Pokaż pełną wersje : Challange - Exeta Res
Witam.
Jestem knightem, lecz nie mam premium. Ciekawi mnie jedna rzecz: czy za pomoca czaru challange mozna skilować? A dokładniej chodzi mi o to czy jak dwa slimy bija jednego goscia a pozostałe dwa biegaja sobie po ekranie to czy za pomocą tego czaru one zaatakuja mnie i bede mógł skilować???
Nie mam PACC więc nie dokładnie wiem jak działa ten czar.
Za "wszystkie" odpowiedzi z góry dzięki.
Vlad Dracula
24-02-2007, 21:07
Nie dokładnie wiem o co Ci chodzi,ale jeśli nie masz premium to nie możesz mieć tego czaru.Potwory które chcesz aby biły Ciebie muszą stać 1sqm od punktu Twojego położenia.
Chodzi mi o to, że: jest taka sytuacja ze gość skiluje na slimach, czyli leją go TYLKO dwa slimy, a matka klonuje 3 slimy czyli razem są 4 slimy. 2 leją skilującego, a dwa pozostałe biegają sobie po ekranie. I chodzi mi o to czy za pomocą tego czaru można skilować w dwie osoby na jednej matce???
Chodzi mi o to, że: jest taka sytuacja ze gość skiluje na slimach, czyli leją go TYLKO dwa slimy, a matka klonuje 3 slimy czyli razem są 4 slimy. 2 leją skilującego, a dwa pozostałe biegają sobie po ekranie. I chodzi mi o to czy za pomocą tego czaru można skilować w dwie osoby na jednej matce???
Ze slimem jest taka specyficzna sytuacja, że gdy biją Cie np. 2 klony i jesteś jakoś odgrodzony (miejsce że max 2 potworki mogą Cie bić) to dzieje się tak że 1 klon odsuwa się i podchodzi matka. Więc osobę skullującą bije zawsze matka i klon a pozostałe klony latają sobie i czekają w "kolejce". Exeta zadziała wtedy i tylko wtedy, gdy uzyjesz jej na matce a klony to sobie możesz......
1 osoba=1 matka
Nie będę robił nowego tematu bo i tak chodzi mi o Challenge.
Gdzie muszę się udać żeby kupić ten czar? Z góry dzięki za odpowiedź
@down
chyba nie :P
Od wątku do wątku i już wiem gdzie kupić
Edron, gildia dla knightow. Takie duzy kompleks magiczny hehe
Duch Niespokojny
28-02-2007, 23:25
Ciekawi mnie jedna rzecz: czy za pomoca czaru challange mozna skilować? A dokładniej chodzi mi o to czy jak dwa slimy bija jednego goscia a pozostałe dwa biegaja sobie po ekranie to czy za pomocą tego czaru one zaatakuja mnie i bede mógł skilować???
Nie mam PACC więc nie dokładnie wiem jak działa ten czar.
Jeżeli jakiś potwór przywołuje inne (dotyczy to także "sklonowanych" slimów), to atakują one zawsze tę samą postać, co on; a więc przy pomocy czaru challenge mógłbyś jedynie "ukraść" slimy drugiemu rycerzowi. Nie da się zrobić tak, żeby część atakowała ciebie, część jego.
Nie będę robił nowego tematu bo i tak chodzi mi o Challenge.
Gdzie muszę się udać żeby kupić ten czar? Z góry dzięki za odpowiedź
Na wyspie Eremo.
Na Edronie nie ma gildii knightów, a czary wymagające promocji sprzedaje Eremo.
Patysiak
01-03-2007, 08:49
A co do samego działania, czasem potwory są tak upierdliwe, że i trzeba rzucac po 6 i więcej exet by się przerzucił (niezły amagad wtedy :P).
Carkerek
01-03-2007, 16:32
Nie, nie masz racji.
Edron ~> Cormaya ~> Eremo.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.