Pokaż pełną wersje : Czaszki ? A po co to komu...??
Tak jak w temacie=] Do czego służączaszki, które wypadają z Amazon-ów (albo Valkirii:p ) ?
Dodają klimatu. Można użyć jako ozdoby albo przerobić na fajne mroczne świeczki :)
Duch Niespokojny
24-02-2007, 17:46
Czaszka (łac. cranium) - struktura kostna lub chrzęstna, która służy jako szkielet głowy. Stanowi naturalną osłonę mózgu i innych narządów znajdujących się w głowie. Wzrost czaszki trwa nie tylko podczas życia płodowego, ale także przez kilka następnych lat. Możliwości wzrostu szybko jednak maleją, szczególnie po skostnieniu łącznotkankowych ciemiączek. Powierzchnia wewnętrzna podstawy czaszki (basis cranii interna) dzieli się na trzy doły: - przedni - środkowy - tylny
U człowieka i naczelnych czaszka składa się z:
* mózgoczaszki (łac. neurocranium)
* twarzoczaszki (trzewioczaszki) (łac. viscerocranium)
Źródło: Wikipedia (http://pl.wikipedia.org/wiki/Czaszka)
UP@: owned :D
Do tego wlasnie slusza czaski, kolega wyzej ma calkowita racje :P
Jak się zamienia czaszki na świeczki?
@2up
Nie kolega tylko Wikipedia. On to wszystko skopiował i wkleił. :)
Jak się zamienia czaszki na świeczki?
Czaszke naswieczke to pewnietrudno bedzie.. swieczki jak juz to pewnie z tluszczu by zrobil.. hm..
Aaaaa, chodzi ci o swieczniki? No to mow.. 'use skull on candlestick'.
Pan Goner
24-02-2007, 18:28
Czaszka (łac. cranium) - struktura kostna lub chrzęstna, która służy jako szkielet głowy. Stanowi naturalną osłonę mózgu i innych narządów znajdujących się w głowie. Wzrost czaszki trwa nie tylko podczas życia płodowego, ale także przez kilka następnych lat. Możliwości wzrostu szybko jednak maleją, szczególnie po skostnieniu łącznotkankowych ciemiączek. Powierzchnia wewnętrzna podstawy czaszki (basis cranii interna) dzieli się na trzy doły: - przedni - środkowy - tylny
U człowieka i naczelnych czaszka składa się z:
* mózgoczaszki (łac. neurocranium)
* twarzoczaszki (trzewioczaszki) (łac. viscerocranium)
Źródło: Wikipedia (http://pl.wikipedia.org/wiki/Czaszka)
PWN3D! xD :D
maja jeszcze zastosowanie w questach np paradox tower^^
Czaszki czy Chashki, jak kto woli są oldscoolowe, Pamietam Typka Co postawil Obok siebie czaszke i Pisal ze ma Skulla i zeby go nie Bili :D :cup:
Czaszki czy Chashki, jak kto woli są oldscoolowe, Pamietam Typka Co postawil Obok siebie czaszke i Pisal ze ma Skulla i zeby go nie Bili :D :cup:
A co to jest?
A co to jest?
Kolejny wytwor wyobrazni mlodych dzieci neostrady. Chyba o to chodzi? ;>
@topic
Pewne czaszki mozna tez chyba sprzedac, jak mi sie zdaje.
potrzebne są do Paradox Tower Questu ;)
Piotrek Marycha
04-03-2007, 23:30
Czaszki ? A po co to komu...??
Kolejny debilny temat? po co to komu?
Kolejny wytwor wyobrazni mlodych dzieci neostrady. Chyba o to chodzi? ;>
@topic
Pewne czaszki mozna tez chyba sprzedac, jak mi sie zdaje.
wez najlepiej siebie sprzedaj albo przestan tworzyc nowych teori bo zara 100noobow bedzie pytac "a gdzie moge sprzedac czaszki bp mam juz 32 plxxx halp"
rookstayerka
05-03-2007, 22:39
Można dać na ozdobe do domku. A tak to są bezurzyteczne :baby:
stanlej1
06-03-2007, 09:42
Le ha ha ha tera powiedz mi jakom zecom mam to zakladac na gloweX( X( :] :]
Czaszka . Stanowi naturalną osłonę mózgu i innych narządów znajdujących się w głowie.
Ta definicja nie pasuje na to forum, wiki klamie.
Grabadia
07-03-2007, 21:34
Skulle są potrzebne do wytwarzania "Skull Candle" oraz do wejścia do Paradox Tower, tylko po to, no chyba, że ktoś chce mieć to w domq (osobiście polecam bardziej Skull of Ratha) ;]
wez najlepiej siebie sprzedaj albo przestan tworzyc nowych teori bo zara 100noobow bedzie pytac "a gdzie moge sprzedac czaszki bp mam juz 32 plxxx halp"
Mozesz mnie nie obrazac? Poza tym, nie tworze nowych teorii, bo to co mowie, jest prawda. A co do tych, ktorzy chca sie dowiedziec, gdzie mozna sprzedac niektore czaszki - magiczna opcja szukaj.
I jeszcze - czaszki w domq naprawde ladnie wygladaja.
Jalokowy_
11-03-2007, 16:14
Można dać na ozdobe do domku. A tak to są bezurzyteczne :baby:
Poprawa: bezużyteczne
A jak ci powiem że nie są bezużyteczne to się obrazisz? Ponieważ służą one do dostania się do Paradox Tower. Służą również do wytworzenia skull candle, czy jakoś tak ^^
Malkowicz
11-03-2007, 17:16
czaszka jest po to abyś poprawnie funkcjonował a nie mózg ci pływał po całej głowie 8o a tak serio to jak skull of ratha to żeby sprzeda ć a i jeszcze jak mówili wcześniej do paradoxa ale czy to nie podchodzi pod QS?
Capality
11-03-2007, 17:24
Ej a gdzie moge sprzedac czaszki, bo mam juz 32 plxxx halp ^^
Topic:
Żeby dodać klimat tej grze
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.