zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Low Lvl Power (wmv)

Mavx
01-03-2007, 13:50
zabijalismy postacie o okolo 2x wiekszym lvlu od siebie

http://www.youtube.com/watch?v=ggixhotvheE

jesli chcecie ogladnac wiecej filmow naszego autorstwa serach Sideford

Etoric
01-03-2007, 18:25
krótko i na temat: film DNO
-nie wiem jakie laliscie levele, moglbys powiedziec nawet za zabiles samego EO..i tak tam nic nie widać
-nie pokazujesz loot'u
-film jest'wmv';X bo znajduje sie na youtube.com? ahah lol
-piXeloza.

MagField
01-03-2007, 23:09
HAHaha film wyjebany nie ma co.Tak jak pan wyzej pikseloza max 0 efektów w ogóle wstyd takie coś na forum dawac :D pomysl nad tym

Kamil1000
01-03-2007, 23:43
za bardzo mi się nie podoba ten film bo ciągle przerywa, bo pewnie serwer sjc-v3.sjc.youtube.com jest na jakimś wolnym łączu

Mavx
02-03-2007, 00:12
@Etoric
hahaha nubie on jest w formacie wmv ale jestes zbyt gulpi by to pojac.

@MagField
Wszystko to co widzisz na monitoze to piksele.

Gesior
02-03-2007, 01:03
@Etoric
hahaha nubie on jest w formacie wmv ale jestes zbyt gulpi by to pojac.

Youtube trzyma filmy w formacie w.m.v? Myslalem, ze oni maja wlasny format.. .flv?
Jak widze tytul w.m.v to chce miec link do pobrania tego filmu.
Czemu uwazasz, ze ten film jest w formacie w.m.v? :>

@MagField
Wszystko to co widzisz na monitoze to piksele.
Tak.. tylko ja na monitorze widze ich ponad milon.. a na Twoim filmie pewnie z 1/6 tego..
Na filmie nic nie widac. Ktos kogos gania i nie wiadomo o co chodzi.
@autor
Jesli myslisz, ze za taki film bedziesz dostawal pozytywne komentarze to duzych szans nie masz..

Mavx
02-03-2007, 01:13
Film nie robilem ja tylko kolega pozatym nie uzywam windows movie makera bo uwazam go za prymitywny, pozatym nie uwazam ze jest w formacie wmv tylko ja to wiem ^^.

btw
nie oczekuje pozytywnych komentazy tylko prawdy

@~~
sorry za bledy ale pisze to na szybko

Gesior
02-03-2007, 01:27
pozatym nie uwazam ze jest w formacie wmv tylko ja to wiem ^^.
Skad wiesz, ze jest w formacie .w.m.v? Daj mi jakas stronke i informacja, ze na Youtube.com filmy sa w .w.m.v przechowywane...

Mavx
02-03-2007, 01:37
lol bo to malo razy ladowalem? poszukaj w regulaminie jakie pliki mozna ladowac.

Gesior
02-03-2007, 01:48
lol bo to malo razy ladowalem? poszukaj w regulaminie jakie pliki mozna ladowac.
To, ze na youtube wgrales cos w w.m.v nie znaczy, ze to jest W.M.V. Mozna to poznac chociazby po jakosci :)
Wszyscy daja .w.m.v i nikt sie nie czepia... jak cos to mozesz to wgrywac na np. rapidshare, a potem dawac linka do jakiegos przekierowania gdzie nie ma rozszerzenia. Ja np. wszystkie filmy i mp3 zamiast sie meczyc z rozszerzeniami to dalem na mojej stronce linki ( www.tibicams.eu )

Mavx
02-03-2007, 14:18
Robil to moj kumpel i On mi mowil ze w wmv pozatym im wieksza czesc ekranu krecisz hypercamem tym gorsza jakosc.

MagField
02-03-2007, 14:43
Film nie robilem ja tylko kolega pozatym nie uzywam windows movie makera bo uwazam go za prymitywny, pozatym nie uwazam ze jest w formacie wmv tylko ja to wiem ^^.

btw
nie oczekuje pozytywnych komentazy tylko prawdy

@~~
sorry za bledy ale pisze to na szybko
Prymitywny to jest twoj film a nie WMM. :D:D (czyt.Windows Movie Maker)
edit:@up
To trzeba było kręcić snagitem lub frapsem.