zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Filthy Vampire pobija Yoozka! Ankrahmun boat blocked

FilthyVampire
23-02-2007, 22:20
OWN3D!!!!!!
:cup:
najlepszy trap na celeście :) ba w całej tibi pobiłem Yoozka :) sami pooglądajcie neima jak mała rozrywka ^^ Miłego filmu :)

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/19358

czekam na comenty

Film by film by Adrinel Aaron (thats my nasty boy ;] )

Theand
23-02-2007, 22:33
21:25 Yoozek [145]: i poco mi to mowisz
21:26 Yoozek [145]: ty ejstes jaksi przyjebany acc buyer?
21:26 Yoozek [145]: lal
Yoozio się zbulwersował ; )
Fajny trap ;p
Jakbyście zrobili to samo na Darashi w tym samym czasie ; ) niezła masa by była ;p

Mroku
23-02-2007, 22:35
huh juz myslalem ,ze zaden hajlevel nie pisze "niepoprawnie"...Yoozek mym idolem normalnie ;d
21:30 Yoozek [145]: co?
21:30 Yoozek [145]: i poco mi to mowisz
21:30 Yoozek [145]: ty ejstes jaksi przyjebany acc buyer?
21:30 Yoozek [145]: lal
to jest 1. 100+ ,ktory tak pisze ...no...Yoozek 4 evah ;x

Thebill
23-02-2007, 22:36
Fakt bijesz Yoozka na głowe:baby:

Dregar
23-02-2007, 22:37
yoozka czy jak mu tam to ty napewno nie pobiles ale trap perfekcyjny

WielkiSorc
23-02-2007, 22:46
Nie wystarczyłoby zrobić np. ghoula piętro wyżej? Zniszczyłby on parcele i skeletony rozeszły by się. Troche pomyśleć wystarczy :P

@Down
Po to żeby udowodnić Ci, że twój trap nie był perfekcyjny.

FilthyVampire
23-02-2007, 22:52
WIem wiem ownuje juz to mam napisane w notkach ;o

Sola
23-02-2007, 23:26
Żall hahhahaaha ale tez mi trap,i co wam z tego było ? ;p ubiliście yoozka :D? Hail Ostr team:cup:

Vasth
24-02-2007, 00:23
Ty w ogole widziales przynajmniej jedna akcje Yoozka? Zdaje mi sie ze nie jezeli taki trap na statku to jakas rewelacja 4 u. A Ci trapnieci na statku mogli przeciez uzyc slow: Please bring me to ...?

abySS
24-02-2007, 02:58
Zeby cie Yoozek za nazwe tematu wiesz... xD Yoozku czekamy na nowy film z serio non-pvp pk :P

Kora
24-02-2007, 09:04
Żałosny jesteś i tyle... Taki zajebisty trap ,że żal. No naprawde trudno iść na darashie lub postawić ghoula. ŻAL MI CIĘ!! A ten trap też jest żałosny. Jeśli wogóle można to nazwać trapem bo nikogo nie trapleś.

FilthyVampire
24-02-2007, 11:14
Nooby się wku****cie szczegulnie kora bo dal mi posta na forum tibi.com ;o ale ghula się nie da kotku postawić :) kolejny przejaw twojej małej wiedzy :)

Ancient-Necro
24-02-2007, 11:22
Żal, sobie najwyżej kłopotów przez to narobisz, ale wądpie ;d
Twierdzisz, że pokonałeś Yoozk'a w trap'ie, widzisz może różnice w waszych trapach ? ;d
W Twoim trapie nie jest głównym celem zabicie kogoś, ale w*****anie ludzi a u Yoozk'a zawsze chodzi o ubicie kogoś, więc tutaj różnica kategorii jest między Twoim a Yoozk'a trap'em...
Jak źle myśle niech mnie ktoś obeznany poprawi xp

Pozdro Kora :)

Sola
24-02-2007, 12:08
@Vasth

Jeżeli o mnie chodzi to ta ,widziałem i wg mnie ten trap sie kryje przy tym na poi :P (jednym i drogim)

Dwik
24-02-2007, 12:27
Ty w ogole widziales przynajmniej jedna akcje Yoozka? Zdaje mi sie ze nie jezeli taki trap na statku to jakas rewelacja 4 u. A Ci trapnieci na statku mogli przeciez uzyc slow: Please bring me to ...?
Trapnieci na statku to rownie wielki nooby jak i osoby ktore padly poprzez interwencje Yoozka - nie widac roznicy.

Monouth
24-02-2007, 12:49
Żal, sobie najwyżej kłopotów przez to narobisz, ale wądpie ;d
Twierdzisz, że pokonałeś Yoozk'a w trap'ie, widzisz może różnice w waszych trapach ? ;d
W Twoim trapie nie jest głównym celem zabicie kogoś, ale w*****anie ludzi a u Yoozk'a zawsze chodzi o ubicie kogoś, więc tutaj różnica kategorii jest między Twoim a Yoozk'a trap'em...
Jak źle myśle niech mnie ktoś obeznany poprawi xp

Pozdro Kora :)

Jedna madra wypowiedz :>
Fifthy VampirQQQQu dlamnie mozesz nawet pobic matke krzeslem :P wisi mi to rob se trapy z orshabali <respect 4 u> huAHUUAHAUha :D::D:d ssij'A

Milten Magician
24-02-2007, 13:15
Żałosne... nie wiem na jaka cholerę robić coś takiego i narażać się na bana/black liste.

FilthyVampire
24-02-2007, 13:50
Tibia jest po to by grac ban jest po to by zrobić sobie przerwę w tibi na tydzień lub miesiąc...

Trapa zrobiłem bo się wku****em już 2 ded w ciągu 2 dni....

A co do Yoozka to dla mnie jest on jakimś dzieckiem- maniakiem które wrosło w krzesło...

abySS
24-02-2007, 14:53
A bez bana nie da rady przerwy zrobic :D ?

Artoniq997
24-02-2007, 14:59
Tibia jest po to by grac ban jest po to by zrobić sobie przerwę w tibi na tydzień lub miesiąc...

Trapa zrobiłem bo się wku****em już 2 ded w ciągu 2 dni....

A co do Yoozka to dla mnie jest on jakimś dzieckiem- maniakiem które wrosło w krzesło...

Ban nie jest tylko na 7 lub 30dni do twojej informacji. A jesli chodzi o tego twojego trapa to zaszalales czlowieku gratz dla ciebie nie ma co.. żat.pl
a powodem byly 2 dedy... Jesli padniesz jutro to co zrobisz? Matke krzeslem oblozysz?
Tez nie lubie tego Yoozka czy jak mu tam ale po co tak o nim piszesz odrazu.
Allegro ROX!!

hide
24-02-2007, 15:05
Porażające możliwości umysłowe mieszkanców Ankra~ -.-
[I ci którzy to zrobili, i ci którzy tego nie rozwalili w 4 sec [tyle sie stawia 2 ghule]]

FilthyVampire
24-02-2007, 16:01
ZAblokowałem2 raz statek nie da się stawić ghula :) ktoś postawił ghula ale nic z tego nie bylo :).

Btw przypomnijcie to tych ludziach których okradliście lub zdedaliście... Ja zablokowałem statek na 1 godzinę a ty kogoś okradliście co jest gorsze??? NOOBY...

Ancient-Necro
24-02-2007, 17:49
No wyżyj sie vampirku xD
W sumie nie wiem, na blokowaniu ludzi lepiej wychodzisz, jest zysk nie podpadasz o ile wybierasz ofiarę i znasz jej możliwości. ;)
Takie blokowanie i wkurzanie ludzi, żałosny wyczyn noob'ków xD
Co z tego masz ? ;> kłopoty, co jak jakiś 150+ się śpieszy, bo robi lub pomaga w Hota xD

mam na dzieje, że nie nawaliłem i da sie coś z tego wyczytać ;d

abySS
24-02-2007, 18:02
ZAblokowałem2 raz statek nie da się stawić ghula :) ktoś postawił ghula ale nic z tego nie bylo :).

Btw przypomnijcie to tych ludziach których okradliście lub zdedaliście... Ja zablokowałem statek na 1 godzinę a ty kogoś okradliście co jest gorsze??? NOOBY...

Bardzo fajne slowo :)

FilthyVampire
24-02-2007, 20:14
Tak myślałem większość z was to N()()BY!!

Nie da się uczciwe kasy zarabiać? Dzieci...

Szafa
24-02-2007, 22:57
A takie pytanie z ciekawosci. Desintegrate rune nie dziala ?

Legion ferri
24-02-2007, 23:49
jak dla mnie zal, na non-pvp to noobostwo ale z drugiej strony gz pomysłu22:46 Yoozek [145]: ty ejstes jaksi przyjebany acc buyer?

Wielkie gz dla tego co kręcił xD Nice eq!

Gesior
25-02-2007, 00:52

Do kogo to jest i co to ma do tematu? Ja nikogo nie okradlem, bo nie musze krasc, zeby kase miec..
Nic ghoule nie zdzialaja? To jak oni je postawia to co on? Nie chodza?
Jakby 2 osoby postawily 4 Ghoule i potem 1 z tych osob by sie wylogowala to 2 pozostalem ghoule powinny przejsc w blizsze miejsce. Moze na celescie to wszyscy tacy ulomni, ze nikt nawet nie sprobowal.. (mistrzowie postowania..) Tam nie ma GM?

Jesli chodzi o to co jest gorsze to blokowanie przejscia jest gorsze wedlug mnie niz okradanie kogos..
-jesli kogos okradles to najczesciej to byl noob (1 noob mniej to lepiej) [nie mowie o hackowaniu]
-jesli kogos okradles to masz z tego kase, a z blokowania przejscia nic nie masz.. tylko inni traca..
@tworca trapa..
Kolejny EMO dzieciak ktory chce sie wyżywac(wypłakać) w Tibii... nie zrobi tego w zadnej grze FPP, bo na serio nie potrafi w nic grac i tam gdzie kazdy ma rowne szanse on przegrywa..

Fazaa
25-02-2007, 13:55
Patrząc na nazwę tematu spodziewałem się jakiegoś zachwycającego trapa w którym zabiłeś pełno ludu, a ty się jarasz tym że zablokowałeś statek....
Naprawdę nie wiem jak można być tak głupim i porównywać twój trap w którym osiągnąłeś zablokowanie statku w jednym mieście do trapów Yoozka w których on zabija ludzi.. i jeszcze uważasz się za lepszego.. Gz dla ciebie..

Kazik2
25-02-2007, 14:02
Hahaha trap wymiata :D:D yoozek ! :D rlz :D :D :D

Vacek
25-02-2007, 14:31
Tym co robisz nawet nie umywasz się do Yoozka. On przynajmniej coś z tego miał, a ty tylko denerwowałeś innych. Myślisz, że to zabawne? Poza tym, każdy kto chciał płynąć do\z ankh mógł popłynąć do\przez darashii\darashię :)

FilthyVampire
11-03-2007, 14:27
Kolejny EMO dzieciak który chce sie wyzywać(wypłakać) w Tibii... nie zrobi tego w żadnej grze FPP, bo na serio nie potrafi w nic grac i tam gdzie każdy ma równe szanse on przegrywa..

Hmmm.... 100 honor w America's Army nic nie znaczy?? -.-

PS: dla niegrających w AA, maksymalny honor to 100. Wbija się tyle samo czasu co na tibii. :)

A mi nie chodziło oto żeby w*****ać ludzi tylko się pobawić a przy okazji w*****łem, kilku ludzi, a co najważniejsze moich wrogów :) A poza tym to było for fun sztywniaki -.-.

Spectro
11-03-2007, 17:42
Hmmm.... 100 honor w America's Army nic nie znaczy?? -.-

PS: dla niegrających w AA, maksymalny honor to 100. Wbija się tyle samo czasu co na tibii. :)

A mi nie chodziło oto żeby w*****ać ludzi tylko się pobawić a przy okazji w*****łem, kilku ludzi, a co najważniejsze moich wrogów :) A poza tym to było for fun sztywniaki -.-.

nie słuchajcie tego idiotybo 100 honor to on wbil dzieki mnie bo mu zrobilem honor hacka. wbijasz 100 honor w 8 minut.

Monouth
11-03-2007, 20:27
Smieszysz mnie Fif~ Vamp~ ale z samej foty co umiesciles w Fotki z rl na www.Celesta.pl widac odrazu ze czegos Ci brakuje :) porazka :)

a tu jesli komus sie niechce szukac i moze szybko porownac percepcje mentalnosci tego osobnika z kwestia zdjecia :)
http://celesta.pl/forum/viewtopic.php?t=118&start=30