PDA

Pokaż pełną wersje : Obsidian Knife + Druid + Koszty ??

Arka_Sath_Wielki
26-02-2007, 18:18
A więc.
Mam druida - 20 lvl 19 mlvl,
Eq : Devil Helmet , Crown Armor, Plate Legs, Volcanic Rod, Dragon shield, Croco Bootsy, Scraf.
Mam 9 k i gram na servie secura. W przypadku kupienia obsidian knifa, gdzie najlepiej zbierałoby się skóry(minoski), i po ilu wypadach w to miejsce zwrócił by mi się koszt zakupu tego pięknego nożyka. Czy to się wogóle opłaca ??

Biovital
26-02-2007, 21:24
Też gram na securze i wiem ,że kosztuje on ok. 7-8k Długo będzie ci się zwracało,bo ostatnio zabardzo nie kupują skorek ,a żebt ci się zwróciło musiał byś mieć 70-80 skór. A to się dłuugo zbiera nawet z o knifem ( wiem bo mam :D )

Topic@
Najlepiej idź na mintwalin albo na minosy tam koło kopalń dwarfów <-- Choć tu kręci się najwięcej ludzi i lubią podkraść ci ciałko minosa :)

OffTopic@
Czy do jakiegoś addonu są potrzebne green dragon leather? Bo mam 3 i nie wiem co znimi zrobić a są raczej więcej warte od mino leathera bo to z draga :D I kurzą sie te zielone leathery...

PoZdro;)

Pomocny Murzyn
26-02-2007, 21:42
Gdybyś miał PACC to na darashie, zwraca się 2h+ i masz 8k. W sklepie skórke możesz sprzedać po 80 gp, czyli 100 skórek i zwraca ci się.

Fenzopi92
26-02-2007, 21:51
Elo , na minoskach ci sie predko niezwruci co innego na dragach albo dl'ach a najlepiej na behemotah gdzie bardzo czesto wylatuja behe fangi u mnie warte po 4k each :D

d4rqu
26-02-2007, 22:15
Elo , na minoskach ci sie predko niezwruci co innego na dragach albo dl'ach a najlepiej na behemotah gdzie bardzo czesto wylatuja behe fangi u mnie warte po 4k each :D

Nic bardziej mylnego. Nie wiem jak jest na non-pvp, ale na pvp to idziesz na mintwalin, umieszczasz kartkę, że ty tu expisz i w dwie godziny powinieneś mieć 50 skór które sprzedaż po 100gp lub 150gp za sztuke. Obsidian knife to bardzo trafna inwestycja i zwróci się bardzo szybko. Na dragach masz gorszy zysk z uwagi na wielkość respu (wiadomo minosy bijesz non stop, a na dragi musisz czekać i wolniej je ubijasz:D)

J0hny
26-02-2007, 22:48
Też gram na securze i wiem ,że kosztuje on ok. 7-8k Długo będzie ci się zwracało,bo ostatnio zabardzo nie kupują skorek ,a żebt ci się zwróciło musiał byś mieć 70-80 skór. A to się dłuugo zbiera nawet z o knifem ( wiem bo mam :D )

Topic@
Najlepiej idź na mintwalin albo na minosy tam koło kopalń dwarfów <-- Choć tu kręci się najwięcej ludzi i lubią podkraść ci ciałko minosa :)

OffTopic@
Czy do jakiegoś addonu są potrzebne green dragon leather? Bo mam 3 i nie wiem co znimi zrobić a są raczej więcej warte od mino leathera bo to z draga :D I kurzą sie te zielone leathery...

PoZdro;)

Uzbierałem 80 skór w mino tower w max 4h więc to chyab nie tak strasznie duzo, a żeby sprzedać w sklepie też trzeba mieć pacc, lepiej nie kupuj

Galera_Warrior
27-02-2007, 18:22

Gratz, na Behe/DL's na 20 lv bez paccia =]

@Topic
Wydaj lepiej na Runki/Mana fluidy, obsidian do 35lv~ jest zbedny.

@Pomocny
Jak nie wiesz to sie nie odzywaj :)
Po 1, szybkosc zbierania zalezy od szczescia
Po 2, zalezy takze od wolnego respawnu, a na Securze ciezko taki znalesc
Po 3, lepiej sprzedaz ludziom za 150 gp each niz za 80 gp each NPC

sat
28-02-2007, 00:55
Po 3, lepiej sprzedaz ludziom za 150 gp each niz za 80 gp each NPC

i bedziesz sprzedawal 2 tygodnie.

d4rqu
28-02-2007, 01:13
Zależy jaki serv. Na swoim po 100gp za sztuke sprzedaje w ciągu 15 minut. Po 150gp trzeba poczekać z 1-2h na kupca:D

pielucha.org
28-02-2007, 03:08
Uzbierałem 80 skór w mino tower w max 4h więc to chyab nie tak strasznie duzo, a żeby sprzedać w sklepie też trzeba mieć pacc, lepiej nie kupuj

tak ? a gdzie ten sklep ze trzeba miec pacc ? lol
brak slow na 15 latkow .. :/