Pokaż pełną wersje : Roty na darashii i dość duże lvle...
Dziś se skilowałem na rotach moim knigtem na rotach w darashii a tu nagle idzie 39 ed i se bije roty... Po chwili idzie następny 33 ms i tez zabija roty...
Czy to jest opłacalne dla takich lvl przecież na takim lvl można chodzić na tomby, hydry czy dragi ;/ a nie roty...?? Prosze mi o wytłumaczenie tego...
Myślę, że oni po prostu nabijali soule...
niee... ja tu skiluje prawie codzienienie i często ich widze...
A moze cave bot :> ?? Pisałeś cos do nich ?? odpowiadali Ci ??
No ja myślę, że soule bo chyba mogą robić runy to codziennie są tam gośćmi :) lecz sprawdź także cave bota zagadja jak będą gadali jedno i to samo w kółko (pare tekstów) znaczy bot..:D
siniestro
25-02-2007, 22:48
czemu bot? mozliwe, ze nie maja kasy na mf, to wtedy zostaja roty ;D
niee... ja tu skiluje prawie codzienienie i często ich widze...
Soule trzeba robic na biezaco -.-
moze tez, dlatego ze tam jest exp dobry?? wejdziesz do jednej jaskini i masz 5 rotow. Kiedys tam expilem od 20 do 33 lvl sorkiem ale wyciagalem jakies 10k/h ale osobiscie polecam larvy na ank, bo jest ich za duuuzo tam xD.
Kanaretto
26-02-2007, 01:13
Takie lvl tam tylko ide wtedy jak nie maja kasy,wszystko jest zajete a chca marnie poexpic/dobiclvl
Ja zawsze nabijam soule na rotach na darashi ...
Z rotow leci rzarcie, kasa (na blanki) i nabijam soule ;p
~>Salmon<~
26-02-2007, 17:10
rzarcie
Rotfl = P
Zapewne nabijali soule/botowali
zanim wprowadzili rozdzki i soule mowilo sie ze sorc powinien expic na rotach do ok 45lvlu [!] oczywiscie robiac runy. ja osobiscie na roty nie chodze bo wszedzie mam daleko do nich, za to czesta expie na waspach kolo ab [42 sorcem i 34 knightem]. oczywiscie wszyscy sie ze mnie smieja ale jak juz expie to mowia ze szybko i nie wieza ze to na waspach wszystko ;). a caly sekret waspow polega na szybkim respie, braku noobow i po prostu ogromnej liczby potworkow dajacych maly exp :P. dodatkowo calkiem dochodowe to. mozna robic runy, niestety soule nie leca... ale za to mam juz 500 honeycombow -.-'
za to nie wiem czemu takiego expa nie wyciagam w motls [na 2 pierwszych nobowych pietrach ^^] skoro tam tez duzo potworkow i malo ludzi o.O
Tylko, że ciekawe ile grasz już tymi postaciami i jaki jest exp/h, bo mozna taki lvl nabic i na rooku.
:S JA tam zalatuje prawie 50 MS i expie war hammerem... Wiec co powiecie? A jak 8 lvle mowia tam do mnie "hi, free items plz, i'm hacked" to nie odpowiadam bo nie ma po co. Juz nie raz mnie raportowaly zalosne dzieci
Fajnie się expi na wyspach kolo AB =D nawet level raz tam zrobiłem gdy zbierałem na hat obywatela, ale teraz tylko roty pod Liberty i czasem jakaś tarantula.
Waspy ROX =D
Pomocny Murzyn
26-02-2007, 21:51
UWAGA
Na rotach jest exp, gdy jesteś sam na jedenj jaskini możesz wyciągnąć nawet do ~15k/h exp (sprawdzone). Jeśli będziesz robił loota z mace, sword zarobisz za nie ok. ~850 gp. W kasie wyciągniesz ~4,8k. Czasami trzeba użyc manasa. Więc myślę, że to dobry exp i loot (chodziłem z volcanic, na zachód od mino).
Ja mam 33 Elite Knighta i expie (i czasami skilluje) na rotach pod Liberty Bay i czasami sobie kilka Tarantulek ubije. Wyciągam jakieś 2.5K GP/h i około 10-13K expa/h. Jak nie ma całkowicie nikogo oprócz mnie to walę więcej expa.
Czasami sobie lootnę z Tarantuli Steel Helmet i mam na sell. xD
Wbiję 35 level i idę na Laguna Island. Byłem już tam, ale dużo ludzi łazi i Toady leją. xD
Texterus
04-03-2007, 15:59
@up
Na wysepce z żołwiami, toadami, itp. to ja 25rp expiłem wyciagajac około 15k/h.
Zazwyczaj bylem na 0 albo leciuteniki +.
@topic
Na rotach wcale nie jest tak tragicznie, jak caly cave Twój, 15k/h mozna wyciagnac i wazne, ze exp jest prawie darmowy (~2-3 manasy na godzine).
cave bota nie stawia sie na dragach bo upierdolą a postawili na darashii bo to pacc side i ogółem mniej ludu jest
Grabadia
06-03-2007, 15:28
czemu bot? mozliwe, ze nie maja kasy na mf, to wtedy zostaja roty ;D
tarpit, -2 wyciąga się dużo więcej kasy i waste jest dokładnie zerowy,nabijają soule lub bot, nie ma innych rozwiązań :)
zanim wprowadzili rozdzki i soule mowilo sie ze sorc powinien expic na rotach do ok 45lvlu [!] oczywiscie robiac runy.
soule na 41+ levie na rotach to pomylka raczej... z tej prozaicznej przyczyny, ze nie beda rosly.
knightem mialem tam jakies 14-17k/h expa. kasa izerna, ale to w koncu roty a nie mumie :]
edit: u faktycznie :) nie doczytalem... poza tym faktycznie to byly duzo ciekawsze czasy. teraz w zasadzie nie ma tej tibii co kiedys...
cichorek
07-03-2007, 18:47
Oryginalnie napisane przez Caban Nadbaltycki Pokaż post
zanim wprowadzili rozdzki i soule mowilo sie ze sorc powinien expic na rotach do ok 45lvlu [!] oczywiscie robiac runy.soule na 41+ levie na rotach to pomylka raczej... z tej prozaicznej przyczyny, ze nie beda rosly.
knightem mialem tam jakies 14-17k/h expa. kasa izerna, ale to w koncu roty a nie mumie :]
"Zanim wprowadzono (...) soule"
Wtedy expiło się swordem, robiło SDki bez ograniczeń, a każdy knight miał swoją farmę UH-makerów xD...
To były piękne czasy...
pastersky
07-03-2007, 19:16
Tak! To bylo piekne!
A wszyscy h-lvl na rotach na Darashi i LB to cave boterzy.
Nawet raz spotkalem 38 ED, ktory bil z male i robil UHy. Oczywiscie nie odpisywal mi.
A też sobie coś tam robiłem na rotach i 46 lvl nawalał np. swamp role :| Ale chyba soule nabijał bo sorc był więc runki :D :]
pastersky
07-03-2007, 20:33
A też sobie coś tam robiłem na rotach i 46 lvl nawalał np. swamp role :| Ale chyba soule nabijał bo sorc był więc runki :D :]
Nie mogl nabijac SP, poniewaz swamp trolle daja 25 expa.
Progmaniak
07-03-2007, 20:57
Kumpel expił na rotach do 50lvl - jak ma się lagi to na rotach ryzyko deda jest minimalne (no chyba ze ostry freez/kick), w dodatku kasa sypie się kilogramami i to bez użycia MFów.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.