zaloguj się

Pokaż pełną wersje : EO wraca do gry

Jecht
26-02-2007, 00:44
Eternal Oblivion wbił 291 lvl, więc myślę, że wraca do gry. Prawdopodobnie chce pierwszy wbić 300lvl. Lepiej się pospiesz, Mateusz, EO potrafi zdziałać cuda.

Obstawiajcie, kto będzie pierwszy!!!

Wasze głosy:
Eternal Oblivion: 0
Mateusz Dragon Wielki: 3
Tru: 2

PS: Jeżeli liczba głosów się nie zgadza, to znaczy że nie dopisałem jeszcze nowych głosów. Postaram się posta codziennie edytować.

...

Dagus
26-02-2007, 00:56
PS: Jeżeli liczba głosów się nie zgadza, to znaczy że nie dopisałem jeszcze nowych głosów. Postaram się posta codziennie edytować.

Było sondę zrobić...myślę jednak, że naszemu rodowitemu druidowi szybciej to pójdzie :)

Vanhelsen
26-02-2007, 01:11
O... RLY?!

To, kto będzie miał jako pierwszy 300, 400, czy 666 lev na koncie interesuje mnie tak samo, jak zeszłoroczny śnieg w Australii...

Mudbloods
26-02-2007, 01:14
Mateusz może i wbije ten 300lvl pierwszy ale i tak EO jest lepszy od niego ...
- Po 1: Jest Knightem, więc trudniej mu się bije lvl ...
- Po 2: Gra na serwie PvP, więc j/w
- Po 3: Skille ma bodajże 115/111, a porównując to z 82 mlvl Mateusza to ... pfff ...

Foto_scr
26-02-2007, 01:16
Dajcie już sobie z tym spokój.
To forum kiedyś było lepsze...

MagField
26-02-2007, 01:17
Ja myśle że jako pierwszy 300 lvl wbije ten człowiek Tru
ma duże szanse dogonic zawodników.Po za tym ide se zwalić konia bo eo wraca do gry

Michal9000
26-02-2007, 01:23
MTW
EO ssie.

PS. Odwalcie się w końcu od nonpefałpeka Mateusza!

Kanaretto
26-02-2007, 01:32
MTW
EO ssie.

PS. Odwalcie się w końcu od nonpefałpeka Mateusza!

Smiech na sali -.-

Rybzor
26-02-2007, 01:39
Wbił jeden lvl i odrazu wielkie HALO? ppfff!

Kanaretto
26-02-2007, 01:48
Wbił jeden lvl i odrazu wielkie HALO? ppfff!

Nie halo ale to moze oznaczac ze poprostu zaczol grac ..ale z drugiej strony patrzac bubble wbila 2 lvl wiec moze cos to oznacza

Jackal
26-02-2007, 01:54
Hmm... trudna sprawa... ja już dzwoniłem do Cebuli z UWAGI, a także do bravo.pl i do NIEDOWIARY... możliwe że się tym wydarzeniem zainteresuje pobliski FOCUS lub TELEXPRES albo amerykański brukowiec TIME... -.-...

Kanaretto
26-02-2007, 01:56
Hmm... trudna sprawa... ja już dzwoniłem do Cebuli z UWAGI, a także do bravo.pl i do NIEDOWIARY... możliwe że się tym wydarzeniem zainteresuje pobliski FOCUS lub TELEXPRES albo amerykański brukowiec TIME... -.-...

Dobre...;)

Rybzor
26-02-2007, 02:56
a on tak nagle wrocil? z tego co widzialen na erigu to on po prostu co jakis czas troche expa wbial i tyle..
Brawo, ktoś zwrócił na to uwagę.

^Trial^
26-02-2007, 04:46
To ze wbił 1 lvl to nie oznacza ze zaraz wraca do gry:P

Mroku
26-02-2007, 08:13
Ja myśle że jako pierwszy 300 lvl wbije ten człowiek Tru
ma duże szanse dogonic zawodników.Po za tym ide se zwalić konia bo eo wraca do gry

Od dzis bede sledzil jego pg :D

btw. eo wrocil ,bo zrobil 300k expa ,a nie 70k jak zwykle...

Immortality
26-02-2007, 08:25
co to jest przy 1-3 mln MDW ?:P

rower
26-02-2007, 13:26
MDW ma juz 295 lvl. Niesądze zeby Eo go dogonił.!! A Taif~ nie wchodzi w gre

Marianos
26-02-2007, 13:40
@up
Podejrzewam, ze EO wcale nie chce gonic MDW.

Bourne
26-02-2007, 13:51
Eo nie bedzie gonil MDW.

Tajfun ma wojne dlatego nie wchodzi w rachube choc wole zeby to on zrobil

1 300 niz Wielki Dragon ... .

Jak to bedzie wygladac Pierwszy 300 lvl na Tibi to Polak o nicku - Mateusz

Dragon Wielki. Nikt mu qurde nie moze dac namelocka (ale pewno reasonu na

namelocka nie ma trudno niech juz bedzie ale niech nie wbija 300 pierwszy

niech wbije to juz Eo a on wbije 2 bo z takim nickiem to ja grac bym niechcial.

Guest 1900
26-02-2007, 14:12
LOL~~ EO przeciez codzniennie okolo 300k~ expa wbijal takze sie zgromadzilo i jakos lvl wpadl ... a tak rano weszlem na eriga i mysle kto pierwszy napisze o tym temat :D .... zreszta ja mysle ze powroci do gry ale nie teraz bo zbiera fundusze na expienie chyba :D tak sadze z jego podpisu na tibia.com ...

Wodbyt
26-02-2007, 14:13
Popieram Bourne =p, obciach nam robi takim nickiem :p
Wole EO ale MDW bedzie jednak 1 -.- :(

albo on xD----> Tru

Cygan Slejter
26-02-2007, 14:16
@up zauważ że mateusz dragon wielkii to jego pierwsza postac i dlatego ma taki nick ;> ciekawe jaką ty mialeś pierszą postać;> antek szprycha;>

Raditz Saiya-jin
26-02-2007, 14:20
Eternal Oblivion bedzie pierwszym ktory wbije 300 lvl na swiecie PVP i to sie liczy ;)

Wodbyt
26-02-2007, 14:20
noi co z tego =p
moja pierwsza postać nie miała nawet takiego nicku ^^
wyobraź sobie ,że masz nick Lukasz Pogromca Hydr albo Patryk Krol Demonow

ja bym przestal grac na 20 lvlu z takim nickiem ;]
nie wiem jak ty :confused:

Rater
26-02-2007, 14:26
noi co z tego =p
moja pierwsza postać nie miała nawet takiego nicku ^^
wyobraź sobie ,że masz nick Lukasz Pogromca Hydr albo Patryk Krol Demonow

ja bym przestal grac na 20 lvlu z takim nickiem ;]
nie wiem jak ty :confused:

Właśnie... nie wiesz jak On. Bo jednemu podoba się nick Antek miszczu ratuf, a drugiemu podoba się inny : P

~>Salmon<~
26-02-2007, 14:29
Mariusz dragon wielki Mój faworyt

Wodbyt
26-02-2007, 14:33
na 45~ lvlu każdy się naśmiewa z takich nicków ;>
sam wiem bo ja miałem "wodbyt" :D sam poprosilem o name locka 8o

tym nickiem nie prezentuje nic dobrego =p
a lvl może być chociaż nie imponują mi takie osoby które siedzą 12h+ na kompie wbić 15% na lvl :p

sebito2000
26-02-2007, 14:42
MDW powinien zrobic tak jak kumpel z jego serva "tedunio" zmienł nick i bardzo dobrze bo byl lipny ;p teraz ma Achon Elaw xD

Bourne
26-02-2007, 15:03
Jak mam byc szczery to juz raz probowalem mu zmienic ten nick ale niestety

Cipki ze nie mam reasonu na zmiane mu nicku !

Dark Lord Markus
26-02-2007, 15:13
Ja bede pierwszy...
podniecacie się jakbyście to wy mieli wbić 300 jako pierwsi...

Mateusz Majchrzyk
26-02-2007, 15:44
Ja stawiam na Pawel Dragon Wielki

I jest lepszy od Mariusza!!!111oneoneoen

BaxCrow
26-02-2007, 16:46
Po prostu żałosne... kolejny bezsensowny temat... wbił 291 lvl i wielkie halo... ja czekam, aż ktoś wbije 1000 wtedy może też będę się podniecał, ale teraz... 300 lvl... wielkie rzeczy... każdy PG-er taki lvl wbije... przypadkowi ludzie mają 200 lvl choć nawet o takich nie marzyli... chłopaki żal.pl po prostu.

KoLoMaG
26-02-2007, 16:53
Kurde na non pvp som wieksze lagi wiec ich expienie wychodzi na rowno xD. A i tak mnie to gowno obchodzi bo taifun jest najlepszy ;P a ja za nim ;P xD
Power is Back

Rycek Piotrek
26-02-2007, 17:01
MDW moze nicku super nie ma... moze i obciach robi ale popatrzcie na jego staty na erigu.... Codziennie wbija conajmniej 2 mln expa... po dedzie na POI powstal i w 2 miesiace zrobil 295 lvl... a EO sobie strajkowal jak dziwczynka bo knight to za slaba profesja... zenujące... napewno MDW bedzie pierwszy... to jest prawdziwy kozak... moze ED to nie jest super profka ale pokazuje ze mozna dobrze grac i jego PG jest najlepsze na tibi...

MDW bedzie 1st 300 lvl na tibii!!

Suranos
26-02-2007, 17:11
Żal mi dupe ściska jak widzę takie tematy..

Maniakowy
26-02-2007, 17:16
A ja wam powiem moje skromne zdanie na ten temat. Ludzie o co wam chodzi jeżeli chcecie pojechać Mateusza za to ze wbija lvl szybciej niż ktokolwiek inny (taka jest prawda) to po co w ogóle tutaj piszecie? Jak mi sie coś nie podoba to zostałem tak wychowany że zatrzymuje do dla siebie po pierwsze dlatego żeby nie urazić drugiej osoby. MDW może postawił sobie cel 300lvl wbija i przestaje w takim tempie expić. Kilka słów jeszcze do tych nobków którzy po nim jadą. Może być bardzo wiele powodów których jednak nie rozumiem.
Po 1. Zazdrościcie lvla,
Po 2. Jest to oznaka waszej bezradności/bezmyślności,
Po 3. Nie umiecie sie pogodzić z tym faktem że to na was są skierowane oczy wielu osób grających w tibie.
Jego nick... Eh zachowujecie sie jak małe dzieci. Nick ma wiele do rzeczy? Naprawdę tak myślicie? Skoro tak to wytłumaczcie dlaczego? Mateusz Dragon Wielki... Jesteście egoistami. Ja sobie zaraz zrobię nick Figo Fago Tańczy Nago i co? Nie będę zwracał uwagi na nobów którzy sie naśmiewają z mojej nazwy dlaczego? Dlatego że to o czymś świadczy nie patrząc na człowieka można sie wyśmiewać z jego weny twórczej przy tworzeniu nowej postaci? Nie! Naśmiewacie sie dlatego bo po prostu nie macie pojęcia na czym polega ta gra. I to też świadczy o Waszym poziomie kultury

Do MDW wiem że mała szansa żeby to przeczytał ale jednak coś napisze.
Trzymaj tak jak jest:P jest dobrze xD jedziesz do 300 lvla i życze Ci pokazania tym nobkom że studia i życie to jedno a gra to drugie. Powodzenia

Ale to nie temat o MDW lecz o EO. Myślę jednak że on nie wrócił do gry ale i tak również życzę mu powodzenia

Exodus
26-02-2007, 17:17
Troll karmi Trolla ,
Istna Paranoja.

xD

Krakers
26-02-2007, 17:18
Wcale nie wraca do gry, to ze wbil 1 lvl o niczym nie znaczy

Przestal lvlowac od kiedy weszla stamina bo juz nie mogl sharowac .....

Pewnie zniknal mu rs i wbil troche % do tego lvla, ale Mateusza juz nie dogoni, bo on juz 295 ...

MDW

Skurka
26-02-2007, 17:31
Jako, że to jest kolejny spamerski temat, a nigdy wcześniej nie brałem udziału w takich żenadach więc teraz i ja chce coś dopisać.

Pierwszy to powinien być ban dla autora tematu za przeżywanie orgazmu nad cyferkami. Zapewne na matematyce też jesteś takim speedy-gonzalesem i pierwszy się rwiesz do tablicy, jeżeli w grę wchodzi wynik oscylujący przy 300.
Dajcie sobie wszyscy siana i przestańcie zaśmiecać te forum. Najlepiej to niech jakaś wybitna jednostka stworzy stronę poświęconą tylko i wyłącznie rankingom komu pierwszemu staje na widok nowego levela swojej ulubionej postaci.

Amen.

Lukaszek13
26-02-2007, 17:38
Moze tak naprawde... Eo grał np. swoim nowym harem np.120 sorkiem xD to moja expil znudziło mu sie wbił sobie na najta dobic te np 3 % do lvl i to wszystko ... a jak wrocil do knajta to wielkie gz ;p bo wiem jak bardzo ciezko mu jest nim grac jak 80 sork wiecej expa robi dziennie niz on ;p

Jackal
26-02-2007, 17:45
Dzisiaj o 19 w UWADZE ma być wywiad EO i MDW... więc zapraszam.. .Popcorn, i Kondomy mile widziane przy telewizorze dzieci...

Pan Goner
26-02-2007, 17:49
A ja wam powiem moje skromne zdanie na ten temat. Ludzie o co wam chodzi jeżeli chcecie pojechać Mateusza za to ze wbija lvl szybciej niż ktokolwiek inny (taka jest prawda) to po co w ogóle tutaj piszecie? Jak mi sie coś nie podoba to zostałem tak wychowany że zatrzymuje do dla siebie po pierwsze dlatego żeby nie urazić drugiej osoby. MDW może postawił sobie cel 300lvl wbija i przestaje w takim tempie expić. Kilka słów jeszcze do tych nobków którzy po nim jadą. Może być bardzo wiele powodów których jednak nie rozumiem.
Po 1. Zazdrościcie lvla,
Po 2. Jest to oznaka waszej bezradności/bezmyślności,
Po 3. Nie umiecie sie pogodzić z tym faktem że to na was są skierowane oczy wielu osób grających w tibie.
Jego nick... Eh zachowujecie sie jak małe dzieci. Nick ma wiele do rzeczy? Naprawdę tak myślicie? Skoro tak to wytłumaczcie dlaczego? Mateusz Dragon Wielki... Jesteście egoistami. Ja sobie zaraz zrobię nick Figo Fago Tańczy Nago i co? Nie będę zwracał uwagi na nobów którzy sie naśmiewają z mojej nazwy dlaczego? Dlatego że to o czymś świadczy nie patrząc na człowieka można sie wyśmiewać z jego weny twórczej przy tworzeniu nowej postaci? Nie! Naśmiewacie sie dlatego bo po prostu nie macie pojęcia na czym polega ta gra. I to też świadczy o Waszym poziomie kultury

Do MDW wiem że mała szansa żeby to przeczytał ale jednak coś napisze.
Trzymaj tak jak jest:P jest dobrze xD jedziesz do 300 lvla i życze Ci pokazania tym nobkom że studia i życie to jedno a gra to drugie. Powodzenia

Ale to nie temat o MDW lecz o EO. Myślę jednak że on nie wrócił do gry ale i tak również życzę mu powodzenia

wielki pro mastah evul proffesional pro gamer sie odezwal co na 25 lvlu ma skille po 55~ .... wogole ten temat...ROTFL

-Per-
26-02-2007, 18:04
http://img179.imageshack.us/img179/5343/uo0002tt0.th.jpg (http://img179.imageshack.us/my.php?image=uo0002tt0.jpg)
Taa... Trzeba troche pomyśleć zanim zrobi się temat, nie? Mogłeś poprostu, zrobić posta w tamtym temacie, bo to nie jest aż taka wielka sensacja i jak ktoś się interesuje EO to zobaczyłby twojego posta, mam racje?

@Maniakowy
Tak, ty jesteś najlepszy i super wychowany. To my jesteśmy bezmuzgimi graczami, zazdrościmy MDW i naśmiewamy się z jego nick'u Jakbyś zrobił sobie nick "Figo Fago tańczy nago" - to prawdopodobnie byś dostał bana. Nie odzywaj się następnym razem, jak masz takie coś napisać, bo nie jesteś tutaj najlepszy i najlepiej wychowany. Jak tam teraz twoje skille na 25 lvl ? :P

Ps. Nie lubie takich tematów, nie rozumiem ich celu. Dziwne, że ten temat ma aż 5 sron.

Rosi
26-02-2007, 18:05
Ja sądzę, że to kolejny powalony temat.
A tak serio..
To słyszeliście, że Cachero miał odsysanie tłuszczu ? -.^

Sozemego
26-02-2007, 19:16
Moja stara bedzie miala 402054254 lvl, ma to takie znaczenie dla was jak moje wargi sromowe.

-Per-
26-02-2007, 19:17
LOL a ty wyjdz z rooka uber powah gaymerze

wiekszasc z ludzi wypowiadajacych sie w tym temacie przeczy sama sobie i jest zapatrzona tylko w cyferki, a jezdzenie po kimkolwiek za to jakiego ma chara jest po prostu chore. dodatkowo polak tradycyjnie bedzie jezdzil po swoich, potem doda jeszcze ze politycy sa zli, polacy glupi i brudni i ze nic nie umiemy i ze wogle powinni nas z mapy wymazac LOL. leczcie sie

czemu jakos mnie nie dziwi ze mateusz ma tylko tibiabr.com w profilu?

...bo na tibia.pl jesteś Ty. Wyloozuj chłopcze i wytłumacz mi gdzie się z niego naśmiewałem rycerzu? Nie wyjde z rook'a bo jestem rookstayer'em (to taki gracz co nie wychodzi z rookgaardu). I nie gram często, co kilka dni po 2 h. A jak jesteś takim uczciwym Polakiem (patriotą) to popatrz na swój podpis, naśmiewasz się z kogoś, a sam lepszy nie jesteś. Więc przemyśl zanim coś napiszesz. Fajnie się krytykuje, nie? Bo coś o tym wiesz.

@topic
Dajcie spokój z tym EO, to tylko zwykły gracz z dobrym lewelem, a wy się nim tak podniecacie.

Upierz
26-02-2007, 19:37
LOL a ty wyjdz z rooka uber powah gaymerze

BRahahaha.

EO wraca do gry? Wow może ja też wrócę. Poliże mu dupę i może sypnie jakimś skal setem.

Mroku
26-02-2007, 20:22
Dzisiaj o 19 w UWADZE ma być wywiad EO i MDW... więc zapraszam.. .Popcorn, i Kondomy mile widziane przy telewizorze dzieci...

OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG 111111! FENKS MEN KUPILEM JURZ POPKORN I CZIPSY!1111111EJ A BEDZIE CENZUROWANY??????????///////////////////////////////////////////////

a teraz do topicu:
zastanowcie sie,czemu eo zrobil nagle 300k+ expa ,a normalnie robil ok 70k? Chyba jakas wene ma ,zeby grac ;XX
Wydaje mi sie,ze on tego 300 nie wbije w tym roku :}

trzmielu
26-02-2007, 20:51
kolejny durny temat do zamknięcia. Modek plx

BaxCrow
26-02-2007, 21:08
MDW moze nicku super nie ma... moze i obciach robi ale popatrzcie na jego staty na erigu.... Codziennie wbija conajmniej 2 mln expa... po dedzie na POI powstal i w 2 miesiace zrobil 295 lvl... a EO sobie strajkowal jak dziwczynka bo knight to za slaba profesja... zenujące... napewno MDW bedzie pierwszy... to jest prawdziwy kozak... moze ED to nie jest super profka ale pokazuje ze mozna dobrze grac i jego PG jest najlepsze na tibi...

MDW bedzie 1st 300 lvl na tibii!!

Strajkował to twój stary w robocie chyba -.-. X(
W mordę to, że przestał grać to nie znaczy, że robi jakiś strajk bo nie ma ani takich wiadomości tylko nooby to wymyślają.
EO nigdy nie sharował konta, więc stulcie morde -.-.
Po prostu nie chce mu się już grać i tyle.

GraczzAmery
26-02-2007, 21:16
WOW 200k EXPA WBIŁ!!1111111 1 może 2h expienia ;p MDW będzie pierwszy (chociaż wolałbym EO) Nawet gdyby Eternal cisnął 20h dziennie (co jest niemożliwe) to nie wbiłby 300 przed MDW expiącym jak teraz - wystarczy porównać hity ;p EO bije po ~100-200 z sov + ew. ~300 z explo Mateusz 2x tyle z sd wali więc EO po prostu nie ma szans ;p (nie wspominając ile uhów EO straci)

Parys
26-02-2007, 21:17
Temat zamykam, bo się zaczyna robić bałagan - jeden woli EO, drugi MDW.
I tak do niczego nie dojdziecie.