Pokaż pełną wersje : Ceny..
Kropaknight
23-02-2007, 17:27
Cze!Zastanawiam się ile może byc warte cristal mace,thunded hammer??Nikt mi
niechce odpowiedzieć aha czy wogule ktos ma silver amce
sirpatrick
23-02-2007, 17:39
TH warty ponad 1.5kk- 2kk
Crystal mace- 300k- 400k
Na pewno ktoś ma Silver Mace, ale nie wiem kto...
Pozdro.
szpigiel001
23-02-2007, 17:54
Cze!
Elo Elo!!!
Zastanawiam się ile może byc warte cristal mace,thunded hammer??
Thunder hammer może być warty od 1 500 000 gp do 4 000 000 gp
Cristal mace powinna kosztować 250 000 gp do 500 000 gp
(ceny zależą od świata)
Nikt mi
niechce odpowiedzieć aha czy wogule ktos ma silver mace
Jak to nikt nie chce powiedzieć a ja?? :)
Podobno kilka osób na novie i antice .
Jalokowy_
23-02-2007, 18:05
Lol... Nie karmić trolla....
Grabadia
23-02-2007, 19:07
Trzeba dokamiac trolle tak jak zwierzątka w zoo, bo bedą głodne :(
<hahaha>
Maniakowy
23-02-2007, 20:34
Cze!Zastanawiam się ile może byc warte cristal mace,thunded hammer??Nikt mi
niechce odpowiedzieć aha czy wogule ktos ma silver amce
z tego z wiem to Mateusz Dragon Wielki posiada ową mace. Widziałem screeny jego domku i zauważyłem tego rara :). Wg. mnie jak ktoś zlotuje takie coś wątpię żeby chciał sprzedać. Thunder Hammer wiem że jest na Antice nic poza tym. :]
Kropaknight
23-02-2007, 21:22
Thx za odp qrde teraz żałuję, że poszedłem w cluby:/
zawsze możesz jeszcze wziąść arcane staff z poi questa;)
-Mixawik-
23-02-2007, 22:25
Lol... Nie karmić trolla....
Omg następny noobek, który zauważył kogoś mniej doświadczonego i chce zaimponować....N/c -.-
TH warty ponad 1.5kk- 2kk
Skąd bierzesz te liczby? 1.5kk - 2kk to SoV kosztuje -.-
sirpatrick
24-02-2007, 13:01
@ up:
Gdzieś na forum znalazłem taką cene... Jak jest zła to proprawcie mnie;) .
Jalokowy_
24-02-2007, 13:51
Omg następny noobek, który zauważył kogoś mniej doświadczonego i chce zaimponować....N/c -.-
Proszę cię nie zesikaj się... Wyraziłem swoją opinię, chyba od tego jest forum, prawda?!
na securze w chacie koles jeden ma crystal mace tylko nie znam jego konkretnego nick'a ale zara sie wbije na tibie i ci powiem mieszka on w venore
:D
Piotrek Marycha
25-02-2007, 20:47
z tego z wiem to Mateusz Dragon Wielki posiada ową mace. Widziałem screeny jego domku i zauważyłem tego rara :). Wg. mnie jak ktoś zlotuje takie coś wątpię żeby chciał sprzedać. Thunder Hammer wiem że jest na Antice nic poza tym. :]
Thunder hammery sa na co trzecim albo co czwartym servie, i sa napewno droższe od Sov/Sca, a co do Silver i Crystal mace to leca z faraonów, a ze faraony sie hunci maxymalnie nieoplacalnie to sa dosc drogie te rarki
Kropaknight
01-03-2007, 11:25
Thx za liczne odp:Dateraz mam pytanko mam c.shielda i mysle, żeby kupić vampire s ale czy już lepiej, żebym kupił meduze dużo tańsza am niewiem poradźcie:P
Thx za liczne odp:Dateraz mam pytanko mam c.shielda i mysle, żeby kupić vampire s ale czy już lepiej, żebym kupił meduze dużo tańsza am niewiem poradźcie:P
To zależy jak stoisz z kasą :) ja proponuje kupić v-shielda, ponieważ jest lepszy a tam droższy o pare k.
Co do clubów, pamiętam że kiedyś cieszyły się większą furorą niż teraz, tzn. kilka lat wstecz gdzie SoV Czy Sca miał niewiele kto :) a walcz czym wolisz jak kolega wspomniał możesz wziąć z POI questa staffa ;)
Pozdrawiam.
a co do Silver i Crystal mace to leca z faraonów
Tylko Crystal Mace leci z faraona :P
Longerlick
06-03-2007, 12:10
Tyle ze Mateusz dragon wielki sam powiedzial w wywiadzeie ze nie bylo mu dane wlaczyc z orshabalem, ani nikomu innemu na jego swiecie, wiec niby jak zdobyl thunder hammer?? no chyba ze zrobil to zaraz po wywiadzie...
up : czytaj ze zrozumieniem skoro chciales juz cytowac
btw. hammer napewno jest na antice, co do reszty, to nie wiem :p
elfo.del.bien
06-03-2007, 20:42
Czytanie ze zrozumieniem sie kłania.
Myślę że cena TH jest duuuuużo powyżej 2k, tylko to itemy z anni kosztuja, którego wieeeeele osób ukończyło.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.