Pokaż pełną wersje : fluid belt addon quest ;o tak sie robi addony ;))
wiem ze to malo prawdopodobne ale chcialbym kiedys miec wszystkie dostepne addony. jesli cos jest za trudne do zdobycia zawsze mozna tego szukac na trade ;) w miare prostym do zrobienia addonem jest fluid belt ale jakos nigdy nie moglem trafic szczesliwego losu :/ oddalem juz kilkaset bp viali i nic... chcialem sobie go odpuscic ale wpadlem na ciekawy pomysl. zbieralem viale po kazdym huncie az w koncu...
http://www.speedyshare.com/746275784.html
...
tak sie robi addony ;)
zlosliwe komentarze nie zrobia na mnie zadnego wrazenia... piszta co chceta...
tami knight
28-02-2007, 18:19
heh Fajne:)
sir rafski
28-02-2007, 18:21
O stary GZ!!
Niezły hardcore w tym queście !!
Ja nigdy bym nie nabrał odwagi aby zrobić ten quest
Nolduriel
28-02-2007, 18:39
O stary GZ!!
Niezły hardcore w tym queście !!
Ja nigdy bym nie nabrał odwagi aby zrobić ten quest
Akurat po 2
Heh, gratuluje szczęścia ;]
Actorron
28-02-2007, 19:11
haha no gratz mój ziomek xD teraz czekam na Full Warriora =]
wielkiego farta miales gz, ja kiedys mialem 3 bp i nic nie wygralem ; p
Ładnie... Mój kolega z 23 bp lottery tricket miał tylko 13 no ale cóż ... ;)
Milten The Druid
28-02-2007, 19:45
O Stary! Ten Film Pokazuje Ze Impossible Is Nothing !!! Ja Nawet Na Otsach Sie Boje Zaryzykowac I Isc Na Tego Questa!!! Podziwiam Cie! Graaaaaatz! Zglos To Do Cipsoftu A Dostaniesz Gma!
O Stary! Ten Film Pokazuje Ze Impossible Is Nothing !!! Ja Nawet Na Otsach Sie Boje Zaryzykowac I Isc Na Tego Questa!!! Podziwiam Cie! Graaaaaatz! Zglos To Do Cipsoftu A Dostaniesz Gma!
a ty powinienes dostac jakas nagrode za swoja glupote
omg, to bylo w formie zartu...
btw... ostach... rozrywka dla noobow... ja bym sie nie przyznawal ze gram w takie cos
gavreonien
28-02-2007, 20:49
Farcik :) gratz
Nolduriel
28-02-2007, 22:43
btw... ostach... rozrywka dla noobow... ja bym sie nie przyznawal ze gram w takie cos
To wyobraz sobie ze tam graja ludzie madrzejsi i lepsi od ciebie we wszystkim wlasnie na takich noobowskich otsach
Pewnie ani razu nawet nie zagrales na takim otsie
Actorron
28-02-2007, 22:51
@up
Wątpie zeby na OTs byli lepsi gracze niz w rl Tibi :> kazdy dobrze wie ze OTS jest dla zabawy i zdobycie tam all addonow i itemow nie stanowi zadnego problemu. ja sam wywalilem 150 bp viali i nie wygralem addona wiec gratz dukos =]
Nolduriel
01-03-2007, 00:13
@up
Wątpie zeby na OTs byli lepsi gracze niz w rl Tibi :> kazdy dobrze wie ze OTS jest dla zabawy i zdobycie tam all addonow i itemow nie stanowi zadnego problemu. ja sam wywalilem 150 bp viali i nie wygralem addona wiec gratz dukos =]
Pozatym duzo h lvli gra/gralo na otsach ja np gralem ze swiftem z isary jakis czas temu mial 140+ sorca na isarze i wraz z bapupa byl postrachem serva takze nie wiem czy on jest noobem
ShadowSSJ2
01-03-2007, 08:53
Pozatym duzo h lvli gra/gralo na otsach ja np gralem ze swiftem z isary jakis czas temu mial 140+ sorca na isarze i wraz z bapupa byl postrachem serva takze nie wiem czy on jest noobem
Ta, a ja gralem na OTS razem z MDW, Taifunem i EO, ale to przecie nuby ;<
Nolduriel
01-03-2007, 10:22
Ta, a ja gralem na OTS razem z MDW, Taifunem i EO, ale to przecie nuby ;<
Dla eo to ty do piet nie dorastasz
ShadowSSJ2
01-03-2007, 21:07
Dla eo to ty do piet nie dorastasz
A Ty dla Swifta <333
Ja gram na pvp-e i nie sądze, żebym był nobem ; o
Milten The Druid
02-03-2007, 14:52
Zal mi takich dzieciakow. Maja jakas manie na punkcie slowa "noob". On by sie nie przyznal ze gra na otsie bo ktos moglby nazwac go NOOBEM!
Omg...nie wiem jak to skomentowac...Czy to ma znaczenie kto gra na otsach a kto nie? Kto odwiedza to forum a kto nie? Nie sądze. Liczy sie doswiadczenie w tej grze ktorego ty napewno nie posiadasz.
A co do wypowiedzi jednej z osob ktora powiedziala ze nie sądzi zeby na otsie grali lepsi gracze niz w rl tibii to powiem ci ze to w ogole nie ma znaczenia. Na otsach tak jak w rl tibii graja noobki jak i bardzo dobrzy gracze ktorzy napewno graja lepiej i dluzej niz ty.
MagField
02-03-2007, 14:54
@iles tam up
No żaty wyjebany bede sie śmiac z niego przez cały dzień i polece go znajomym .... super
Actorron
02-03-2007, 18:18
2@up
Ty natomiast masz manie na punkcie wywyzszania sie i wyzywania polowy świata od dzieciakow a zapewne sam nim jestes. dobijaja mnie tacy ludzie jak ty! dzieciaczku! haha
na tym forum ludzie maja fobie na punkcie jechania innym... ludzie daja tyle glupawych filmow a ja odnosze wrazenie ze zawsze sie czepiaja tylko mojego...
to smutne jak niektozi potrafi byc tepi...
przypuszczam ze wszystko zaczelo sie od tego ze moze troche zle okreslilem tytul tematu. quest brzmi troche za powaznie... w takim razie niech ktos powie jak powinien brzmiec tytul... quest na addon... chyba normalne... ze quest prosty to nie do mnie... nakrecilem filmik i jest. byly swinki, sa losy :>
...ja nie gram i nigdy nie bede gral na OTSach bo taka gra nie ma celu, poswiecasz czas a praktycznie jestes tam nikim, w dodatku po jakims czasie moga zamknac serv. a grajcie se gdzie chcecie... nie bede sie przejmowal opiniami innych na temat doswiadczenia... nie gram zeby byc najlepszym i chwalic sie czego to ja nie mam. pozatym wiekszosc krytykujacych temat albo ukrywa swoj nick albo to jakis low lvl. oczywiscie pewnie teraz te osoby powiedza ze miali niewiadomo co i niewiadomo gdzie ale sa hunted i teraz graja tymi charami... powodzenia w jechaniu innych i papa
...
temat do usuniecia
Ja gram na pvp-e i nie sądze, żebym był nobem ; o
jestes o.o
temat do usuniecia
foch ? :<
btw. pamiętasz co pisałeś jak zakładałeś temat?
zlosliwe komentarze nie zrobia na mnie zadnego wrazenia... piszta co chceta...
No chyba jednak zrobiły :s
btw. pamiętasz co pisałeś jak zakładałeś temat?
ale tu sie ludzie kluca o cos calkowicie odbiegajacego od tematu bo jakis debil musial napisac cos na temat otsow. bez sensu...
Rychulec
03-03-2007, 20:58
wielkiego farta miales gz, ja kiedys mialem 3 bp i nic nie wygralem ; p
Ja na to ~1k bp viali przejebałem i chuja
Nie będę się wtrącać w tą dyskusję..
Tylko po prostu..
GZ
Tiases'Master
04-03-2007, 00:47
Tak jak gość wyżej, także nie będę dochodził do tej dyskusji bo nie po to tu jestem, żeby nabijać posty tylko, żeby pomagać.
Topic: Ogólnie gratuluje wam nowego Addonu.
o ludzie !! pozytywne komenty :D no wzruszylem sie ;p
co do pytania up... hmm dziennie po 30 bp mf szlo na drag hunta a z dragow waste nigdy nie ma wiec zamiast kasy za viale bralem losy... czyli ok 3 tygodni... jak licze... poszlo 500bp viali wartych 50k ;o
Tiases'Master
04-03-2007, 01:35
o ludzie !! pozytywne komenty :D no wzruszylem sie ;p
co do pytania up... hmm dziennie po 30 bp mf szlo na drag hunta a z dragow waste nigdy nie ma wiec zamiast kasy za viale bralem losy... czyli ok 3 tygodni... jak licze... poszlo 500bp viali wartych 50k ;o
No to widzę, że jednak Cię ten Addon trochę kosztował, bo Ja miałem tak, że udało mi się za pierwszym razem ; ]
Ja wydałem 3bp vial rofl :>
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.