Pokaż pełną wersje : Stalker Solo
Rubeus_Venon
02-03-2007, 20:33
Gdzie mogę sobie dla zabawy ulać Stalkera. Tylko najlepiej jakby był pojedynczy resp bo nie chce dużo stracić na runki. Jestem drucikiem na 28 lvlu. Proszę dawać mapki i z góry dzięki.
tomektrz
02-03-2007, 20:47
Tylko najlepiej jakby był pojedynczy resp bo nie chce dużo stracić na runki. Jestem drucikiem na 28 lvlu.
Żarcik? Wczoraj na 23 lvlu rozwaliłem dwa naraz zużywając przy tym 1 runę GFB (2 strzały). Dłuższy hunt raczej się nie opłaca, chyba że np. jak mój kumpel jesteś zdesperowany brakiem ofert sprzedaży Stealth Ringów i chcesz sobie lootnąć.
Gorionek
02-03-2007, 20:48
Bardzo ciekawa propozycja, oczywiscie cie nie krytykuje, kazdy robi co chce, ale zastanow sie po co ci to? loot nedzny, a i exp tez nie najlepszy
p.s. idz ubij se draga dla zabawy
Kolonzoq
26-03-2007, 20:47
ja swoim pallkiem na 14lvl ze strzal ubilem wive :p :) :)
Gdzie mogę sobie dla zabawy ulać Stalkera. Tylko najlepiej jakby był pojedynczy resp bo nie chce dużo stracić na runki. Jestem drucikiem na 28 lvlu. Proszę dawać mapki i z góry dzięki.
Jak masz pacc to w wiekszosci tombow.
A jak nie to ghoustland (tam gdzie quest po family brooch? albo katakumby Isle of the Kings).Wez kilka gfb i mozesz ubic kilka (albo jak masz dobrego cela albo bota to mozesz z hmm ;]).;)
Żarcik? Wczoraj na 23 lvlu rozwaliłem dwa naraz zużywając przy tym 1 runę GFB (2 strzały). Dłuższy hunt raczej się nie opłaca, chyba że np. jak mój kumpel jesteś zdesperowany brakiem ofert sprzedaży Stealth Ringów i chcesz sobie lootnąć.
100x bardzej oplaca sie bic ghosty dla stealh ringow.;)
Down: Niech nieidze dalej bo moze cos tam spotkac ;) (a bramka od 25 jest to przejdzie)
Shor'tugal
26-03-2007, 22:32
Na połudnei od Thais jest resp 2x stalker.... Co potrzebne?
- 3 parcele/skrzynki
- kilof
- lina jesli mamy zamiar stamtad wyjsc B)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.