zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Elfy + summon ??

Bulbek
24-02-2007, 15:42
Mam taki problem. Mam sorca 27 lvl i expie na elf fortress na poziomach ze scoutami. Chailbym zabic arcanianisty poinewaz maja ciekawy loot. Mysle czy Monk + Orc Berserker zadza rade arcanowi ? i czy to sie oplaci. jesli cos wiecie piszcie

P.S
Czymonk blokuje resp ?

Skowron
24-02-2007, 15:50
Jak cos to juz lepiej 2 monki bo same sie lecza

I mysle ze nawet elf ar~ nawet szybko od nich padnie

d4rqu
24-02-2007, 17:00
Powiem jedno: sorc z tym swoim wandzikiem nie ma prawa wejść na elf forest, ani na inne expowiska knighta. Macie najwięcej expowisk i jeszcze się wjebujecie na małą ilość expowisk knighta? Jakim prawem?

Flisik
24-02-2007, 17:12
Niektórym od wandów i summonów kompletnie odjebało. Akurat ci się to będzie opylało. Lepiej idź się wjeb komuś na guardy, albo DC, będziesz mieć więcej kasy.

Gholit
24-02-2007, 17:36
Powiem jedno: sorc z tym swoim wandzikiem nie ma prawa wejść na elf forest, ani na inne expowiska knighta. Macie najwięcej expowisk i jeszcze się wjebujecie na małą ilość expowisk knighta? Jakim prawem?

Zapewne takim prawem, że każdy ma dostęp do całej mapy Tibii i nie możesz mu zabronić iść gdzie chce.

Gracz Tibijski
24-02-2007, 17:47
@up To bylo pytanie retoryczne.

seksowna_druidka
24-02-2007, 21:33
To monk wogole ustoi na elf fortress?8o

Ghand
24-02-2007, 21:42

Own3d

@topic
jak ktoś powiedział - monki
Z reguły najczęstszym wyborem są monki ze względu na samoleczenie
~Ghand

Bulbek
24-02-2007, 21:43
1. @d4rqu
Nie ma czegos takiego ze sorcek nie moze wejsc na ef bo to expowisko dla knighta pozatym skad wiesz ze sie "wjebuje" na respa. Moze ide tam jak jest wolne co ?
2. @ Flisik
Czemu mialbym sie komus "wjebac" , pozatym moze mi nie zalezy na kasie. zadalem pytanie a w twoim poscie ( jakk i wielu innych) nie ma na nie odp....

3. @ seksowna_druidka
Mi monk z luzem stoi na ef i ladnie expa przynosi...

@ down
zostawia : WoCE Holly Orchid ...

Vlad Dracula
24-02-2007, 21:55
Gdzie Ci Elf Arc dobry loot zostawia? Lepiej idź do kopalni,a jeśli tak Ci zależy na tym OF to bierzesz 2 monki bo zerk szybko(bardzo?) padnie...

Flisik
25-02-2007, 17:30
2. @ Flisik
Czemu mialbym sie komus "wjebac" , pozatym moze mi nie zalezy na kasie. zadalem pytanie a w twoim poscie ( jakk i wielu innych) nie ma na nie odp....
3. @ seksowna_druidka
Mi monk z luzem stoi na ef i ladnie expa przynosi...
@ down
zostawia : WoCE Holly Orchid ...

1. Skoro Ci nie zależy na kasie, to po co mówisz o loocie -.-, zresztą i tak siedząc drutem/sorcem dużo ich sobie pozabijasz.
2. Taaa, strasznie dużo expa, jak na wivkach czy poj. dragach.
3. I ciekawe kiedy Ci to woce i holly orchidy wyleca...
4. Po co się pytasz, jak znasz odp., a jeśli nie to chyba coś nie tak z glowa. Monka i zerka nie ma co laczyc.
5. A co do PS http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja2.swf [Uwaga, klikasz na wlasna odpowiedzialnosc]