zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Pk Team Na Dolere

v0n_oswiec0ny_
28-02-2007, 12:43
Rekrutuje Ludzi do PK Teamu na Dolerze, jestem sam jak narazie doputy nie wyjdzie moj kolega z Rookgardu, nie chodzi o Knurow tylko o inny team... moim zdaniem lepszy bo nie ma samych kolegow, tylko kazdy kazdego nie zna, czas sie poznac :D:D:D:D:D:D nie bedzie ch*jowych akcji jakie Knury proponuja
Pisac GG: 3302954

Ludzie.. boicie sie ??? czy co ?? :P

Tomu$13
28-02-2007, 23:16
ahahahahah ahah bUEhHAHEHHEH chcesz mozemy jebac duela muj team kontra twuj team OK?:>

tigitall
01-03-2007, 08:48
lepiej oboje idzcie do szkoły ;x albo chociaż weĽcie słownik do ręki... naprawde język polski to wam się kłania dlatego proponuję przestać grać w tibie.....

v0n_oswiec0ny_
01-03-2007, 12:39
lepiej oboje idzcie do szkoły ;x albo chociaż weĽcie słownik do ręki... naprawde język polski to wam się kłania dlatego proponuję przestać grać w tibie.....

a ia mam zame piontki z polskieko ^^
LoL ja nie musze brac slownika do reki, to ze pisze bez znaczkow nie znaczy o tym ze nie wiem jaka jest ortografia ^^ uzyj swoj mozg i popatrz na moja lokalizacje i bedziesz miec odpowiedz dlaczego nie mam zanczkow, pzdroO...

@up, up spoko nie ma sprawy.... tylko duelek to DUEL - dwa czyli 1on1 czyli ja vs ty a nie moj team vs twoj... ^^ naucz sie znaczen to pogadamy.
Hmmm... Tak pomiedzy nami... widac ze jestes dzieckiem... "muj" ja tak nie pisalem nawet w przedszkolu... :( ludzie
STOP BYKOM!!