Pokaż pełną wersje : Orshabaal Isara
Jak w temacie Orshabaal na isarze film kręcony przez Vildena.
http://uploads.tibiabr.com/download.php?file=ad711741066e5c1593e2da109709c703
Marionus
02-03-2007, 17:37
Dobry film milo sie oglonda;)
Guest 1900
02-03-2007, 17:38
ZAL ... kiepski loot .... ale jak by nie zabili to by nie wiedzieli ze nic nie bedzie w srodku ;[
Kamil1000
02-03-2007, 17:47
czemu jak jest 6 min i 30 sek czasu trwania filmu to wyskakuje debug?
Thorianin
02-03-2007, 17:49
Mi również wyskakuje debug...komuś też?
Szkolny'Uczen
02-03-2007, 17:53
Trzeba zamknąć okno jak on chce zrobić trade i debuga nie będzie :p
Loot mógłby być lepszy... ale i tak movie nice ;)
@up
Debug mi też wyskoczył ^^ , ale zamknij chanel Trade powinno pomuc bynajmniej mi pomogło :)
Niezły filmik Orshabaal szybciutko padł gratz dla ekipy.
A ja wam powiem tak...Zamiast siedzieć na forum pójdźcie do szkoły się po uczyć troche...Bądź zainwestujcie w słowniki do Języka Polskiego...No przynajmniej 3/4 ludzi na forum...Jak ja patrze jakie wy błędy robicie to mi się płakać chcę,
dlatego że dzieci w przedszkolu by to lepiej napisały. Takie realia i spójrzcie prawdzie w oczy.
Co do filmu - Mogło lepiej sypnąć :)
Dark Brozyn
03-03-2007, 10:25
A ja wam powiem tak...Zamiast siedzieć na forum pójdźcie do szkoły się po uczyć troche...Bądź zainwestujcie w słowniki do Języka Polskiego...No przynajmniej 3/4 ludzi na forum...Jak ja patrze jakie wy błędy robicie to mi się płakać chcę,
dlatego że dzieci w przedszkolu by to lepiej napisały. Takie realia i spójrzcie prawdzie w oczy.
cry me a river
Na tym forum od 3 lat panują "dyslektycy".
Loot - marzenie. Genialny po prostu.
B.szybko padł :P
1. Chyba pierwszy raz go w tym miejscu blokneli. Przynajmniej ja jeszcze takiej metody nie widzialem
2. Vilden to chyba pierwszy PALL który zbloczył orsha :D
Gz filmik very nice pomimo że loot słaby :)
Sir'Matek
03-03-2007, 15:29
Tam popełniłeś błąd pisze sie "trochę" a nie "troche", gdyby tak wszyscy poprawiali każdego pokoleji to z forum zrobiłby sie śmietnik, nie którym zależy na czasie i nie chce im sie wciskać tego "alt".
a co do filmu spox fajne miejsce :P
Ok. Zwracam honor mały błąd. Ale k***a bez przesady błąd w wyrazie "pomóc"
czy "oglądać" to masakkra xDDD
Maggi nie przesadzaj :D Też źle piszesz np.trochę... Wiem, że się czepiam, ale cóż :D
PS:Znowu siedzisz na hero??? :p
A co do filmu to gratulacje :cup:
Szkoda, że loot nie dopisał, ale zawsze potworek zabity :D
Maggic gówno Cię to obchodzi jak ja pisze myślisz, że jak popełnie przez przypadek błąd to odrazu musisz oceniać każdego z osobna? nie wydaje mi się... pilnuj siebie dobrze na tym wyjdziesz!
Maggic gówno Cię to obchodzi jak ja pisze myślisz, że jak popełnie przez przypadek błąd to odrazu musisz oceniać każdego z osobna? nie wydaje mi się... pilnuj siebie dobrze na tym wyjdziesz!
Achaa... i mam jedno pytanie do Mr. Maggica zrobiłeś tutaj konto dlatego żeby komentować filmy czy pisownie innych ??
~>Salmon<~
03-03-2007, 19:43
Picuś po cholerę cytujesz sam siebie ? = P
Nie wiem hehe wkurzony byłem :P sory=]
Zrobiłem tu konto żeby sie po wyśmiewach z tych all dzieci neostrady czyli 3/4 tego forum...
aaa wyjaśnij mi jak można przez "PRZYPADEK" popełnić błąd w wyrazie "Pomóc"
to jest nie pojęte :D
Maggi nie przesadzaj :D Też źle piszesz np.trochę... Wiem, że się czepiam, ale cóż :D
PS:Znowu siedzisz na hero??? :p
A co do filmu to gratulacje :cup:
Szkoda, że loot nie dopisał, ale zawsze potworek zabity :D
Nie, nie hunce hero... VVVVVVV
Banished: until Mar 18 2007, 11:18:42 CET because of spamming
No więc mój drogi widać można... a Ty zawsze jesteś taki doskonały ideał? że nigdy nie popełniłeś żadnej gafy? prosze Cie... n/c
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.