Pokaż pełną wersje : Moderator działu "twórczość".
Zastanawiałem się ostatnio, czy nie warto by było powołać nowego moderatora działu "twórczość", ponieważ obecnie Tana chyba jest na emeryturze (tzn. niezbyt widzę jej działalność), a znajduje się tam masa tematów, w których prowadzone są flamewary, uskutecznia się offtopy i bezsensowne bluzganie. Do tego powstaje tam masa tworów, które najlepiej byłoby wypieprzyć do kosza jak najszybciej. Niniejszym proszę o rozpatrzenie tej prośby i wypowiedzi innych osób, co o tym sądzą.
Tak!! Tak!! Doskonały pomysł!
Ripper na moderatora xD
Korektor
25-02-2007, 21:51
Tana śpi.
Odnśnie moderowania twórczości to faktycznie przydałby się nowy modek. Jeśli już miałbym o kimś konkretnym mówić, to poparłbym Ripper'a albo Slay'a. Chociaż myślę, że Ripper ma do tego lepszą osobowość. Poza tym ewidentnie "króluje" tam, i chyba głównie we właśnie twórczości siedzi.
I tak na szybkie wybory nie ma co liczyć, Drom ma masę spraw na głowie. Z tego co mówi ofkorz.
Jeśli już miałbym o kimś konkretnym mówić, to poparłbym Ripper'a albo Slay'a. Chociaż myślę, że Ripper ma do tego lepszą osobowość. Poza tym ewidentnie "króluje" tam, i chyba głównie we właśnie twórczości siedzi.
Mhm. Dzięki za ew. poparcie, ale może małe sprostowanie:
NIE założyłem tego tematu dlatego, że marzę o stanowisku moderatora. Poza tym, są osoby, które lepiej się do tego nadają. A już tak zupełnie btw - można po prostu jakiemuś obecnemu moderatorowi dorzucić "tworczość". Ostatecznie aż tak wiele pracy tam chyba nie ma, żeby to była straszna męka.
MayGyver
26-02-2007, 12:08
myslelismy zeby oxemu dac moderowanie dzialem tworczosc ale cos ostatnio czasu nie ma, pomyslimy jeszcze nad tym
Pomysł popieram. I jeśli miałyby być jakieś powszechne wybory... masz mój głos, Ripper. Pomimo, że się o to nie ubiegasz. Imho najlepiej - tak jak napisał Korektor - nadajesz się Ty i Slay, ale zdaje mi się, że jakby Slay dorwał się do opcji kasowania tematów, zostało by ich w Twórczości kilkanaście... ; )
Niewiem czemu, ale IMHO Ripperowi nie będzie sie chciało zbytnio przeczesywać teog działu.
Choć może się mylę.
Ale Slayowi to już prawie na pewno ;)
Tak czy siak jestem za
myslelismy zeby oxemu dac moderowanie dzialem tworczosc ale cos ostatnio czasu nie ma, pomyslimy jeszcze nad tym
W sumie jakas tam propozycja byla, ale musze jeszcze przemyslec sprawe.
Korektor
26-02-2007, 19:04
@up,
Oxyś, a co tu masz do myślenia?... Siadaj na stołku zanim się rozmyślą :-P
Dr.Unknown
26-02-2007, 19:30
Niewiem czemu, ale IMHO Ripperowi nie będzie sie chciało zbytnio przeczesywać teog działu.
Choć może się mylę.
Ale Slayowi to już prawie na pewno ;)
Tak czy siak jestem za
Rootfl, wejdź na kanał i zobacz go w akcji. Tacy ludzie nie powinni moderować =dd.
Rzeczywiście. Mod by się przydał, ale to już w gestii adminów aby one się odbyły bądź by oni sami wybrali osobę, która miałaby się tym zająć.
Oczywiście zgadzam się z tym, że powinien być moderator tego działu :) . Na forum siedzę codziennie, i oglądam ten dział często. Tak jak mówili poprzednicy, jest tam już dość duży bałagan i trzeba to naprawić.
Hehe, jeśli chcecie możecie mnie wziąść xD. Ja bardzo chętnie:D xD!
slawekmag
27-02-2007, 17:38
Weźcie kogoś z supportu.
A w sumie nie obchodzi mnie to, rzadko tam zaglądam. Byle by nie Oxyś. On jest ostatnio agresywny.
Oxyś? Agresywny?
Nah :P
Co do zachowania Rippera na IRCu - and what?
Dr.Unknown
27-02-2007, 18:18
Oxyś? Agresywny?
Nah :P
Co do zachowania Rippera na IRCu - and what?
Mówiłem o Slay'u.
Dr. Omader
27-02-2007, 18:38
Zlozylismy propozycje Oxemu, jednak jeszcze sie zastanawia. Przyjecie posady modka oznacza dla niego wykluczenie z Elyty. Wiec ma nie lada problem teraz... Ma 48 godzin na namyslenie sie...
Dr.Unknown
27-02-2007, 19:24
Bendem na stempny?
A ty nie jesteś z opozycji?
Przyjęcie posady przez Oxego to dla niego koniec jaj z modków i innych uzytkowników.
Czasami może i ma odpały, ale fajnie byłoby widzieć swojego kumpla w teamie. (-:
ripper bylby lepszy. Chocby dlatego ze Oxy mod smierdzi kolesiostwem. I albo ja nie dowidzę, albo go nawet w tworczosci nie specjalnie widzialem ; .
@Gallar:
Oxy ma głupią maskę.
Ale tak naprawdę wcale taki nie jest.
Wiem, bo kiedyś mi dał swoje opko do czytania.
I nie, nie liże mu dupy.
Raz, ze po prostu wyrażam swoje zdanie, dwa że Oxy za mną (chyba :P) wciąż nie przepada i co najwyżej kopa by mi sprzedał.
Więc naprawdę nie mam do tego powodów*
* - z dedykacją do wszystkich którzy by zaraz wyskoczyli z takim textem
Mówiłem o Slay'u.Slay tez człowiek.
Ale nie wazne jak się zachowuje w życiu cyz na IRCu, o ile tam gdzie trzeba zachowuje sie odpowiednio :]
edit:
@Down:
Właśnie po to tą dedykację walnąłem ;)
A nawet jeśli olejecie to.
Jakbym się miał przejmować...
Powiedziałem co sądze i tyle.
Jestem tu an tyle długo, że zwisa mi ilu mam wrogów
Dr.Unknown
27-02-2007, 22:29
Jakby wam powiedzieli, że chcą wystawić Oxygane'a na olimpiadę jako tyczkarza, też byście uwierzyli?
I nie, nie liże mu dupy.
Uderz w stół, a nożyce się odezwą.
W sumie, jeszcze nie wyraziłem się odnośnie tematu. Tak, przydałoby się zwrócić nieco większą uwagę na ten pełen bzdur dział.
Shein Silvershadow
28-02-2007, 08:47
Jakby wam powiedzieli, że chcą wystawić Oxygane'a na olimpiadę jako tyczkarza, też byście uwierzyli?
Po niektórych wypadkach potrzebny jest do reanimacji tlen, więc bym uwierzył. Tak, wiem, że tlen to "oxygen".
@Dr.Unknown
Ty tak na niego nie gadaj, bo jak zostanie tym modkiem to cię jeszcze zabanuje na śmierć.:p
Korektor
28-02-2007, 15:36
@up,
Żeby komuś dać ostrzeżenie/bana/perma to trzeba mieć powód. DrUnk nie daje owych powodów do bana nikomu.
@topic,
Oxyś jest dobrym kandydatem, mimo tego, że ma nietypowy "image", jest jednak na tyle kompetentny żeby pełnić tę funkcję, czego jemu życzę.
Ciekawe czy Oxygane jednak postanowi odejść z elity dla moda.
Rozmawiałem wczoraj z Oxyganem, mogę przytoczyć fragment rozmowy.
oxy (27-02-2007 19:21)
a Ty co bys zrobil na miejscu mym?
adam (27-02-2007 19:21)
wierszyk prędzej
adam (27-02-2007 19:21)
ale myślę, myślę
Miejmy nadzieję, że podejmie słuszną decyzję!
Jeszcze sie nie zdecydował, a Wy juz liżecie dupe oksySIA?:< A co jak sie okaże, że Wasze wysiłki poszły na marne i Oxy nie weźmie tej posady?
Kwadratowe Koło
28-02-2007, 19:40
Zdaje mi sie, ze besn chyba tez byl modem tego dzialu i on tez wygaszony. to tylko przypuszczenie, nie zaszlachtowac mnie jesli sie myle w 1 czesci wypowiedzi ;<
Jak mozecie zobaczyc po lewej stronie, przyjalem propozycje. W sumie decyzja latwa nie byla, bo jak wiadomo, nie bede mogl sobie teraz zakladac elitarnych tematow, czym wslawilem sie na forum ;). Jak juz o elicie mowa, to przywodztwo przekazuje mojemu drogiemu hoomikowi, wszystkie sprawy kierujcie teraz do niego. Co zamierzam zrobic jako moderator? Tepic dawnych wrogow! ;) A tak na serio, to w innym temacie toczy sie goraca dyskusja na temat Twórczości, wyciągne z niej odpowiednie wnioski i zaczne je urzeczywistniać. Dodatkowe propozycje mozecie kierowac do mnie na PW, wszystko postaram sie rozpatrzeć. Zdaje sobie sprawe, ze niektorym osobom moze nie podobac sie decyzja adminow o przydzieleniu mi tego stanowskia, jednak who cares?;) Na pewno nie ja. Do zobaczenia na forum i obyscie nie przysporzyli mi zbyt duzo pracy ^.-.
O nie, jeśli Ty zostałeś moderatorem to ja rezygnuję z tej posady. Z chamstwem pracować nie zamierzam.
MayGyver
28-02-2007, 20:40
dj chlopakowi szanse
wierze w niego
O nie, hoomik szefem elity, to ja już nie chcę być elitarny.
Korektor
28-02-2007, 22:15
Jak był jeszcze Oxyś to chciałem dołączyć do Elity. Teraz za rządów Hoomika nie jestem już tym tak za bardzo zainteresowany. Po prostu nie lubię stylu bycia tego chłopaka, ale raczej poza tym nic więcej do niego nie mam.
spider-bialystok
28-02-2007, 22:20
Jak był jeszcze Oxyś to chciałem dołączyć do Elity. Teraz za rządów Hoomika nie jestem już tym tak za bardzo zainteresowany. Po prostu nie lubię stylu bycia tego chłopaka, ale raczej poza tym nic więcej do niego nie mam.
:D:D:D
Kocham takie Korektorowe teksty :D
A tak btw to czuje kolejny wkret...
Jezu człowieku. Wyjdź.
http://i22.photobucket.com/albums/b347/hoomik/jedi.jpg
Korektor
28-02-2007, 22:28
@3xup - 2xup,
Toć ten tekst miał być Elytarny, nie znacie się na ich mentalnosci. :-P
@down,
Oxyś, co Ci się stało? Zazwyczaj to byś się włączył do dyskusji, ale nic mi dotego. Już jestem spokojny :-P
Korektor, pod grozba upomnienia przywoluje Cie do porzadku.
Dark Sven
28-02-2007, 22:34
@Raul
Bye, bye.
Oxygane może być modem. Chyba nic do mnie nie ma i nie będzie mnie tępić.
A, i nie będzie nieśmiesznych "wkretuff".
Oxy powodzenia. Musimy cie dorysować do drzewka ]: )
@up
I jak się czujesz?
Oxygane teraz czuje mojego dicka w ehkem, powniewaz swietujemy jego awans ;>
Każdy kto staję się moderatorem czy kimś "ważnym" od razy zmienia styla bycia. Najpierw udziela się we wszystkich tematach pisząc niekiedy głupoty, a po mianowaniu go przestrzega regulaminu jak mało kto. Nie mówie tu o konkretnych osobach. Raul, Dwimenor, emilok to oni wiążą użytkowników z moderatorami, to oni trzymają się regulaminu, to oni udzielają się w tematach (nie tak jaki inni modkowie już są modkami to tylko regulamin, regulamin i jeszcze ze dwa razy regulamin).
Tak więc jak zostajesz moderatorem nie zmieniaj się zbytnio bo straci to na twojej reputacji a nawet na sympatii, lecz przestrzegaj tych co nie stosują się do regulaminu. ;)
Każdy kto staję się moderatorem czy kimś "ważnym" od razy zmienia styla bycia. Najpierw udziela się we wszystkich tematach pisząc niekiedy głupoty, a po mianowaniu go przestrzega regulaminu jak mało kto.
To chyba logiczne. Mod łamiący regulamin to zły mod. Posada do czegoś zobowiązuje.
Jeeeej, Oxy modem. Ciekawe, czy białe już jest białe a czarne czarne...
/me sprawdza czy dwie najbardziej znienawidzone kaczki być może przypadkiem nie przelatują właśnie za oknem w kierunku południowym. Niestety nie. A myślał, że się cuda dzieją.
panowie prima aprilis za miesiąc kur*a. Przecież niemożliwe, aby koleś który obraża innych , jest bardzo subiektywny był moderatorem. Jak widać znajomości robią wszystko.Dziwie się,że nie ma mnie w zbanowanych . Gratulacje Oxygane.
gl&hf
down:
nie zamierzam
Przecież niemożliwe, aby koleś który obraża innych , jest bardzo subiektywny był moderatorem.
No dlatego nim wlasnie nigdy nie zostaniesz
@Oxy:
No to sobie dodaj:
"Najbardziej kontrowersyjny moderator" :P
A z krytyką tak naprawdę się trzeba wstrzymać do zoabnczenia efektów twojej pracy ;p
@Oxy:
No to sobie dodaj:
"Najbardziej kontrowersyjny moderator" :P
A z krytyką tak naprawdę się trzeba wstrzymać do zoabnczenia efektów twojej pracy ;p
Długo będziesz, znając Oxysia, czekał.
Długo będziesz, znając Oxysia, czekał.
Moderator jest od sprzątania, nikt się nie spodziewa rewolucji po przyjęciu Oxygane.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.