Pokaż pełną wersje : Witam.
Witam. Chciałbym przedstawić filmik z DLi. Filmik jest wykonany przezemnie :). Jeżeli macie pisać ze to geylogger to wyjdźcie. Biliśmy tylko 30 min ale zostało wbite około 50k expa. Jest waste jest zabawa. (Chodź tu dużego waste nie było) .
Oto link: http://www.speedyshare.com/684145444.html
Ps. Tak wiem jest błąd na początku (Vivers :)) Nie śmiać sie :baby:
Proszę o komentarze. Jest to mój pierwszy filmik jaki wrzucam na neta.
Pzdr.
Pryku 8o
Lawl. okforz temat powinien być DLe. Ale się zagapiłem :PP.
TaifunIII
23-02-2007, 14:05
nie wiem po co komu taki film..?? wiesz co napewno każdy ma ochotę oglądać film z czyjegośś hunta -,-
nie wiem po co komu taki film..?? wiesz co napewno każdy ma ochotę oglądać film z czyjegośś hunta -,-
Eh , może komuś się spodoba filmik , może chce zobaczyć spawny Dli w Ankh. Nie wrzucam filmiku tylko dla ciebie. X(
Milten Magician
23-02-2007, 14:13
@2xup
Np. Po to żeby zabić nudę.
@topic
Filmik taki sobie, eh te hity w dl. Ale Blokera miałeś/aś niezłego.
Ale Blokera miałeś/aś niezłego.
W jeden dzień się zapoznałem z nim. W ten sam dzień 2 razy hunciliśmy DLe. To był jak narazie filmik for fun. Zobaczyć oceny itp. jak by się spodobał to bym kręcił czasami z innych huntów. Dzisiaj 60 wpadnie to będe UE testować.
Pzdr.
Pryku 8o 8o
TaifunIII
23-02-2007, 17:21
ooo nieeeeeee tylko nie to..... po co komu jakieś hunty....??nie kumam jak się komuś nudzi to może się wbić na tibie i nabić level :)::)
Foto_scr
23-02-2007, 17:26
ooo nieeeeeee tylko nie to..... po co komu jakieś hunty....??nie kumam jak się komuś nudzi to może się wbić na tibie i nabić level :)::)
Niektorzy np. nie mają takiej postaci, żeby polować na DLe, ale są ciekawi, jakie taktyki na nie stosować itp. Są też osoby, które nie grają w Tibię, ale są ciekawi, jak expuja sobie inni.
TaifunIII
23-02-2007, 22:32
@up
to niech się wbiją na ots'a ^^
Ok przekonałeś mnie
Artoniq997
23-02-2007, 22:38
Nie karmić Trolla! Filmik nie jest zły
Wykonawca tego filmiku jest kamil W. pesudo -Glowa,Odyniec,Arbuz or Bania.
Film jest wrecz zalosny dajmy przyklad np tej scenki jak blocekr wali dl a on sie uha (waste) w tym momecie nasz shoter meczy sie z dragiem i wastuje okolo na tego dl i draga jakies 30 mf.Na miejscu kamila zaczal bym chodzic na dragi i dl kolo 100 lvl gdy mlvl bylby dobry i nie wastowal by on many.
A tak teraz w tibi kazdy moze miec 100 lvl trza tylko miec pacc no i siedziec przed kompem np. dziecko jedno gra 2-3h i wolno bije lvl natomiast inny gra jakeis 6-8 h sam lub sharujac i z lvl za*******a.
Takie dzieci umia tylko expic jak wiekszośc pl dotego sharujac. Kamil gdyby na servie pvp osiaganl 100 lvl i w walczyl w Ob padl by pierwszy i byl by darmowym fragiem dla wroga.GDyz on umie tylko expic.
Na serverze non pvp nie jest problemem pegowac. Pokaz co umiesz kamil na serverze pvp i w jakim battlu.
See you Kamil in school
@up
pl?
@topic
Filmik spoko ;)
TaifunIII
24-02-2007, 13:35
Wykonawca tego filmiku jest kamil W. pesudo -Glowa,Odyniec,Arbuz or Bania.
Film jest wrecz zalosny dajmy przyklad np tej scenki jak blocekr wali dl a on sie uha (waste) w tym momecie nasz shoter meczy sie z dragiem i wastuje okolo na tego dl i draga jakies 30 mf.Na miejscu kamila zaczal bym chodzic na dragi i dl kolo 100 lvl gdy mlvl bylby dobry i nie wastowal by on many.
A tak teraz w tibi kazdy moze miec 100 lvl trza tylko miec pacc no i siedziec przed kompem np. dziecko jedno gra 2-3h i wolno bije lvl natomiast inny gra jakeis 6-8 h sam lub sharujac i z lvl za*******a.
Takie dzieci umia tylko expic jak wiekszośc pl dotego sharujac. Kamil gdyby na servie pvp osiaganl 100 lvl i w walczyl w Ob padl by pierwszy i byl by darmowym fragiem dla wroga.GDyz on umie tylko expic.
Na serverze non pvp nie jest problemem pegowac. Pokaz co umiesz kamil na serverze pvp i w jakim battlu.
See you Kamil in school
pl..?? br...??swe...??
Are you ok..??
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.