Pokaż pełn± wersje : IRC czat!
Udało nam się wreszcie założyć kanał na IRCu. Dlaczego to tak długo trwało? Możliwe, że nie mogli¶my zdecydować na jakim serwerze otworzyć kanał. Zdecydowali¶my się na irc.quakenet.org (port: 6667) kanał: #tibia.pl wejdz klikaj±c na tutaj (irc://irc.quakenet.org/tibia.pl), zdecydowali¶my się na to ponieważ tam znajduje się kanał #tibia oraz #OTServ. Zaprawszamy do czatowania :)
Je¶li nie wiesz jak skonfigurować IRC zobacz tutaj (http://tibia.pl/thread.php?threadid=2054&boardid=4&styleid=1).
nie dosc ze udalo sie stworzyc to to jeszcze dziala :D
gratz dla wszystkich ktorzy sie do tego przyczynili
Magnifikus
24-10-2003, 17:25
To ja tez powiem o kanale o tibi, zostal on umieszczony na serverach sieci POLnet (torun.ircnet.pl) a nazwa #tibia :D wiecej szczegolow n.t sieci www.ircnet.pl (nie sugerowac sie to nie ircnet) :P
"Możliwe, że nie mogli¶my zdecydować na jakim serwerze otworzyć kanał"
LooooL.... Nie skomentuje tego.....
Przeciez wiadomo ze kanaly wszystkich najwiekszych gier powstaja wlasnie na quakenet.org.... Nie musze chyba wymieniac takich tytulow jak warcraft, starcraft, quake, counter-strike, diablo i wiele wiele innych....
Wiec albo to byla dobra wymowka albo n/c....
Oryginalnie dodany przez Rice
Przeciez wiadomo ze kanaly wszystkich najwiekszych gier powstaja wlasnie na quakenet.org.... Nie musze chyba wymieniac takich tytulow jak warcraft, starcraft, quake, counter-strike, diablo i wiele wiele innych....
jak nie skomentujesz tago jak skomentowales ...
Dark Hulatinz
24-10-2003, 21:07
spoko, kanal irca sie przyda, jak ktos ma problema albo cos :>
Oby tylko można by było znaleĽć tam kogo¶ sensownego do pogadania, bo jak maj± siedzieć tam takie pacany jak np. ten z posta "Nie podawać swoich numerów GG" to ja dziękuje.
A ja jak klikam na link :tutaj ti mi pisze ze,,Bład nieprawidłowej składni" zobacze może juztro bedzie ok ;]
Oryginalnie dodany przez Rice
chodziło nam nie tylko o inne kanały z grami, ale o dostepno¶ć dla polskich graczy :P
dobrze jest, spoko kanał, teraz mam przynajmniej okazje zeby szybko znaleĽć odpowiedĽ lub pomoc bo na ircy sobie przesiaduje :D
Pozdrawiam
Zapraszam do Radia BPM (http://www.radio-bpm.prv.pl)
Ku czci i chwale. :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.