Pokaż pełną wersje : Low Lvl Power (wmv)
zabijalismy postacie o okolo 2x wiekszym lvlu od siebie
http://www.youtube.com/watch?v=ggixhotvheE
jesli chcecie ogladnac wiecej filmow naszego autorstwa serach Sideford
krótko i na temat: film DNO
-nie wiem jakie laliscie levele, moglbys powiedziec nawet za zabiles samego EO..i tak tam nic nie widać
-nie pokazujesz loot'u
-film jest'wmv';X bo znajduje sie na youtube.com? ahah lol
-piXeloza.
MagField
01-03-2007, 23:09
HAHaha film wyjebany nie ma co.Tak jak pan wyzej pikseloza max 0 efektów w ogóle wstyd takie coś na forum dawac :D pomysl nad tym
Kamil1000
01-03-2007, 23:43
za bardzo mi się nie podoba ten film bo ciągle przerywa, bo pewnie serwer sjc-v3.sjc.youtube.com jest na jakimś wolnym łączu
@Etoric
hahaha nubie on jest w formacie wmv ale jestes zbyt gulpi by to pojac.
@MagField
Wszystko to co widzisz na monitoze to piksele.
@Etoric
hahaha nubie on jest w formacie wmv ale jestes zbyt gulpi by to pojac.
Youtube trzyma filmy w formacie w.m.v? Myslalem, ze oni maja wlasny format.. .flv?
Jak widze tytul w.m.v to chce miec link do pobrania tego filmu.
Czemu uwazasz, ze ten film jest w formacie w.m.v? :>
@MagField
Wszystko to co widzisz na monitoze to piksele.
Tak.. tylko ja na monitorze widze ich ponad milon.. a na Twoim filmie pewnie z 1/6 tego..
Na filmie nic nie widac. Ktos kogos gania i nie wiadomo o co chodzi.
@autor
Jesli myslisz, ze za taki film bedziesz dostawal pozytywne komentarze to duzych szans nie masz..
Film nie robilem ja tylko kolega pozatym nie uzywam windows movie makera bo uwazam go za prymitywny, pozatym nie uwazam ze jest w formacie wmv tylko ja to wiem ^^.
btw
nie oczekuje pozytywnych komentazy tylko prawdy
@~~
sorry za bledy ale pisze to na szybko
pozatym nie uwazam ze jest w formacie wmv tylko ja to wiem ^^.
Skad wiesz, ze jest w formacie .w.m.v? Daj mi jakas stronke i informacja, ze na Youtube.com filmy sa w .w.m.v przechowywane...
lol bo to malo razy ladowalem? poszukaj w regulaminie jakie pliki mozna ladowac.
lol bo to malo razy ladowalem? poszukaj w regulaminie jakie pliki mozna ladowac.
To, ze na youtube wgrales cos w w.m.v nie znaczy, ze to jest W.M.V. Mozna to poznac chociazby po jakosci :)
Wszyscy daja .w.m.v i nikt sie nie czepia... jak cos to mozesz to wgrywac na np. rapidshare, a potem dawac linka do jakiegos przekierowania gdzie nie ma rozszerzenia. Ja np. wszystkie filmy i mp3 zamiast sie meczyc z rozszerzeniami to dalem na mojej stronce linki ( www.tibicams.eu )
Robil to moj kumpel i On mi mowil ze w wmv pozatym im wieksza czesc ekranu krecisz hypercamem tym gorsza jakosc.
MagField
02-03-2007, 14:43
Film nie robilem ja tylko kolega pozatym nie uzywam windows movie makera bo uwazam go za prymitywny, pozatym nie uwazam ze jest w formacie wmv tylko ja to wiem ^^.
btw
nie oczekuje pozytywnych komentazy tylko prawdy
@~~
sorry za bledy ale pisze to na szybko
Prymitywny to jest twoj film a nie WMM. :D:D (czyt.Windows Movie Maker)
edit:@up
To trzeba było kręcić snagitem lub frapsem.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.