Pokaż pełną wersje : Stamina a SP
cieniu006
25-02-2007, 23:33
Czy mając 0 godzin staminy bedzie rosl mi soul??
A jesteś taki super pro , że zrobisz 0 staminy ?
Widzisz , bo ze staminą jest jak z paccem im mniej tym gorzej : )
Logika: z tego co pamiętam na 0 satminy dostajesz 0 exp a więc musisz mieć lvl -1 albo mniejszy aby odnowily ci się soule.
Pozdrawiam
cieniu006
26-02-2007, 00:52
A jesteś taki super pro , że zrobisz 0 staminy ?
mhm to jakis problem??
mhm to jakis problem??
Owszem. Musiałbyś pięćdziesiąt-pare godzin expić bez przerwy.. Czyli około 3 dób bez snu i posiłków.
Kanaretto
26-02-2007, 01:52
Owszem. Musiałbyś pięćdziesiąt-pare godzin expić bez przerwy.. Czyli około 3 dób bez snu i posiłków.
O M G pomyslales sekunde? Mozna
1.Sharowac
2.Mozna nie spac 3 dni jadac an adrenalinie
3.Mozna jednak jesc przy komputerze nie?
p.s chcialbym wiedziec czemu bez posilku?
cieniu006
26-02-2007, 10:00
Wystarczy postawic afk druidem na rotach, ktory bedzie robil uhy. posiedzisz tak 2 dni i koniec staminy
Wystarczy postawic afk druidem na rotach, ktory bedzie robil uhy. posiedzisz tak 2 dni i koniec staminy
Możesz mnie oświecić? W jaki sposób będziesz robił uhy, będąc afk?! o_O Naucz mnie plax!!
Możesz mnie oświecić? W jaki sposób będziesz robił uhy, będąc afk?! o_O Naucz mnie plax!!
On miał na myśli słowo 'bot' a nie 'afk' ; )
Khan - w sumie wystarczy expić więcej niż 8 godzin dziennie przez dłuższy czas, aby stamina cały czas spadała (bo przy równych 8 godzinach expa i 16 offline stamina trzyma się na równym poziomie, powyżej 8 godzin expa + poniżej 16 offline zaczyna spadać, powoli bądź szybko, zależnie od ilości expa powyżej 8 godzin).
Logika: z tego co pamiętam na 0 satminy dostajesz 0 exp a więc musisz mieć lvl -1 albo mniejszy aby odnowily ci się soule.
Pozdrawiam
W sumie ja pamiętam identycznie, lecz gdy osiągnąłem 0h staminy to dostawałem połowę.. Trochę dziwne :)
Gdy jest jeszcze choć trochę staminy, exp idzie normalnie, lecz gdy spadnie poniżej zera, za każdego potworka dostaje się 1/2 exp...
Wiedźmin
27-02-2007, 09:56
Gdy jest jeszcze choć trochę staminy, exp idzie normalnie, lecz gdy spadnie poniżej zera, za każdego potworka dostaje się 1/2 exp...
Mała poprawka - stamina nie może spaść poniżej zera ;)
To może mi wytłumaczysz dlaczego na 10h staminy dostaje 50% expa? :O
rofl
tibiaauto.net <0 zl
tibiabot.com < 49 zl
blackdtools.com < 230 zl/rok (the best ;])
boleksit
04-03-2007, 19:13
A do czego sa potrzebne punkty staminy? I o co z nimi chodzi?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.