tańsze :D .
Jeżeli ktoś chciałby rozegrać ze mną sparing niech wyśle mi wezwanie. Mój nick to suselac.
- W Managerzone gra już 570 339 ludzi z całego świata i codziennie dołacza się około 2/3 tysięcy osób.
- W Managerzone masz do wyboru dwa sporty: hokej lub piłka nożna.
- Szybkie przydzielanie drużyn (ja czekałem 3h).
- W każdym kraju jest po kilkaset lig (Ligi 1-9).
- Twoja drużyna moż3 mieć dowolną nazwę, aby tylko osoba z twojej ligi nie miała już takiej.
- W tygodniu gra się dwa mecze ligowe (Środa i Niedziela godz. 9:00, 12:00,
15:00, 18:00 lub 00:00).
Niestety za darmo można grać tylko mecze ligowe i sparingi. By oglądać relacje live, na żywo, grać w pucharach trzeba zapłacić odpowiednią kwotę, coś podobnego jak pacc w tibii, ale oczywiście o wiele tańsze :D .
Jeżeli ktoś chciałby rozegrać ze mną sparing niech wyśle mi wezwanie. Mój nick to suselac.