Pokaż pełną wersje : 2fast
No więc chciałem przedstawić mój 3nd fejk. (popszednie 2 niewyszły zabardzo).
CHCIAŁBYM PRZEPROSIĆ ZA TO ŻE SAMOCHODY NIEMAJĄ ODCIENI, I ZDERZENIE TAKIE BRZYDKIE, A TAKŻE ŚLAD PO OPONACH. NIEJESTEM DOBRYM GRAFIKIEM. PRUBUJE SIĘ NAUCZYĆ ABY ŁADNIEJ WYGLĄDAŁY TE ZDERZENIA I ŚLADY OPON. PRZYZNAJE SIE 0 CIENIOWANIA. NIEOCENIAJCIE SUROWO...
W 1 CZĘŚCI BARDZIEJ SIĘ POSTARAM ZROBIĆ EFEKTY ALE NIEWIEM CZY MI SIĘ UDA.
Najpierw LOGO.
http://img59.imageshack.us/img59/4407/logexl7.png
A teraz przedstawia naszych 2 głównych bohaterów, Lordos'a i Luca.
~LORDOS
http://img61.imageshack.us/img61/3728/79138469ca2.png
~LUCA
http://img236.imageshack.us/img236/5828/52607279zk5.png
Teraz krótki prolog jak spotkali się nasi bohaterowie =)
001.)
http://img64.imageshack.us/img64/5778/13470485yh5.png
002.)
http://img64.imageshack.us/img64/6980/97154230zr6.png
003.)
http://img236.imageshack.us/img236/5377/prawie677bb1.png
004.)
http://img231.imageshack.us/img231/8999/41174097sq9.png
Nie wciągnęło mnie zbytnio. Samochody słabo pocieniowane (jeśli to wogóle mozna nazwać cieniowaniem, a raczej nie) i te zderzenie kiepskie strasznie. Jeszcze na dodatek źle wklejone i fabuła też nie powala. Jadą sobie goście, stukneli w innych gości i się zakumplowali. - zajebiści gangsterzy. Nie ma co.
@Edit
Błedów jest nawet więcej. Fajna różnica wielkości obrazków. -.-
Obscenity
03-03-2007, 01:15
1. fabula = dno
2. nawet bledy jezykowe w "opisach bohaterow" robisz...
3. super zderzenie. gratuluje
4. pozno jest, jutro wytkne ci wszystkie bledy. moze sie poplaczesz...
Beznadzieja ale zeby nie bylo
1.zdjecie 2 chodnik nie jest prosty
2.to szare ałto(moge tak napisac bo nie zasluguje to na nazwe samochod czu auto)jest obleśne :D
3.Kazde zdjecie ma inny rozmiar
4. ałta( chyba wiecie o co chodzi) jada tak | | i jeden zadrachal drugiego || i sie tak obrucil _|...
5.czemu to szare ałto(ekhm...) sie nie zadrachało jak to czerwone?
sa tez plusy ale i tez jeszcze kilka bledow wymienie reszte jutro bo teraz chce mi sie spac.
ocena poczekam do 1 czesci. Ale nie podoba mi sie.
hehe ale ze mnie krytyk :]
A teraz, zapytam sie ciebie, czy masz zezwolenie na uzywanie grafik tworcow "No More Love"? Jezeli nie to zglosze to jako plagiat...
A co do fake'a, cieniowanie tutaj nie jest potrzebne. W PS-ie jest taka funkcja, ktore to "cieniuje".
Dno i kilometr mulu...
@edit
A wlasnie... masz pozwolenie na uzywanie grafik z tibia.de?
Virusmaxi
03-03-2007, 08:42
CHŁOPIE!
Fizyka: (takie rzeczy przydałyby się w ocenianiu fake...)
Fizyka w tym fake jest tragiczna!!
Żeby tak obróciło auto przy leciutkim ryśnięciu, musieliby jechać chyba 300 km na godzinę! I mieć mega hamulce które hamują odrazu! Bo gdyby ich nie było, tak by sharatali ten szary wóz przy jeździe 300 km na godiznę że by ich zabiło o_O
Fizyka:1/10
Fabuła:
Przy takim czymś, doszłoby ODRAZU do rękoczynów! Niebyłoby szans na spokojną rozmowę..
Przypadek. jadą sobie goście, dup, i kumplują się.
Fabuła:1/10
Wykonanie:
Niepocieniowane auta... Grafiki z Tibia.de i No More Love... (tak stwierdził Veruis..)
Auta wyglądają zatem jak płaskie.
Wykonanie: 2/10 (za kształty aut, bo są dosyć prawidłowe)
Ocena ogólna: 1/10
:(
Niezły syf xD
[ripper mode on]
3nd
3rd
popszednie
poprzednie
niewyszły
nie wyszły
zabardzo
za bardzo
NIEMAJĄ
nie mają
NIEJESTEM
nie jestem
PRUBUJE
próbuję
NIEOCENIAJCIE
nie oceniajcie
NIEWIEM
nie wiem
biacaczke, woj, zgarna, wiechal,
kolejne byki w fejku
[ripper mode off]
poza tym:
-pełno błędów składniowych
-zbyt potoczne -.-
jeśli chodzi o grafikę:
czy masz zezwolenie na uzywanie grafik tworcow "No More Love"?
Sam nie zauważyłem, ale jak tu Veruisowi nie wierzyć :p
Zjechane efekty, samochody...
ocena - 2/10
Rady Ghanda ^.^:
- kup słownik ortograficzny
- nie zabieraj się za fejki w których musisz robić grafiki, których z kolei nie umiesz robić
- pomyśl nad fabułą
- poćwicz efekty w jakimś fajnym programie typu Gimp lub Photoshop
To wszystko -
Ghand ;*
Kogucik302
03-03-2007, 10:49
Jak powiedział Virusmaxi fizyka to chyba jest obca dla ciebie! Jak oglądałem ten prolog o mało z krzesła nie spadłem!!!! Literówki, Brak fizyki,! Po protu
Dno i kilometr mulu...
Szymorferooor
03-03-2007, 11:00
@Veruis
Cieniowana opcja w PS? Wow. Poszukam se tutoriala na ten temat xP
@topic:
O boshe....
Niech zgadnę - oni jechali szybko. Gdyby zahamowali, wjechali by w mur! Po za tym, zostawili by ślady.(zapomniałem jak się to nazywa przez tą moją chorobę ;( )
Grafiki - ściany mi się podobają, ale pewnie z tibia.de... Grafiki z NOMORE Love nie zauważyłem. Samochody są źle pocieniowane...
Fabuła - Do dupy. Jadą se, jadą se dwa autka, a tu nagle wyskakuje trzech chłopaków po zahamowaniu ze samochodzików, i nagle rozlega się rozmowa:
- Ej debilki? Pojśiemy śe źapżyjażnic?
- Okiej! Jea!
(Błędy zrobione celowo...)
Jak by się zobaczyli, od razu doszło by do strzelaniny....
Ortografia - Dupa jak fabuła.
Ocena: Spada ponad 0/10. W moim systemie oceniania poniżej 0 jest KPSNF. Taki właśnie poziom ma twój fake, czyli KPSNF. Jak zobaczyłem logo w podpisie i nazwa jak jeszzcze nie było fake, pomyślałem se - Będzie fajne! Dziś wszedłem na forum. Wchodzę w temat i się zawiodłem ;/
Ocena:KPSNF/10.
Pozdro.
About cars:
-drzwi pod zła perspektywą
-nie mają rejstracji
-nie mająlusterek
-brak listwy odzielającej szyby w drzwiach (przednie drzwi i szyba bardziej z tyłu)
-niektórze rzeczy także pod złą perspektywą ;P
Reszta:
-Ten dymek w paintcie ahhh :/
-Linie na drodze BLAH!
-pas jezdni za mały wg mnie. Co jakby tam ciężarówka miała przejechać albo autobus.
-Tandetna fabuła. Źle zrobiony prolog(brak tajemnicy, ukazałeś za dużo)
-czerwony samochód nie wygląda jak stuknięty tylko jak zjedzony przez rdzę ;P
Eee tam mnie sie tam podoba tylko z tym autem to racja nie obkrecilo by ich tylko przewrocilo ;D ocena 9/10 :)
@Glaves
Noto rdza była straaasznie góodna :P
@Topic
Mętna fabuła. Ale gangsterzy -,- Dla mnie bomba :D
Cieniowanie też ci nie wyszło:/ I wogole to brzydkie jakieś :/
Smiac mi sie chce jak na to patrze.
"moze bysmy zrobili gang?"
"nie wiem czy moje ziomki sie zgodza"
"ide na to"
ROTFL
.Matrik.
03-03-2007, 12:06
Wiesz co to prolog? Cienkie.
@Veruis
w No More Love nie użyliśmy tej latarni, więc ośmiele się wnioskować że tą latarnie, jak i chodnik wziął z mojego fake, mimo iż odmówiłem mu pozwolenia na użycie moich grafik...
@topic
nikogo nie obcodzi że jesteś nowy i nie umiesz robić...
jak nie umiesz to nie rób...
Doprawdy ciekawi mnie, że trzeci z kolei fake jest jeszcze gorszy od poprzednich...
Auta - nie będę się czepiał, bo sam lepszych bym nie zrobił. Ale po "stłuczce" (bo wygląda to na idiotyzm, samochód jadąc ile? Zakładam że max. 80 km/h po zarysowaniu na pewno nie obróciłby się o 90 stopni. Co innego gdyby zamochód potrącający wjechał mu w bok specjalnie i jak najmocniej - wtedy byłoby to zgodne z prawami fizyki, ale tak... Zresztą po takim zarysowaniu maksymalnie trochę by go zarzuciło) na pewno nic takiego by się nie stało... Poza tym trochę za szerokie.
"Zarysowanie" - Przedni bok samochodu uderzającego chyba nie miałby zerwanej karoserii tylko jakąś rysę, nieprawdaż?
Fabuła - Lol. Czegoś głupszego i bardziej absurdalnego w życiu nie widziałem... Poza tym ciekawe, jak mogli się zakumplować, skoro trzymali w rękach "broń"?
"Broń" - to nie przypomina UZI (bo tak to miało wyglądać?) tylko MP40 z II Wojny Światowej...
Logo - nie mam dantych zastrzeżeń, tylko ten "bejsbol" wygląda jak pień drzewa...
Ulica - za wąska... Wątpię jak miałaby tam przejechać choćby ciężarówka...
Ortografia - OMFG!!!
Podsumowując - 1/10. Nie ma tu NIC ciekawego, tajemniczego, ładnego (oprócz grafik, ale nie twoich), ZGODNEGO ze światem rzeczywistym...
Ale się rozpisałem :P
Wszystko takie nie rzecziwiste,...wymiatasz.
Popracuj troche może sie zrobi OK.
Wszystko takie nieżecziwiste,...wymiatasz.
Popracuj troche może sie zrobi OK.
Skręca mnie Xd
*Ghand wyjmuje z szafki słownik ortograficzno - fleksyjny i wyszukuje słowa "nieżecziwiste". Bezskutecznie ;<
seksowna_druidka
05-03-2007, 20:50
Jedyne grafiki, ktore moga pochodzic z tibia.de to te rozowe sciany, latarnie i ulice. Chodniki i sciany tego domku zywcem ze spr editora.
4 obrazki to malo, nawet jak na prolog. Trzeba bylo zrobic 3x wiecej i rozbudowac ta fabule. (jesli to ma fabule)
Na obrazku 3 nie ma nickow w autach.
Maja jakies UZIpodobne pykawki i ich nie uzywaja. Przeciez to gangsterzy. Powinni sie powyzynac na tej ulicy. (od razu bylaby jakas akcja)
@Lordos
Posiadasz jakis program graficzny, w ktorym cieniujesz auta. Wyglada to badziewnie, ale jednak jakis gradient to one widzialy. Moje pytanie: dlaczego nie robisz w nim efektow. Przeciez wszystko jest lepsze od MS Painta.
sirpatrick
05-03-2007, 22:07
Trochę błędów w tym fake... Ale w sumie nikt nie jest idealny. Rozbuduj fabułę i takie tam. Ocena końcowa 7\10
Sezowaty
06-03-2007, 08:17
Jedyne grafiki, ktore moga pochodzic z tibia.de to te rozowe sciany, latarnie i ulice.
Latarnie są moje... Arght a je nie pozwoliłem używac !! I jeszcze je jakoś dziwnie przerobiłeś...
@Topic
Teraz się troche poprzyczepiam...
Bardzo interesujące i ciekawie wykonanie bronie flee... Jak oni je trzymają ?!
Ogólnie ich wygląd jest denny... Postaraj się...
Samochody... Koła z samochodzików Glaves'a... -.- Cieniowanie...
Cieniowanie...
Sprecyzuj to. :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.