Pokaż pełną wersje : Nowy Resp Huntera??
babcia666
23-02-2007, 13:47
a więc... pewnego dnia(jakiś tydzień temu) wracam sobie z kumplem z pkowania na desercie. dochodzimy do tego (http://tibia.pl/earth.php?x=32620&y=31833&z=0) miejsca a tam czeka zamiat goblinów... hunter + 4 wild warriory;/ zszedł mi uh ale spadły z niego sniper glovsy ;] najdziwniejsze jest to że wczoraj także pojawił sie tam hunter z obstawą! może mi ktoś powiedzieć o co chodzi?
Jest taki ,,mini-raid" coś jak orki w latarni koło Thais
Jalokowy_
23-02-2007, 14:01
Tak, to jest najazd. To jest jeden z niezapowiedzianych najazdów.
LookamZzaRogu
23-02-2007, 14:14
Pewnie już pare low-lvli zginęło przez te najazdy... trzeba będzie uważać
babcia666
23-02-2007, 14:33
hehe ja też prawie padłem;] a te najazdy są może regularne?? bo na razie 2 razy na tydzień to widziałem...
zaden najazd nie jest regularny
Baaa, takie cos jeszcze widzialem raz , za czasów Tibii 7.6 ;d
babcia666
23-02-2007, 14:45
ok dzięki ;] a jeszcze ostatnia prośba, bo szkoda tematów nowych: jakie są jeszcze takie "mini raid"? poza tym z orkami i hunterem?
ok dzięki ;] a jeszcze ostatnia prośba, bo szkoda tematów nowych: jakie są jeszcze takie "mini raid"? poza tym z orkami i hunterem?
orki femor hils nie wiem czy dobrze napisalem
Old widow , demodras i inne bosy
Ragnar666
24-02-2007, 06:03
Hmmm...ciekawe bo pare razy widziałem tam te wild warriory z hunterem, ale dopiero po update z outfitami wylotowałem w tym miejscu Sniper Gloves, ciekawe... ;)
Ja widzialem jeszcze 2 mini-raid'y. Orce kolo goblinow i na senji w frost trollach yeti(bolało).
babcia666
24-02-2007, 12:42
dziękuje wszystkim. jak jeszcze byście widzieli jakieś mini najazdy to piszcie;]
Jeszcze 3 czy 4 quary w liberty bay.
PS. Old widow jest zapowiadany. Mówią chyba coś o sezonie rozmnażania pająków.
Hmmm...ciekawe bo pare razy widziałem tam te wild warriory z hunterem, ale dopiero po update z outfitami wylotowałem w tym miejscu Sniper Gloves, ciekawe... ;)
a czy przed tym up bylo takie cos jak sniper gloves?!;p
Jeszcze 3 czy 4 quary w liberty bay.
PS. Old widow jest zapowiadany. Mówią chyba coś o sezonie rozmnażania pająków.
Chyba smieszny jestes ....
a co do tematu poszukaj bylo duzo o tym a najazdow jest zbyt wiele zeby je wymieniac
zIzIoMaL
25-02-2007, 20:17
Jeszcze są Cave rat`y przy górnym wyjsciu z Thais.
Chyba smieszny jestes ....
A co w jego poście jest śmiesznego?
Co do Quar ma rację. Nie wiem ile jest tych Quar, ale nieregularnie respią się na plaży w północnym Liberty Bay, i nie ma ostrzeżenia.
Jeśli o Wdowe na PoHu chodzi to nie mam pojęcia...
Kamil1997
27-02-2007, 16:42
tam jest durzo innych potworuw ja tam padlem hyba na 11lvlu sorkiem bo jakis noob powiedzial mi ze tam som nagrody i gigant spiderer mnie zabil i stracilem scale armor ktury dostalem od najlepszego kolegi w thais X(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.