zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 195->196 ED & 176 EK - Demon hell.

Orl
25-02-2007, 13:10
Witam, mam dla was film z polowania.
Lacznie wystrzelalismy jakies 125 bp SD.
Jeden ciagly film bylby za dlugi, a wiec zrobilem go w czesciach.
Loot sprawdzany przez blokera jak i przeze mnie, a wiec widac co wyciagamy.
Jest co ogladac, a wiec polecam.

Cz. 1,
www.orl*********/Filmory/OrzelPodore1.rec

Cz. 2,
www.orl*********/Filmory/OrzelPodore2.rec

Cz. 3,
www.orl*********/Filmory/OrzelPodore3.rec

Cz. 4,
www.orl*********/Filmory/OrzelPodore4.rec

Cz. 5,
www.orl*********/Filmory/OrzelPodore5.rec

Cz. 6 i ostania,
www.orl*********/Filmory/OrzelPodore6.rec

Kazda z czesci ma okolo 60-70 minut.
Jezeli chcecie komentowac to komentujcie Tutaj na forum, a NIE w Grze.
Milego ogladania.

Loot to jakies: ~8x fa, ~7x gs, 3x demonka, 4x mms, glegi, eplate.

:baby: Orl :baby:

Lenrock
25-02-2007, 13:16
mi sie nie chce ogladac, ale moglbys powiedziec jaki loot ;p napisany na bialo ofc ;p

edit; to raczej sie wam zwrocilo ;P

Simas-ek
25-02-2007, 15:15
:cup: :cup:
lol nice nice dawaj wiecej takich filmików ;D to było piękne 8o

Fintex
25-02-2007, 20:03
Film trochę nudnawy...(ściągnołem 2 części) ale loot ładny no i exp też prawie 2 mln wskoczyło o_0

Gratz~ =]

Magson
26-02-2007, 08:52
Congratulations =)

mEEEh
26-02-2007, 15:38
A ja poprosze to wszystko spakowane, jako, że jestem trochę leniwy ^^

Woreq
26-02-2007, 15:40
Ładnie zrobiony filmik :) Obejrzałem tylko 1 i 6 cześć bo wiecej mi sie nie chciało :P

Polecam , ładny hunt i całkiem niezły loot :)

Rywin_Capy
26-02-2007, 16:22
spoko filmasy dlugie troszke ale idzie ogladac :) ile dustow sciagneliscie bo nie bylo pokazane :/ gz loota . spadl chociaz 1 demon horn bo jakos niezauwazylem xd

Kokio
26-02-2007, 19:46
A ja poprosze to wszystko spakowane, jako, że jestem trochę leniwy ^^

Prosze bardzo... <KLIK> (http://www.**************/file/3jd2vl)
Plik czysty jak ktos nie wiezy niech se przeskanuje.
BTW. Lenistwo to grzech ;p
@UP
36 dustow, hornów 0 ;p
@Orl
Hmm ladnie ladnie :D . Zrob filmik z 199 na 200 jak mozesz heh. Najs loocik. Pozdro
AAA wlasnie. Co ci sie w noge stalo? hehe

mEEEh
26-02-2007, 20:39
@up
canner results
Scan taken on 26 Feb 2007 18:24:38 (GMT)
AntiVir
Found nothing
ArcaVir
Found nothing
Avast
Found nothing
AVG Antivirus
Found nothing
BitDefender
Found nothing
ClamAV
Found nothing
Dr.Web
Found nothing
F-Prot Antivirus
Found nothing
F-Secure Anti-Virus
Found nothing
Fortinet
Found nothing
Kaspersky Anti-Virus
Found nothing
NOD32
Found nothing
Norman Virus Control
Found nothing
VirusBuster
Found nothing
VBA32
Found nothing

dzięki ; P

Myszoon
27-02-2007, 08:35
Polecam 4 cześć z powodu loota ^^

I gz lvl :p

GooDaaL
27-02-2007, 13:03
Film rzeczywiście długi i całego nie chciało mi się oglądać, ale tyle ile zdołałem obejżeć podobało mi się :p polecam

Qrakk
27-02-2007, 15:26
Kolejny film budzący emocje i trzymający w napięciu O,o
wow !
Nie sądze żeby Orzel z rl tibi (a nie ten z forum) wstawił tu takie filmy.
Bo jak sądze chyba był już dużo razy na demonach więc ni z gruszki ni z pietruszki dał filmy z demon hunt na forum - jakby był na takim huncie pierwszy raz ; o . Żałosne. Widać , że ktoś się
za niego podaje -,- znalazł filmy w necie i już jest Orzel H@H@H@

p.s jeżeli się mylę (bo nie powiedziałem, że jestem pewien, że to jakiś nab) to znaczy że orzel potrzebuje uwagi, komplementów i ciepła którego nie otrzymał. : )

gavreonien
27-02-2007, 15:33
wow !
Bo jak sądze chyba był już dużo razy na demonach więc ni z gruszki ni z pietruszki dał filmy z demon hunt na forum - jakby był na takim huncie pierwszy raz ; o . Żałosne. Widać , że ktoś się

p.s jeżeli się mylę (bo nie powiedziałem, że jestem pewien, że to jakiś nab) to znaczy że orzel potrzebuje uwagi, komplementów i ciepła którego nie otrzymał. : )

Ty stary, to ironia? I ma jeszcze passy do jego konta na forum?

Co do filmów fajne :) niezły loot w 4 :)

Kokio
27-02-2007, 16:41
wow !

Aff.. A zobacz sobie wcześniejsze tematy w dziale filmy jakie zakładał.. Kilka razy demon hell jest wiec sie nie udzielaj jak nie wiesz..
A to ze ma 196 lvl nie znaczy ze czesto chodzi na demki, rownie dobrze moze sobie na wrl expic a filmy dawac z huntow z demon hell np... Dlatego dał filmik.

starysiad
27-02-2007, 21:28
no filmik calkiem calkiem

a tak btw. do czego sluzy ten demon horn i jaka ma wartosc?
jakos nie znalazlem zeby mial do jakiegos adona zastosowanie?

Lotress
27-02-2007, 21:40
Bo nie ma (narazie)

RieL
27-02-2007, 23:41
MDW ma ponad 200 w chacie ;)

Topic : ladne filmy ..

Orl
28-02-2007, 09:36
@Qrakk: Mylisz sie, Orzel w grze i Orl na forum to ta sama osoba - ja.
Filmow nie dawalem przez dlugi okres czasu poniewaz(nie wiem czemu)Cam wywalalo mi klinet gry, i nie zabardzo chcialem w takich warunkach cokolwiek robic. Powinienes zobaczyc status z forum pod nickiem: "Defenders of Ulthuan" oraz Gildie, wiedzialbys, ze sie zgadza z gra:>

Qrakk
28-02-2007, 15:19
@up
Przeczytajcie głupie dzieci co dopisalem na ps -,-
czy ja powiedzialem ze napewno ?
Nie sądze -,- A tam jakis koles z Guardi podaj mi swoj name to załatwie ci odwiedziny w temple Oks ?

@Orl
Hmmm... Może się źle wysłowiłem. Chodziło mi o to, że Demon Huntów jest XXXXXXXXXXXXX na tym forum -,- to jest nudne a ty dołączyłeś do grona ten kolejny film. ; ( zal

Raditz Saiya-jin
28-02-2007, 15:49
Chodziło mi o to, że Demon Huntów jest XXXXXXXXXXXXX na tym forum -,- to jest nudne a ty dołączyłeś do grona ten kolejny film. ; ( zal

Żal to ty reprezentujesz, pewnie jestes zwyczajnie zazdrosny bo swoim uber knightem czegos takiego nie mozesz zaprezentowac chociaz pewnie bardzo bys chcial :(

Moze dla takie Mateusza~ expienie na demonach to codziennosc, ale dla wiekszosci uzytkownikow forum - nie. No i jeszcze przez taka wysokolevelowa postac jak ma Orzel...

~~~~

@Orzel

Moglbys krecic filmy z twoich codziennych huntów powiedzmy na Wrl, Dragach, Dl etc.

KotiConqueror
01-03-2007, 04:13
@Qrakk: Mylisz sie, Orzel w grze i Orl na forum to ta sama osoba - ja.
Filmow nie dawalem przez dlugi okres czasu poniewaz(nie wiem czemu)Cam wywalalo mi klinet gry, i nie zabardzo chcialem w takich warunkach cokolwiek robic. Powinienes zobaczyc status z forum pod nickiem: "Defenders of Ulthuan" oraz Gildie, wiedzialbys, ze sie zgadza z gra:>

Tak byl taki bug w tibicamie ze wywalalo, ale dopiero jak zakonczyles film czyli dales stop recording to pozniej Cie wywalalo po kilku minutach z tibii nawet jak juz zamknales tibicama. To bylo doprawdy denerwujace. Zaraz zamierzam zobaczyc chociaz ta najbardziej zachwalana 4ta czesc. :P
Pozdro

KotiConqueror
01-03-2007, 04:22
@up
Przeczytajcie głupie dzieci co dopisalem na ps -,-
czy ja powiedzialem ze napewno ?
Nie sądze -,- A tam jakis koles z Guardi podaj mi swoj name to załatwie ci odwiedziny w temple Oks ?

@Orl
Hmmm... Może się źle wysłowiłem. Chodziło mi o to, że Demon Huntów jest XXXXXXXXXXXXX na tym forum -,- to jest nudne a ty dołączyłeś do grona ten kolejny film. ; ( zal

OMG czemu sie czepiasz. Wiadomo ze Ty czy ja juz duzo demonow zabilismy ale na tym forum wcale nie ma az tak znowu interesujacych filmow. Napewno duzo graczy chcialo obejrzec taki film sadzac po ilosci opinii/odpowiedzi.
Jak nie chcesz to nie ogladaj. Nie rozumiem z czym masz problem.
Ty tez mozesz sobie zamiescic film jaki sie Tobie tylko podoba nawet jak huncisz raty