Pokaż pełną wersje : FB i GFB - czym się różnią ?
Mam pytanie ... czy FB ( FireBall ! ) i GFB różnią się tylko polem rażenia ?
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szukamłem ale nie znalazłem takiego tematu :(
Roznia sie. I to nawet bardzo :P FireBallem robisz "ognisko" na jednej kratce. Utrzymuej sie ono kilka minut. A GreatFireballem robisz bardzooo duzo ognisk ale tylko na pol sekundy :P I od GFB nie mozna sie zapalic.
To fire field sie utrzymuje nie fireball. A roznia sie chyba tym ze GFB zadaje wieksze obrazenia.
The_FaLLen
16-09-2004, 14:24
Roznia sie. I to nawet bardzo :P FireBallem robisz "ognisko" na jednej kratce. Utrzymuej sie ono kilka minut. A GreatFireballem robisz bardzooo duzo ognisk ale tylko na pol sekundy :P I od GFB nie mozna sie zapalic.
Ogniska robi się fire fieldem i fire bombą a nie fire ballem.
Fire ball różni się od great fire balla Polem rażenia i siła GFB jest znacznie silniejsze oraz liczbą ładunków FB(3x) GFB(2x) . Jeśli masz kupić FB to nie marnuj kasy kupuj GFB bo FB nikt nie kupuje i jego siła jest mizerna.
Re down :
Edytuj Posty . Chyba Umiesz?
Eeee... no tak. Sorki za blad. Pomylilo mi sie :D A FireBall leci w goscia tak jak HMM... podobnie :P
kujalec - nie znasz sie to nie mów bo tylko osobe która założyła temat wprowadzasz w błąd
FB - mniejszy obszar, słabsze, 3 ładunki
GFB - większy obszar, mocniejsze, 2 ładunki
i ani jedno ani drugie nie zostawia ognia na ziemi
amen
kaczorek
20-09-2004, 16:33
Apropo GFB, FB i innych ogniowych run....
za ile można sprzedawać je??
chodzi mi o to , że jak zrobie GFB'y to za ile moge sprzedac 1 rune GFB... oraz 1 rune FB...??
Iris on Eternia
12-10-2004, 09:10
Apropo GFB, FB i innych ogniowych run....
za ile można sprzedawać je??
chodzi mi o to , że jak zrobie GFB'y to za ile moge sprzedac 1 rune GFB... oraz 1 rune FB...??
No raczej pojedyńczej runy nikt nie kupi. Trzeba sprzedawać całe bp.
szalikowiec
16-10-2004, 19:19
GFB rozni sie od FB ( fireball) tym, ze Z GFB walniesz w goscia za 40 a FB tyle nie walniesz, a po 2:
GFB mozna uzywac od 5 mlvl - knight baardzo duzo walnie z gfb! :D
FB to slaabsza wersja GFB i chyba od 2 mlvl :/
szalikowiec
16-10-2004, 19:19
:evul: GFB rozni sie od FB ( fireball) tym, ze Z GFB walniesz w goscia za 40 a FB tyle nie walniesz, a po 2:
:evul: GFB rozni sie od FB ( fireball) tym, ze Z GFB walniesz w goscia za 40 a FB tyle nie walniesz, a po 2:
Nie dość że dwa posty to jeszcze z błędem GFB od 4mlv tak jak UH a (cytat)
"GFB różni się od FB (fireball) tym ze Z GFB walniesz w gościa za 40 a FB tyle nie walniesz" rozbroiło mnie :P jak konkretnie wytłumaczone i wogle
Lol, Fireballem zadajesz takie obrazenia jak z hmma, tlyko na pewien obszar i obrazenia sa od ognia. Z GFB walniesz prawie 2 razy mocniej i o na o wiele wiekszy obszar
@kaczorek
Bpki GFB chodza srednio po 2-2,5k.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.