Pokaż pełną wersje : Obsidian Knife + Druid + Koszty ??
Arka_Sath_Wielki
26-02-2007, 18:18
A więc.
Mam druida - 20 lvl 19 mlvl,
Eq : Devil Helmet , Crown Armor, Plate Legs, Volcanic Rod, Dragon shield, Croco Bootsy, Scraf.
Mam 9 k i gram na servie secura. W przypadku kupienia obsidian knifa, gdzie najlepiej zbierałoby się skóry(minoski), i po ilu wypadach w to miejsce zwrócił by mi się koszt zakupu tego pięknego nożyka. Czy to się wogóle opłaca ??
Biovital
26-02-2007, 21:24
Też gram na securze i wiem ,że kosztuje on ok. 7-8k Długo będzie ci się zwracało,bo ostatnio zabardzo nie kupują skorek ,a żebt ci się zwróciło musiał byś mieć 70-80 skór. A to się dłuugo zbiera nawet z o knifem ( wiem bo mam :D )
Topic@
Najlepiej idź na mintwalin albo na minosy tam koło kopalń dwarfów <-- Choć tu kręci się najwięcej ludzi i lubią podkraść ci ciałko minosa :)
OffTopic@
Czy do jakiegoś addonu są potrzebne green dragon leather? Bo mam 3 i nie wiem co znimi zrobić a są raczej więcej warte od mino leathera bo to z draga :D I kurzą sie te zielone leathery...
PoZdro;)
Pomocny Murzyn
26-02-2007, 21:42
Gdybyś miał PACC to na darashie, zwraca się 2h+ i masz 8k. W sklepie skórke możesz sprzedać po 80 gp, czyli 100 skórek i zwraca ci się.
Fenzopi92
26-02-2007, 21:51
Elo , na minoskach ci sie predko niezwruci co innego na dragach albo dl'ach a najlepiej na behemotah gdzie bardzo czesto wylatuja behe fangi u mnie warte po 4k each :D
Elo , na minoskach ci sie predko niezwruci co innego na dragach albo dl'ach a najlepiej na behemotah gdzie bardzo czesto wylatuja behe fangi u mnie warte po 4k each :D
Nic bardziej mylnego. Nie wiem jak jest na non-pvp, ale na pvp to idziesz na mintwalin, umieszczasz kartkę, że ty tu expisz i w dwie godziny powinieneś mieć 50 skór które sprzedaż po 100gp lub 150gp za sztuke. Obsidian knife to bardzo trafna inwestycja i zwróci się bardzo szybko. Na dragach masz gorszy zysk z uwagi na wielkość respu (wiadomo minosy bijesz non stop, a na dragi musisz czekać i wolniej je ubijasz:D)
Też gram na securze i wiem ,że kosztuje on ok. 7-8k Długo będzie ci się zwracało,bo ostatnio zabardzo nie kupują skorek ,a żebt ci się zwróciło musiał byś mieć 70-80 skór. A to się dłuugo zbiera nawet z o knifem ( wiem bo mam :D )
Topic@
Najlepiej idź na mintwalin albo na minosy tam koło kopalń dwarfów <-- Choć tu kręci się najwięcej ludzi i lubią podkraść ci ciałko minosa :)
OffTopic@
Czy do jakiegoś addonu są potrzebne green dragon leather? Bo mam 3 i nie wiem co znimi zrobić a są raczej więcej warte od mino leathera bo to z draga :D I kurzą sie te zielone leathery...
PoZdro;)
Uzbierałem 80 skór w mino tower w max 4h więc to chyab nie tak strasznie duzo, a żeby sprzedać w sklepie też trzeba mieć pacc, lepiej nie kupuj
Galera_Warrior
27-02-2007, 18:22
Gratz, na Behe/DL's na 20 lv bez paccia =]
@Topic
Wydaj lepiej na Runki/Mana fluidy, obsidian do 35lv~ jest zbedny.
@Pomocny
Jak nie wiesz to sie nie odzywaj :)
Po 1, szybkosc zbierania zalezy od szczescia
Po 2, zalezy takze od wolnego respawnu, a na Securze ciezko taki znalesc
Po 3, lepiej sprzedaz ludziom za 150 gp each niz za 80 gp each NPC
Po 3, lepiej sprzedaz ludziom za 150 gp each niz za 80 gp each NPC
i bedziesz sprzedawal 2 tygodnie.
Zależy jaki serv. Na swoim po 100gp za sztuke sprzedaje w ciągu 15 minut. Po 150gp trzeba poczekać z 1-2h na kupca:D
pielucha.org
28-02-2007, 03:08
Uzbierałem 80 skór w mino tower w max 4h więc to chyab nie tak strasznie duzo, a żeby sprzedać w sklepie też trzeba mieć pacc, lepiej nie kupuj
tak ? a gdzie ten sklep ze trzeba miec pacc ? lol
brak slow na 15 latkow .. :/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.