PDA

Pokaż pełną wersje : Ciąg dalszy fajności różności!btw Ale głupia nazwa...

Dr.Unknown
15-09-2004, 19:12
Tak więc dałem przedtem link który już większość z was widziała, te które teraz dam może i tez widzieliście, ale napewno nie wszyscy!
1. Coś po polsku, fajny Flash tylko czytać trza:/
http://nivertius.skawina.com.pl/files/granda.swf

2. Coś po angielsku, jak się włączy strona trzeba czekać aż się załaduje...trochę to trwa ale się opłaca:)
http://www.funnyjunk.com/pages/world.htm

Jak zwykle to NIE ŻADNE key loggery czy inne badziewia9czysta formalnosc)

EJ LUDZISKA KOMENTUJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dr.Unknown
16-09-2004, 13:58
Napisze nowego posta bo chyba niezauważyliście:
KOMENTUJCIE PLIZ!

Shanhaevel
16-09-2004, 14:18
Ten pierwszy flash świetny. :P Drugi zaraz obejrzę. :D

Irux
16-09-2004, 15:10
Zaraz je sprawdze.

Gokufan
16-09-2004, 15:17
tak pierwszy flash jest wypasiony na maxa!!!zaraz z lookam drugi

Irux
16-09-2004, 15:21
Pierwszy flash barzo fajny, a drugi już nie był taki ciekawy.

Linek
16-09-2004, 17:51
Pierwszy flash do niczego, myślałem, że się przekimnę zaraz, a drugi wypasiony :D Więcej takich jak ten drugi :D I mniej takich jak pierwszy :P

Dr.Unknown
16-09-2004, 21:48
Pierwszy flash do niczego, myślałem, że się przekimnę zaraz, a drugi wypasiony :D Więcej takich jak ten drugi :D I mniej takich jak pierwszy :P
Co Ci nieodpowiada w pierwszym fleszu? Jak dla mnie jest za***isty...

Khan
16-09-2004, 21:51
ten pierwszy jest boski i to z dwóch powodów.

Po pierwsze jest boski bo: Jest boski.

Po drugie jest boski bo: sam tez kiedys planowałem zrobic cos takiego, ale nie umialem Flasha, a w GF tak łatwo nie wychodzi. Totez zaprzestałem projektu, ale teraz widze, ze pomysl mialem dobry. Szacunek dla kogos kto to zrobil - za to ze JEMU SIE UDAŁO.

Gokufan
17-09-2004, 17:21
Jakbyś miał jeszcze jakieśtego typu (granda) gify , najlepiej polskie to bez wachania wrzucaj je na forum lub wyślij mi na [email protected] , a będę bardzo wdzięczny

karol.99
17-09-2004, 21:21
masz moze jakies jeszcze?

Dr.Unknown
17-09-2004, 21:30
masz moze jakies jeszcze?
Eh nie...ale jek jeszcze nie widziałeś to gdzieś jeszcze na pierwszej stronie jest mój post" Fajne, bardzo konicznie zobacz" czy jakoś tak, przeczytaj instrukcje i ciesz się!

ciemne dropsy
20-09-2004, 21:11
PYTAM SIE, WY WSZYScy SKAD WY TO MACIE! To pytanie kieruje do autora tematu, napisz mi na PW skad to masz a wyjasnie ci dlaczego to takie dla mnie wazne...

Gonzo von Krenzel
20-09-2004, 21:22
PYTAM SIE, WY WSZYScy SKAD WY TO MACIE! To pytanie kieruje do autora tematu, napisz mi na PW skad to masz a wyjasnie ci dlaczego to takie dla mnie wazne...
Ktoś znalazł... Dał link na IRCu... Komuś się spodobało... Dał znajomym... Jakiś znajomy uznał, że fajne... Dał na forum... Ludzie z forum dali innym na IRCu... Ten z IRCa dał kolesiowi na GG... I tak cały internet się dowiedział. Trudne? ;)

Dr.Unknown
20-09-2004, 21:41
Ktoś znalazł... Dał link na IRCu... Komuś się spodobało... Dał znajomym... Jakiś znajomy uznał, że fajne... Dał na forum... Ludzie z forum dali innym na IRCu... Ten z IRCa dał kolesiowi na GG... I tak cały internet się dowiedział. Trudne? ;)
Gdybyśmy mieszkali w anglii powiedział bym "egzakli::D:D, tak właśmnie było Gonzo

ciemne dropsy
20-09-2004, 22:01
No to pozwolicie ze wam wytlumacze:D Ja bylem wspolautorem tego i nikt sie o tym mial nie dowiedziec oprocz odwidzajacych strone www.lecia.neostrada.pl o jednej z klas Technikum w Zgorzelcu:) (Czyli po prostu uczniow tej klasy:P) i Chodzi tu o Pana XXXXXX ktorego osobiscie znam:P No i jakis smierdziuch bywalec tamtej strony to rozprowadzil:P
A jezeli powiecie zaraz: eee bujasz napewno tego nie robiles to moge nawet wyslac na mail wersje beta tego flasha:P

joey
20-09-2004, 22:30
http://www.mmj.pl/~cichy/motylek.swf

he he! to jest też dobre

Dan the Automator
21-09-2004, 16:56
Jest już przyklejony temat na tego typu rzecz ;-)