Pokaż pełną wersje : Dlaczego knight nie może robic hociarz FB !!!!!!!!!!
tomusiek
24-10-2003, 14:10
Zato kazda inna profesja ma jakiś czar :/
?(
Dlaczego Nauczyciel nie lapie przetepcow. Otoz dlatego iz kazda postac ma okreslone umiejetnosci.
Rycerz niegdy nie bedzie magiem.
Byłoby bez sensu jeśli knight robiłby sd lub uh. Wyobraź sobie knighta który szczela z łuku wali z sd i robi sobie uh.
Oryginalnie dodany przez Jaro
Byłoby bez sensu jeśli knight robiłby sd lub uh. Wyobraź sobie knighta który szczela z łuku wali z sd i robi sobie uh.
Moze i racja ale dlaczego paladyn w takim razie ma tyle czarow? Nie dosc ze moze adura vita uzywac to jeszcze se runki robi ;( A shielding ma taki sam jak knight.
ODEBRAC PALADYNOM ADURE VITE!!! :D
a dlaczego pall musi ciagle dbac o kurczace sie zapasy strzal i bolto, dlaczego ma najgorszy ze wszystkich klas podzial punktow na life i mana [nie ma ani duzo lifa ani many], dlaczego w porownaniu do innych klas life i mana regeneruja mu sie stosunkowo wolno
dlatego pall ma jakies tam podstawowe czary
Adam z Danubii
24-10-2003, 16:53
Wlasnie, ja jestem palkiem 8)
I wcale z tymi czarami nie jest tak super. Ma ich malo:
przyzywanie amunicje,hmm,lmm,fb i uzdrawianie
Jak zaczynalem to myslalem ze to duzo a to malo.
Ale kight powinien miec chociaz lmm.
Tomek Wyjadacz
24-10-2003, 17:07
LMM wystarczy :)
Yogi: wybacz, że brutalnie sprostuję, ale co jak co, paladynowi wcale nie odnawia się wolniej. Na 24 sekundy rycerzowi odnawia się 4hp/2mp, palkowi 3hp/3mp, a druidowi i sorcerowi 2hp/4mp. Wychodzi dość sprawiedliwie. I prawdą jest, że palek nie ma ani zabójczo dużo życia, ani magii i że czary ma takie średnie (chociaż exura vita jest całkiem użyteczna), no ale każda rasa to plusy i minusy. Ja tam lubię palków :) A co do Marcina: shielding palkowi wcale nie idze tak samo jak rycerzowi. Idzie szybko, ale zdecydowanie wolniej niż rycerzowi.
Oryginalnie dodany przez Tomek Wyjadacz
LMM wystarczy :)
Taa też uważam, że LMM będzie dobry dla knighta, zrobi sobie bp i obroni przed GS'em... taki czar jest na tyle kiepski, że kupić go można kiedy idziesz na imprezę i nie chcesz za bardzo uszkodzić kolegi.
Najlepszy sposób to do runek zrobić sobie druida (uh).
Oryginalnie dodany przez Marcin?
Moze i racja ale dlaczego paladyn w takim razie ma tyle czarow? Nie dosc ze moze adura vita uzywac to jeszcze se runki robi ;( A shielding ma taki sam jak knight.
ODEBRAC PALADYNOM ADURE VITE!!! :D
Człowieq weź mnie nie załamuj. Od kiedy palki mają adure vite i robią uhy? Shielding rośnie dużo wolniej niz knightom.
@tomusiek
Reklamacje do CIP-ów.
Właśnie rycerze mają tylko takie czary "ułatwiające życie" czyli światło, lekkie uleczenie, antidotum, magiczna lina itp. A co do walki to bierze się FS'a, dwarven shield, P-legsy, steel helmet, brass armor (to tylko przykład) i kto ci podskoczy :D :D A jak bardzo się uprzesz to qpujesz BP of HMM/Fire Field i walisz! :]
Oryginalnie dodany przez Owoc
Właśnie rycerze mają tylko takie czary "ułatwiające życie" czyli światło, lekkie uleczenie, antidotum, magiczna lina itp. A co do walki to bierze się FS'a, dwarven shield, P-legsy, steel helmet, brass armor (to tylko przykład) i kto ci podskoczy :D :D A jak bardzo się uprzesz to qpujesz BP of HMM/Fire Field i walisz! :]
kto? patrząc na to że nie masz uh-ów to byle palek 15 lvl cię zjedzie z bełtów, byle sorc/druid runami ...
LoL, wy tu pierniczycie o narzekaniu na czary palka i knighta a pomyślcie o biednych sorca i druidac, ktoym skille idą jeden an tydzień D; sam po 1,5 tygodnia grania na mainie mam 16/18, i t jest sprawiedliwość sorci i druidzi mają dużo czarów ceną skili i HP, a knighty i palki mało czarów ale za to szybciutko skille im rosną, ale wg mnie Pallek ma za dużo czarów :D
Oni są rycerzami i walcza bez uzycia czaryw bo in wolno
rosnie mana z lvl ale moga kupić. :D
Przecierz knight moze se kupic bp, a dla niego to i tak dobrze bo palek musi sie niezle napocic zeby tego bp zrobic. A na dodatek knight ma za malo many!!! A z loota z potworow ktore zabija mozna sie utrzymac a ile jezcze z togo zostanie!!!
Moim zdaniem podział klas jest idealnie zrobiony. Żadna z postaci nie odbiega od normy i dlatego ta gra jest ciekawa. (przecież samowystarczalny knight-coś starsznego)polega ona nie tylko na konkurencji pomiędzy innymi, ale także na współpracy...
Palek ma jakieś tam czary, a to dlatego żeby nie wyglądało to tak:
- 8 mlvl i tylko może zrobić np. create arrow, poza tym palek jako na odległość ma gorszy def niż knight z mieczem/itd i tarczą, dlatego palek potrzebuje Exure vite bardziej niż knight.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.