zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Reputacja

Dark Pally
16-09-2004, 21:23
Ekhm! Ekhm!
Prosze o uwagę!
Ten temat ma być poświęcony tym, którzy są za odnowieniem punktów Reputacji. Wklejam sonde aby zobaczyć ile ludu na Tibi.pl chce żeby Reputacja powróciła.
Wiem, że były z nią problemy ale można by to jakoś naprawić. Na przykład:

1.WYMUSZONE napisanie powodu dodania/odjęcia reputacji.
2.Pod wstawieniem reputacji bedzie NICK gracza który to zrobił.

Wiec... Nie będe sie tutaj rozpisywał ale chciałbym żebyreputacja na nowo się pojawiła. I ogłaszam STRAJK na dodanie punktów reputacji spowrotem.

Nie piszcie, że temat w złym dziale. Wybór uznałem za stosowny.

@down
Ehh może i macie racje ;(
Temat do kasacji albo do przeniesienia (;))

Dan the Automator
16-09-2004, 21:27
...ale to jest w złym dziale ;-)
Reputacja nie wróci. Koniec? A pomysł z nickiem przy wystawieniu - znając inteligencje i dojrzałość userów, najczęstszy komment bedzie taki "ejj ja Ci dałem teraz ty daj mi~1!!1"

Khan
16-09-2004, 21:29
ja jestem za a nawet przeciw.

Temat repuchy chyba juz zostal zamknięty.. Ktośtam kiedyś miał rację, ze wszystko co tylko mogloby spowodowac rywalizacje miedzy forumowiczami nie jest zbyt dobre. Znow zaczelo by sie to samo: nabijanie postow, ciągle zamieszczanie tych samych skrinow z huntow, odpowiadanie 20 razy na pytania Newbie'ich w stylu 'tak/nie'. itp itd. Tak jak jest jest dobrze. przynajmniej według mnie. Ludzie piszą dalej, wciąż sobie pomagają, wciąż rysują i wciąż aktywnie starają się dążyc do samoudoskonalenia. Wiec po co to komplikowac?

limenu
18-09-2004, 08:44
chm...reputacja miała być po to by rozrużnić głupich od mądrych...a także czy nasze posty są dobre, czy złe. Sądze że jakby reputacjia powróciła, to by musiało być zrobione tak, aby była ona "zatajona" przed innymi userami, i służyła tylko i wyłącznie do oceny własnych postów. No wiecie...nie ma rzadnej rywalizacji, gdyż nikt inny nie widzi twojego repa XD, ale za to sam wiesz jak innni ciebie oceniają XD...

No..ale pewnie znajdzie się cała masa polonistów, którzy zaczną swoją krucjatę na tych, którzy starają się dobre pisać i im to nie wychodzi z ekhm....rużnych powodów -.-

Albo zastęp n00bów którzy mając zły dzień robią komuś na złość.
Powinna być też możliwość zgłoszenia tego, że otrzymało się "niestosowną" lub niewyjaśnioną reputacjię. Chodzi o to że np. ktoś jest z....ze śląska, a ktoś z...kujaw wystawi mu złego repa za to że jest ślązakiem XD...
PS.
Zawsze się rospisuje..ciekawe czy komuś się chce to czytać XD

Radek 666
25-09-2004, 14:28
Ja jestemza powrotem ale jeśli Dobo powiedział że nie wróci to pewnie nie wróci. A szkoda :( .