Pokaż pełną wersje : Ghostship?
A więc mam pytanie jak można dostać sie na ghostship ? nie chce komentarzy w stylu jakbym wiedzial bym ci pomógł itp. chce prostej i szybkiej odopowiedzi XD XP
trzeba poplynac z edron na darashie albo odwrotnie co do reszty miast nie wiem i czasem trafisz tam
nie z edron tylko z venore :/
ale chyab z edron tez sie da.. nie wiem....
Kocham to, jak facc ktorzy nigdy nie plyneli statkami zaczynaja snuc sowje przypuszczenia kiedy mozna miec ghost ship!!!
Ghost ship mozna trafic TYLKO I WYLACZNIE plynac z Venore do Darashi, tylko w te strone i tylko statkiem. Jakie sa szanse trafienia, tu zdania sa podzielone. Jedni twierdza ze szanse sa 1/5, inni ze 1/10, inni ze 1/20 a jeszcze inni ze trzeba plynac w nocy czasu tibijskiego.
Ale i tak na tym ghost ship to nic ciekawego nie ma, coś może ;) można znaleźć, zabić kilka potworków (runy niezbędne, dla knighta też) i tyle, a jak się chce to się tam raczej nie trafii :(
Tam jedyne co jest ciekawe to vampiry... i jest też quest na plate armor :p
Eee a powiedzcie jak potem wyjsc z tego ghost shipa ?? Bo ja na darashie zawsze latajacym dywanem lece ;p (z ab sie nie da statiem co nie ?)
re: Marred
A ja słyszałem teze, że nie tylko w nocy, ale o północy czasu tibijskiego. Z ghostshipa jest teleport na darame.
A trudno dojsc do tego teleporta ? Tzn czy musze ubic ghosta, moze 2 i juz czy tez musze vampira, ghule ghosty itp ?? Plx o odpowiedz; p
Lądujesz na ghost ship idziesz w dół spotykasz ghule i skele widzisz drabinke wchodzisz duch i teleport wchodzisz w teleport.ps. nie schodź schodami w dół:P chyba że czujesz się silny:)
EdwardMatiz
10-08-2007, 08:49
E a może ktoś wstawić mapke lub ss z drogą do wyjścia?
Ten statek jest mały. Na pewno trafisz do wyjscia.
EdwardMatiz
10-08-2007, 11:47
O jakich godzinach normalnych jest 24 tibijska?
O jakich godzinach normalnych jest 24 tibijska?
Omg nie trzeba płynąć o północy -.-"
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.