zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 54 knight solo gs prawie same melee

Haroun
01-03-2007, 19:29
Tak jak w tytule, mój kumpel soluje gs ,,prawie na samym melee''

http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/19729

d4rqu
01-03-2007, 23:29
Knight jest udany do zabijania potworów klasy gsa, hydry, demona itd...

MagField
01-03-2007, 23:52
Chyba do blokowania :D

d4rqu
01-03-2007, 23:57
Zdaniem pewnego moderatora z tego forum większość knightów nie blokuje żadnego potwora, a blokowanie słabszych potworów od demona jest nieopłacalne. A poza tym sorce po update już expią na demonach bez blokera:D

Always hunted
02-03-2007, 00:09
Zdaniem pewnego moderatora z tego forum większość knightów nie blokuje żadnego potwora, a blokowanie słabszych potworów od demona jest nieopłacalne. A poza tym sorce po update już expią na demonach bez blokera:D

Już widzę jak twoj uber pro mastah 47 druid huntuje bez gigantycznego waste na Demonach bez blokera.....

Knight nie jest taki zły, i łaskawie morda w kubeł, d4rqu, bo bluzganie Knightów bynajmniej nie robi z ciebie mądrego.

Btw, z takim eq to się nie dziwie że takie hity dostawał.... ale skille, no respect, mnie szlag trafia przy 73 sworda, a on ma 85 cluba :D

d4rqu
02-03-2007, 01:37
Kultury trochę by ci się przydało.

ps. Ja mam 87 sworda, a i tak noobskie hitki mi wchodzą:D A jakby miał najlepsze eq to by dużo mniejsze hity dostawał?:D

Mozo
02-03-2007, 09:17
2 minuty, troche mało, niezbyt ciekawy ten film;/
Offtop'z
Ale już takie Dl'e na wyższym lvlu knightem możesz pocinać...

B@ku
02-03-2007, 11:07
Już widzę jak twoj uber pro mastah 47 druid huntuje bez gigantycznego waste na Demonach bez blokera.....

Knight nie jest taki zły, i łaskawie morda w kubeł, d4rqu, bo bluzganie Knightów bynajmniej nie robi z ciebie mądrego.

Btw, z takim eq to się nie dziwie że takie hity dostawał.... ale skille, no respect, mnie szlag trafia przy 73 sworda, a on ma 85 cluba :D

teraz klasyczny <LOL>

ten jakiś tam moderator 4xup
miał 100% racje...
idziesz na 50lvl z sd i mf (solo spawn)

i biegasz od wejścia do wyjścia ztrzelając....

był nawet flimik...

@topic:szkoda ze taki krótki

MagField
02-03-2007, 14:58
Ten moderator chyba był/jest głupi ,bo owszem demony se można solować i gsy itp. potwory luźnie ,ale czy zsolujesz taką hydre?(wiem że sie zsoluje ,ale to jest waste maxx więc hydra bez blokera to jest wastowy hunt nie sądzicie?)