Pokaż pełną wersje : 54 knight solo gs prawie same melee
Tak jak w tytule, mój kumpel soluje gs ,,prawie na samym melee''
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/19729
Knight jest udany do zabijania potworów klasy gsa, hydry, demona itd...
MagField
01-03-2007, 23:52
Chyba do blokowania :D
Zdaniem pewnego moderatora z tego forum większość knightów nie blokuje żadnego potwora, a blokowanie słabszych potworów od demona jest nieopłacalne. A poza tym sorce po update już expią na demonach bez blokera:D
Always hunted
02-03-2007, 00:09
Zdaniem pewnego moderatora z tego forum większość knightów nie blokuje żadnego potwora, a blokowanie słabszych potworów od demona jest nieopłacalne. A poza tym sorce po update już expią na demonach bez blokera:D
Już widzę jak twoj uber pro mastah 47 druid huntuje bez gigantycznego waste na Demonach bez blokera.....
Knight nie jest taki zły, i łaskawie morda w kubeł, d4rqu, bo bluzganie Knightów bynajmniej nie robi z ciebie mądrego.
Btw, z takim eq to się nie dziwie że takie hity dostawał.... ale skille, no respect, mnie szlag trafia przy 73 sworda, a on ma 85 cluba :D
Kultury trochę by ci się przydało.
ps. Ja mam 87 sworda, a i tak noobskie hitki mi wchodzą:D A jakby miał najlepsze eq to by dużo mniejsze hity dostawał?:D
2 minuty, troche mało, niezbyt ciekawy ten film;/
Offtop'z
Ale już takie Dl'e na wyższym lvlu knightem możesz pocinać...
Już widzę jak twoj uber pro mastah 47 druid huntuje bez gigantycznego waste na Demonach bez blokera.....
Knight nie jest taki zły, i łaskawie morda w kubeł, d4rqu, bo bluzganie Knightów bynajmniej nie robi z ciebie mądrego.
Btw, z takim eq to się nie dziwie że takie hity dostawał.... ale skille, no respect, mnie szlag trafia przy 73 sworda, a on ma 85 cluba :D
teraz klasyczny <LOL>
ten jakiś tam moderator 4xup
miał 100% racje...
idziesz na 50lvl z sd i mf (solo spawn)
i biegasz od wejścia do wyjścia ztrzelając....
był nawet flimik...
@topic:szkoda ze taki krótki
MagField
02-03-2007, 14:58
Ten moderator chyba był/jest głupi ,bo owszem demony se można solować i gsy itp. potwory luźnie ,ale czy zsolujesz taką hydre?(wiem że sie zsoluje ,ale to jest waste maxx więc hydra bez blokera to jest wastowy hunt nie sądzicie?)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.